Mam zvukovku SB LIVE PLAYER 5,1 digital a kdyz zapnu treba mafii nebo gta vice city tak mi ztichne zvuk a prepne se to do rezimu "2 speakers" mam repro 5,1 a docela me to stve.Dela to i v jinych hrach.Nevite co s tim???
Printable View
Mam zvukovku SB LIVE PLAYER 5,1 digital a kdyz zapnu treba mafii nebo gta vice city tak mi ztichne zvuk a prepne se to do rezimu "2 speakers" mam repro 5,1 a docela me to stve.Dela to i v jinych hrach.Nevite co s tim???
Musíš to nastavit v systému, běž do složky-zvuky a zvuková zařízení/upřesnit/typ reproduktoru/vyber 5.1 a mělo by to už jít.
To sem uz zkousel ale nic...porad se to prehazuje...i kdyz vypnu EAX-s tim to vubec nefaka!!!Ja prave si s tim uz nevim rady...tak se obracim na 4UM!Citace:
Původně odeslal .Voivod.
GTA jsem nepařil, ale můj starej Live! 1024 to v Mafii dělal taky. Teď mám Audigy a nějak si nevybavuju, jestli to taky dělá, nebo ne. Ale trápil jsem se s tím stejně, jako ty, ale nevyřešil jsem to, obcházel jsem, to tak, že jsem pustil Mafii, ono se to přeplo do 2-speaker mode (někdy taky ne, tak jednou z deseti), Alt+Tab jsem se přepnul do Oken v ctsurmixu jsem nastavil 4-speaker , Alt-Tab zpět do Mafie a už to drželo. Do dalšího spuštění. :DCitace:
Původně odeslal crazyape
Dle mého názoru tohle dělá ta hra... Hry typu Mafie, Vietcong a pod podporují multichanel sound a EAX... takže v nastavení hry je jaký typ audia používáte... Ve skutečnosti po nastavení ve hře to přehodí instrukcí ke driveru zvukovce, který to přehodí i v systému, proto postup Wizzyho funguje... Zkus zašťourat v nastavení hry a hledej kde se dá nastavit tahle volba, pokud to tam nenajdeš, tak hra má veškeré zvuky ve dvou kanálech a nemá důvod fungovat v quadru či v x.1 režimu.
Me to furt ale preskakuje...nevim jestli by pomoch nejakej flash karty ci jak sem tady cet nejakej ten programek na SB live z toho audigy...Citace:
Původně odeslal Wizzy
Ono to podle mě je taky způsobeno tou hrou, ale ne, že by to byla "feature", ale naopakk "bug" - v Mafii je samozřejmě nastavení zvuku, jestli má být stereo, kvadro, 5+1... Ale Mafie na to vesele hází bobek, žádnou kombinací nastavení ovladačů a hry se mi to nepodařilo pořádně rozjet, tak jsem to dělal tak, jak jsem popsal výše. Setkal jsem se s tím jen u Mafie, tak jsem to nijak dál neřešil. Možná by pomohl nějaký patch pro Mafii, ale nepátral jsem po něm.Citace:
Původně odeslal Arteee
No je fakt, že zvuk okolo mafie se dost řešil, takže je to skutečně bug... Ale takle funguje ten Vietcong a spolehlivě.
pryc od mafie.....ale nechpu proc mi to dela i u Vice city????A tam to prepnutim do win a prehozenim repro na 5.1 dela furt..zase si to VC prehodi....nevim zkousel sem vsechno...taky uz sem uvazoval o audigy...kolko stoji???
Takže v setupu té hry to nikde není, jaký zvukový výstup použít?
ja uz s touhle zvukovkou fakt nevim....nekdy chodi v poho...ale kdyz si domu prinesu nejakou kalbu a mtvi se mi u toho zvuk tak to me s*** :!:Citace:
Původně odeslal Arteee
Uvazoval sem o koupi audigy...ta to dela taky???Ci ne?
No jestli ti to dělá jenom ve Vice City, tak mě to přijde jako bug tý hry...
No obcas se najde i jina hra...ale uz si nepamatuju ktera to delala...Citace:
Původně odeslal Arteee
Každopádně doporučuju si nejdřív tu Audigy půjči a zkusit... prostě vyloučit chybu hry.
jj,neco podobny jsem mel s mafii ale pak jsem preinstaloval ovladace a bylo to v pohodeCitace:
Původně odeslal crazyape