-
Re: Vista-is that our future?
Citace:
Původně odeslal
Caleb
Hmmm, mne nefunguje ani blba hibernace, natoz nejake usinani. Predpokladam, ze to bude jeste neprilis kvalitnima driverama na grafiku a zvukovku.
To můžu souhlasit, viz můj post výše...kdyby někdo přišel na způsob jak donutit AC97 DolbyDigital a DTS pass-through byl bych vděčný
-
mne dlouho zlobila TV karta leadtek XP.. ale nakonec jsem tam napral XP driver a jede to.. druhy problem je webcamera Genius video cam look.. a dalsi je moje myska.. byl jsem zvykly na bocni tlacitka jako minimalizace oken a pod.. jinak AC97 taky dost problem.. nejel mi mikofon.. vyresily to beta driver na Nforce pro visty a jede vsechno (zvuky) a konecne mi jedou ty gadges jako pocasi.. diky CALEB ;)
-
Citace:
Původně odeslal
MeTaN
mne dlouho zlobila TV karta leadtek XP.. ale nakonec jsem tam napral XP driver a jede to.. druhy problem je webcamera Genius video cam look.. a dalsi je moje myska.. byl jsem zvykly na bocni tlacitka jako minimalizace oken a pod.. jinak AC97 taky dost problem.. nejel mi mikofon.. vyresily to beta driver na Nforce pro visty a jede vsechno (zvuky) a konecne mi jedou ty gadges jako pocasi.. diky CALEB ;)
Pokud se nemylim tak tvuj Soltek ma take NF2. Ktery beta driver na nForce jsi tam nacpal, ten co byl urcen pro Vistu RC1 ?
http://www.nzone.com/object/nzone_do...etadriver.html
S temi mam bohuzel na Abitu NF7S2.0 neustale problemy. (krasna modra okna) S vypnutou zvukovkou OK, ale to jaksi neni ono. Zkousim "final" Vistu ze subscribce MSDN.
-
dal jsem tam ty beta2.. Vista x86 Beta2 takhle se to jmenuje zdroj uz nevim..
jede vse. BSOD jsem videl jednou a to kdyz jsem rval ovladac pro tv kartu, nekdy hned druhy den po instalaci s tema driverama co daly visty
-
Já mám plnou Business verzi, nicméně není chyb prosta...dnes kupříkladu se mi to samovolne restartovalo pri startu :?
-
pro ZDENKA DUB. nevim jestli myslis to co ja ale to otravovani (potvrzovani) kdyz chces spustit nejakej soft se vypina v uzivateskych uctech.
-
mne ty visty padly na hubu jednou.. a to sem tam rval ten driver na tv kartu, nejak dlouho to chroustalo,hrala muzika a padlo to na hubu.. jinak ne. a system mam od vanoc.
-
Citace:
Původně odeslal
Moralles
pro ZDENKA DUB. nevim jestli myslis to co ja ale to otravovani (potvrzovani) kdyz chces spustit nejakej soft se vypina v uzivateskych uctech.
Díky, to bylo přesně ono!
Pro ostatní co by nevěděli, Control Panel, User Accounts,Turn User Account control - off
Je zde někdo, kdo má zvukovou kartu realtek, a porařilo se mu bezproblémů nainstalovat poslední verzi ovladačů pro Visty?
Mě se po instalaci a následném restartu, stále dokola restartuje explorer (když se pokusím o otevření ovládacích panelů)
-
nesxtuje nejaka stranka kde by se objevovaly alepson prvni beta drivery pro ruzne zarizeni.. webcamery,zvukovky a podobne? hledam marne :(
-
Citace:
Původně odeslal
Zdenek Dubnicky
Díky, to bylo přesně ono!
Pro ostatní co by nevěděli, Control Panel, User Accounts,Turn User Account control - off
Je zde někdo, kdo má zvukovou kartu realtek, a porařilo se mu bezproblémů nainstalovat poslední verzi ovladačů pro Visty?
Mě se po instalaci a následném restartu, stále dokola restartuje explorer (když se pokusím o otevření ovládacích panelů)
ten ovladac je nepouzitelny, me zase nesel mikrofon, dej si ten beta z nforce balicku, na strane zpet je na nej odkaz. ten mam ja a funguje mi vsechno.
-
Citace:
Původně odeslal
MeTaN
nesxtuje nejaka stranka kde by se objevovaly alepson prvni beta drivery pro ruzne zarizeni.. webcamery,zvukovky a podobne? hledam marne :(
tak treba tady jsou drivery opravdu rychle :
http://www.guru3d.com/
-
TO MeTaN: Myslíš Vista x86 Beta2? Ten ovladač na audio ani nenainstaluju, vychodí to chybu při instalaci, nekompaktibilita info souborů či cosi.
-
Citace:
Původně odeslal
Zdenek Dubnicky
TO MeTaN: Myslíš Vista x86 Beta2? Ten ovladač na audio ani nenainstaluju, vychodí to chybu při instalaci, nekompaktibilita info souborů či cosi.
ja to tam vpalil a jde to. neslo to, nakonec jsem to tam mozna daval manualne.. uz nevim ale urcite to je von
-
Citace:
Původně odeslal
MeTaN
ja to tam vpalil a jde to. neslo to, nakonec jsem to tam mozna daval manualne.. uz nevim ale urcite to je von
Zjisti mi prosím přesně jméno toho souboru. Třeba se jedná o jinou verzi.
Btw myslíte že v CZ verzi bude nějak funkční Speech Recogniser? Myslím že bude stejný jako v anglické verzi..
Byl by někdo ochoten típnout obrázky z Media Centru? Mám Business verzi, tam to bohužel není :(
-
Vista x86 Beta2 takhle se to jmenuje v tom jsou slozky s ovladacema, ktere se musi dat manualne... zadny instalator, jinak co presne chces vyfotit v tom media centru? :) mimo jine je fakt fajn.. takovy maly internet :D
-
Citace:
Původně odeslal
MeTaN
...jinak co presne chces vyfotit v tom media centru? :)
par screenů z "desktopu" + třeba nejaký meníčko kde je neco na výběr.
dik ;)
-
tak je to tady
Microsoft Windows Vista Ultimate 64bit CZ OEM za 5165,-
http://img412.imageshack.us/img412/5...727vlh5.th.jpg
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42727
necekal jsem ze budou tak levne.
-
Citace:
Původně odeslal
Moralles
tak je to tady
Microsoft Windows Vista Ultimate 64bit CZ OEM za 5165,-
necekal jsem ze budou tak levne.
no ja verim, ze jak to bude skladem, ze to zlevni!
ty ceny jsou opravdu obrovsky, ale u CC to ani jinak nebyva
uvidime co ostatni obchody
-
Citace:
Původně odeslal
MISKOBOSS
no ja verim, ze jak to bude skladem, ze to zlevni!
ty ceny jsou opravdu obrovsky, ale u CC to ani jinak nebyva
uvidime co ostatni obchody
A home premium za "trojku", tak to je hodně slušný...
EDIT: OEMka se dá koupit jen se sestavou, nebo stačí třeba fošna a procesor?
-
Imho staci nejaka neexterni komponenta, napr. disk, zakladni deska atd.
-
Citace:
Původně odeslal
D_a_v_i_d
EDIT: OEMka se dá koupit jen se sestavou, nebo stačí třeba fošna a procesor?
staci i obyčejná disketovka
-
No ja vam nevim. V diskuzi na CC pise clovek z CC neco jineho:
Citace:
Dostalo se mi nových informací. Tedy mělo by to fungovat tak, že OEM Vám prodáme, pouze pokud zakoupíte veškerý základní HW potřebný k sestavení PC. Tedy CPU, RAM, CASE, HDD, základní deska. OEM Windows pak musí být na faktuře spolu s tímto HW. Zákazník je garantem, že po sestavení nalepí COA štítek na case takto zakoupeného PC, jinak je licence neplatná.
-
Jak Vám šlape Internet Explorer 7 ve Vistách? Mě v XP šlapal bez chyb, ve vistách dost často padá...celkem dost, pak se pořád dokola restartuje, pomůže jedině globální restart.
-
Citace:
Původně odeslal
Zdenek Dubnicky
pořád dokola restartuje, pomůže jedině globální restart.
...na Firefox :lol:
-
Citace:
Původně odeslal
jedik
No ja vam nevim. V diskuzi na CC pise clovek z CC neco jineho:
Tak to je dost k prdu... V tom případě je cena Win Vista docela vysoká,protože kupovat funglovku nebudu a 7500 za ne-OEM je síla :-(