čim zaznamenavt internet TV
Hi
sleduji MTVu s internetové televize přes program JLC a chtěl bych si nějake videoklipy nahrat.
Zkoušel jsem to programkem který zazanmenávat plochu obrazovky, kde jsem to snimane okno přesunul jen na videoklip , ale strašně se to seka.
Nevíte nekdo o něčem lepším?
Díky
Re: čim zaznamenavt internet TV
Nepises s cim si to skusal zaznamenat, ani na akej zostave PC. Odporucal by som Capture Professional, predtym poriadne zdefragmentovat HDD napr. s O&O Defrag Professional. Pocas zaznamu podla moznosti vypnut vsetky aplikacie beziace na pozadi.
pokud pouzivas Firefox tak nainstalovat plugin media player connectivity ... jako prehravac k tomu pouzit The KMPlayer a ten umi perfektne zaznamenavat vsechno co prehrava :)
Nechcem zakladat novy thread, tak to davam sem...Dufam, ze sa niekto na mna za to nenahneva... :)
Vedel by niekto poradit ako staiahnut video z Joost?
Diky moc... :)
Tak, Rache mi poradil Desktop Video Recorder 2.1...Takze vyriesene... :)
Hi tak zkoušel jsem to ale nejde to! stravil jsem na tom snad 2hodky proste u MTVU.com me to ani nehce pustit na samotne sledovani MTVU on-line piše to že nemám plagin a vyzmě me to k aktualizaci po které je vš při stejném nelze!! v exploreru to jde takže se nemůžu dostat ani na samotný záznam!!
Jinak nevíte nedko o nejakem přehravačí internetového tv , které zároven i nahrava??? díky moc!!
Citace:
Původně odeslal
basik
pokud pouzivas Firefox tak nainstalovat plugin media player connectivity ... jako prehravac k tomu pouzit The KMPlayer a ten umi perfektne zaznamenavat vsechno co prehrava :)
no ja to, az budu nekde u kompu, zkusim a hodim sem poznatky :)
Citace:
Původně odeslal
basik
no ja to az budu nekde u kompu zkusim a hodim sem poznatky :)
sice ¨jsem nerozumel co jsi napsal ale hod sem neco už jsem beznadějný jak na to!!!!thx
Tak sem stahnul video z ty uvodni stranky - tady je ukazka (3MB) ... ale je pravda, ze treba do video sekce se nedostanu ... mam firefox 2.0.0.3 a ten AcrtiveX plugin je pro FF1.5 ... v tom bude asi hlavni problem
mplayer --dumpstream ... (viz manual)