-
Re: Mozilla FF vs Opera vs IE
Já jsem naprosto spokojen, jediné co mě dost vytáčí je mizíci ikonky favicon v panelu oblibených (uživatelský panel).
Házím si tam oblíbené bez textu - rozeznávám stránky pomocí ikon a ty když mizí, tak to nepotěší :).
Naštěstí to již někdo reportovat na team opery, tak to snad fixnou.
-
1 Příloh-a(y)
Netušíte někdo čím by mohlo být způsobeno toto? (příloha)
Text je jakoby dvojitý, tzn. přes původní text je ještě jeden mírně posunutý.
Zatím jsem to pozoroval jen na této stránce - předchozí verze Opery to nedělala :(
-
Tak jsem taky updatoval na Operu 9.5 a ty bugy se mi ale vůbec nelíbí. Ať už se jedná o mizející favicons v personal toolbaru nebo pro změnu žádné ikonky v menu na Vistách. Navíc když zavřu jednu ze záložek, tak Opera na chvíli zatuhne. Nový look je zajímavý, ale třeba černá lišta se záložkama mi tam vůbec nepasuje. No, doufejme, že to brzo vyladí, protože zrychlení je docela velké.
Podle mě to tak trochu uspíšili kvůli novému Firefoxu 3 a doladění šlo do kytek.
-
Sem zvedav jak dopadne s funkcnosti FF3, pro nedockavce uz je k dispozici final na mirrorech, pro ty co se chtej podilet na rekordnim stahovani bude v 19:00 naseho casu oficialne.
-
Mno... Zrychleniam som rad, ale abnormalne ma serie ten "inteligentny" navigation/address bar... Idem ho vypnut, bo ma trafi...
[edit]
Este tak zistit ako sa to rozumne vypina...
browser.urlbar.richResults uz tam zjavne nie je...
btw, RC3 je Final ???
-
Citace:
Původně odeslal
PiT
Mno... Zrychleniam som rad, ale abnormalne ma serie ten "inteligentny" navigation/address bar... Idem ho vypnut, bo ma trafi...
Co tě na něm štve? Mně připadá výbornej, často si nemůžu vzpomenout, jak přesně vypadá adresa, ale co je v titulku vím (typicky třeba u fór, kde url tématu si zapamatovat nejde, ale co je v titulku naprosto bez problémů).
-
Citace:
Původně odeslal
frelichl
Co tě na něm štve? Mně připadá výbornej, často si nemůžu vzpomenout, jak přesně vypadá adresa, ale co je v titulku vím (typicky třeba u fór, kde url tématu si zapamatovat nejde, ale co je v titulku naprosto bez problémů).
Pozeram, ze sa to uci... Na prve spustenie po prvych par pouzitiach sa to znormalizovalo... Predtym mi to ukazovalo uplne haluze...
A co sa mi nepaci? Ja vzdy zadavam prvych par pismen, automaticky dam malickom sipku dole a enter. Teraz mi to vybera aj podla nazvu, takze mi to tam po zadani napr. dvoch pismen hodi uplnu blbost... Aspon mi to robilo, uz sa to zjavne "naucilo, co to ma robit"...
-
Bude se FF sám aktualizovat z verze 2, nebo to chce novou instalačku? Stačí přemazat starou, nebo to chce úplně čistě?
-
Staci pustit novou instalacku, vsechno zustane jak bylo.
-
Mě štve jen ten novej skin. Vůbec nechápu, proč mi to překopalo vzhled záložek i přesto, že jsem používal a používám úplně jinej než defaultní skin. A jako výchozí barvu icon v bookmarkách zvolit černou je demence. Na tohle fakt šmatat nemuseli.
Ale z technickýho hlediska jsem spokojen.
-
Citace:
Původně odeslal
silenec
díky, zatím jenom vidím nový ikony, je to na mě nějaký moc barevný :)
-
Octopuss:
Ja som mal nainstalovany skin Qute, po installe a spusteni FF3 si to rovno vypytalo update (3.3.2), takze nemam zmenene nic ;D
[edit]
Jeeezis, ten defaultny skin je teda fakt na pogrcanie sa :oops: :o
-
No jo, já bohužel používám http://my.opera.com/community/custom.../info/?id=2297 tuhle prehistorickou věc :)
-
Mno tak mi nefucka ani jeden ze dvou skinu :/ a to automaticky vyhledavani mi taky zatim pekne haluzi.
Ale rozhodne pozoruju narust rychlosti, trebas tu na 4u je odezva znatelne lepsi
-
Citace:
Původně odeslal
silenec
Jo, to je pravda. Ale jak jsem se dočetl, tak se doporučuje odinstalace 2. FF3 by měla být nabízena jako automatická aktualizace až později, snad až po skončení podpory FF2.
Jinak osobně používám Operu i FF (začínal jsem na IE...Netscape...Mozilla, atd., nejsem tedy zaujatý) a nyní jsem čekal na obě nová vydání. Musím říci, že to, co mi na FF nejvíce vadilo, není zcela vyřešeno - práce s pamětí. Nerad bych vyvolal flame, chyby a výhody mají oba prohlížeče...
Diskuze k Download Day.
-
Citace:
Původně odeslal
PiT
about:config -> browser.urlbar.matchOnlyTyped - True
[edit]
U mna: html validator OK, flashblock OK, FxIF OK
All-in-One Gestures 0.18.0, musel som menit RDF subor (max. verziu ma default 2.0.0.*). Po uprave funguju.
-
Pro info, FF3:
Noscript po nekolik aktualizacich OK, Adblock+ OK, web developer OK, html validator OK.
Tolik k podstatnejsim addonum ktery pouzivam.
-
Info k prechodu na FF3:
Addons az na Autocopy jedou, bookmarks se polovina ztratila, obnovena ze zalohy. Skin pouzivam defalutni. Prijemna zmena je viditelne zrychleni. Celkove spokonejenost :-)
Edit: To zapraskany defalultni razeni v adress bar je diky PiTovi zase v poradku.
-
Citace:
Původně odeslal
Dismembered
Netušíte někdo čím by mohlo být způsobeno toto? (příloha)
Text je jakoby dvojitý, tzn. přes původní text je ještě jeden mírně posunutý.
Zatím jsem to pozoroval jen na této stránce - předchozí verze Opery to nedělala :(
Zmen prohlizec resp. jeho verzi. IE6 taky neumi ukazat www.alphacool.cz . Uplne to rozhodi, zatimco Opera mi to otvirala v klidu. Patch na IE7 to opravil :).
Tak nam dnes vydali novy jadro na Maxthona. Changelog zde. Vylepseni hledani na strance se mi libi moc :). Ale zase se jim povedlo zrusit kombinaci pravy alt + f na levou hranatou zavorku pokud pisete prispevek na forum treba... S touhle klavesovou zkratkou je asi nejaky problem, protoze se jednou za cas vyskytne a pak se zase odstrani...
-
Mně štve že jsem si před upgradem nezjistil, že do FF3 není žádný mouse gestures plugin. Nebo se pletu? To mi chybí hodně. Pak undo close tab, a měl jsem taky pěkný skin - nebarvičkatý... snad nějaký vyjde. Servery na addons byly včera poněkud pomalé :-(
-
Citace:
Původně odeslal
Marty
Mně štve že jsem si před upgradem nezjistil, že do FF3 není žádný mouse gestures plugin. Nebo se pletu? To mi chybí hodně. Pak undo close tab, a měl jsem taky pěkný skin - nebarvičkatý... snad nějaký vyjde. Servery na addons byly včera poněkud pomalé :-(
Mě ve FF3 normálně funguje Mouse Gestures Redox
-
Citace:
Původně odeslal
Marty
Ja pouzivam All-in-One Gestures... ako som uz pisal o par postov vyssie...
-
Citace:
Původně odeslal
Marty
... Pak undo close tab...
něco málo je přímo integrováno ve FF. Musíš kliknout nahoře na "záložky oken" a pak "undo close tab"... Ale je pravda, že ten plugin byl lepší.
-
1 Příloh-a(y)
Citace:
Původně odeslal
PiT
Ja pouzivam All-in-One Gestures... ako som uz pisal o par postov vyssie...
Tak asi něco dělám špatně, update se mi nenašel a mám to disabled.
-
Citace:
Původně odeslal
Marty
Tak asi něco dělám špatně, update se mi nenašel a mám to disabled.
chjo :rolleyes:
Citace:
Původně odeslal
PiT
All-in-One Gestures 0.18.0, musel som menit RDF subor (max. verziu ma default 2.0.0.*). Po uprave funguju.
Uprava = zmena textoveho RDF suboru konkretneho pluginu, kde prepises 2.0.0.* napr. na 20.0.0.*, ulozis a restartujes firefox...
[edit]
A prave mi ponukol v tabulke "get add-ons" firefox -> FireGestures, ktore predpokladam robia to iste, co All-in-One Gestures...
-
Když už se tady řeší Firefox, tak se zeptám (a v případě více odpovědí, bych přešel do vlastního vlákna) na Operu - jde vám pdf pod operou 9.5 přes adobe plugin? Na netu jsem našel lidi, kterým to jde a i mně podobné, kterým to nejde, a jediné řešení je otevírání pdf přes výchozí aplikaci. Prostě mě neotevře Opera 9.5 (zcela čistá instalace) pdf dokumenty přes nainstalovaný plugin (v nastavení je plugin vidět a korektní nppdf32.dll je v příslušném adresáři). >:E Zkoušel jsem i vše odinstalovat a nainstalovat Opera 9.5 - Adobe reader (nejnovější, český). Předchozí verze opery byla v pořádku a pracovala s pdf korektně.
-
verze Acrobat Readeru? mě to na (byť ne nejnovější) verzi 6 jede bez problémů
-
Jak píši nejnovější, český - 8.1.2 (o funkční starší verzi jsem se také dočetl).
-
-
Jasně, znám (neptám se, aniž bych nehledal). Ale bohužel ani tam není účinná pomoc a vše končí s tím, že "Opera 9.5 proste neni schopna otevrit pdf soubor pomoci pluginu. Tenhle problem se tahne celou Operou 9.5." a že se jedná o problém kombinace Opera 9.5 a Adobe Readeru verze 8.
-
A zlobí to i s Foxit Readerem? Ten ale to PDF otevře spíš externě než v okně Opery.
-
jj, externě. Externí otevítání pdf jde i přes Adobe Readera, mně jde o plugin v Opeře a zdá se, že to nemá v kombinaci těchto verzí (9.5 + 8 ) řešení. Prostě čekat na jednu nebo druhou verzi... Ale na čí straně je chyba?
-
Osobně nechápu, proč je vůbec problém otevírat PDF externě?
-
Citace:
Původně odeslal
sAd
Osobně nechápu, proč je vůbec problém otevírat PDF externě?
Je to pohodlnější to mít v panelu. Například když mám dva monitory a FF otevře PDF externě, tak to vždycky hodí na primární monitor (notebook) místo na ten druhý, na který zrovna koukám. Kdo se má pak pořád otravovat s přesouváním.
-
Adobe Acrobat CS3 mi otevírá v Opeře 9.5 PDF korektně.
Hlavně se chci ale zeptat, jestli někdo vyřešil to mizení favicon z osobní lišty.
-
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Hlavně se chci ale zeptat, jestli někdo vyřešil to mizení favicon z osobní lišty.
No přímo mizení jsem nevyřešil, ale zjistil jsem, jak ikonky dostat zpátky. Pravý klik na bookmark -> properties -> OK a ona se pak zase objeví.
-
Ano, to vím taky, ale to stejně není moc velké řešení. Občas se mi stane (po delší práci), že mi zmizí půlka ikon a je to fakt na palici :(.
Navíc mám u těch záložek prázdný název - rozeznávám weby jen podle ikonky a když zmizí, tak jsem v řiti :D
-
Takže možná se objevila příčina mizejících ikon v menu Opery 9.5x pod Vistama. Viz http://my.opera.com/community/forums...=&perscreen=50
-
Díky!
Pochopil jsem z toho, že tento bug bude opraven s verzí 9.52 a zatím mám vypnout službu pro Tablet PC?
-
Jestli bude opraven těžko říct, každopádně už je to alespoň v Bug Trackeru.
-
lehce OT: po nainstalování Firefoxu 3 mi nejde spustit stránka www.logitech.com, prostě to hodí prázdnou stránku a hotovo. To samé v IE6. Ostatní stránky v pohodě, přičemž tak logitechácká mi předtím fachčila.
Nemáte někdo podobný problém, respektive řešení? :p
-
Mne ta stranka nenabehne ani v Opere, vubec netusim kde je problem.
-
Tak tohle se mi stalo taky. Je možné, že v cookies není nastavená "location" a pak to dělá binec. Mrkněte na link a uvidíte
Kód:
http://www.logitech.com/?
Stačí pak jednou použít link
Kód:
http://www.logitech.com/index.cfm
, nastavit "location" a pak jede i klasické logitech.com
-
Me nastal vcera jiny problem. Pouzivam Operu a jako domovskou stranku mam idnes.cz.
Pouzivam to tak uz peknejch par mesicu, ale od vcera myslim pustim Operu, zacne najizdet stranka idnes a potom mi Opera proste udela zasek a musim ji vypnout "na tvrdo". Proste tenhle web nenajede ani za zlate prase. Akorat nevim, jestli mam hazet vinu na Operu, nebo OS.
-
Ač nerad, tak si myslím, že v tom prsty má Opera. Od verze 9.5x mi několikrát za den z ničeho nic spadne. Naštěstí Visty si s tím zřejmě poradí a neodstřelí se komplet. Začíná už mě to štvát a pokud to ještě s dalšími bugy nevyřeší, tak přejdu k FF.
-
Tak tohle by mozna pomohlo uzivatelum Opery se stejnym problemem. Az budu doma, sam vyzkousim.
Odkaz
-
Mam mensi problem se zobrazenim internetu - nechci zakladat nove tema, protoze urcite vsichni znate odpoved ;D
Proste jsem jednou reinstaloval Operu, ktera normalne funguje, ale od te doby mi Windows jaksi nebere, ze tu nejaky prohlizec je. Kdyz mi nekdo posle pres ICQ link, klient mi napise, ze nevi, jakym programem to otevrit, kdyz mi prijde mail s odkazem uvnitr, tak se po kliknuti taky nespusti prohlizec, nebo take v BOINCu - nevidim NIC ve statistikach atp atp.
Jak se toto resi? :-)
-
Asi blba otazka ale nepta se te Opera jestli se ma nastavit jako vychozi? Jestli ne tak to zkus rucne nastavit v jejim nastaveni. Tam bych teda aspon zacal ja...
-
Opera je vychozi. Spis kdyz chci otevrit nejakej ten link, tak to mluvi o "nastaveni v moznostech slozky" (coz je v ovladacich panelech, jen tomu vubec nerozumim :-/ ).
-
ja mam zase problem s mozillou, kdyz se divam treba na rozlobeny muze na videa, nebo treba na youtube, tak video chvily bezi a pak se samo vypne a pretoci se na konec.. ne vzdy ale stava se to dost casto. stává se to taky nekomu?
-
Citace:
Původně odeslal
Crusheer
Opera je vychozi. Spis kdyz chci otevrit nejakej ten link, tak to mluvi o "nastaveni v moznostech slozky" (coz je v ovladacich panelech, jen tomu vubec nerozumim :-/ ).
jestli jsem dobře pochopil, tak:
CTRL+F12
Pokročilé volby -> programy -> Pří spuštění Opery ověřit, zda-li je výchozím prohlížečem zatrhnout a dále kliknout na podrobnosti a zde vybrat všechny protokoly a vlevo vybrat Dokumenty HTMl a XML...
-
Citace:
Původně odeslal
Blackknight
jestli jsem dobře pochopil, tak:
CTRL+F12
Pokročilé volby -> programy -> Pří spuštění Opery ověřit, zda-li je výchozím prohlížečem zatrhnout a dále kliknout na podrobnosti a zde vybrat všechny protokoly a vlevo vybrat Dokumenty HTMl a XML...
Jo, funguje, diky :D
-
Citace:
Původně odeslal
Crusheer
Jo, funguje, diky :D
Není zač, rád jsem pomohl...já to taky původně nemohl najít :D
-
Mel bych otazku na prohlizece obecne, neumi nektery umistovat 2 panely vedle sebe?? (a nemyslim 2 okna :) diky...
-
Citace:
Původně odeslal
falcon
Mel bych otazku na prohlizece obecne, neumi nektery umistovat 2 panely vedle sebe?? (a nemyslim 2 okna :) diky...
Neviem sice o prehliadaci, ale niekto z 4a Tu pred casom podobnu utilitu naprogramoval ako rezidentny program reagujuci na klavesove skratky. Hladaj...
-
Diky, uz sem trochu dukladneji prohrabal addony do FF a nakonec uspesne nasel...
-
Maxthon to umí, a nemusíš ani hledat nějaké addony :)
-
A co teprv takova Opera :mweheh:
-
Vyšla nová testovací verze Opery 9.6 - verze 10 433
Dovolím si upozornit na to, že vyšel nový build(nová testovací verze) Opery 9.6 - verze 10 433.
Můžete stahovat zde(officiální web Opery)
Kdyby někoho zajímali opravy, které byly vytvořeny v této verzi a neuměl anglicky, tak jsem si jejich seznam dovolil přeložit do češtiny na svém blogu, nejen překlad tedy najdete zde.
-
Hlavně aby už opravili mizení ikon z bookmarků na personal bar (osobní lišta).
-
Citace:
Původně odeslal
sAd
To jedině, aby jste sám vyzkoušel. Já osobně osobní lištu nepoužívám, tak nevím.
-
Citace:
Původně odeslal
sAd
Vsude ctu jak to lidi zlobi, ja se s tim nepotkal. A to jsem pouzival snad vsechny buildy co vysly po 9.27 smerem k 9.60b
-
Njn, ono se to stává při splnění určitých kombinací kliků a pohybů. Ovšem mi se to stává každodenně nekolikrát. Asi mám blbé surfovací návyky.
-
Tenhle BUG už mě také solidně vytáčí v tomhle mě Opera solidně zklamala, protože o tom BUGU se ví snad čtvrt roku a pořád žádná oprava.
ctrl_j: Mám dojem, že to zlobí jen na Vistách.
EDIT:
Tak jsem v komentářích pro tento nový build našel: "Missing favicons from Personal bar finally fixed."
-
Že by snad? Protože na buglistu furt bylo, že tahle chyba není prioritní. Je pravda, že funkčně asi ne a bylo pár jiných podstatnějších věcí k opravě. Ovšem když mi poněkolikráte za den zmizí ikony, tak to člověka vcelku vytočí.
-
Přesně moje řeč. Miluju se koukat na kropenatou horní lištu :D.
Teď ještě, kdyby ten fix zahrnuli i do 9.5x.
-
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Tenhle BUG už mě také solidně vytáčí v tomhle mě Opera solidně zklamala, protože o tom BUGU se ví snad čtvrt roku a pořád žádná oprava.
ctrl_j: Mám dojem, že to zlobí jen na Vistách.
Na notasu ji mam - Vista Ultimate SP1 32bit, fakt nevim co delam "spatne" ze mi nikde nic nemizi.
Kód:
Version 9.60 beta
Build 10433
Platform Win32
System Windows NT 6.0
Opera/9.60 (Windows NT 6.0; U; en) Presto/2.1.1
//Vsechny predchozi buildy mi taktez chodily korektne.
-
No u tohoto posledního buildu už je to ok, ale předtím to ok nebylo. Stávalo se mi to asi takhle: Klikal jsem si na odkazy z personal baru a po určité době, když jsem pak na personal bar najel myší, tak u všech odkazů, na které jsem předtím kliknul zmizela ikona.
EDIT: Tak to není ok. Teď mi zmizela půlka ikon, které jsme cca před 15 minutami navštívil.
-
Jeste takova drobnost - vam co to mizi - pouzivate k browseni nova okna nebo taby ?
-
1 Příloh-a(y)
Já nové taby.
Je to pro mě docela frustrující, jelikož na té liště mám jen ty ikonky bez názvů a když mi zmizí, tak nevím na co klikám :(.
-
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Tak jsem v komentářích pro tento nový build našel: "Missing favicons from Personal bar finally fixed."
Bohuzel ne, aspon mne to porad blbne.
-
nema tu nekdo taky problem s novym FF 2.0.0.17 a zatuhavanim celeho browseru pri odesilani formulare pres AJAX? :confused:
-
Citace:
Původně odeslal
Anduril
nema tu nekdo taky problem s novym FF 2.0.0.17 a zatuhavanim celeho browseru pri odesilani formulare pres AJAX? :confused:
Koukam ze z FF se stava bastl, u 3.0.1 se zas pod XP rozpadaji cely okna, pod Vistou pohoda :confused:
-
Zda se mi, ze tuto zaplatu vydali nejak moc rychle.. na dvou pc jsem si vyzkousel, ze cely prohlizec vytuhne pri submitu formulare pres ajax (post), cpu 100% a hotove. Az do predchozi 2.0.0.16 a s ostatnimi browsery problem nemam. To bude stiznosti :evil:
EDIT:
Tak problem je s JS funkci eval a for..in cyklem, tohle proste nejde dohromady a cyklus neustale vraci undefined, takze se firefox zacykli. Resenim pro me bylo evaluovat vse jako retezec.
Zajimave, ze to vsude jinde funguje i bez toho krom teto verze ff.
-
Mne sa obcas od neviem kolkej verzie FF 3 stava, ze po zavreti sa tvari, ze sa vypol, ale ostane visiet firefox.exe a treba ho natvrdo zostrelit. Myslel som, ze je to pluginmi, co pouzivam, ale spravil mi to aj ked boli vsetky disablovane... Zacina ma to pomaly ale isto SRAT :|
-
Citace:
Původně odeslal
PiT
Mne sa obcas od neviem kolkej verzie FF 3 stava, ze po zavreti sa tvari, ze sa vypol, ale ostane visiet firefox.exe a treba ho natvrdo zostrelit. Myslel som, ze je to pluginmi, co pouzivam, ale spravil mi to aj ked boli vsetky disablovane... Zacina ma to pomaly ale isto SRAT :|
Zkoušels udělat novej profil, dát tam jenom bookmarky a postupně přidávat pluginy?
-
Citace:
Původně odeslal
frelichl
Zkoušels udělat novej profil, dát tam jenom bookmarky a postupně přidávat pluginy?
To nie, ale natvrdo som skusal odinstalovat pluginy...
-
Citace:
Původně odeslal
PiT
U me to stejne. A zere to neskutecne CPU.
-
+1, stejny problem a jako bonus se nekdy FF zasekne i kdyz bezi. Uz aby chrome umel pluginy...
-
Citace:
Původně odeslal
PiT
To nie, ale natvrdo som skusal odinstalovat pluginy...
Tak potom bych to zkusil, už mi to několikrát pomohlo u jiných podivných problémů. A nic moc tě to stát nebude, starej profil ti tam zůstane, dokud ho nesmažeš.
-
Tak opět nová verze Opery http://my.opera.com/desktopteam/blog...-6-approaching prý skoro RC.
S tím nějak pohli hoši :).
Zajímalo by mě, jestli je ten bug (favicon in personal bar) již konečně vyřešen.
-
-
Nemáte někdo negativní zkušenosti s Firefoxem CZ verze 3.0.3? Verzi 3.0.2 jsem si kvůli neinstaloval kvůli problémům s tím spojeným (maže hesla), no po nainstalování verze 3.0.3 mi přestal reagovat internet (chci otevřít stránku a nic, případně se "chytne" na stopadesátéšesté kliknutí) a některé stránky (např. SHW) mi to úplně rozhodilo. Downgradoval jsem zpět na verzi 3.0.1 a pořád to samé... :-(
Any idea??
EDIT: nemůže to mít souvislost se zapnutým uTorrentem?
-
ten u mne taky jede vcelku nonstop někdy i dva tři dny ale právě jsem instaloval poslední aktualizaci žádný problém, jen mi přijde trochu nepřehledná historie oproti 2xxx
-
Citace:
Původně odeslal
meteor
EDIT: nemůže to mít souvislost se zapnutým uTorrentem?
pokud máš patchnuty tcpip.sys a povoleny více než 10 souběžných polootevřených spojení, tak by to souviset nemělo.
-
Opera 9.6 RC1 venku
Dovolím si upozornit, že dneska vyšla Opera 9.6 RC 1.
Info a download zde:
http://my.opera.com/desktopteam/blog...opera-9-6-rc-1
-
Re: Opera 9.6 RC1 venku
Citace:
Původně odeslal
Blackknight
Dovolím si upozornit, že dneska vyšla Opera 9.6 RC 1.
A prozatím mi nezmizely favicons. Klep, klep.
-
Re: Opera 9.6 RC1 venku
No nepovidej, že by konečně? Možná taky testnu :D
-
No fakt že jo. Prozatím všechny drží.
-
Ja si to taky vcera myslel, ale dneska uz ne :(
-
To snad ne! Stáhnul jsem a taky otestuji.
EDIT: Pořád obsahuje chybu se stránkou Intelu. Zkuste si načíst http://downloadcenter.intel.com/defa...+nav2_download a procházet ty sekce (jsou v JS menu) - mně se nic nezobrazuje.
-
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Nevím, zda-li jsem Vás dobře pochopil, ale jestli jo, tak tento problém nemám v RC1 verzi nemám.
Dovolil jsem si udělat screenshot, který najdete zde:
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/..._220.61KB.html
-
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
To snad ne! Stáhnul jsem a taky otestuji.
Uz to neni tak caste, podarilo se mi to nahodou 2x a od te doby je klid.
-
K tomuto jen dodam, ze vse zminene umi FF take.
A druhy dodatek, ze momentalne pouzivam jak FF i O. IE nikdy! (to uz je ale takova vrozena averze :p)
-
Přesně o tohle se mi jedná. Proč mi to nejde, nešlo v Opeře 9.5x a ani v 9.6x :(
-
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Přesně o tohle se mi jedná. Proč mi to nejde, nešlo v Opeře 9.5x a ani v 9.6x :(
Patrně reagujete na mě, že by chyba WIN Opery? Já totiž používám linuxovou verzi RC, označení má 2440 (verz. 9.60).
Jinak nevím. Mohl by to ještě někdo vyzkoušet ve Windows.
-
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
...nešlo v Opeře 9.5x a ani v 9.6x :(
9.6x som neskusal ale na starsej verzii 9.52 (vo Windows) to funguje bez problemov.
http://img205.imagevenue.com/loc441/..._122_441lo.jpg
Predpokladam, ze javascript mas povoleny - F12 -> Povolit Javascript.
-
1 Příloh-a(y)
kecinzer: Opera 9.60 #10443 RC1 na Vista Bussiness 32bit bez problémů. Viz screen.
-
Tak to mi teda řekněte, kde dělám chybu. JS mám samozřejmě zapnutý.
Dělá mi to jak na PC tak na NB.
Je možné, že to je profilem, který tahám již od verze snad 8?
-
Citace:
Původně odeslal
meteor
Nemáte někdo negativní zkušenosti s Firefoxem CZ verze 3.0.3? Verzi 3.0.2 ....
Ne, zadny problem po upgradu nemam.