Zdravim mam na serveru tuto desku A8R32-MVP Deluxe. Je tam externi sata konektor. Je ten konektor stejny jako interni? Tzn. pripojim tam interni sata disk?
Ps. nevidim tam a server nemuzu vypnout.
Zdravim mam na serveru tuto desku A8R32-MVP Deluxe. Je tam externi sata konektor. Je ten konektor stejny jako interni? Tzn. pripojim tam interni sata disk?
Ps. nevidim tam a server nemuzu vypnout.
afaik stejny je, interni disk na to pripojit tedy pujde (budes akorat muset tahat sata kabel zvenku dovnitr)
jo to je jasne, ale interni konektor jiz vonly neni.
Ok diky
Jdu se dal snazit
Edit:
Tak ten konektor musi byt trochu jiny za boha to tam nezapojim.
Ps. karmu dat nemuzu, asi jsem ti dal nedavno. Az to bude mozne dam...
Naposledy upravil chinook; 23.05.2008 v 11:15.
Původně odeslal wikipedia
tak sorry, mel jsem skutecne za to, ze je to stejne. Pouzival jsem sata na bracketu k gigabyte desce a mam za to, ze tam je klasicky sata konektor => to me zmatlo a proto ta chybna informace.
edit: tak na bracketu ke gigabyte desce je esata konkor a skutecne vypada jinak nez interni konektor.
Mam evidentne spatny den a pamet uz zacina rychle selhavat.
Naposledy upravil NeMeM9aA; 23.05.2008 v 11:56.
Konektor stejny neni a byt nemuze anobrz obsahuje i napajeni.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)