Stránka 6 z 6 PrvníPrvní ... 23456
Výsledky 126 až 148 z 148

Téma: Modifikované Biosy

  1. #126

    Standardní

    Citace Původně odeslal Katoo
    Ale notak pánové ,nedávejte tady jen nějaké požadavky na úpravu BIOSu s tím,že vám to tady někdo s nadšením provede .Myslím,že Spec má dost jiných záležitostí,než dělat samé mody BIOSů

    A kdyby jste si to tady pročetli od začátku,věděi by jste,že tady bylo řečeno,že úpravy BIOSu bude dělat jen na deskách,které si pak sám vyskouší,aby nedošlo k nějaké patálii

    Zkuste si nějaké takové úpravy udělat samirogramů je na to myslím až až a nejsou zase tak složité,aby je nezvládl i nějaký lama .
    A pokud při tom narazíte na nějaký konkrétní problé,pak se ozvěte a ten se bude řešit,ale když napíšete,že chcete upravit ten a ten BIOS,tak si toho tady stejně nikdo nevšimne,jelikož je toho tady fakt moc

    Modifikacím zdar a nashle při jejich postupům a řešeních.
    Tak mě nahod nakej program na mod biosu a ja to zkusim....
    There is no emotion, there is peace. There is no ignorance, there is knowledge. There is no passion, there is serenity. There is no death, there is the Force.

  2. #127

    Standardní

    Kdyby byl nejaky na ASUS A7V600 jak uz tu kdosi psal taky bych mel zajem, jinak k te desce, docela me nastvalo ze to nema delicku, to je teda taktovani docela nerealny nebo to nekdo nejak obesel?
    Intel Core 2 Duo E6420 | Zalman CNPS9500 AT | Enermax Liberty 500W | Asus P5B-E | 2x1024MB DDRII 800+ A-DATA Extreme Edition | PALIT Radeon X1950GT 512MB GDDR3 (256bit) | Samsung 3.5" SATA II 300 320GB, HD321KJ | CREATIVE SB Audigy Player | CREATIVE Inspire 5.1 Digital 5700 | LOGITECH Cordless Desktop Optical | Samsung SyncMaster 244T - LCD 24" | Sony Nec Optiarc AD-7170S | Thermaltake VC3000SWA Armor Jr. | Microsoft Windows Vista Home Premium CZ 32bit

  3. #128
    Member Avatar uživatele Dr Meduza
    Založen
    24.04.2004
    Bydliště
    Praha / Jirkov :-)
    Příspěvky
    388
    Vliv
    245

    Standardní

    Co pouzivate na mod biosu?
    Award Modular V6
    Odkrejt v ModBinu to nejde protoze tam sou naky blbosti a Award BIOS Editor 1.0 taky jenom naky paznaky
    Bill Brana:"Pokud by všichni používali legální software, měl by Microsoft dostatek peněz na opravení snad všech chyb ve Windows."
    Používáním GNU/Linuxu de facto poskytuji Microsoftu prostředky na vývoj Windows, ale přesně tak to je

  4. #129
    Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Návsí
    Věk
    43
    Příspěvky
    1 717
    Vliv
    279
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

  5. #130
    Member Avatar uživatele Dr Meduza
    Založen
    24.04.2004
    Bydliště
    Praha / Jirkov :-)
    Příspěvky
    388
    Vliv
    245

    Standardní

    Je to naky divny ty polozky s casovanim sou standartne povoleny ale pritom se tam nezobrazej na vsechny vostatni polozky funguje normalne zobrazeni nebo vypnuti akorat tydle proste nejsou videt
    Bill Brana:"Pokud by všichni používali legální software, měl by Microsoft dostatek peněz na opravení snad všech chyb ve Windows."
    Používáním GNU/Linuxu de facto poskytuji Microsoftu prostředky na vývoj Windows, ale přesně tak to je

  6. #131

    Standardní

    Hele jakym editorem mam editovat AMI bios mě to tim Award BIOS Editorem nejde....
    There is no emotion, there is peace. There is no ignorance, there is knowledge. There is no passion, there is serenity. There is no death, there is the Force.

  7. #132
    Senior Member
    Založen
    09.08.2004
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    784
    Vliv
    247

    Standardní

    Speci
    prosím, nešel by nějak upravit BIOS na mou desku Gigabyte GA 7VT600 P-L ?

    Link na Bios je tady

    http://tw.giga-byte.com/Download/Dow...7vt600p_f6.exe

    Já vím mám blbou desku na OC. Koupil jsem si teď Bartna 2500 de supr taktit ale nejde mi na desce měnit fregvence AGP která to nezvládá. Kdyby tak šla ta fregvence bloknout. nebo něco na ten způsob

    Předem moc díky
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

  8. #133

    Standardní

    A ze by se na tebe nevyprd
    There is no emotion, there is peace. There is no ignorance, there is knowledge. There is no passion, there is serenity. There is no death, there is the Force.

  9. #134

    Standardní

    A co takhle Bios Biostar M7 VIT PRO link..http://www.biostar.com.tw/products/m.../vitp1119f.exe
    Šlo by to dik.

  10. #135
    Senior Member
    Založen
    09.08.2004
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    784
    Vliv
    247

    Standardní Poděkování Marku Hrabčákovi

    Cus všichni
    Nevím jak bych začal a asi jsem tady v téhle sekci trochu mimo ale je nejblíž k mému tématu. Tak k věci:

    Jen jeden človíček mi tady u vás pomohl s biosem na mou desku.nevím jestli to je admin nebo jen "obyč" přispivatel do sekcí, ale dal mi radu ohledně mého dotazu na téma: Nový Bios (viz níže) naprosto triviální a naprosto zdrcující metodou jsem zjistil v biosu že mám z chudého nastavení které neposkytovalo skoro nic k nastavení ,zdrcující Bios s naprostou kontrolou snad nad vším co se v PC vyskituje a dá se taktovat!!

    Takže mu chci touto cestou moc poděkovat

    Tak diky moc

    PS: Co takhle založit nějakou novou sekci :děkovný oddělení ??
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

  11. #136

    Standardní

    Mohol by, prosim niekto, ak sa da upravit bios GA7VA (rev.2), pre potreby taktovania?....

    link:
    http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-7VA%20(Rev%202.0).htm
    Velmi by mi tym pomohol....Dik

  12. #137

    Standardní

    Jak si ulozim nastavenie biosu do polozky defaul tak aby som po restarte biosu nemusel zas vsetko nastavovat od znova ??

    ta znamena aby som mam defaul 10.5x200 a Vcore 1,55 !!
    • C2D® E8500 @4,0 - 8x500 Vcore 1,28/ Noctua NH-U 9 1x9 FAN 6V 38°C/44°C / GigabyteP35-DS3R/Patriot 2x2024 800@1000Mhz /
    • MSI GeForce GTX 280 1GB /Western Digital 640GB AALS 7200.10 SATA 32MB/SB Audigy 2 ZS/DVD-RW SonyNec AD7170A /
    • Tsunami 3x12 FAN 6V/ Corsair 650W /LG Flatron 22" L225WT DVI/Razer Diamondback PLASMA 1600dpi/

  13. #138
    Senior Member
    Založen
    09.08.2004
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    784
    Vliv
    247

    Standardní

    Citace Původně odeslal vlad
    Mohol by, prosim niekto, ak sa da upravit bios GA7VA (rev.2), pre potreby taktovania?....

    link:
    http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-7VA%20(Rev%202.0).htm
    Velmi by mi tym pomohol....Dik
    Najed do biosu a zmackni pravy CTRL a F1 a sleduj jestli se ti objeví skryté polozky
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

  14. #139
    Senior Member
    Založen
    09.08.2004
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    784
    Vliv
    247

    Standardní

    No já zatím link na bios nenasel Gigabyte ho tam nemá mam teď verzi F4 a potřeboval bych nějak zamknout FSB PCI a AGP pls Speci nešlo by to nějak udělat diky Bios když tak pošlu stažený z desky Díky

    Gigabyte GA7VT880 L rev.1
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

  15. #140
    Senior Member
    Založen
    09.08.2004
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    784
    Vliv
    247

    Standardní

    sem jelito este jsem zapoměl ta deska nebo spíš bios nedetekuje teplotu čipsetu nevím proč nešlo by to nějak povolit?? ani v prográmku Easytune4 ta teplota není!! políčko je prázdné!!??
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

  16. #141
    Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Návsí
    Věk
    43
    Příspěvky
    1 717
    Vliv
    279

    Standardní

    Citace Původně odeslal d00mgiv3r
    Hele jakym editorem mam editovat AMI bios mě to tim Award BIOS Editorem nejde....
    google nebo yahoo a zadej tam AMIBCP75.EXE
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

  17. #142

    Standardní

    Citace Původně odeslal Spec
    Kdo by měl zájem modifikovat svůj bios, ať sem vloží link na versi biosu, kterou chce upravit, ať ji nemusím hledat. Díky
    na nete to uz nejde najst ale mohol by som ho vyhodit na net, ak by sa dalo nieco vylepsit konkretne by som najradsej videl nasobice
    TAk nic

  18. #143

    Standardní Cheapo BIOS na ECS L7S7A2

    na http://www.ocworkbench.com/2003/ecs/...s/betabios.htm jsem nasel dost aktualni BIOS od Cheapa. Je to ten soubor PER7a2 ?. a mam do toho jit?.. prinese to naky novy polozky do biosu abych moh dal lehce tweakovat?...
    Nasel sem tu dost odstrasujicich prispevku, tak vaham...ale Sandra na me porad krici ze mam starej BIOS.
    PC: AMD Athlon X2 4850e, 4GB RAM, Gigabyte GA-MA78GM-S2H, WD6400AAKS
    NTB: IBM T23 1,13GHz, 512MB, 80GB, DVD-RAM, 54Mbit wifi, BT
    www: mikrom.cz

  19. #144
    Member Avatar uživatele Dr Meduza
    Založen
    24.04.2004
    Bydliště
    Praha / Jirkov :-)
    Příspěvky
    388
    Vliv
    245

    Standardní

    Si ho tak hod ty chepo sou docela dobry
    Bill Brana:"Pokud by všichni používali legální software, měl by Microsoft dostatek peněz na opravení snad všech chyb ve Windows."
    Používáním GNU/Linuxu de facto poskytuji Microsoftu prostředky na vývoj Windows, ale přesně tak to je

  20. #145

    Standardní

    skousel sem to, ackoliv dost vydesenej tema pripadama kdy se to nepovedlo....a nejdriv sem zkusil orig BIOS: l7s7a2_031201 a povedlo se...de i plynule menit FSB(predtim to myslim neslo) a pak sem zkusil ten Cheapo a zadna zmena nic lepsiho, nic navic.... tak sem tam dal zas ten puvodni.
    PC: AMD Athlon X2 4850e, 4GB RAM, Gigabyte GA-MA78GM-S2H, WD6400AAKS
    NTB: IBM T23 1,13GHz, 512MB, 80GB, DVD-RAM, 54Mbit wifi, BT
    www: mikrom.cz

  21. #146
    Junior Member
    Založen
    29.10.2004
    Bydliště
    Toz bydlim v Brne..
    Příspěvky
    1
    Vliv
    0

    Standardní msi neo-fis2r

    muze nekdo odblokovat multiplayer v biosu pro msi 875p neo-fis2r?
    rad bych to soupl ze 16 na 14. dik.
    MSI 875P Neo-FIS2R :: Intel Prescott 3.2E @16x225MHz - 1.400V :: Zalman 7000B-Cu :: 2x512MB GEiL Ultra-X PC3200@225MHz - 2.80V - 2/3/2/6 + MAT enabled :: ABIT OTES GF4200ti @305/562 - FW67.02 :: EIZO FlexScan T67S :: Creative SB Live! Player 1024 :: AIWA NSX-990 :: IDE: Seagate Barracuda IV 60GB + 7200.7 120GB + 7200.7+ 200GB, Teac CD-W522E, FDD 1,44\" Teac :: EuroCase ML5412 + PSU 350W :: KeyTronic + MX500 + MOMO Racing :: 3DMark01: 14000, 3DMark03: 1919

  22. #147
    Senior Member
    Založen
    09.08.2004
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    784
    Vliv
    247

    Standardní

    Tak koukám že tohle fórum je tady apsolutně na dvě věci !! žádná pomoc žádný modifikace atd.. na co to tady je HALOOOOO
    To fakt nikdo neumí modifikovat biosy?[/b]
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

  23. #148
    Senior Member
    Založen
    09.08.2004
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    784
    Vliv
    247

    Standardní

    PLS Help Mají vůbec desky s VIA KT880 AGP/PC Lock? Já mám Gigabyte GA7VT 880 L rev 1 bios F8 a tohle jsem tam bohužel nenašel ani ctrl f1 nepomohlo?? Popřípadě je nějaký mod bios pro mou desku??
    http://www.giga-byte.com/Motherboard...A-7VT880-L.htm

    takže AGP/PC lock by se vážně šikl!! Mám asi 8 kamošů co by to vážně taky potřebovali díky moc Teda jestli dotyční co ty biosy abdejtujou nevymřeli nebo co?? je to tady nějaký prázdný ((
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Asus A7N8X series modifikované BIOSy
    Založil Spec v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 06.11.2006, 23:00
  2. Jsou modifikované biosy na ABIT IC7/IC7-G?
    Založil Slimák v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 11.10.2005, 01:14
  3. Neoficiálne BIOSy na Epox 8RDA+
    Založil wanthom v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 05.07.2005, 22:00
  4. Abit NF7-S 2.0 modded bios - rozne SATA biosy?
    Založil ace960 v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 17.05.2004, 22:37
  5. BIOSy pro L7S7A2
    Založil Sasa v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 17.04.2003, 12:17

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •