jaké stolní DVD (bez DivX) do cca 3.000kč?
Zjistil jsem, že na běžné DVD je stolní zařízení mnohem pohodlnější než pořád zapínat comp, nastavovat zobrazení atd., takže jsem se rozhodl, že taky do jednoho půjdu.
Nechci ani vyloženej low-end z hypermarketů typu Pro2 nebo Proline, ani nemá podle mě cenu investovat do nějakého Denona nebo Yamahy za 7.000. Mohle by mi někdo poradit nějakej dobrej kousek v ceně cca do 3 tisíc? LG, Mascom, Samsung?
Mělo by to vzít všechny DVD+-(R)W a to i třeba pokud budou nějak poškozené nebo hůře vypálené. To je zásadní. Ostatní funkce si asi nelze moc vybírat - každej umí to samý (aby ne, když desky dělá jeden výrobce). Taky by to mohlo trochu vypadat a to i po stránce robustnosti provedení (rpostě ne ten úplnej aušus). Fajn by byl region free a macrovison off. 5+1 výstup není podmínkou.
Vím, že přesně tohle umí všechny ty levné DVD z hypermarketů, hledám tedy jen nějaké, které by bylo trochu solidneji provedeno a líp hrálo.
díky
Pavel
P.S. pokud je můj dotaz zbytetčnej a je úplně jedno, co si za ty prachy koupím, tak to beru taky jako odpověď.