Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Smart noveho disku - moc se mi nezda

  1. #1
    Senior Member
    Založen
    05.09.2003
    Bydliště
    Náchod/Liberec
    Příspěvky
    592
    Vliv
    208

    Angry Smart noveho disku - moc se mi nezda

    kouknete na to.. obrazky v priloze a nejaky verdikt. Rekl bych ze je to na reklamaci. Data drzi, format na NTFS probehl na podruhe, kopirovani jednou spadlo z nezname priciny. dik
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    CPU: C2D 2140 2,6 Deska:GA-945-S3 RAM 2x1GB 667MHz CL5 VGA: Sapphire 2900pro/@XT Zdroj: Eurocase SuperSilent (PFC) 400W HDD: 320GB WD/KS a 2x250GB WD/KS, LG DVD-RW, Acer AL1916WAs - LCD 19"
    NTB: Toshiba Portégé R100 P-M 1,1ULV 768DDR 333, 40GB disk, Wifi, 12"LCD, 1Kg, Bat. (5)hod.

  2. #2

    Standardní Re: Smart noveho disku - moc se mi nezda

    Nic mu nie je.
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

  3. #3
    Member
    Založen
    29.12.2002
    Bydliště
    Praha až Děčín
    Příspěvky
    356
    Vliv
    216

    Standardní Re: Smart noveho disku - moc se mi nezda

    Jo, žádný problém tam není (ani v číslech).
    Jinak můžeš nám pro zajímavost sdělit co se ti nezdá?
    I člověk co údajům ve smartu nerozumí snad ví co znamená: Ok, normal a very good.
    Nedal si sem smart jiného disku? Nerozumím co se ti nezdá...
    AMD XP 2700+@3100+ (2,2G=11*200 1,65V, odemceny) - watercooled, Eheim 1046, ASRock K7S8XE+ (Sis 748 + 964), A-DATA 512MB+1024MB (DDR400), Gigabyte 7600GS , Samsung Spinpoint 2504C 250GB, Lite-on DVD-RW 1633S, ASUS DVD-RW 2014L1T, Fortron FSP400 12cm fan, Kouwell 2*LPT, AVerMedia A16D Analog+DVB-T

  4. #4

    Standardní Re: Smart noveho disku - moc se mi nezda

    presne tak nechapu co se ti nezda?
    ja koukam teda vzdycky na speedfan coz je prvno obrazek a je me divna jenom jedna vec

    vzdycky kdyz sem mel HDD od Seagate tak z vyroby mel fitnes na 50 procent a ty ho mas na 100 coz je me divny ale nic to nemeni na tim ze ten HDD je v poradku / aspon podle vypisu /

  5. #5
    Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Založen
    12.10.2002
    Bydliště
    OVA, OL
    Věk
    36
    Příspěvky
    3 474
    Vliv
    258

    Standardní Re: Smart noveho disku - moc se mi nezda

    Jj, podle SMARTu tomu nic neni.
    Jestli mas problemy jak jsi psal, mohlo by to byt ve spojeni SATA2 a NF4. Zkus disk prepnout do SATA1 (SATA-150) a treba to bude dobre...
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

  6. #6
    Senior Member
    Založen
    05.09.2003
    Bydliště
    Náchod/Liberec
    Příspěvky
    592
    Vliv
    208

    Standardní Re: Smart noveho disku - moc se mi nezda

    No nezdalo se mi ze spadlo kopirovani na tento disk a musel jsem ho znovu formatovat, a taky se mi nezdalo ze vsechny me WD ktere jsou o pul az 4roky starsi maji SMART lepsi... tedy zadny normal... tak jsem si nebyl jistej. A vydesil me HDD Health ktery ve smartu hlasil 2cervene hodnoty. Dik vsem klidne LOCK.
    CPU: C2D 2140 2,6 Deska:GA-945-S3 RAM 2x1GB 667MHz CL5 VGA: Sapphire 2900pro/@XT Zdroj: Eurocase SuperSilent (PFC) 400W HDD: 320GB WD/KS a 2x250GB WD/KS, LG DVD-RW, Acer AL1916WAs - LCD 19"
    NTB: Toshiba Portégé R100 P-M 1,1ULV 768DDR 333, 40GB disk, Wifi, 12"LCD, 1Kg, Bat. (5)hod.

  7. #7

    Standardní Re: Smart noveho disku - moc se mi nezda

    Seagate ty chyby pocita jinak nez vsichni ostatni, takze v tomto pripade to je v poradku.

    Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

    "Music is essentially useless, as life is." George Santayana


  8. #8

    Standardní Re: Smart noveho disku - moc se mi nezda

    Koupil jsem 2x WD7500AAKS , mám je od pondelka. Jeden z disku bezi o den dele , je tam o neco víc power on hours.
    K věci, dneska jsem zaslechl 2x neaké divné zvuky. Je možné že to byla optická mechanika kde jsem měl vlozené dvd ale nevím to jistě. Pro jistotu jsem se podíval na smart na který jsem už koukal a kontroloval několikrát od nákupu disků. No a najednou jeden z těch disků má oproti tomu druhému výrazně vyšší hodnoty , je to modře zvýrazněno na obrázku. Mám se strachovat a zálohovat a nebo je to v pořádku ? diky


    Intel C2D E8400@3.6Ghz 1.26V , Gigabyte GA-P35-DS4 rev 1.1, Patriot 2x2GB DDR2-800 CL4, LC-Power 550W black, nVidia 9600GT - MSI-512-OC, Samsung 400GB Sata 16MB, 3x WD 7500AAKS, Samsung 183L SATA, Logitech MX3000, MS Wireless Laser Mouse 6000, Samsung 225BW 22", . Vodní chlazení CPU[s]+NB+GPU[/s].

  9. #9

    Standardní Re: Smart noveho disku - moc se mi nezda

    Mne zas uplne novej WD 500AAKS ukazal o jeden dilek mensi fitness hned po formatu,je to normalni nebo ne?
    AMD Athlon 64 3000+ 1,4V-Arctic Freezer 64 PRO,1x512MB Kingmax + 1x 256MB A-Data 500MHz,XFX Geforce6800GT-16pipelines,HDD Seagate 120GB,DVD Plextor,TV Leadtek Deluxe XP,LCD L1750H,WXPSP2

  10. #10

    Standardní Re: Smart noveho disku - moc se mi nezda

    Obidve tie cisla su len pocitadla. Power Off Retract Count je pocet vypnuti disku "natvrdo". Zjavne ti windowsy ten jeden disk pri shutdowne nevypinaju...
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

  11. #11

    Standardní Re: Smart noveho disku - moc se mi nezda

    Citace Původně odeslal Rainbow Zobrazit příspěvek
    Obidve tie cisla su len pocitadla. Power Off Retract Count je pocet vypnuti disku "natvrdo". Zjavne ti windowsy ten jeden disk pri shutdowne nevypinaju...
    No ten disk používám od úterý a počítač nevypínám, včera jsem teda přeinstalovával win a měl jsem je na pár hodin odpojený uplně a kdyz jsem je přidal tak už jsem jen několikrát restartoval.
    Intel C2D E8400@3.6Ghz 1.26V , Gigabyte GA-P35-DS4 rev 1.1, Patriot 2x2GB DDR2-800 CL4, LC-Power 550W black, nVidia 9600GT - MSI-512-OC, Samsung 400GB Sata 16MB, 3x WD 7500AAKS, Samsung 183L SATA, Logitech MX3000, MS Wireless Laser Mouse 6000, Samsung 225BW 22", . Vodní chlazení CPU[s]+NB+GPU[/s].

  12. #12
    Junior Member Avatar uživatele PeSvan
    Založen
    11.11.2007
    Bydliště
    u počítače
    Příspěvky
    1
    Vliv
    0

    Standardní Re: Smart noveho disku - moc se mi nezda

    hdd health hlasi kazdou chvili sebemensi zmenu, takze bych ten program nejak mo nebral, i kdyz je to i o 1 horsi, tak to zcervana

  13. #13

    Question Re: Smart noveho disku - moc se mi nezda

    Co rikate na 2 dny novy disk? Obcas slysim i cvakani, asi hlavicky.

    -Status vcera http://img266.imageshack.us/img266/6071/smartyq8.jpg

    -Status dnes http://img443.imageshack.us/img443/2007/007qk1.jpg

    -Status dnes po HD Tune benchu http://img516.imageshack.us/img516/2681/010da4.jpg
    Tak jen strucne: HX520 | Q6600 | AC Freezer 7 Pro | Asus P5K Premium/WiFi-AP - Intel P35 | 2x Corsair XMS2 DDR2 2GB 800MHz CL5 | Gainward 8941-Bliss 8800GT 512MB Golden Sample | Seagate ST3500320AS - 500GB SATA II | Western Digital Caviar SE16 WD6400AAKS - 640GB SATA II | Samsung EcoGreen F3 - 1TB SATA II | Asus DRW-2014L1T | WF DTV2000 H | Genius KB-21e | A4Tech X750BF | Logitech Z-4e | HP w2207h | Windows 7 Ultimate 32-bit

  14. #14

    Standardní Re: Smart noveho disku - moc se mi nezda

    Ty smarty co jste tu predlozili jsou naprosto normalni.
    ..-= Let's go rock'n'restart =-..

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Seká se mi živé vysílání TV na internetu
    Založil Adriano10 v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 22.08.2006, 15:23
  2. Reklamacni rad - softcom
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.05.2005, 14:50
  3. Počitač se mi sám vypne a už nejde pustit ???
    Založil Zdenek Teska v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 05.02.2003, 07:21

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •