Stránka 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Výsledky 51 až 75 z 108

Téma: SETI @ Home

  1. #51
    Junior Member
    Založen
    20.10.2002
    Bydliště
    Karlovy Vary
    Příspěvky
    33
    Vliv
    0

    Standardní

    tak jsem zkousel tu cmd verzi a musim rict ze ted to slape jak ma! ale jak je mozne, ze byla ta graficka verze tak pomala, netusite nekdo cim to muze byt?
    Intel Pentium 4 630 3.0Ghz, ASUS P5WD2 Premium, 1024MB Kingston DDR2 667, ASUS ATI Radeon X800GTO, Seagate 120GB, NEC3520A, Silverstone Temjin TJ04, CHILL 400W, EIZO L568-K

  2. #52

    Standardní

    Citace Původně odeslal Pippin
    tak jsem zkousel tu cmd verzi a musim rict ze ted to slape jak ma! ale jak je mozne, ze byla ta graficka verze tak pomala, netusite nekdo cim to muze byt?
    to je jednoduchy: grafická verze obsahuje spoustu zbytečností (grafiku), který zdržujou, tak potom není divu, že textova verze je daleko lepší...
    1) Intel Pentium D 930, Gigabyte 8I945G-MF (intel 945G), 1024 MB DDR2 667 GoodRAM (CL5), Seagate Barracuda 7200.9 200GB + Seagate Barracuda 7200.7+ 80GB SATA, DVDRAM LG GSA-H20L, ST-Lab IEEE1394 (PCI-IOFW873-1), Neovo F-419

    2) Amd K6-2 450Mhz, Gigabyte GA-5AX (Ali M1541), 256MB ram, ATI Rage IIc AGP 8MB, hdd WD Caviar 4GB, ADI E44 15"

  3. #53

    Standardní

    cmd line rlzz
    1. Game PC: Gigabyte Z68XP-UD4+ i2600k@4.3GHz, CM Hyper 212+, Asus HD7950 DC II TOP, 2x4GB Kingston HyperX LoVo DDR3 1600, Hitachi 500GB VLA360,Samsung 1TB-F3 atd, Thermaltake Armor Jr.,2x120 Revoltec,Zalman Fanmate2, FSP Aurum 400w GOLD, Logitech G25. 2. Notebook: Alienware M17x R3

  4. #54

    Standardní

    Dneska jsem při odesílání výsledku narazil na jeden problém. Seti vypíše akorát tohle:
    Kód:
    Sending result - connecting to server.
    connect: No such file or directory
    Can't connect to server; will retry in an hour.
    Objevilo se to asi před šesti hodinama a pořád to nejde odeslat

    Máte někdo stejnej problém nebo vám to jde normálně ?
    I. AMD Phenom II X4 955 (HDX955WFK4DGM) [3200,1.15V-800,0.95V] | Ninja Mini (passive in windtunnel) | GB MA78GPM-DS2H | 2x4GB | Sapphire Radeon HD 4670 Ultimate | Corsair Force Series 60GB + Samsung HD502HJ | Pioneer DVR-111 | Dell U2410f + HP L2245w on Neo-Flex stand | Creative T20/portaPro | Logitech UltraX + Genius Maurus | silenced Asus TM210 (with NF-B9) + Chieftec 300W (CTP-300-12G) | Fedora
    II. Acer Switch 10 (Z3735F/64GB/FHD) + Dell Active Stylus
    III. ZyXEL NSA210 + WD20EARS

  5. #55
    Senior Member
    Založen
    06.10.2002
    Bydliště
    Přelouč/Pardubice
    Věk
    40
    Příspěvky
    1 377
    Vliv
    242

    Standardní

    Citace Původně odeslal LM
    Dneska jsem při odesílání výsledku narazil na jeden problém. Seti vypíše akorát tohle:
    Kód:
    Sending result - connecting to server.
    connect: No such file or directory
    Can't connect to server; will retry in an hour.
    Objevilo se to asi před šesti hodinama a pořád to nejde odeslat

    Máte někdo stejnej problém nebo vám to jde normálně ?
    zrejme problem s jejich serverem ci tak nejak, nejspis maj/meli vypadek. Zkus to dyl to by uz melo jet
    Xeon X5650 .:. Asus P6T Deluxe V2 .:. 3x2GB Kingston DDR3 2GHz .:. Asus GTX285 .:. Total ~2750GB HDD Capacity .:. Creative SoundBlaster X-Fi .:. LG L245WPBH 24" LCD .:. Logitech G5 .:. gMONO case w/ Delta 700W

  6. #56
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Baron
    Založen
    26.01.2004
    Bydliště
    Pha
    Věk
    39
    Příspěvky
    1 165
    Vliv
    225

    Standardní

    rano kolem sedme jsem jeden result odeslal, ale dalsi uz nesly ...
    nějaký mobilní hračičky

  7. #57

    Standardní

    Nedá mi to se nepochlubit
    1) Intel Pentium D 930, Gigabyte 8I945G-MF (intel 945G), 1024 MB DDR2 667 GoodRAM (CL5), Seagate Barracuda 7200.9 200GB + Seagate Barracuda 7200.7+ 80GB SATA, DVDRAM LG GSA-H20L, ST-Lab IEEE1394 (PCI-IOFW873-1), Neovo F-419

    2) Amd K6-2 450Mhz, Gigabyte GA-5AX (Ali M1541), 256MB ram, ATI Rage IIc AGP 8MB, hdd WD Caviar 4GB, ADI E44 15"

  8. #58
    Senior Member
    Založen
    06.10.2002
    Bydliště
    Přelouč/Pardubice
    Věk
    40
    Příspěvky
    1 377
    Vliv
    242

    Standardní

    Citace Původně odeslal TAKiTAK
    Nedá mi to se nepochlubit
    1. rekl sis o to ted se pochlubim ja
    2. tohle ale stejne nema vyznam, pac v tech 5ti % na zacatku jede seti uplne silene rychle, az pak zacne pocitat 'nahrubo'. Navic se neporovnava instantni rychlost ale celkova a az na konci na 100% jo kdyby tohle byl vysledek ze 100% tak to je jiny kafe
    Xeon X5650 .:. Asus P6T Deluxe V2 .:. 3x2GB Kingston DDR3 2GHz .:. Asus GTX285 .:. Total ~2750GB HDD Capacity .:. Creative SoundBlaster X-Fi .:. LG L245WPBH 24" LCD .:. Logitech G5 .:. gMONO case w/ Delta 700W

  9. #59
    Junior Member
    Založen
    13.12.2002
    Bydliště
    Milky Way/Solar system/3th palnet "Earth"/Europe/Praha city
    Příspěvky
    37
    Vliv
    0

  10. #60
    Junior Member mince
    Založen
    20.07.2003
    Bydliště
    doma (tam co je Konopiste)
    Příspěvky
    38
    Vliv
    0

    Standardní dotaz

    Ja se taky hlasim jako lovec ufonu

    No ale mel bych otazku: Ukazoval jsem bratrankovi jak lovim ufony a on vymyslel zajimavej dotaz. Kdyz si stahnu neco k vypoctu (ma to cca 340k) a neodeslu to, co se s tim stane? Co kdyz zrovna v tom se treba skryval ufon? Nebo ten server ceka dejme tomu mesic na vypocet a kdyz se mu to nevrati tak to da spocitat nekomu jinymu? Docela by me to zajimalo, protoze si myslim ze tak 80% lidi si treba nainstaluje Seti@home, stahne prvni jednotku, nelibi se mu to tak program smaze a hotovo. Nechybej tam pak kusi vysilani?

    Doufam ze muj dotaz chapete a dik za odpovedi
    Existuje teorie, ktera tvrdi, ze kdyby jednou nekdo prisel na to, k cemu vesmir je a proc tu je, vesmir by okamzite zmizel a jeho misto by zaujalo neco jeste mnohem bizarnejsiho a nevysvetlitelnejsiho. .::. Existuje jina teorie, ktera tvrdi, ze uz se stalo. // Douglas Adams - Restaurant na konci vesmiru
    --- \"fii fuu fifi fuu, fii fuu fifi fuu\" --- EVERYTHInG ThAt HAS A BEGINniNG HAS an END ---
    AOpen AK73(A)-V, AMD Athlon 1000@1050, arctic cooling Super Silent PRO, Sapphire Radek John 9000 PRO, Philips BrilliAnce 17A, unknow 512 SDRAM, Western Digital 120GB, Zoltrix Nightingale PRO 6, Genius SW 5.1 Value, Siemens MT50 + Well 56K, MSI 48x16x48x .::. Jeste neco Vas zajima?

  11. #61
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Maxik
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Praha - Luziny
    Příspěvky
    2 284
    Vliv
    255

    Standardní

    imho je to podobny neli stejny jako u UD... jedna unita se posila vic lidem vysledky se porovnavaj esli sou dobre spocitany a nejak se to vyhodnoti... ?

    PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
    NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
    Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)


  12. #62

    Standardní

    Citace Původně odeslal Maxik
    imho je to podobny neli stejny jako u UD... jedna unita se posila vic lidem vysledky se porovnavaj esli sou dobre spocitany a nejak se to vyhodnoti... ?
    Jo, tak nějak jsem to někde četl s tím, že když se jim v "dostatečném" množství a v určitém termínu nevrátí, tak dojde k opětovné distribuci úlohy.

  13. #63
    Junior Member mince
    Založen
    20.07.2003
    Bydliště
    doma (tam co je Konopiste)
    Příspěvky
    38
    Vliv
    0

    Standardní Re: Maxik + rogam

    Tak diky za odpoved, zajimavej zpusob a urcite ucinej a je tam asi dulezita ta cast ze se ty vysledky musej shodovat. Akorat IMHO trochu plejtvani vykonem ale tady je prednejsi kvalita pred kvantitou.
    Existuje teorie, ktera tvrdi, ze kdyby jednou nekdo prisel na to, k cemu vesmir je a proc tu je, vesmir by okamzite zmizel a jeho misto by zaujalo neco jeste mnohem bizarnejsiho a nevysvetlitelnejsiho. .::. Existuje jina teorie, ktera tvrdi, ze uz se stalo. // Douglas Adams - Restaurant na konci vesmiru
    --- \"fii fuu fifi fuu, fii fuu fifi fuu\" --- EVERYTHInG ThAt HAS A BEGINniNG HAS an END ---
    AOpen AK73(A)-V, AMD Athlon 1000@1050, arctic cooling Super Silent PRO, Sapphire Radek John 9000 PRO, Philips BrilliAnce 17A, unknow 512 SDRAM, Western Digital 120GB, Zoltrix Nightingale PRO 6, Genius SW 5.1 Value, Siemens MT50 + Well 56K, MSI 48x16x48x .::. Jeste neco Vas zajima?

  14. #64

    Standardní Re: Maxik + rogam

    Citace Původně odeslal Zvedavec
    ale tady je prednejsi kvalita pred kvantitou.
    Právě, aby nám něco neuteklo

  15. #65
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Baron
    Založen
    26.01.2004
    Bydliště
    Pha
    Věk
    39
    Příspěvky
    1 165
    Vliv
    225

    Standardní

    skupina pro OC.CZ existuje ... kdo chce at se prida: http://setiathome.ssl.berkeley.edu/s...am_143706.html
    nějaký mobilní hračičky

  16. #66
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Baron
    Založen
    26.01.2004
    Bydliště
    Pha
    Věk
    39
    Příspěvky
    1 165
    Vliv
    225

    Standardní

    tak ne no ... budu pocitat za OC.CZ sam
    nějaký mobilní hračičky

  17. #67

    Standardní

    Citace Původně odeslal Baron
    tak ne no ... budu pocitat za OC.CZ sam
    Taky uz nejakje patek pocitame s kamosem SETI ve 4 lidech tedy stridave, obcas jen dva
    http://setiathome.berkeley.edu/stats/country_140.html sme kolem 38 mista v republice s 21 000 unitu (tedy zejtra je refresh ted je tam 20 99

    http://setiathome.ssl.berkeley.edu/f...user_stats_new

    kdo chce at se prida
    jo a na mym p3 550@825 to dela za nejakejch 7 hodin pri normalni praci na compu
    PIII1000@1050 Vcore 1,7v, 512@140MHz,Octek VA694ADE(apolo133A), Geforce 3 Ti200 GPU-200MHz mem 458 MHzDDR. Hdd 160GB WDcko :) MAYA 44,TvPinacle,x626wifi

  18. #68

    Standardní

    Sem taky UFO pozitivni .P.S. Pocitam tak kolem 2,3h, ale na kompech,ktery mam jenom doma(a nepodvadim)-docela slusny, ne?
    http://setiathome.ssl.berkeley.edu/f...user_stats_new
    Proc mit super Pc, kdyz stale staci: PPro 200 512kcache,128 MB SIMM, ADAPTEC 2940U2W,IBM 9,4+4,3 GB, Seagate 2,1, Quantum 2,1 all SCSI, AWE32 ISA, MatroxMil2 4 MB WRAM, CR. DXR3(DVD), LITEON166S(16/48 ), SMC 10 Mbit sit, 3dfx Voodoo 4 MB.

  19. #69

    Standardní

    2Lada Zuzjak:
    A ja si porad myslel, ze v tom byla zapojena hlavne I-caffe P. Jambora , aspon tak se mi jevi statistika ze dne Oct 21 04:08:19 2001 UTC, kdy ONLYSOFT ZATEC - PAVEL JAMBOR byl s 8399 unitami na 37. pozici. Nic ve zlym a zadny flame, ted jste uz tedy tym .

  20. #70

    Standardní

    Tak dnes slavim 2000
    http://setiathome.ssl.berkeley.edu/f...user_stats_new

    Kdyz jeste Oc pocitali Seti, tak byla Cr na 9 miste, ted jsme na 17

    Nevim, co z toho maji ti podvodnici ,
    Jed myslel XFILES.CZ?
    1. Game PC: Gigabyte Z68XP-UD4+ i2600k@4.3GHz, CM Hyper 212+, Asus HD7950 DC II TOP, 2x4GB Kingston HyperX LoVo DDR3 1600, Hitachi 500GB VLA360,Samsung 1TB-F3 atd, Thermaltake Armor Jr.,2x120 Revoltec,Zalman Fanmate2, FSP Aurum 400w GOLD, Logitech G25. 2. Notebook: Alienware M17x R3

  21. #71

    Standardní

    Ja pocitam taky seti docela pohodicka nejrychlejsi co sem pocital tak mi trvalo 1:11 hod jinak nejakje prumer mam na svim PC tak 2:35 hod.
    AMD XP 2500+@2100MHz (190*11), MB-ASUS A7V8X-X, 256DDR 333MHz@380MHz, Manli ATI 9100 128DDR...

  22. #72

    Standardní

    Citace Původně odeslal X KoS
    2Lada Zuzjak:
    A ja si porad myslel, ze v tom byla zapojena hlavne I-caffe P. Jambora , aspon tak se mi jevi statistika ze dne Oct 21 04:08:19 2001 UTC, kdy ONLYSOFT ZATEC - PAVEL JAMBOR byl s 8399 unitami na 37. pozici. Nic ve zlym a zadny flame, ted jste uz tedy tym .
    heh mno I-caffe v tom neni pac skoncila drive nez sme zacali seti pocitat
    ze sme tim to je fakt

    Mno ale zadnej podvod za celou dobu nebyl nedoj..
    PIII1000@1050 Vcore 1,7v, 512@140MHz,Octek VA694ADE(apolo133A), Geforce 3 Ti200 GPU-200MHz mem 458 MHzDDR. Hdd 160GB WDcko :) MAYA 44,TvPinacle,x626wifi

  23. #73

    Standardní

    Na Celeronu 333 trvá spočítání jedný jednotky asi 35-45h. Čím dýl to běží s grafikou, tím je doba výpočtu delší - když se spořič vypne (zčerná monitor), tak jsou výpočty podstatně rychlejší (ale to už tady někdo říkal, že ta grafika zpomaluje).
    ...Z každého nástroje se v jistém okamžiku stává kladivo...

  24. #74

    Standardní

    Nevím, zda to sem již někdo nepsal...., ale

    na http://www.hexus.net/content/reviews...JsX3BhZ2U9Nw==

    Je zakolik to, jak ktery CPU počítá:

    Benchmarks II
    If MP3 encoding stoutly refuses to benefit from the new core, SETI is an activity that's entirely the opposite. Loading the work unit into cache is a tremendous help to overall performance, and having on-die, low latency controllers will boost performance that much further.





    1 hour, 46 minutes and 35 seconds is easily the fastest SETI time ever recorded at HEXUS. It takes a good 20 minutes out of a sleek and fast P4 3.2GHz setup and almost 25 minutes out of an equivalently clocked XP3200+ Barton. Here's where the FX-51 shines brightest. All of SETI's requirements for top performance are present in the K8-series design; large cache, fast DRAM access being just two of them. The 1.6GHz Opteron, too, isn't too far off the pace set by the XP3200+, and it soundly spanks the 2.4GHz Pentium 4 CPU. If ever there was a benchmark to showcase the talents of the Athlon64 FX-51, SETI would be it.

  25. #75
    Senior Member
    Založen
    06.10.2002
    Bydliště
    Přelouč/Pardubice
    Věk
    40
    Příspěvky
    1 377
    Vliv
    242

    Standardní

    vysledky 'benchmarku' od uzivatelu s jejich kompy sou zde:
    http://www.ocsetiteam.com/other/benchmark.htm
    http://www.teamlambchop.com/bench/index.htm

    muzete si otestovat a porovnat s nima i vas stroj
    Xeon X5650 .:. Asus P6T Deluxe V2 .:. 3x2GB Kingston DDR3 2GHz .:. Asus GTX285 .:. Total ~2750GB HDD Capacity .:. Creative SoundBlaster X-Fi .:. LG L245WPBH 24" LCD .:. Logitech G5 .:. gMONO case w/ Delta 700W

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Poradte, jak nejjednoduseji udelat z XP Home XP Pro ?
    Založil ms v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 04.11.2004, 12:13
  2. WIN XP Home vs WIN XP Prof
    Založil milotenko v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 09.02.2004, 11:57
  3. práce s seti klientem
    Založil Snippet v sekci fóra Distribuované výpočty
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 20.12.2003, 13:14
  4. SETI @ Home klient
    Založil CompCrasher v sekci fóra Distribuované výpočty
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 18.12.2003, 22:24
  5. Je nějaká možnost jak adresář PF a Windows ve WinXP HOME?
    Založil Antonín Plhal v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 10.09.2003, 08:24

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •