Pouzívám Mirandu,ale nemyslím si,ze je az tak dobrá :?
Co pouzíváte vy?
[edit by marty: hlasovani tu chybi ;)]
comm edit: nove, aktualni hlasovani
Printable View
Pouzívám Mirandu,ale nemyslím si,ze je az tak dobrá :?
Co pouzíváte vy?
[edit by marty: hlasovani tu chybi ;)]
comm edit: nove, aktualni hlasovani
No, ja jsem zkousel postupne ICQ, ICQ Lite, Trillian a Mirandu, a u te jsem nakonec taky skoncil, vyhovuje mi ze vsech techhle programu nejvic...Citace:
Původně odeslal Katoo
pro me miranda, sice obcas spadne ale zato umi secure message
S mirandou zase nemohu posílat soubory,furt ceká na potvrzení :-(
nj, to se mi taky obcas stane, musim nejak prijit na to, cim to je... (ale nejak se nemuzu premluvit hrabat se v tom jejich foru... :| ) Ale stejne, v 95% pripadu mi to posilani s mirandou funguje, a tech 5% odbavim pres e-mail nebo ftp...Citace:
Původně odeslal Katoo
miranda ... nejlepsi je/byl mirandapack ... ale furt me to votrravovalo s updatem ... tak sem si stahnul 0.3.2 a nahral tam vsechny pluginy z packu ,... a to je bezkonkurencni
ja pouzivam icq Pro 2003b a pohoda. pro me je nejdulezitejsi ze si pamatuje na serveru kontakty, takze kdyz se naloguju na jinym pocitaci tak tam vsechny kontakty jsou.
ne ze bych nikdy nezkousel nic jinyho to ne, treba mirandu jsem mel hooodne dlouho, ale pamatovak icq proste vyhral. :wink:
http://sim-icq.sourceforge.net/
http://gaim.sourceforge.net/
nevim, jestli jsou lepsi nez Miranda, pro linuxare urcite :-) mozna se toho nekdo chyti i ve windowsech, oba programy maji win32 porty...
Kdyby jsi v Mirande hledal tak bys nasel funkci synchrnizovat kontakty a nemusel by jsi prechazet ke spywaru.Citace:
Původně odeslal Tanner
SIM doporucuju, umi si stahnout kontakty z ICQ serveru a ma vse co ICQ user potrebuje
nojo ale ja to mam stejne crackly ;DCitace:
Původně odeslal Dawe
tak jste me premluvili :o) uz sem si ji nainstaloval ;D synchronizace tam fakt je. Ale jeste tak pred rokem a pul urcite nebyla to bych vedel kdyz jsem ji pouzival. Diky za prozreni ;D
ja pouzivam mirandapack (04402) a jsem plne spokojenej :-) jinak spatny taky neni sim. rozhodne bych nepouzival origos icq, je to peknej shit
ja pouzivam taky Miranda Pack s tim ze si do nej nahravam novy aktuallizace miranady
skoda ze uz se Miranda Pack nevyviji
Nejnovejsi MirandaPack najdes na Pegasoft.czCitace:
Původně odeslal basik
za takovyhle spamovani bys mel jit na BL :evil: :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal EllE
Dalsi carka za Mirandu :!:
Wohmatak: proc spamovani?
edit: aha uz jsem pochopil :)
2EllE: do kazdeho tredu s vyskytem slovicka Mirandu to opravdu postovat nemusis :!: :!:
Proc ne? lidi si mysli ze ten soft uz neexistuje, tak chci tyto famy vyvratit :)Citace:
Původně odeslal Wohmatak
Ľudia, ide v Mirande nejak jednoducho spraviť zoznam non-ICQ kontaktov na posielanie sms správ ľuďom ktorí nemajú ICQ číslo?
to je pre mňa dosť dôležité, preto používam stále ICQ original
jakej spam...ja sem rad ze to vim...jinak bych si dal myslel ze je mirandapack mrtvejCitace:
Původně odeslal Wohmatak
a jsem si jist ze by stacilo kdyby sis to precetl jednou a ne 5x :wink:Citace:
Původně odeslal NeO_01
taky bod za mirandu...jedu na zakladni protoze ve skole mi nic jinyho nejde
ale mrknu na ten novej pack - starej neby l spatnej...
Citace:
Původně odeslal jamesik
Novej dost brutalne pada. :? A nejenom me...
Plus ma obcas problemy se pripojit.... Jestli to v dalsi verzi nebude jinak vidim to na prechod na IM Mirandu a patchovani a skinovani. :-)
Jakmile na me ICQ poprve zatroubilo a hodilo banner tak slo, a to jako presto. Trilian to je bes, asi tak sileny jako ICQ. Miranda je vyborna, ale nasel jsem neco co mi sedi jeste vic -> http://www.rejetto.com/&RQ/?tid=downloads Ma to trosicku sverazny design a zapracovani preferences, ale jinak je to totalne genialni. Ale coz, kdo chce at zkusi. :)
zkusil sem ... a je to desny :D