Re: audio out přes DVI-D?
No tak si odpovím sám. Mělo by to fungovat, protože ATI nevyužívá standardu DVI, ale trochu si ho poupravila. Pokud budu mít jejich proprietární redukci DVI-HDMI, která se dodávala k některým grafickým kartám, tak to půjde.
Nemáte někdo? Sháním zde: http://4um.overclocking.cz/showthrea...100#post945100
Jses si jisty ze i v tomto pripade? Ve specifikaci te desky neni o HDMI ani zminka...
Ostatne pokud to podporuje, mel bys videt ve spravci zarizeni neco jako HDMI Audio ci tak neco.
Jop, u ATin to šlo, uměla to i moje Sapphire 2600XT a pochybuju, že by tuhle feature novějším řadám (byť integrovaných) grafik odebrali.
KOntrolu ve správci zařízení si nejsem jistej - nevím, jestlui to tam bylo furt nebo jenom při připojení zařízení přes HDMI. ATinu po ruce žádnou nemám, tak to nemůžu odzkoušet.
Hmmm, tak asi nic. Teprve teď jsem se dostal ke zkoušce konfigurace. Jsem poněkud překvapen, že na téhle desce není zvukovka od Realtek, ale od VIA, konkrétně typ VT1708. Nejnovější ovladače jsou asi 2 roky staré, nasměrovat zvuk přes HDMI se mi prostě nepovedlo... Sice jsem se dostal do stavu, kdy VIA HD Audio Deck dokáže přepínat mezi výstupem na HDMI a SPDIF, nicméně je to dle mého nějaká volba v ovladačích, která není aktuální pro tuto verzi, protože ani tak zvuk z toho neleze.