Audigy 1, 2 a par veci okolo ...
Zdravim, predem chci rict, ze jsem se snazil tyto veci vyhledat na foru, ale nemam moc casu, takze jsem nebyl moc uspesnej. Proto bych chtel pozadat nekoho, kdo ma vic casu, a je ochotnej mi odpovedet na moje dotazy jestli by mi neporadil ...
1. Mam Fortissimo od Herculesa, a cokoliv si pustim, (hudbu, film, hru) tak mi to hraje na vsechny bedny. Umi toto i Audigy (1, 2)? protoze rad posloucham hudbu i pres subwoofer. Kdyz jsem zapojil onboard, tak sem slysel jen dva predni repraky a to je k nicemu ... (zapojeno a nastaveno jsem mel vsechno ok, hry bezely na 5.1 ...)
2. Chtel bych si koupit Audigy, ale jeste si nejsem jist kterou. Vyuzivam zvuk ve hrach, v poslechu hudby (nejsem nijak narocny, myslim ze reprodukce hudby je pro me dostatecna uz na audigy 1) a sledovani filmu (nejlepe AC3).
Takze, v cem je Audigy 1 vyrazne horsi nez Audigy2? zere vic procesoru, jsou tam nejake problemy kvuli kterym bych mel jit do Audigy2?
De o to, ze audigy 1 ma pozlacene konektory a fireware (bulk verze) a je o 500Kc levnejsi nez audigy 2 (value verze) takze uz to je duvod k zamysleni ...
3. Co ovladace potazmo "ovladaci" software pro audigy (1,2) ? neni moc narocny na system ? jake je provedeni ? (u herculesa si nemuzu stezovat, je to nenarocne a velmi prijemne na ovladani)
4. popripade nejake dalsi info o kterem bych mel vedet pri rozhodovani ?
5. trochu mimo, co SB Live 7.1, 24 bit ... ma podobne parametry jako audigy 1 ... co si o tom mam myslet ? :O) asi tam jde jen o 7.1 ?
6. A co Audigy ES? co je to zac? proc je drazsi nez pozlacena Audigy 1 ?
Predem dekuji za pomoc ...