itlevne.cz + DPD = nebrat
Ma s timhle eshopem nejaky zkusenosti ?
Zatim me prvni dojmy jsou sice nejlevnejsi ceny, ale jednani ... nic moc.
Mam tam objednanou 1 vec do pc. Je to 2 den od expedovani zasilky a nic mi neprislo. A to ma prijit prepravni sluzbou DPD ( tak uz jsem si pocetl zajimave veci o tehle radoby super prepravni firme :-(
Dnes jsem se informoval, byl mi nabidnut telefon na DPD abych si sam zjistoval kde mam zasilku. Trosku ujety. A pote co jsem oponoval at mi to zjisti oni kdyz s nima maji smlouvu mi bylo receno,ze s nimi smlouvu nemaji .... amateri
Jinak podobnych eshopu je z a okoli Ostravy hodne a zacinaji na me pusobit velice neverohodne a podobne( zrejme stejny majitel.)
Re: itlevne.cz + DPD = nebrat
Osobne nikdy nic od malej firmicky. Uz raz som sa spalil (nastastie nic strasneho co by sa nedalo prezit) a uz iba od vacsich firiem. Mozno je tovar o nieco drahsi, ale ako sam vidis, niekde sa to prejavi.
Ja bych jen podotknul, ze itlevne neni az tak mala firmicka a jeji majitele na poli prodeje IT pusobi imho uz docela dlouho, i kdyz ne v sektoru pro koncove uzivatele.
Nicmene uz jsem od par lidi slysel, ze jednani s itlevne neni takove, jake by byt melo.
Co se tyka spatneho dodavani zbozi, je to mozna zpusobeno tim, jak tento obchod funguje - imho nemaji nic skladem, vse se bere primo od dodavatele, kterych je vice a vybira se vzdy ta nejnizsi cena.
No v pondeli to zacnu resit jinak, pokud do te doby neprijde zbozi. Koupim objednam jinde. Mel jsem za to,ze zabalit a poslat neni zase takovy problem, kdyz maji psano skladem....
No k tomu jen jedno, u nás v Cybexu máme posledních 14 dní nehorázné problémy s DPDčkem... Začalo to před Vánocemi, kdy jsme posílali přes DPD balíky se stejným číslem jako někdy vloni v létě, takže dohledat pak zásilku byl masakr... DPD tedy přešlo na nové štítky a pak se to dosralo úplně, teď už ale snad fungují normálné. Nechci se zastávat prodejce, ale ne vždy musí být vina na jejich straně, ať je to garážovka nebo nějaký větší "kolos"...
Citace:
Původně odeslal
BRUCEF
Mam tam objednanou 1 vec do pc. Je to 2 den od expedovani zasilky a nic mi neprislo. A to ma prijit prepravni sluzbou DPD ( tak uz jsem si pocetl zajimave veci o tehle radoby super prepravni firme :-(
Pokud ti prodejce poskytl cislo baliku, nemel by byt problem zjistit stav zasilky na webu DPD (popripade si potom zavolat na depo, at ti daji info nebo cislo na ridice). Pokud ti cislo baliku nedali a dali ti jen telefonni kontakt, nevim, nevim, jak ho dohledas a chovani obchodu v takovem pripade nechapu.
Co se tyce jednani - levne zbozi=horsi sluzby, souhlasim. Je treba s tim pocitat. Jista zakladni uroven musi byt, ale kdo chce vic, at si priplati.
BTW. Proc radoby? Nedelej z housenky jeste vetsi housenku kvuli jedne zkusenosti. Vsude pracujou lidi, kteri delaji chyby. DPD je jeste zlaty, oproti jinym prepravcum.
PS. nemam nic spolecneho s DPD ani itevne.cz :-)
No vis, uz jsem si neco procetl o DPD a nebylo to nic slavneho.
Bohuzel se to zacina vyplnovat.
Dnes rano mi volal jakysi pracovnik DPD,ze mam u nich zasilku a kde presne sidlim. Ze "pry" tu byl nekdo ve stredu nebo "mozna" ve ct, ale nemohl to najit.
Kdyz srovnam s PPL, tak ti pokazde zavolaji kdyz jedou nebo nemuzou najit.
Tak si spise myslim,ze to byla vymluva....
A radostne oznamil,ze prijedou v pondeli protoze dnes maji vsechny auta pryc...
Neverim jim ani slovo.
Itelevne zatim nezatracuji, jen me velmi podivil ten zpusob jednani.
To treba s www.pconline.cz mam ty nejlepsi zkusenosti.
Po icq jsem objednal, za 2 dny mi volal ridic PPL, ze tu mam balicek....
Bohuzel zrovna tento dil u nich nemaji.
no DPD mi veze balik uz od patku..minuleho, na online sledovani je, ze se kazdy den rozvazi a kazdy den se nezdari predani....to jsem kazdy den doma od rana do vecera, protoze se ucim. Tak jsem si rekl, ze muzu zkusit neco jinyho nez osvedceny PPL i Ceskou postu, ale uz nikdy
PPL luxus, dorucili balik do 24 hodin az z Olmika a to jeste se museli vyporadat s kalamitnim snehem onehda...
jj, jeste chlapka co u nas jezdi s PPL znam, takze super domluva, DPD jsem ted volal, dostal jsem cislo na ridice a ten mi rekne, ze me ma, ale posledniho na seznamu, tak mu reknu, ze mi to vozi skoro tejden a on na to, ze mel rozbity auto...
Jeste ze je to jen ptakovina, bez ktery muzu zit, ale vezt mi treba cpu tak asi besnim
U nas na Jihu Moravy s DPD problemy nejsou, uz mi od nich doslo nepreber baliku a vzdy luxus, kdyz nebylo cislo baliku, tak jsem zavolal na depo, rekl jsem kde ziju, baba mi dala cislo na ridice a ridic u mne na seznamu nasel. uplne stejne jak s PPL. Jednou jedinkrat byl problem, kdyz se mi nejaky mlady sofer postezoval, ze rikal te krave at nedava jeho osobni cislo.:cool:
Citace:
Původně odeslal
Holda
no DPD mi veze balik uz od patku..minuleho, na online sledovani je, ze se kazdy den rozvazi a kazdy den se nezdari predani....to jsem kazdy den doma od rana do vecera, protoze se ucim. Tak jsem si rekl, ze muzu zkusit neco jinyho nez osvedceny PPL i Ceskou postu, ale uz nikdy
Tak jdi stesti naproti, zjisti si kontakt na ridice a zavolej mu. Udelas krok, ktery bys spravne delat nemusel, ale aspon budes mit balik doma.
Citace:
Původně odeslal
Holda
... DPD jsem ted volal, dostal jsem cislo na ridice a ten mi rekne, ze me ma, ale posledniho na seznamu, tak mu reknu, ze mi to vozi skoro tejden a on na to, ze mel rozbity auto...
Jeste ze je to jen ptakovina, bez ktery muzu zit, ale vezt mi treba cpu tak asi besnim
uz se stalo, ale ridic i kdyz me nakonec ujistil, ze prijede, tak nikde nic :(
DPD mi kdysi něco dopravovalo 8 dní, aby to pak skončilo tak, že jsem si dohod, že pro to zajedu k nim (!). Už jsem si myslel, že jedu někam do depa v ňáký vsi za Prahou 6, ještě jsem tam pro sichr zavolal a řekli mi, že je to v Uhříněvsi. Takže telefonát do Uhříněvsi, tam balíček byl, takže jsem tam zajel a zjistil jsem, že se mi to jednou "pokusili" doručit a další pokusy, dle záznamů byly pouze jejich výmysl, neb to těch zbylých sedm dní leželo v Uhříněvsi. DPD nebrat.
Zajimave, ze se tyto negativni ohlasy soustreduji v okoli Prahy...
Citace:
Původně odeslal
BRUCEF
Dnes rano mi volal jakysi pracovnik DPD,ze mam u nich zasilku a kde presne sidlim. Ze "pry" tu byl nekdo ve stredu nebo "mozna" ve ct, ale nemohl to najit.
Kdyz srovnam s PPL, tak ti pokazde zavolaji kdyz jedou nebo nemuzou najit.
Tak si spise myslim,ze to byla vymluva....
Jj, takhle mi to doručovali taky. Ještě se mi snažil nějakej chlapík vynadat, že mě nenašli - což v kontextu toho, že to celou dobu leželo v Uhříněvsi, je téměř humorné.
tak mensi zmena stavu, volam ridici, jestli se uraci dneska prijet....ale kolega je nemocny a musi jezdit sam, zajimavy
Citace:
Původně odeslal
Holda
tak mensi zmena stavu, volam ridici, jestli se uraci dneska prijet....ale kolega je nemocny a musi jezdit sam, zajimavy
Ja bych to zrusil normalne...Jde to vubec zrusit, kdyz uz to je predane prepravni firme ?
Tak mi konecne dnes privezl balicek. Po 6 dnech od expedice... to byla ale rychlost....
tak mam taky balik doma a hadejte, kdo ho privezl....onen nemocny kolega....
DPD uz ne
itlevne je tak zdvorile, az se mi to nelibi.. Dnes jsem si tam objednal, a asi 15min po potvrzeni objednavky mi volala nejaka pani, aby si to overila a asi 3 podekovala za nakup.. :rolleyes: