Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Instalacni medium pro Vista Home Premium CZ

  1. #1

    Standardní Instalacni medium pro Vista Home Premium CZ

    Zdravim,

    nemel by nekdo instalacni medium pro Vista Home Premium CZ (Praha)? Potreboval bych preinstalovat notase a nechci na to pouzit to restore medium, protoze mi s tim zase nainstaluje plno kravin. Pripadne kdyby mel nekdo moznost to nekam uploadnout jako image tak bych byl taky rad.

    Diky!

    EDIT: VYRESENO
    LOCK or DELETE PLS!
    Naposledy upravil SOAD; 23.07.2009 v 19:43. Důvod: vyreseno
    Normalni PC :)

  2. #2
    Senior Member
    Založen
    17.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Příspěvky
    1 136
    Vliv
    224

    Standardní Re: Instalacni medium pro Vista Home Premium CZ

    tam stejny problem, nicmene mi umrel disk, takze vytvorit recovery cd neni ani mozne... mam uz doma disk novy,ale neni instalacka winu...
    muze nekdo pomoci ?
    Athlon II X2 250(stock) + Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. 2 + Nexus 120mm (800rpm) | Gigabyte GA-MA770T-UD3P | Zeppelin 3x2048 DDR3 1333 MHz | Sapphire 4670 Ultimate (passive) | Hdd Samsung spinpoint F3 500GB | Hdd seagate barracuda 500GB | Seasonic S12-II 430w |
    Opteron144@2700(1.425v)+Scythe Ninja + Nexus 120mm (idle - off; load 800rpm) | DFI Sli-Dr eXperT | Dual 2x512 DDR400@450 Hynix 4,3ns (2.5,4,4,11) | Asus x1950Pro | Hdd IBM Deskstar 180GPX 120GB 8MB cache | Chieftec BX-02B-SL-B + Akasa | Seasonic S12-II 430w |

  3. #3
    Senior Member mince Avatar uživatele Jerrome
    Založen
    20.05.2003
    Bydliště
    Strahof hill
    Příspěvky
    1 222
    Vliv
    228

    Standardní Re: Instalacni medium pro Vista Home Premium CZ

    Mám české win ultimate na dvd... pokud to bude k něčemu

    I7-4770T @ 3,1 ghz /ASRock B85M-GL/2x 8gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201

  4. #4
    Senior Member
    Založen
    17.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Příspěvky
    1 136
    Vliv
    224

    Standardní Re: Instalacni medium pro Vista Home Premium CZ

    to prave nevim.. nekde sem cetl,ze se dle product key aktivuje z ultimate prislusna verze.. ale nevim co je na tom pravdy...

    kazdopadne tenhle pristup MS me pekne se**... usetrili 5kc za placku a ja uz pul dne shanim .. proste to nikdo nema a jediny co sem sehnal je vista home premium 64bit..

    takze ja tedka musim jak idiot projizdet warez stranky a hledat...

    mimochodem by me taky zajimalo jestli vubec ten oem klic pojede na klasickejch bulk vistach.. to bude jeste prekvapeni,ale mam docela obavy..
    Athlon II X2 250(stock) + Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. 2 + Nexus 120mm (800rpm) | Gigabyte GA-MA770T-UD3P | Zeppelin 3x2048 DDR3 1333 MHz | Sapphire 4670 Ultimate (passive) | Hdd Samsung spinpoint F3 500GB | Hdd seagate barracuda 500GB | Seasonic S12-II 430w |
    Opteron144@2700(1.425v)+Scythe Ninja + Nexus 120mm (idle - off; load 800rpm) | DFI Sli-Dr eXperT | Dual 2x512 DDR400@450 Hynix 4,3ns (2.5,4,4,11) | Asus x1950Pro | Hdd IBM Deskstar 180GPX 120GB 8MB cache | Chieftec BX-02B-SL-B + Akasa | Seasonic S12-II 430w |

  5. #5

    Standardní Re: Instalacni medium pro Vista Home Premium CZ

    Dotaz: známej mi z MSDN stáhnul instalačku Vist a zajímá mě jestli bude fungovat jak s retail tak OEM klíčem.

  6. #6
    Senior Member
    Založen
    17.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Příspěvky
    1 136
    Vliv
    224

    Standardní Re: Instalacni medium pro Vista Home Premium CZ

    tak nainstalloval sem vista home premium 64bit retail, dal tam licenci z vista hp oem 32bit, vzalo ji to, tvarilo se to ok, a vcera winy zacli remcat ze ten produkt klic nesedi a ze mam volat na MS...

    myslite ze nesedi kuli 64bitu nebo retailu ? nekde sem se prave na foru docelt, ze by to melo jit s 64bitem..

    je teoreticky mozne nejak tu licenci za mrzky peniz zupgradovat aby to slo ? uz vazne to medium nechci shanet..navic zase reinstall..
    Athlon II X2 250(stock) + Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. 2 + Nexus 120mm (800rpm) | Gigabyte GA-MA770T-UD3P | Zeppelin 3x2048 DDR3 1333 MHz | Sapphire 4670 Ultimate (passive) | Hdd Samsung spinpoint F3 500GB | Hdd seagate barracuda 500GB | Seasonic S12-II 430w |
    Opteron144@2700(1.425v)+Scythe Ninja + Nexus 120mm (idle - off; load 800rpm) | DFI Sli-Dr eXperT | Dual 2x512 DDR400@450 Hynix 4,3ns (2.5,4,4,11) | Asus x1950Pro | Hdd IBM Deskstar 180GPX 120GB 8MB cache | Chieftec BX-02B-SL-B + Akasa | Seasonic S12-II 430w |

  7. #7

    Standardní Re: Instalacni medium pro Vista Home Premium CZ

    Klíč pro 32bit a 64bit je u Vist a Sedmiček stejný. U XPček je tomu jinak, tak jsou 64bit jen lehce okleštěný 64bit Server 2003.

    Problém u tebe je v tom, že jsi použil RETAIL (krabicové) DVD a OEM klíč.
    Citace Původně odeslal Octopuss Zobrazit příspěvek
    Dotaz: známej mi z MSDN stáhnul instalačku Vist a zajímá mě jestli bude fungovat jak s retail tak OEM klíčem.
    Na MSDN není DVD s OEM verzí -> bude ti fungovat pouze RETAIL klíč (ISO obraz z MSDN je buď RETAIL nebo CORPORATE).
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

    Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

  8. #8

    Standardní Re: Instalacni medium pro Vista Home Premium CZ

    Aha,takže OEM instalačku jedině od někoho kdo to koupil s kompem...

  9. #9
    Senior Member
    Založen
    17.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Příspěvky
    1 136
    Vliv
    224

    Standardní Re: Instalacni medium pro Vista Home Premium CZ

    takze mam tu reseni pro vsecky co maji podobny problem.. jak uz tu bylo receno klic je pro win Vista 32bit i 64bit stejny, dokonce je stejny klic na OEM a RETAIL, coz je radostna zprava pro majitele notebooku...

    kdyz vam teda umre disk u notase kde byly oem a date tam retail, vse frci, akorat je potreba aktivovat po telefonu s operatorem... jinak nezaktivujete.
    u me telefonat probehl bez zadrhelu.

    takze hodne stesti vsem co se dostanou do srabu s notesem jako ja :]
    Athlon II X2 250(stock) + Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. 2 + Nexus 120mm (800rpm) | Gigabyte GA-MA770T-UD3P | Zeppelin 3x2048 DDR3 1333 MHz | Sapphire 4670 Ultimate (passive) | Hdd Samsung spinpoint F3 500GB | Hdd seagate barracuda 500GB | Seasonic S12-II 430w |
    Opteron144@2700(1.425v)+Scythe Ninja + Nexus 120mm (idle - off; load 800rpm) | DFI Sli-Dr eXperT | Dual 2x512 DDR400@450 Hynix 4,3ns (2.5,4,4,11) | Asus x1950Pro | Hdd IBM Deskstar 180GPX 120GB 8MB cache | Chieftec BX-02B-SL-B + Akasa | Seasonic S12-II 430w |

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. ATI Catalyst 8.3 WHQL
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 11.03.2008, 13:57
  2. Windows Vista Home Premium - podporují VPN a Remote desktop?
    Založil D_a_v_i_d v sekci fóra Windows Vista
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 09.03.2008, 00:05
  3. ATi Catalyst 7.3 WHQL
    Založil no-X v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 06.04.2007, 11:17
  4. ATI Catalyst 7.2
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 18.03.2007, 03:15

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •