repro hraje ruzne hlasite..
kartu mam hercules digifire 7.1, repro creative t5400 5.1
posledni dobou se mi stava, ze kdyz mi hraje naka hudba (nezalezi jestli hra, mp3 apod) tak se meni hlasitost reprodukce. zkousel jsem vytahnout a znova zandat vsechny kabliky, ale zadny efekt. resp. hraje to na urcity hlasitosti, ale obcas to najednou zacne hrat fakt hlasite a pak se to zas vrati k puvodni (tissi) reprodukci..
suggestions?
Re: repro hraje ruzne hlasite..
Citace:
Původně odeslal moris
posledni dobou se mi stava, ze kdyz mi hraje naka hudba (nezalezi jestli hra, mp3 apod) tak se meni hlasitost reprodukce. zkousel jsem vytahnout a znova zandat vsechny kabliky, ale zadny efekt. resp. hraje to na urcity hlasitosti, ale obcas to najednou zacne hrat fakt hlasite a pak se to zas vrati k puvodni (tissi) reprodukci..
suggestions?
Je to chyba toho POTENCIOMETRA v tom regulatore hlasitosti !
Ja mam tie iste repro co ty a tiez mi to robi cize viem co hovorim
Ja to teraz v poslednom case riesim tak ze ked zapnem repro tak tym ragulatorom len tak chvilku tocim nech sa ,,zahreje a vybeha" na zaciatok a potom uz regulujem hlasitost repro iba cez zvukovu kartu nomrlane vo windowse cize ten creative regulator nepouzivam.
Rozmyslal som ci ten potenciometer vnutri nebude spinavy lebo na starych creativoch (rada inspire 5xxx) tiez zacal po case ten otocny regulator s tym velkym kolieckom blbnut a kolisala hlasitost a stacilo rozobrat regulator a vycistit potenciometer ale ci by to aj tu pomohlo neviem.
A reklamacia ?
to sa mi moc nechce zasa repro davat dole zo steny a balit do krabice asi by ma porazilo a keby som im do obchodu doniesol iba ten regulator asi by ma poslali niekam ... :?
Citace:
Původně odeslal hyde21
Citace:
Původně odeslal moris
suggestions?
Rozmyslal som ci ten potenciometer vnutri nebude spinavy lebo na starych creativoch (rada inspire 5xxx) tiez zacal po case ten otocny regulator s tym velkym kolieckom blbnut a kolisala hlasitost a stacilo rozobrat regulator a vycistit potenciometer ale ci by to aj tu pomohlo neviem.
no aspon ze vim co to je.. trochu jsem ten ovladac hlasitosti podeziral, pze uz jednou jsem s nim mel nejaky potize.. muzes mi jeste pls dat naky strucny navod jak bych to mel vycistit? a taky kde to vubec cistit. ten zminovany potenciometr je v subwooferu nebo kde?
Citace:
Původně odeslal moris
Citace:
Původně odeslal hyde21
Citace:
Původně odeslal moris
suggestions?
no aspon ze vim co to je.. trochu jsem ten ovladac hlasitosti podeziral, pze uz jednou jsem s nim mel nejaky potize.. muzes mi jeste pls dat naky strucny navod jak bych to mel vycistit? a taky kde to vubec cistit. ten zminovany potenciometr je v subwooferu nebo kde?
Nie ten potenciometer je predsa v tom ovladaci na kabli ktorym zapinas/vypinas repro a regulujes hlasitost a basy !
A to vycistenie je nebezpecnejsia zalezitost lebo si musis dat pozor aby si to pri rozoberani nejako mechanicky neposkodil a nepripravil sa tak o zaruku :!:
Na starych inspire 5300 som to cistil technickym benzinom .... :roll: