Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Rychlost PC-NTB přes WiFi

  1. #1

    Standardní Rychlost PC-NTB přes WiFi

    Ahojky, mám router D-link Di-524. Stolní pc propojen kabelem, ntb přes bezdrátovou síť.

    Používám pouze zabudovanou anténku, je sice miniaturní, nicméně v rámci bytu bohatě dostačuje. WiFi mám nezabezpečené, na frekvenci kdy jsem měl nejlepší výspedky(testováno kopírování souborů).

    Když kopíruji mezi stolním a ntb, jede mi to pouze cca 16MBit tedy kolem 2200kB/s. Je to normální?

    Ntb je zapojen do zásuvky, v režimu High Performance, síla signálu kolem 95%, excelent. Ovladače mám tuším z webu Dell.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

  2. #2

    Standardní Re: Rychlost PC-NTB přes WiFi

    2.2MBps pres wifi je hodne dobry vysledek, takze... je to normalni

    Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

    "Music is essentially useless, as life is." George Santayana


  3. #3
    Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Založen
    24.01.2004
    Bydliště
    Vancouver
    Věk
    28
    Příspěvky
    2 609
    Vliv
    181

    Standardní Re: Rychlost PC-NTB přes WiFi

    Občas se dostanu i na 2,4MB/s (adhoc mezi dvěma ntb), o moc víc už se asi z Gčka dostat nedá. Cokoliv nad 2MB/s je dobrej výsledek.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

  4. #4
    Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Založen
    12.10.2002
    Bydliště
    OVA, OL
    Věk
    31
    Příspěvky
    3 474
    Vliv
    192

    Standardní Re: Rychlost PC-NTB přes WiFi

    Citace Původně odeslal Peca-on-line Zobrazit příspěvek
    Občas se dostanu i na 2,4MB/s (adhoc mezi dvěma ntb), o moc víc už se asi z Gčka dostat nedá. Cokoliv nad 2MB/s je dobrej výsledek.
    Btw neni AdHoc omezeny na 11Mbit ?

    Jinak mam pres ADSL modem s AP od Dlink stejne rychlosti..neco malo pres 2MB/s ..
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

  5. #5
    Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Založen
    24.01.2004
    Bydliště
    Vancouver
    Věk
    28
    Příspěvky
    2 609
    Vliv
    181

    Standardní Re: Rychlost PC-NTB přes WiFi

    Vzhledem k tomu jak rychle to jelo, tak není. Nikdy sem neslyšel že by to mělo bejt takhle omezený.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

  6. #6
    Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Založen
    12.10.2002
    Bydliště
    OVA, OL
    Věk
    31
    Příspěvky
    3 474
    Vliv
    192

    Standardní Re: Rychlost PC-NTB přes WiFi

    Hmm, divne..ja jsem pres adhoc nikdy vice jak cca 800kB/s nedostal.
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

  7. #7

    Standardní Re: Rychlost PC-NTB přes WiFi

    Citace Původně odeslal Anduril Zobrazit příspěvek
    Hmm, divne..ja jsem pres adhoc nikdy vice jak cca 800kB/s nedostal.
    Mě to taky nikdy nejelo, ale pak jsem jednou natvrdo nastavil obě síťovky do g only režimu a od té doby to jede, i když už mají nastavenou zpátky autodetekci b/g.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Zapnutí(probuzení) PC přes SERIAL PORT
    Založil sinisini v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 22.08.2006, 18:41
  2. Zosietovanie NTB s PC cez Wifi...
    Založil Mtex v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 31.03.2006, 20:20
  3. Zapínání PC přes modem u KT4V .bios AMI 1.80,WIN 98 SE
    Založil PecaP v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 22.03.2003, 13:22
  4. Jak projit 2 PC do sítě přes síťovku?
    Založil greenhorn66 v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 14.01.2003, 19:21
  5. Restart PC přes síť
    Založil PCborec v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 11.11.2002, 22:51

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •