reklamace desky v CC - prosim nejakeho spolehliveho Prazaka
Zacinam mit docela vazne problemy se svym boardem z popisu :? , budu ho muset poslat na reklamaci, ale postou to moc reklamovat nechci a taky bych to potreboval sfouknout co nejrychleji... Hledam nekoho, kdo by mi tam s tou deskou zaskocil, pripadne tam ma nejake zname, aby to bylo vyrizeno co nejrychleji... najde se nejaka takova dobra duse? ;) Predem dik...
Re: reklamace desky v CC - prosim nejakeho spolehliveho Praz
Citace:
Původně odeslal gregorius
Zacinam mit docela vazne problemy se svym boardem z popisu :? , budu ho muset poslat na reklamaci, ale postou to moc reklamovat nechci a taky bych to potreboval sfouknout co nejrychleji... Hledam nekoho, kdo by mi tam s tou deskou zaskocil, pripadne tam ma nejake zname, aby to bylo vyrizeno co nejrychleji... najde se nejaka takova dobra duse? ;) Predem dik...
No nevím jak to myslíš,ale stejně to nakonec zkončí u té pošty :-(
Jinak v CC jsem už reklamoval pár kousků zboží přez poštu a vždy OK,Je důležité porádně ochránit ten balík...jinak CC na reklamace je nejlepsi!!!
Re: reklamace desky v CC - prosim nejakeho spolehliveho Praz
Citace:
Původně odeslal jago
Citace:
Původně odeslal gregorius
No nevím jak to myslíš,ale stejně to nakonec zkončí u té pošty :-(
Jinak v CC jsem už reklamoval pár kousků zboží přez poštu a vždy OK,Je důležité porádně ochránit ten balík...jinak CC na reklamace je nejlepsi!!!
jo, to vim, jen vim, ze si nekdo stezoval, ze mu reklamaci zamitli, jelikoz posta do CC dorucila prokopnuty balik s mechanicky poskozenou deskou a reklamaci pochopitelne zamitli... snazim se tomu vyhnout... :roll: