Můžu mít ot dotaz, je nějak poznat 10 bit vstup, respektive, jako kartu máš připojenou k monitoru?
Printable View
Můžu mít ot dotaz, je nějak poznat 10 bit vstup, respektive, jako kartu máš připojenou k monitoru?
To netuším, pokud vím tak je zásadní bottleneck v kabelu, který umí 8 bit, 10 bit přenos signálu umí snad jenom display port?
Ano máš pravdu, blbě jsem se díval do specifikací. Monitor má vstup 8-bit a interní zpracování 14-bit. 10-bit je v popisku LUT tabulka.
10-bit umí DisplayPort a HDMI.
Ano, proto mám FireGL V7770, předevčírem mi to nedalo a našel jsem 10bit výstup jako volitilný u HDMI v1.3, ale je k tomu potřeba na kartě Sil9133 a Sil9134. Jediný problém je, že jsem nenašel monitor pod 30K s 10-bit vstupem.
Myslím že 10-bit vstup umí nový Eizo 2462w, stojí cca 27k bez DPH. Tím chci nahradit moje L997. (ale teda stejně ten 10 bit nevyužiju...)
Ano, podle popisu má 10-bit vstup DisplayPort v1.2. Mě spíšzajímaly reálné zkušenosti, jestli je to vůbec poznat.
Našel jsem na toto téma zajímavý článek: http://tomas.pfeffer.cz/index.php/30...ubka-na-dosah/