Re: Valknut-aktivní stáří
Citace:
Původně odeslal
HonzaRez
Čau lidi, tak zkouším Valknut, ale mám problém. Když jsem pasívní, tak vyhledáním na veřejných hubech najdu několik desítek věcí, které by mě zajímaly (upozorňuji, hudební videa!). Jenže když nastavím aktiv, zadám svou IP, 20 slotů, 20kB/s, tak se mi při stejném vyhledávání podaří najít jen upozornění ze dvou hubů, že mám málo nasdíleno atd. Proč nenajdu aspoň to, co předtím? Nějak nemám dost informací, návody na Valknut jsem četl, ale o tomhle tam nic nebylo, pokud víte o něčem, kde bych to zjistil, budu rád za informaci.
Díky.
Honza
Nektere huby maji pravdepodobe jine podminky pro aktivni/pasivni uzivatele. A pokud davas upload 20kbits na 20 slotu, coz je imo nic, muze se to zdat malo i hubum.
Citace:
Původně odeslal
CompCrasher
Nektere huby maji pravdepodobe jine podminky pro aktivni/pasivni uzivatele. A pokud davas upload 20kbits na 20 slotu, coz je imo nic, muze se to zdat malo i hubum.
Díky za odpověď, to jsem tušil, že rozdílně vyhledává, pokud jsem pasiv nebo aktiv. Zkouším trapnou, ale asi jedinou metodu-vyhledám jako pasiv a pak stahuju aktivně. Blbost,co? A jak to je s těmi sloty? Lze ve Valknutu přidělit ke každému slotu určitou rychlost? Nikde jsem to tam nenašel. A kolik je optimum, když mám kabel do bezdrátové sítě cca 1Mb/s?
Díky
Honza
No mne se obcas stava, ze kdyz hledam stejnou vec cca do 30 minut, tak to nic nenajde, musim odmazat/pridat nejake pismenko. Nevim jestli je tohle ficura hubu (DC skoro nepouzivam), kazdopadne je to hodne annoying a prisuzoval jsem to prave nejakemu bugu ve Valknutu. Mozna to souvisi i s timto problemem. Jinak jedu active (fwd. porty pres 2x NAT)
Tak ještě další dotazy na Valkunt (díky všem, co mi tu odpovídají):
1.Co to znamená, když mi bot píše "Open at least one slot"? Mám otevřít slot právě pro ten jedn hub? Ale jak? Zkusil jsem nastavit 99slotů, ale on jakoby to neviděl...
2.Ve vyhledávání je záložka "eksprt" a v ní možnost Klienti (zadání počtu) a Vícenásobné vyhledávání. K čemu jsou? zadá se, že mají dost velký vliv...
Díky.
Honza
Gargammel: To stym vyhledavanim sa mi stava tiez aj na inych klientoch....je to asi nejaky bug VerliHubu.
HonzaRez: Doporucujem ti precitat si neco o DC++. Do Googlu daj vyhladat "DC++ navod". Ak mas rychlost uploadu 20 kBps tak nenastavuj si viac nez 4 sloty!