Stránka 2 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 125

Téma: Folding @ Home

  1. #26

    Standardní

    mne to ted nejak zacalo blbnout... vubec mi to nenavazuje ach jo...
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

  2. #27
    Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Brno / Jesenicko
    Věk
    41
    Příspěvky
    1 365
    Vliv
    242

    Standardní help

    tak to vážně nechápu. Ted sem dopočítal další WU, v tom grafickém okně klienta se mě připočítala další spočítaná jednotka, ale na netu se mě pod mým jménem nic neobjevilo. Natožtak aby se přičetli body pro OC tým. Proč to tak dělá? co musím mít nastaveno? aby to připisovalo body?
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

  3. #28
    Senior Member
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Prague / Czech Republic
    Příspěvky
    1 221
    Vliv
    241

    Standardní

    ty statistiky maji docela slusny zpozdeni, jen klid a pocitej dal! pokud mas nastaveny spravny cislo teamu, neni se ceho bat
    /// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///

  4. #29
    Senior Member
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Prague / Czech Republic
    Příspěvky
    1 221
    Vliv
    241

    Standardní

    jeste bych prosil opravit nepresne informace v uvodnim postu:

    "predchozi" projekt - Genome@home neni nic predchoziho, bezel a bezi soubezne s Folding@home

    Folding@home neni zadna "cerstva" zalezitost, bezi uz hezkych par let, takze nepropadejte panice

    btw. docela pekny flash:
    http://www.stanford.edu/~pande/5.19.03/5.19.03.html
    /// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///

  5. #30
    Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Brno / Jesenicko
    Věk
    41
    Příspěvky
    1 365
    Vliv
    242

    Standardní

    Citace Původně odeslal Glassman
    ty statistiky maji docela slusny zpozdeni, jen klid a pocitej dal! pokud mas nastaveny spravny cislo teamu, neni se ceho bat
    Už je to OK. Voni mě tam zařadili až po druhé unitě..... tak teď už to snad bude chodit normálně.
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

  6. #31
    Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Praha, Sanctuary
    Věk
    39
    Příspěvky
    8 225
    Vliv
    300

    Standardní

    Ad VMware vs. UD - já jsem jeden čas zkoušel na dvou VM nechat běžet UD - aby se počítaly paralelně dvě unity. Celkem v pohodě, ale asi tam budou ztráty na režii Nicméně GSX Server 2.0 je trochu kvalitnější než Workstation a běží svižnějc.
    CUBE> 3570K IHS mod@ 4.4 GHz + NH-U9B ◦ 16 GB ◦ ASUS P8Z77-M ◦ HD7850 2GB @ 1110/5480 + Mk 26 ◦ 240 GB SSD ◦ SS-II 380 W ◦ LIAN LI PC-V351B plexi mod ◦ LG IPS231p
    WORK> HP EliteBook 840 G5 ◦ i7 8550U 1.8/4.0 GHz ◦ 32 GB DDR3 ◦ 512 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 24" ASUS FullHD ◦ Win10 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 4 TB WD GREEN + 3x3 TB WD RED RAID5 ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung LE40B650 40" FullHD ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB750GL ◦ HP PS1810-8G ◦ UniFi AP AC LR ◦ OKI MB461
    ◦ Canon PiXMA MG5350

  7. #32
    Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Brno / Jesenicko
    Věk
    41
    Příspěvky
    1 365
    Vliv
    242

    Standardní

    2^Tomahawk^: počítáš?
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

  8. #33

  9. #34

    Standardní

    Tak som sa pridal aj ja, ved naco ma ist pc len tak...

    S pozdravom

    LC/DC
    C2D 6750(2660MHz)@(3600MHz pri 1.41V ), 450x8(1.37V-real 1.39V full load),MSI P35 Neo2
    , PQI 2x1GB DDR2 800MHz@900MHz 4-4-4-12,Saphire 3850 256MB, powered by EC 450W

    PC2: AMD x2 5000+(250x13), MSI K9N-SLI PLATINUM, 2GB RAM 800@819, MSI GF 8600GT silent

  10. #35

    Standardní

    Ma toto este niekto? ci som tu zbytocne?
    C2D 6750(2660MHz)@(3600MHz pri 1.41V ), 450x8(1.37V-real 1.39V full load),MSI P35 Neo2
    , PQI 2x1GB DDR2 800MHz@900MHz 4-4-4-12,Saphire 3850 256MB, powered by EC 450W

    PC2: AMD x2 5000+(250x13), MSI K9N-SLI PLATINUM, 2GB RAM 800@819, MSI GF 8600GT silent

  11. #36

    Standardní

    ja pocitam ale s kamosem z MADshrips za eXtreme systems ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

  12. #37

    Standardní Tak uz pocitam taky

    NO, cekal jsem trosku vetsi vykon od Overclocking.cz, ale kdyz vsichni jedou pres UD....
    Takse snazte... pomalu utocim na vedouci postaveni, protoze jsem jediny aktivni clen .

  13. #38
    Senior Member Avatar uživatele tomase
    Založen
    29.01.2004
    Bydliště
    Brno[work],Martin[home]
    Věk
    36
    Příspěvky
    1 983
    Vliv
    236
    E4400 Ninja ¦ P35-DS3 ¦ 4x1GB DDR800 ¦ AMD HD6670 ¦ Crucial M4 64GB + WD6400AAKS + WD2500KS + 7200.10 250GB ¦ Enermax 420W ¦ NEC 3520A ¦ Centurion 5 + KAMABAY + AK-FC-03 ¦ MX510 ¦ UltraX ¦ Formula Vibration Feedback ¦ 223BW ¦ Creative T5900 + AKG K 530 ¦ not watercooled anymore

    "Pokud máte jiný názor než já, je to jasný důkaz, že se pletete." "když má 1000 pičmulínků jiný názor, jedná se o přímý důkaz, že pravdu mám já" "Jinak ke quadcore - dualcore mě vždy zdržoval, měl jsem už před 10 lety dualCPU, až quadcore je konečně rychlejší než já" "Podle některých je lepší Cialis, nicméně, pokud Vás baví píchat různé svěží mladé kusy zhruba 6 až 7 hodin denně (mám to místo posilovny), 3 hodiny spát, a zbytek pracovat, tak Viagra skutečně funguje lépe. Naprosto doporučuji. 25mg modré tabletky, a denní norma je splněna. Pak 15 hodin programování, nějaký ten hip-hop do Sennheiser sluchátek, a 3 hodiny zase spát." RH

  14. #39
    Senior Member Avatar uživatele pYr0
    Založen
    15.03.2003
    Bydliště
    Senica-Záhorie
    Věk
    32
    Příspěvky
    985
    Vliv
    233

    Standardní Re: Folding @ Home

    Nedavam tomu velku nadej že to bude fungovat.
    X2 6000+@3420Mhz(228x15)1.45V,BOX+Windtunnel,MSI K9A2 Platinium V2, 2x2GB A-DATA Vitesta 4-4-4-12, Gainward 4870 790/1063, Corsair 750W TXEU
    Acer Travelmate 4102WLMi: Centrino 1.73Ghz, 1.25GB RAM, ATI X700, 120GB Samsung, Debian lenny

  15. #40
    Senior Member Avatar uživatele tomase
    Založen
    29.01.2004
    Bydliště
    Brno[work],Martin[home]
    Věk
    36
    Příspěvky
    1 983
    Vliv
    236

    Standardní Re: Folding @ Home

    vdakabohu ze na tebe to nezalezi
    E4400 Ninja ¦ P35-DS3 ¦ 4x1GB DDR800 ¦ AMD HD6670 ¦ Crucial M4 64GB + WD6400AAKS + WD2500KS + 7200.10 250GB ¦ Enermax 420W ¦ NEC 3520A ¦ Centurion 5 + KAMABAY + AK-FC-03 ¦ MX510 ¦ UltraX ¦ Formula Vibration Feedback ¦ 223BW ¦ Creative T5900 + AKG K 530 ¦ not watercooled anymore

    "Pokud máte jiný názor než já, je to jasný důkaz, že se pletete." "když má 1000 pičmulínků jiný názor, jedná se o přímý důkaz, že pravdu mám já" "Jinak ke quadcore - dualcore mě vždy zdržoval, měl jsem už před 10 lety dualCPU, až quadcore je konečně rychlejší než já" "Podle některých je lepší Cialis, nicméně, pokud Vás baví píchat různé svěží mladé kusy zhruba 6 až 7 hodin denně (mám to místo posilovny), 3 hodiny spát, a zbytek pracovat, tak Viagra skutečně funguje lépe. Naprosto doporučuji. 25mg modré tabletky, a denní norma je splněna. Pak 15 hodin programování, nějaký ten hip-hop do Sennheiser sluchátek, a 3 hodiny zase spát." RH

  16. #41
    Senior Member Avatar uživatele pYr0
    Založen
    15.03.2003
    Bydliště
    Senica-Záhorie
    Věk
    32
    Příspěvky
    985
    Vliv
    233

    Standardní Re: Folding @ Home

    Vyuzivanie GPU na pomoc vypoctom CPU je tema ktora bola uz vela krat omielana....je velmi otazne ci to bude fungovat, keby to nahodou fungovalo tak ako efektivne. Je pekne ze dnesne HighEnd karty maju vykon do 100 Gflops, ale iba pri urcitych velmi specifikovanych vypoctoch.

    Zatial mi to cele pripada ze Folding@home sa potrebuje zviditelnit za ucelom nabrat do projektu viac ludi.....sprava ze maju aplikaciu ktora dokaze vypocty smerovat ku GPU je dobry sposob.
    X2 6000+@3420Mhz(228x15)1.45V,BOX+Windtunnel,MSI K9A2 Platinium V2, 2x2GB A-DATA Vitesta 4-4-4-12, Gainward 4870 790/1063, Corsair 750W TXEU
    Acer Travelmate 4102WLMi: Centrino 1.73Ghz, 1.25GB RAM, ATI X700, 120GB Samsung, Debian lenny

  17. #42
    Senior Member Avatar uživatele pYr0
    Založen
    15.03.2003
    Bydliště
    Senica-Záhorie
    Věk
    32
    Příspěvky
    985
    Vliv
    233

    Standardní Re: Folding @ Home

    Tak už to vydali....mohl by to nekdo skusit....dajte vedet jak to jede

    EDIT:
    As many of you have seen, we released our beta version of our GPU client today. You can find out all the details in our FAQ (http://folding.stanford.edu/FAQ-ATI.html).

    Beta testing has already turned up an important problem with the Catalyst 6.10 drivers (thanks to everyone for their help here); 6.10 is causing EUE's (possibly amongst other causes too) and ATI is looking into this.

    For now, we recommend 6.5 *only* (not 6.10, until it can be fixed). This is very much a beta test, so we expect to find problems like this. But we are working to quickly fix them as we find them.
    Naposledy upravil pYr0; 03.10.2006 v 15:42.
    X2 6000+@3420Mhz(228x15)1.45V,BOX+Windtunnel,MSI K9A2 Platinium V2, 2x2GB A-DATA Vitesta 4-4-4-12, Gainward 4870 790/1063, Corsair 750W TXEU
    Acer Travelmate 4102WLMi: Centrino 1.73Ghz, 1.25GB RAM, ATI X700, 120GB Samsung, Debian lenny

  18. #43

    Standardní Re: Folding @ Home

    Sice to jede, ale vzhledem k omezeni directX a windows obecne to v realu moc pouzitelne neni. Nefunguje setric obrazovky, pri odhlaseni ci novem proihlaseni to spadne a musi se to rucne restartovat, je to velmi zavisle na verzi ovladacu a directX...skoda. Pozitivni ale je, ze to je skutecne mega vykonne
    desktop: i5-2500K@3700MHz, MSI P67A-C43-B3, 2x4GB Kingston Value, Sapphire 5850 Xtreme 1GB 850/1100, 2xWD10EALX fake RAID-1, LG W2600HP-BF S-IPS,Razer DiamonBack, Seasonic SS-400ET-F3, Windows 7 x64 SP1 + ubuntu x64
    notebook: IBM T41p, 1.7 Pentium M, 14" 1400x1050, 1.5GB RAM, 40GB 4200r, Ubuntu 9.04
    ultraportable: IBM X41, 12" XGA 1.5GHz Dothan, 2GB RAM, 32GB CF Pretec 233x SSD, Ubuntu 9.10
    repro: Teufel Concept E Magnum PE 5.1

  19. #44
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Baron
    Založen
    26.01.2004
    Bydliště
    Pha
    Věk
    39
    Příspěvky
    1 165
    Vliv
    225

    Standardní Re: Folding @ Home

    pokud vim, tak snad jedine bez potizi pouzitelne catalyty pro vypocty jsou verze 6.5 .... ostatni nejsou stabilni

    ovsem o omezeni verzi DirectX nic nevim, muzes to pls vic priblizit? diky
    nějaký mobilní hračičky

  20. #45
    Senior Member Avatar uživatele pYr0
    Založen
    15.03.2003
    Bydliště
    Senica-Záhorie
    Věk
    32
    Příspěvky
    985
    Vliv
    233

    Standardní Re: Folding @ Home

    No oni nepouzivaju pre vypocty len priamo ATI drivery....ale neco maju napisane aj pre DirectX a proto samozrejme to obmedzenie na DirectX9.

    Kazdopadne chcel by som videt zdrojovy kod toho GPU clienta...musi to byt celkom sialene cez graficku kartu bez Unified Shaderov sa snazit pocitat nejake narocne vypocty.

    Kazdopdane suhlasim s predchadzajucim prispevkom ze je to plne problemov a urcite sa nepodari vetsina z nich natrvalo vyriesit...pochybujem ze vobec sa im podari vydat nieco viac nez len Beta client. Kazdopadne ajtak im drzim palce.

    EDIT: Petrik: Kolkokrat je ten GPU client rychlejsi nez nejake priemerne cpu? Ja som prezeral ich forum a pametam sa, ze bochviečo to neni. Ten teoreticky vykon je tam vyssi mnohkrat ale co sa pametam tak v praxi je to cele iba tak 3 - 5 krat rychlejsie.
    Naposledy upravil pYr0; 21.12.2006 v 13:16.
    X2 6000+@3420Mhz(228x15)1.45V,BOX+Windtunnel,MSI K9A2 Platinium V2, 2x2GB A-DATA Vitesta 4-4-4-12, Gainward 4870 790/1063, Corsair 750W TXEU
    Acer Travelmate 4102WLMi: Centrino 1.73Ghz, 1.25GB RAM, ATI X700, 120GB Samsung, Debian lenny

  21. #46

    Standardní Re: Folding @ Home

    Citace Původně odeslal Baron Zobrazit příspěvek
    ovsem o omezeni verzi DirectX nic nevim, muzes to pls vic priblizit? diky
    Já bych řekl, že na nějakou konkrétní verzi DirectX to omezené není:

    DirectX: 9.0c (4.09.0000.0904) or later, [download here] , which yields d3dx9_30.dll (the critical part for FAH)

    http://folding.stanford.edu/FAQ-ATI.html

  22. #47
    Senior Member Avatar uživatele pYr0
    Založen
    15.03.2003
    Bydliště
    Senica-Záhorie
    Věk
    32
    Příspěvky
    985
    Vliv
    233

    Standardní Re: Folding @ Home

    "DirectX: 9.0c (4.09.0000.0904) or later"

    Cize minimalne hore menovane alebo novsie. Tzn. ze to zavisi aj od directx. Na pocitacoch kde mas DirectX mensi nez verziu 9 ti to nepojde. To moze byt v nekterych pripadoch dost obmedzejuce
    X2 6000+@3420Mhz(228x15)1.45V,BOX+Windtunnel,MSI K9A2 Platinium V2, 2x2GB A-DATA Vitesta 4-4-4-12, Gainward 4870 790/1063, Corsair 750W TXEU
    Acer Travelmate 4102WLMi: Centrino 1.73Ghz, 1.25GB RAM, ATI X700, 120GB Samsung, Debian lenny

  23. #48
    Senior Member Avatar uživatele tomase
    Založen
    29.01.2004
    Bydliště
    Brno[work],Martin[home]
    Věk
    36
    Příspěvky
    1 983
    Vliv
    236

    Standardní Re: Folding @ Home

    Zaujimalo by ma kolko ludi ma realne kombinaciu kariet rodiny X1800 a X1900 a zaroven nema verziu DirectX 9.x
    E4400 Ninja ¦ P35-DS3 ¦ 4x1GB DDR800 ¦ AMD HD6670 ¦ Crucial M4 64GB + WD6400AAKS + WD2500KS + 7200.10 250GB ¦ Enermax 420W ¦ NEC 3520A ¦ Centurion 5 + KAMABAY + AK-FC-03 ¦ MX510 ¦ UltraX ¦ Formula Vibration Feedback ¦ 223BW ¦ Creative T5900 + AKG K 530 ¦ not watercooled anymore

    "Pokud máte jiný názor než já, je to jasný důkaz, že se pletete." "když má 1000 pičmulínků jiný názor, jedná se o přímý důkaz, že pravdu mám já" "Jinak ke quadcore - dualcore mě vždy zdržoval, měl jsem už před 10 lety dualCPU, až quadcore je konečně rychlejší než já" "Podle některých je lepší Cialis, nicméně, pokud Vás baví píchat různé svěží mladé kusy zhruba 6 až 7 hodin denně (mám to místo posilovny), 3 hodiny spát, a zbytek pracovat, tak Viagra skutečně funguje lépe. Naprosto doporučuji. 25mg modré tabletky, a denní norma je splněna. Pak 15 hodin programování, nějaký ten hip-hop do Sennheiser sluchátek, a 3 hodiny zase spát." RH

  24. #49

    Standardní Re: Folding @ Home

    Citace Původně odeslal pYr0 Zobrazit příspěvek
    Kazdopadne chcel by som videt zdrojovy kod toho GPU clienta...musi to byt celkom sialene cez graficku kartu bez Unified Shaderov sa snazit pocitat nejake narocne vypocty.
    Proč? R5xx mají stejnou řídící logiku a stejně oddělené ALUs, jako unifikované čipy. Proč by samotná unifikace jako taková měla mít vliv? Prvky, které jsou pro GP-GPU klíčové, R5xx má.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

  25. #50

    Standardní Re: Folding @ Home

    sorry za mlzeni s directX, zrejmne to bezi na vsech novych verzich, ale stejne bych se nedivil, kdyby to na nejakych novych v budoucnu delalo problemy.
    Ad vykon: tezko to porovnavat s CPU, protoze GPU klienti provadeji jine vypocty nez CPU klienti, ale kdyz budeme brat v uvahu pouze TFLOPS, tak je to nechutne vykone, viz http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/...?qtype=osstats .

    GPU maji prumerne cca 58 GFLOPS, prumerny CPU ma cca 0.95 GFLOPS, tedy prumerne GPU je cca 61x rychlejsi nez prumerne CPU. Castecne to je take tim, ze prumerne CPU bude docela shunka, tipuji neco kolem 1GHz, kdezto GPU jsou pouze nove vykonne grafiky X16xx a X19xx, takze rekneme ze proti C2D na 3GHz se dvema bezicimi F@H bude rozdil cca 10x.

    Dost me zajima vykon pripravovaneho klienta pro Cell v PS3, to by mohlo byt docela maso

    Citace Původně odeslal pYr0 Zobrazit příspěvek
    No oni nepouzivaju pre vypocty len priamo ATI drivery....ale neco maju napisane aj pre DirectX a proto samozrejme to obmedzenie na DirectX9.

    Kazdopadne chcel by som videt zdrojovy kod toho GPU clienta...musi to byt celkom sialene cez graficku kartu bez Unified Shaderov sa snazit pocitat nejake narocne vypocty.

    Kazdopdane suhlasim s predchadzajucim prispevkom ze je to plne problemov a urcite sa nepodari vetsina z nich natrvalo vyriesit...pochybujem ze vobec sa im podari vydat nieco viac nez len Beta client. Kazdopadne ajtak im drzim palce.

    EDIT: Petrik: Kolkokrat je ten GPU client rychlejsi nez nejake priemerne cpu? Ja som prezeral ich forum a pametam sa, ze bochviečo to neni. Ten teoreticky vykon je tam vyssi mnohkrat ale co sa pametam tak v praxi je to cele iba tak 3 - 5 krat rychlejsie.
    Naposledy upravil Petrik; 03.01.2007 v 21:35.
    desktop: i5-2500K@3700MHz, MSI P67A-C43-B3, 2x4GB Kingston Value, Sapphire 5850 Xtreme 1GB 850/1100, 2xWD10EALX fake RAID-1, LG W2600HP-BF S-IPS,Razer DiamonBack, Seasonic SS-400ET-F3, Windows 7 x64 SP1 + ubuntu x64
    notebook: IBM T41p, 1.7 Pentium M, 14" 1400x1050, 1.5GB RAM, 40GB 4200r, Ubuntu 9.04
    ultraportable: IBM X41, 12" XGA 1.5GHz Dothan, 2GB RAM, 32GB CF Pretec 233x SSD, Ubuntu 9.10
    repro: Teufel Concept E Magnum PE 5.1

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Poradte, jak nejjednoduseji udelat z XP Home XP Pro ?
    Založil ms v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 04.11.2004, 12:13
  2. přeměna WinXP PRO na HOME
    Založil herma v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 19.08.2004, 08:27
  3. Zablokování pirátské instalace u Win XP Home
    Založil Tantalos v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 29.04.2004, 21:11
  4. Prechod z Win Xp Home edition na Profesional
    Založil T@poX v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 18.07.2003, 08:55
  5. Rozdíl mezi Xp home a prof.
    Založil Premo v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 09.04.2003, 15:23

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •