Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Dva háčky nad písmenky.

  1. #1

    Standardní Dva háčky nad písmenky.

    Pánové prosím urgentně o pomoc. Od určité doby mi na některých počích PIII P4 a různých OS Win2000 Win98SE když zmáčknu háček a chci třeba ř nebo ť nebo ž udělá asi tak tohle :

    ˇˇt

    nebo

    ˇˇz

    dělá to prostě dva háčky svině a já nevim co stim prosím poraďte.

    kromě reinstalace už nevim co stim nesetkal ste se někdo s podobným problemem ?
    ASUS master and Intel Inside only.

  2. #2
    Senior Member
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Mělník
    Věk
    33
    Příspěvky
    1 275
    Vliv
    161

    Standardní

    vir

    mas to proste zavirovany. mam dojem ze se jmenuje bugbear.
    CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW

  3. #3

    Standardní

    Alebo problem s fontom ...
    ABIT NF7-S 2.0 ||AMD Mobile Barton 2600+ ||Corsair TwinX 2x512MB ||Inno3D GF 6800 128MB ||
    WD 120GB JB ||NEC DVD-RW ||LG 17" 1710B LCD ||Thermaltake Silent Boost ||

  4. #4
    Senior Member
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Mělník
    Věk
    33
    Příspěvky
    1 275
    Vliv
    161

    Standardní

    je to vir, tohle je notoricky znami priznak.
    CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW

  5. #5

    Standardní

    OK vir beru
    už sem o tom přemejšlel ale proč ho nennajde žádnej antivirovej program nemohl by ste mi tu tedy nekdo napsat přesné meno toho viru
    najdu si pak už snadno jak ho odstranit a co napadá ale potřebuju to jméno a nejlépe i jak ho vybouchat
    zatim díky
    ASUS master and Intel Inside only.

  6. #6

    Standardní

    Jo a ještě něco nevíte jestli se tohle téma už někde tady ve fóru neřešilo ?
    ASUS master and Intel Inside only.

  7. #7
    Senior Member
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Mělník
    Věk
    33
    Příspěvky
    1 275
    Vliv
    161

    Standardní

    je to virus Badtrans - jak ho odstranit najdete například zde:
    http://www.grisoft.cz/php/cs_faq.php...ry&co=badtrans
    to je z MS konfery
    CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW

  8. #8

  9. #9

    Standardní

    Citace Původně odeslal Glottis
    vir

    mas to proste zavirovany. mam dojem ze se jmenuje bugbear.
    ... bugbear je uplne neco jinyho .. nepral bych ti ho zazit .. meli jsme ho tu pred pul rokem a nejaky hacky to nebyli ..

  10. #10
    Senior Member
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Mělník
    Věk
    33
    Příspěvky
    1 275
    Vliv
    161

    Standardní

    jj je to neco jineho a zazil jsem ho proto to mi utkvel. sorry za mystifikaci . matka ho mela v poci ale nastesti sem den pred tim aktualizoval avg takze se nioc nestalo
    CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW

  11. #11
    Member
    Založen
    14.10.2002
    Bydliště
    Poděbrady,UPCE
    Příspěvky
    394
    Vliv
    152

    Standardní

    je to na 100 procent vir ten dela takovyhle haluze
    MSI K7T 266Pro 2, AMD Duron 1300 128MB DDR, HDD Western Digital 800JB 80GB 7200rpm 8MB cache + Maxtor 20GB 5400rpm, CD-RW Liteon LTR-40125S 40x/12x/48x, monitor 17" ADI M700

    HP nx6110 neboli noťas

  12. #12

    Standardní

    je to Badtrans-b
    C2D E6850@3000MHz cooled by Scythe Infinity, Gigabyte P35-DQ6 rev. 1.0, 2x1GB Corsair XMS2 6400C4DHX, Zotac GeForce GTX 275 (896MB), Seagate 320GB, Samsung HD103UJ (1TB), DVD Samsung SH-S203B, case Thermaltake Armor Junior (Silver), 17" Sony E230 Trinitron, zdroj Seasonic S12-650W, Logitech G25 Racing Wheel

  13. #13

    Standardní

    Citace Původně odeslal zikurat
    je to Badtrans-b
    tak toho svinaka znam ale ten dela jeste neco jineho nez jen tohle s tema hackama ne ? neni mozne ze taky vypina spustene programy ?
    ASUS master and Intel Inside only.

  14. #14

    Standardní

    Citace Původně odeslal pomlcka
    mrknul sem na ten odkaz u grisoftů sosnul sem ten anti bugbear
    testnu uvidíme co to udělá
    zatim díky za typ
    ASUS master and Intel Inside only.

  15. #15

    Standardní

    Citace Původně odeslal Glottis
    je to virus Badtrans - jak ho odstranit najdete například zde:
    http://www.grisoft.cz/php/cs_faq.php...ry&co=badtrans
    to je z MS konfery
    mrknu na to a vyzkoušim to

    zatim díky moc !
    ASUS master and Intel Inside only.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Jak spojit dva byty bezdrátově???
    Založil MitrA v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 26.01.2004, 11:24
  2. AthlonXP 2600+(333) nad 2,25Ghz
    Založil MiniMeM v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 27.11.2003, 17:59
  3. Co rikate na 2 chladice nad sebou ???
    Založil FatalDooM v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 27.07.2003, 19:19
  4. FSB nejde zvysit nad 160 bez zatuhnuti kompu.
    Založil Slusnak v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 28.02.2003, 10:43
  5. Dva ukazatele ve windows
    Založil DAve v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 16.01.2003, 11:24

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •