-
Nemůžu stahovat z Rapidshare.com pomocí RAPGETu
Zdravím,
mám výše napsaný problém, před 14-timi dny jsem ještě bez problému stahoval a z ničeho nic nefunguje. Používám verzi 1.40. Zkoušel jsem poslední 1.41 a taky nejde. Přihlašovací údaje jsou správné, protože na stránkách Rapidshare.com se normálně přihlásím.
Zkoušel jsem stáhnout alternativu Rapidshare Manager, ale na jejich stránkách mají snad verzi jen pro Vistu nebo co. Háže mi to chybu. NET2.0 mám.
Díky za radu,
-
Re: Nemůžu stahovat z Rapidshare.com pomocí RAPGETu
RapGet teď prostě nefunguje, asi se něco změnilo na straně Rapidsharu. Mně funguje bez problémů RapGet.RS, je i funkčně o dost lepší než RapGet.
-
Citace:
Původně odeslal
frelichl
RapGet teď prostě nefunguje, asi se něco změnilo na straně Rapidsharu. Mně funguje bez problémů RapGet.RS, je i funkčně o dost lepší než RapGet.
Jop, souhlasim s vyse uvedenym :-) akorat se mi zda, ze rapget.rs zatezuje vice system...
-
Jo a dost dlouho startuje, ale lepší než drátem do oka :).
-
Má někdo plnou verzi Rapgetu.RS? zajímalo by mě co nabízí navíc....rozbalování archívu, bez reklamy,....ještě něco?
Mezi výhody ale rozhodně patří detekce vadných odkazů, což klasický rapget vždy položilo. Také celková doba stahování a informace o platnosti účtu a limitech jsou užitečné.
-
Jo díky za radu, je to fakt lepší než drátem do oka. K+
Jenom taková blbost, nevím jestli to nějak souvisí po nainstalování RAPGET.RS mi přestal fungovat zvuk Internet Exploreru 8 při kliknutí na nějaký odkaz. (takové to cvaknutí)). Zvuk ve flashi normálně funguje. Nevíte, kde se to dá nastavit ? Díky
-
No a díval jsi se do nabídky zvuky - ie - navigace (přibližně, mám to anglicky) - o tento zvuk se jedná
-
-
Jaký máš OS?
No každopádně start/ovládací panely/zvuk/zvukové schémata/...a pak bůh suď, já mám v W7 akci v sekci Internet Explorer s názvem "navigation" která právě generuje ten klikající zvuk :)
-
Jo díky, už jsem to našel. Kdyby to šlo tak K+.
-
Tak bohužel, po spuštění RapGet.Rs znovu ten samý problém se zvukem. Mám WinXP SP3.
Používám v1.0.4.
-
Doporučuji JDownloader:
http://jdownloader.org/home/features
Je nejen pro rapidshare, ale všechny velké share služby, umí premium i free, obchází CAPTHA testy, když to nezvládne, zeptá se.
Je toho více, viz. výše uvedený link, je v češtině, zdarma, opensource a multiplatformní.
PS:
Osobně ji s rapidem sice nepoužívám, ale s MegaUploadem a free účtem je super, většinou nepotřebuje ani napsat CAPTHA test
-
Blackknight má naprostou pravdu. JDownloader je perfektí a hlavně funkční. Já si vypnul v nastavení testování změny IP a přes noc to stáhne na free účet docela dost souborů, až sem byl překvapen.
-
Citace:
Původně odeslal
Paolo
Blackknight má naprostou pravdu.
To se pěkně čte :cool:
A teď k tématu, osobně ho používám myslím někdy od března letošního roku (ještě jak měl ten starší vzhled, který osobně třeba ale hodnotím jako přehlednější) a nemůžu si ho opravdu vynachválit.
Čeho si na tomto programu vážím:
- multiplatformnost
- podporuje jak klasický download (HTTP, FTP), tak i "share" download, vše s případnou obnovou (samozřejmě musí to podporovat i daný server), podporuje obrovské množství share serverů.
- automatická kontrola dostupnosti souborů
- můžete mít aktivních více premiových účtů
- u rapidu si můžete navolit tři preferované servery (Level 3 a podobně...)
- ač se jedná o JAVA aplikaci, bere si poměrně málo RAM, u mě zrovna 80 MB
Nevýhod je málo, čeho jsem si všiml, tak zatím problémy s novým vzhledem, ten starý se mi líbil osobně více, ale to je individuální, taky bych ještě zmínil někdy pomalejší reakci při interakci s novým vzhledem (nebo jak to napsat).
-
Citace:
Původně odeslal
Paolo
Blackknight má naprostou pravdu. JDownloader je perfektí.
Tak kdyz to pise Blacknight, tak to musi byt pravda! :-)
Diky za tip, zkusim...
-
Citace:
Původně odeslal
Blackknight
- ač se jedná o JAVA aplikaci, bere si poměrně málo RAM, u mě zrovna 80 MB
A prave proto se mi nelibi. Mam takovou nejakou averzi vuci JAVA aplikacim.
-
Decánko OT: nestává se někomu s O2 připojením ADSL, že z webu rapidshare.com stahuje "kousavě", tzn. tak 3 - 5 sekund se stahuje, pak hodí rychlost nula + čas neznámý (taky těch 3 - 5 sekund) a takhle to jde pořád dokola... a dělá to jen rapidshare.com.
V minulosti se mi to stávalo opravdu vzácně, poslední týden dva je to pravidlem :mad:
EDIT: jedná se o "free" stahování, účet tam nemám
-
meteor ja kdyz sosal pres nejaky free downloader z RS tak mi to taky takle divne jelo 400kB 0KB ......
-
Asi špatný server. Používám u rapidu server Level 3 a OK.
-
Citace:
Původně odeslal
Blackknight
Asi špatný server. Používám u rapidu server Level 3 a OK.
Nějak jsem si nevšiml, že by u "free" stahování šlo vybrat si server. Anebo je to míněno přes nějaký download manager? Ten já (zatím) nepoužívám.
Já měl za to, že by to mohl být další "ojeb" ze strany RS ve smyslu "zaplať si kredit" nebo "čekej, čekej, počkej si" :-D
-
Nene, na 100 % to jde přes jDownloader a asi určitě i přes web. Za 4 minuty si to ověřím ještě přes ten prohlížeč a vložím zde screenshot z Opery...
EDIT:
Tady je ten screenshot, volit server jde jak přes jDownloader, tak i přes Operu, viz :
http://files.getdropbox.com/u/1416113/1.png
Musíte kliknout na ten text "Advanced download settings" případně na to plus v tom čtverečku.
-
Díky za tip (nemůžu tě "nakarmovat"), ale je to stejná písnička, tzn. o ničem. Asi zkusím ten JDownloader, už tu byl někde docela vychvalován.
-
Nevím, mě ten Level 3 opravdu pomohl, sice to kolísá, ale jen o 20 kB/s, nejde to až na nulu.
Jinak rapidshare ale moc nepoužívám, čili nějaké delší zkušenosti s ním nemám, používám jej jen když je nejhůře...
-
Citace:
Původně odeslal
meteor
Díky za tip (nemůžu tě "nakarmovat"), ale je to stejná písnička, tzn. o ničem. Asi zkusím ten JDownloader, už tu byl někde docela vychvalován.
Dostal K+ za tebe ode mne. ;)
jj, taky jsem přešel na JDowloader a jsem spokojenej jako želva...
-
alternativou k JDownloaderu muze byt FreeRapid Downloader (http://wordrider.net/freerapid/ )
u me zatim velka spokojenost