Výsledky hlasování: Jaký IM messenger nejvíce používáte?

Hlasující
209. Nemůžete hlasovat
  • ICQ

    25 11,96%
  • QiP

    61 29,19%
  • Miranda

    96 45,93%
  • Trilian

    9 4,31%
  • Jiný

    18 8,61%
Stránka 1 z 48 1234511 ... PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 1187

Téma: ICQ, QiP, Miranda a další IM messengery...

  1. #1
    Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Návsí
    Věk
    36
    Příspěvky
    1 712
    Vliv
    188

    Standardní ICQ, QiP, Miranda a další IM messengery...

    Pouzívám Mirandu,ale nemyslím si,ze je az tak dobrá
    Co pouzíváte vy?

    [edit by marty: hlasovani tu chybi ]

    comm edit: nove, aktualni hlasovani
    Naposledy upravil comm; 27.06.2007 v 21:46.
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

  2. #2

    Standardní Re: ICQ,Miranda,Trilian co pouzívat

    Citace Původně odeslal Katoo
    Pouzívám Mirandu,ale nemyslím si,ze je az tak dobrá
    Co pouzíváte vy?
    No, ja jsem zkousel postupne ICQ, ICQ Lite, Trillian a Mirandu, a u te jsem nakonec taky skoncil, vyhovuje mi ze vsech techhle programu nejvic...
    ASUS P4P800E Intel P4 2.4GHz WinFast A7600 GT TDH 2x512MB RAM PQI 400MHz dual channel Seagate ST3200826AS + Seagate ST380011A + Seagate ST340016A SB Audigy 4 19'' LCD ViewSonic VX920 Logitech MX500

  3. #3
    Senior Member
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Mělník
    Věk
    35
    Příspěvky
    1 275
    Vliv
    182

    Standardní

    pro me miranda, sice obcas spadne ale zato umi secure message
    CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW

  4. #4
    Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Návsí
    Věk
    36
    Příspěvky
    1 712
    Vliv
    188

    Standardní

    S mirandou zase nemohu posílat soubory,furt ceká na potvrzení
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

  5. #5

    Standardní

    Citace Původně odeslal Katoo
    S mirandou zase nemohu posílat soubory,furt ceká na potvrzení
    nj, to se mi taky obcas stane, musim nejak prijit na to, cim to je... (ale nejak se nemuzu premluvit hrabat se v tom jejich foru... ) Ale stejne, v 95% pripadu mi to posilani s mirandou funguje, a tech 5% odbavim pres e-mail nebo ftp...
    ASUS P4P800E Intel P4 2.4GHz WinFast A7600 GT TDH 2x512MB RAM PQI 400MHz dual channel Seagate ST3200826AS + Seagate ST380011A + Seagate ST340016A SB Audigy 4 19'' LCD ViewSonic VX920 Logitech MX500

  6. #6
    Senior Member mince Avatar uživatele basik
    Založen
    24.02.2003
    Bydliště
    Heystack
    Příspěvky
    956
    Vliv
    177

    Standardní

    miranda ... nejlepsi je/byl mirandapack ... ale furt me to votrravovalo s updatem ... tak sem si stahnul 0.3.2 a nahral tam vsechny pluginy z packu ,... a to je bezkonkurencni

  7. #7

    Standardní

    ja pouzivam icq Pro 2003b a pohoda. pro me je nejdulezitejsi ze si pamatuje na serveru kontakty, takze kdyz se naloguju na jinym pocitaci tak tam vsechny kontakty jsou.

    ne ze bych nikdy nezkousel nic jinyho to ne, treba mirandu jsem mel hooodne dlouho, ale pamatovak icq proste vyhral.
    Dell E5400, C2D P8400, 4GB, 160GB 7200ot, 14" 1440x900, Windows7 64bit Ultimate
    Panasonic Viera 50" FullHD TX-P50S10E
    PS3 Starter Pack 40GB

  8. #8

    Standardní

    http://sim-icq.sourceforge.net/
    http://gaim.sourceforge.net/

    nevim, jestli jsou lepsi nez Miranda, pro linuxare urcite mozna se toho nekdo chyti i ve windowsech, oba programy maji win32 porty...
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

  9. #9
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Založen
    25.05.2003
    Bydliště
    Tam kde zaparkuju auto... (mostly Praha)
    Příspěvky
    2 262
    Vliv
    185

    Standardní

    Citace Původně odeslal Tanner
    ja pouzivam icq Pro 2003b a pohoda. pro me je nejdulezitejsi ze si pamatuje na serveru kontakty, takze kdyz se naloguju na jinym pocitaci tak tam vsechny kontakty jsou.

    ne ze bych nikdy nezkousel nic jinyho to ne, treba mirandu jsem mel hooodne dlouho, ale pamatovak icq proste vyhral.
    Kdyby jsi v Mirande hledal tak bys nasel funkci synchrnizovat kontakty a nemusel by jsi prechazet ke spywaru.
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

  10. #10
    Senior Member
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Ostrava / Straznice
    Příspěvky
    1 133
    Vliv
    182

    Standardní

    SIM doporucuju, umi si stahnout kontakty z ICQ serveru a ma vse co ICQ user potrebuje
    Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.

  11. #11

    Standardní

    Citace Původně odeslal Dawe
    Citace Původně odeslal Tanner
    ja pouzivam icq Pro 2003b a pohoda. pro me je nejdulezitejsi ze si pamatuje na serveru kontakty, takze kdyz se naloguju na jinym pocitaci tak tam vsechny kontakty jsou.

    ne ze bych nikdy nezkousel nic jinyho to ne, treba mirandu jsem mel hooodne dlouho, ale pamatovak icq proste vyhral.
    Kdyby jsi v Mirande hledal tak bys nasel funkci synchrnizovat kontakty a nemusel by jsi prechazet ke spywaru.
    nojo ale ja to mam stejne crackly
    Dell E5400, C2D P8400, 4GB, 160GB 7200ot, 14" 1440x900, Windows7 64bit Ultimate
    Panasonic Viera 50" FullHD TX-P50S10E
    PS3 Starter Pack 40GB

  12. #12

    Standardní

    tak jste me premluvili ) uz sem si ji nainstaloval synchronizace tam fakt je. Ale jeste tak pred rokem a pul urcite nebyla to bych vedel kdyz jsem ji pouzival. Diky za prozreni
    Dell E5400, C2D P8400, 4GB, 160GB 7200ot, 14" 1440x900, Windows7 64bit Ultimate
    Panasonic Viera 50" FullHD TX-P50S10E
    PS3 Starter Pack 40GB

  13. #13
    Junior Member
    Založen
    24.01.2004
    Bydliště
    Litovel, Brno
    Příspěvky
    72
    Vliv
    154

    Standardní

    ja pouzivam mirandapack (04402) a jsem plne spokojenej jinak spatny taky neni sim. rozhodne bych nepouzival origos icq, je to peknej shit
    Desktop PC - C2D E6550@2.7MHz + AC F7 Pro|Gigabyte GA-EP35-DS3|2x2GB DDR2-800|ASUS EAH4870/HTDI 512MB + AC S2|Seagate 160GB, Hitachi 160GB|NEC 4550|Logitech MX1000|ViewSonic VX2025wm|Edirol MA15D|AirLive FS6500 + Samsung 320GB
    Backup PC - CPU: Athlon XP Barton 2500+ BOX@2000MHz|MB: MSI KT6 Delta-FISR|RAM: 2x512MB DDR400|VGA: MSI NX6600-VTD128 Diamond@GT|HDD: Seagate 60+8.5GB, Maxtor 30GB|DVD: Toshiba SD-R5372|Monitor: ADI E75|Dalsi: Audigy2PEX + Genius 5.1HT, Logite MX1000, APC CyberFort 500
    NB: Asus F3T008

  14. #14

    Standardní

    ja pouzivam taky Miranda Pack s tim ze si do nej nahravam novy aktuallizace miranady
    skoda ze uz se Miranda Pack nevyviji
    AMD Opteron 144 @ 2.7GHz|DFI LanParty UT NF4-D|2x1GB DDR4000 G.SKILL|Sapphire X800 GTO2 @ X850
    SEAGATE 7200.7 160GB + 120GB|NEC ND1300A|TOSHIBA SD-M1612|SWEEX Whisper + Fortron FSP350-60PN(PF) 350W

  15. #15

    Standardní

    Citace Původně odeslal basik
    miranda ... nejlepsi je/byl mirandapack ... ale furt me to votrravovalo s updatem ... tak sem si stahnul 0.3.2 a nahral tam vsechny pluginy z packu ,... a to je bezkonkurencni
    Nejnovejsi MirandaPack najdes na Pegasoft.cz
    "Ad Astra Per Aspera"

  16. #16

    Standardní

    Citace Původně odeslal EllE
    Citace Původně odeslal basik
    miranda ... nejlepsi je/byl mirandapack ... ale furt me to votrravovalo s updatem ... tak sem si stahnul 0.3.2 a nahral tam vsechny pluginy z packu ,... a to je bezkonkurencni
    Nejnovejsi MirandaPack najdes na Pegasoft.cz
    za takovyhle spamovani bys mel jit na BL
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

  17. #17

    Standardní

    Dalsi carka za Mirandu

    Wohmatak: proc spamovani?
    edit: aha uz jsem pochopil

    2EllE: do kazdeho tredu s vyskytem slovicka Mirandu to opravdu postovat nemusis

  18. #18

    Standardní

    Citace Původně odeslal Wohmatak
    Citace Původně odeslal EllE
    Citace Původně odeslal basik
    miranda ... nejlepsi je/byl mirandapack ... ale furt me to votrravovalo s updatem ... tak sem si stahnul 0.3.2 a nahral tam vsechny pluginy z packu ,... a to je bezkonkurencni
    Nejnovejsi MirandaPack najdes na Pegasoft.cz
    za takovyhle spamovani bys mel jit na BL
    Proc ne? lidi si mysli ze ten soft uz neexistuje, tak chci tyto famy vyvratit
    "Ad Astra Per Aspera"

  19. #19
    Senior Member Avatar uživatele ICE29
    Založen
    25.12.2003
    Bydliště
    TO,BA
    Věk
    30
    Příspěvky
    583
    Vliv
    165

    Standardní

    Ľudia, ide v Mirande nejak jednoducho spraviť zoznam non-ICQ kontaktov na posielanie sms správ ľuďom ktorí nemajú ICQ číslo?
    to je pre mňa dosť dôležité, preto používam stále ICQ original
    C2D E6550 & Athlon X2@4200+ + FSC Loox N560 + Nokia E51 + Dell Latitude D630
    Sony a700+bordel okolo

  20. #20

    Standardní

    Citace Původně odeslal Wohmatak
    Citace Původně odeslal EllE
    Citace Původně odeslal basik
    miranda ... nejlepsi je/byl mirandapack ... ale furt me to votrravovalo s updatem ... tak sem si stahnul 0.3.2 a nahral tam vsechny pluginy z packu ,... a to je bezkonkurencni
    Nejnovejsi MirandaPack najdes na Pegasoft.cz
    za takovyhle spamovani bys mel jit na BL
    jakej spam...ja sem rad ze to vim...jinak bych si dal myslel ze je mirandapack mrtvej
    AMD Opteron 144 @ 2.7GHz|DFI LanParty UT NF4-D|2x1GB DDR4000 G.SKILL|Sapphire X800 GTO2 @ X850
    SEAGATE 7200.7 160GB + 120GB|NEC ND1300A|TOSHIBA SD-M1612|SWEEX Whisper + Fortron FSP350-60PN(PF) 350W

  21. #21

    Standardní

    Citace Původně odeslal NeO_01
    Citace Původně odeslal Wohmatak
    Citace Původně odeslal EllE
    Citace Původně odeslal basik
    miranda ... nejlepsi je/byl mirandapack ... ale furt me to votrravovalo s updatem ... tak sem si stahnul 0.3.2 a nahral tam vsechny pluginy z packu ,... a to je bezkonkurencni
    Nejnovejsi MirandaPack najdes na Pegasoft.cz
    za takovyhle spamovani bys mel jit na BL
    jakej spam...ja sem rad ze to vim...jinak bych si dal myslel ze je mirandapack mrtvej
    a jsem si jist ze by stacilo kdyby sis to precetl jednou a ne 5x
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

  22. #22

    Standardní

    taky bod za mirandu...jedu na zakladni protoze ve skole mi nic jinyho nejde

    ale mrknu na ten novej pack - starej neby l spatnej...

  23. #23
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Založen
    25.05.2003
    Bydliště
    Tam kde zaparkuju auto... (mostly Praha)
    Příspěvky
    2 262
    Vliv
    185

    Standardní

    Citace Původně odeslal jamesik
    ale mrknu na ten novej pack - starej neby l spatnej...

    Novej dost brutalne pada. A nejenom me...

    Plus ma obcas problemy se pripojit.... Jestli to v dalsi verzi nebude jinak vidim to na prechod na IM Mirandu a patchovani a skinovani.
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

  24. #24

    Standardní

    Jakmile na me ICQ poprve zatroubilo a hodilo banner tak slo, a to jako presto. Trilian to je bes, asi tak sileny jako ICQ. Miranda je vyborna, ale nasel jsem neco co mi sedi jeste vic -> http://www.rejetto.com/&RQ/?tid=downloads Ma to trosicku sverazny design a zapracovani preferences, ale jinak je to totalne genialni. Ale coz, kdo chce at zkusi.

  25. #25
    Senior Member mince Avatar uživatele basik
    Založen
    24.02.2003
    Bydliště
    Heystack
    Příspěvky
    956
    Vliv
    177

    Standardní

    zkusil sem ... a je to desny

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Problém s QIP ( icq klient )
    Založil Zetes v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 25.08.2008, 19:58
  2. Miranda - ICQ kontakty
    Založil -- Charlie -- v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 18.10.2005, 23:52

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •