Označený text nejde zkopírovat, jak to obejít?
Jde o soft Termoplasty v praxi 1.1, text se dá označit, ale už ne zkopírovat (pravé myšítko nefunguje). Zkoušel jsem Windows Enabler, který sice v menu nabidku pro kopírování zpřístupní, ale stejně se nic nezkopíruje.
Poreďte nějaký SW, kterým to z toho dostat, kámoš to potřebuje na diplomku. Mě napadá nanejvýš típnout obrazovku a projet to nějakým OCR softíkem, ale to je dost nepraktické řešení :-(
Re: Označený text nejde zkopírovat, jak to obejít?
darg&drop, CTRL+C - to jsem zkoušel jako první
Potřebuje to jako TEXT, který může dál upravovat, takže ALT+PrtScr je k ničemu :?
Citace:
Původně odeslal Hasich
Potřebuje to jako TEXT, který může dál upravovat, takže ALT+PrtScr je k ničemu :?
Tak at udělá ALT+PrtScr a pošle to majlem a moje manželka to přepíše (450znaků/min) :wink: :idea:
Citace:
Původně odeslal Hasich
kdyz pak pouzijes OCR ( recognita nebo napriklad finereader ) tak to mas prevedene do textu temer okamzite...
Citace:
Původně odeslal mISHA
kdyz pak pouzijes OCR ( recognita nebo napriklad finereader ) tak to mas prevedene do textu temer okamzite...
To mě právě napadlo, ale jestli mi paměť slouží, kdysi jsem viděl utilitku, která to dělala přímo (nemusel jsem to típnout a prohánět Recognitou, jen se označila část obrazovky s požadovaným textem)
Myslel jsem, že když to jde označit jako text, jestli není prográmek, který by to jako text zkopíroval rovnou, aniž by používal nějaká algoritmy pro rozpoznávání textu. (jeden myslel a vymyslel ... :roll: )
Citace:
Původně odeslal Hasich
Citace:
Původně odeslal mISHA
To mě právě napadlo, ale jestli mi paměť slouží, kdysi jsem viděl utilitku, která to dělala přímo (nemusel jsem to típnout a prohánět Recognitou, jen se označila část obrazovky s požadovaným textem)
Myslel jsem, že když to jde označit jako text, jestli není prográmek, který by to jako text zkopíroval rovnou, aniž by používal nějaká algoritmy pro rozpoznávání textu. (jeden myslel a vymyslel ... :roll: )
ta utilitka samozrejme existuje a ja ju mam samozrejme aj kdesi na CD, uz len vediet ako sa vola, navyse co si spominam tak vacsinou tieto programy nefungovali a naozaj je jednoduchsie to odfotit a OCRnut
Citace:
Původně odeslal greenhorn66
moje manželka to přepíše (450znaků/min) :wink: :idea:
Ty voe, Tvoje žena píše 450 čistejch za minutu ??? To byla minimálně na mistrovství republiky, ne ???
Citace:
Původně odeslal jan555
Citace:
moje manželka to přepíše (450znaků/min) :wink: :idea:
Ty voe, Tvoje žena píše 450 čistejch za minutu ??? To byla minimálně na mistrovství republiky, ne ???
Ne jenom 5let zapisovatelky na soudu :D . A to při průměrně 300/min. se s tebou ještě baví :eek: :D
Citace:
Ne jenom 5let zapisovatelky na soudu :D . A to při průměrně 300/min. se s tebou ještě baví :eek: :D
Jo, tak pak je to v pohodě, při 150-200 si taky můžu povídat, ale nad 250 čistejch jsem nikdy nešel, holt ženský jsou na tohle machři, my u toho moc přemejšlíme a to nás zdržuje :lol:
Ostatním sorry za OT :!:
Citace:
Původně odeslal jan555
Citace:
Jo, tak pak je to v pohodě, při 150-200 si taky můžu povídat, ale nad 250 čistejch jsem nikdy nešel, holt ženský jsou na tohle machři, my u toho moc přemejšlíme a to nás zdržuje :lol:
ale prd, 300-400 sa da, bez diakritiky to zvladnem, na majstrovstvach republiky su ludia okolo 600, ale to bolo este u strojov, u PCciek sa to asi posunulo este vyssie
Citace:
Původně odeslal Markoff.tk
Citace:
Původně odeslal jan555
Citace:
ale prd, 300-400 sa da, bez diakritiky to zvladnem, na majstrovstvach republiky su ludia okolo 600, ale to bolo este u strojov, u PCciek sa to asi posunulo este vyssie
Teď nedávno byla v TV mistryně světa v psaní na PC (češka :D ) a má asi 918/min. :-o
Citace:
Původně odeslal Hasich
Jde o soft Termoplasty v praxi 1.1, text se dá označit, ale už ne zkopírovat (pravé myšítko nefunguje). Zkoušel jsem
Windows Enabler, který sice v menu nabidku pro kopírování zpřístupní, ale stejně se nic nezkopíruje.
Poreďte nějaký SW, kterým to z toho dostat, kámoš to potřebuje na diplomku. Mě napadá nanejvýš típnout obrazovku a projet to nějakým OCR softíkem, ale to je dost nepraktické řešení :-(
Ja bych dal print screen, obrazek ulozil na disk a zkusil bych to prohnat programem Microsoft Office Document Imaging se sady Microsoft Office XP (tusim, ze volba "zobrazit v M$ Word). Sice je to od M$, ale umi prekvapive dobre rozpoznavat text...mnohokrat jsem jiz skenoval neco z knizky a nechaval rozpoznavat text a prevest do wordu, ... samozrejme ze jsou obcas ulytla pismenka, je treba to jeste to projit a poopravit, ale tento jediny soft umel cestinu.