Re: Reklamace MP3 přehrávače
Nevím v čem by v tomto případě mohl být problém, ale jestli mp3 přehrávač nemá žádnou ochranu proti zápisu, tak bych to na reklamaci klidně dal. Jinak zkus to hodit do jinýho kompu.
Mam 2GB verzi a toto to nedela. Takze pokud neni problem v PC ci OS tak se nejedna o vlastnost a je to tudiz vada.
Mám stejný přehrávač a se stejnou hláškou jsem se setkal na začátku u skandinávské muziky. Domnívám se, že stejný problém by mohl být i u Tebe (tedy nepovolené či nepodporované znaky). Nemohlo by to být?
Citace:
Původně odeslal
Brogg
Mám stejný přehrávač a se stejnou hláškou jsem se setkal na začátku u skandinávské muziky. Domnívám se, že stejný problém by mohl být i u Tebe (tedy nepovolené či nepodporované znaky). Nemohlo by to být?
Nemohlo. Mně to nenahrálo nějaké písničky od Davida Bowieho, Jolly Jokera & P.B.U. a dál už nevím :-)
Tento MP3 přehrávač jsem měl pro strejdu, kterému ovšem jdou z jeho PC nahrávat veškeré songy (i ty, které mně nešly), takže problém se "vyřešil sám" :-)
Citace:
Původně odeslal
Brogg
lol "metal-hater MP3 player" :D:D