Mizeni ikon ve winXP PRO...HELP!!! PLS
Instaloval jsem nekomu winXp PRO. Vsechno v poho. Az na jednu vec. Obcas, treba jednou za dva restarty, se nezobrazila jedna ikona nejakeho programu v onamovaci oblasti v pravo dole na liste. Policko tam sice bylo, ale bylo prazdny. Po najeti mysi na nej, ale fungovalo normalne. Jen se proste nevybarvila ikona. Nemel jsem cas to resit a zase takovej problem to nebyl. Kdyz tu mi najednou clovek po tejdnu vola, ze mu mizej ikony na plose. Proste se nezobrazej, nebo zmizej za behu. Jeste jsem to nikdy nevidel. Ani s tou ikonou v oznamovaci oblasti. Ma tam R9200, tak nevim, jestli to nemuze bejt novejma Catalystama 4.2., nebo jestli to nema souvislost s driverama od tuneru winfast expert.?
Re: Mizeni ikon ve winXP PRO...HELP!!! PLS
Zdravím
obnovím tu jeden topic s malou úpravou
mizení ikon na ploše ve Win7
Stalo se (už na dvou kompech), že zmizely ikony na ploše...
1. komp - kolegyni jsem instaloval nový počítač na Win7 (zatím RC7100) a hodil jsem ji tam ikony (zástupce i soubory) z původního kompu.
2. komp to samé
- když bylo vše naistalováno a nastaveno komp jsem vypnul
- pár dní se spouštěl pouze, aby se zkontrolovaly maily, které dorazily kolegyni (vše ok)
> pak se spustil po 6. a nejadnou ikony odkazující se na server (na sítový disk F:) zmizely !
2.komp
kolega šel pouze na oběd a když se vrátil čumí jak tele že jsou ikony pryč
(spořič nemá zapnut)
pouze a to se domnívám se po nějaké době vypnou disky a monitor a pravděpodobně i síťovka (to zatím zjistím a pak upřesním)
Nicméně - je možné / setkali jste se s tím, že by ikony nemající cíl zmizely?
Prostě dejme tomu že se F: disk nenačte protože síťovka byla v rámci úspory odpojená, a když ikona nenašla cestu k souboru tak zmizela ?!?
Otázka je zdali to jde vrátit a druhá zda jde tomu zamezit...
A nebo je problém úplně jinde ?