tak nainstalujes neco co neni tak nenažrany jako WMP a MSN :)
no a Skype je nenazranej dooost no :(
Printable View
MSN 7MB, WMP 8,5MB - myslím si že to je v pohode.
Skype je na tom horšie, verzia 3 žere 38,5MB. Viac ma štve, že so Skype.exe súčasne sa spustí aj nejaký skypePM.exe a neviem čo to je.
Na druhej strane oproti FF, ktorý zožere aj cez 200MB pamäte, je to ešte stále akceptovatelné.
Omlouvam ze s tim opet otravuju, ale to jsem jedinej kdo to tlacitko pouziva ?
Ja nechapu cim ho mam nahradit ?
Jsem zvykly pouzivat prochazeni po disku pres Mycomputer C: atd ... nebo pres Windows Explorer.
A nechapu jak se dostat o adresar vyse... pomijim back a klikani do Folders vlevo.
Prosim pomozte mi, ja uz fakt nevim. Na dialogach pro vyber adresare to zustalo, ale ve windows exploreru to neni a ekvivalent nemuzu najit. Treba to jen neumim nastavit, aby se objevilo :-) (doufam...)
BTW odjinud treba se nekomu bude hodit toto
msconfig zalozka Tools
Je toho tam vic ale dulezita je treba Disable UAC User Account Control
no dik .... :cry:
ja nemuzu uverit ze to nema jine reseni. To jsem jedinej na planete kdo pouzival tlacitko Up a ve Viste mu chybi ?
Tak koukam ze sam nejsem
http://episteme.arstechnica.com/eve/...m/168007042831
Nejsi jedinej. :-(
Ale bud rad, ze jsi nedostal odpoved: "Pouzivej Linux..."
V tom foru jsem nasel link na zajimavej a starymu exploreru dost podobnej
http://zabkat.com/x2lite.htm
Zatim se zda ze by se to s nim dalo vydrzet lepe nez s klonama norton commanderu v podobe Total nebo Servat Salamander.
tak ja jsem taky presel na visty a az na to ze by bodla dalsi giga ram jsem z toho cely nakrivo uz od vanoc :) moc se mi to libi.. nejvis teda ty zive nahledy, sklo efekty, atd.. pro nektere proste ty serepeticky.. jede mi to docela dobre na sestave v podpisu. a visty mi (pridelili skore 3.2) coz asi neni moc.. kolik mate vy? a s jakou sestavou? ale ted k veci porad mi nejede to pocasi v bocni liste.. pise to service not available.. nastavoval jsem ruzne mesta ale nic :(
4.5
4.9 - CPU - Pentium D 805@3.33GHz
4.5 - MEM - 1024MB DDR667
5.9 - AERO - 7600GS@GT 256MB
5.7 - 3D
5.2 - HDD - Maxtor DM10 200GB
Ten problem s pocasim sem vyresil nahranim jineho dll, jde to vygooglit pripadne mi hod na PM mail, poslu ti to.
jinak mam jeste problem se skypem,, presneji s mikrofonem.. pise mi jestli ho mam dobre pripojeny.. v ovladacich panelech se dostanu na mikrofon prez zvuk jde zapnout, funguje (tim stylem ze do nej klepnu tak se ozve v bednach) ale dal nastaveni samotneho mikrofonu nejde.. pise zase, at zkontroluji spravnou funkci ovladace.. ten sem ztahoval uz druhy na visty . zvukovku mam integrovanou realtek ac97 a verze driveru 6.0.1.6208
EDIT:
tak at ty posty jsou pouzitelne i v budoucnu (viva la 4um:)
takze mam bartona 2500+, 1535 ram PQI 11,3,3,2.5, G-force 5900xt a lezi to na Solteku 75FRN2
Keby ste okrem tých indexov písali aj to že akú máte zostavu... :-/
Ahojky, tak už také jedu na Vistách. Dojmy veskrze pozitivní, problémy zatím jen v ovladačích.
AC97 Vista Driver nepoužitelný(6.0.1.6208 ), po instalaci sice funguje správně, nicméně při pokusu o otevření ovládacích panelů, systém spadne. Na XP verzi ovladače system nepada, nicméně nelze správně nakonfigurovat optický výstup.
HP PhotoSmart 1115 - instalace XP driveru je hotovym peklem, po X špatných pokusech se sice zdaří nainstalovat, nicméně tiskárna netiskne, nové Vista ovladače prý v průběhu ledna.
Neví někdo prosím jako omezit spoustu bezpečnostních varování? Přeci jen, při přesouvání souboru, by to nemuselo křičet ;) účet samozřejmě adminovský mám.
Neznáte nějaký Winamp Gadget? ten bych ocenil...na stránkách jsem jej nanešel.
Díky za jakékoliv rady, uživám 32Bit Vista Business, na sestavě A64,1Gbram,R9600. Systém běží nadočekávání svižně
ty hlasky ohledne potvrzovani jestli ten soubor chces vazne kopirovat :) jsem odtrhnul v security nastaveni, ostatni ochranny.. tak druha vec
díky! a nějaké zkušenosti s ovladači?
popřípadě mě ještě napadlo, jde nějak dostat do sidebaru zástupce?
Ja doufam, ze se po vydani visty s gadgets roztrhle pytel :).
Potreboval bych hlavne neco na ovladani hlasitosti, foobaru a mozna i nejakej indikator aktivity hardisku. Pouzitelnost toho sidebaru stoupa s vice monitorama, mam ho na sekundarnim monitoru, takze stale mam prehled o zatizeni CPU a vyuziti pameti. U me zatim vypada takhle
Ja som na notase mal nahodene este (k tomu co ma aj caleb+-) stav baterky a zostavajucu vydrz + silu wifi signalu a SSID kam som pripojeny. Velmi pekne veci ...
P.S.> ked mi niekto poradi jak rozbehat externy dvb-t tuner tak na visty prejdem na stolnom PC aj ja :D
Jasně, tak to bude tím! Fajn, ještě jednou díky za pomoc.
Nicméně můj první problém se nevyřešil. Soustavné upozornění na cokoliv neustává ani přestože jsem nastavil v Ovládacích panalech, Security center, Change the way security center alerts me na nejnižší úroveň. Jsem trochu bezradný, postupoval jsem špatně?
Nicméně mám dobrou zprávu pro lenochy, PC s Vistama "po vypnutí-uspání" lze zapnout dálkovým ovladačem. Velice příjemná změna oproti WinXP kde se mi to nikdy nepodařilo zprovoznit.
Hmmm, mne nefunguje ani blba hibernace, natoz nejake usinani. Predpokladam, ze to bude jeste neprilis kvalitnima driverama na grafiku a zvukovku.