Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Jak nainstalovat NERO na systém VISTA?

  1. #1
    Senior Member
    Založen
    09.10.2002
    Bydliště
    Jižní Morava
    Věk
    40
    Příspěvky
    625
    Vliv
    223

    Standardní Jak nainstalovat NERO na systém VISTA?

    Vůbec se mi nedaří NERO zprovozni stále mi to při instalaci píše, že systém má známe problémy....atd..... ale podařilo se to doinstalovat, nic méně při spuštění se zobrazí jen ta úvodní obrazovka a hend na to chyba že wim má zase známé problémy s komatibilitou...

    ach jo

    Problém je že potřebuji použít origoš CD s NErem co je u mechaniky je to ale stále verze 6.6.1.6
    MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W

  2. #2

    Standardní Re: Jak nainstalovat NERO na systém VISTA?

    S toho si nic nedelej ja tez nemohu pouzivat Nero. Normalne ho nainstaluju posledni verzi ale po nejake chvily mi zmiznou mechaniky ale nejhorsi na tom je ze pak nejde odinstalovat a dela problemy v systemu. Nekde na cizim foru o tom psaly ze se nema instalovat direct 9 ale kdiz to odskrtnes ze nechces instalovat tu 9 tak ti instalace skonci.
    MB Asus P5P800, Intel Pentium 4 630 3,0GHz 2MB 800MHz,A-Data 2x512 MB DDR-SDRAM, Gainward 8286-Bliss 7600GS Golden Sample 256MB, Samsung SP1614N, NEC DVD - RW DN 3520A, LCD 19 Asus MB19TU Black. Windows Vista Business CZ

  3. #3

    Standardní Re: Jak nainstalovat NERO na systém VISTA?

    Tu povinnou instalaci directx9 jsem řešil včera. Po prostudování pár fór na internetu jsem to prostě zaškrtl a nero7 nainstaloval. Vše funguje bez problémů, dxdiag stále hlásí DX10. Všude se píše, že ta instalace dx9 nic nepřepisuje, jen dohrává chybějící knihovny, protože ve vistách je pouze nějaká lite verze directx...
    CPU Athlon XP-M 2500+@2300MHz(1.575V), AC Copper Silent 2 TC rev.2, MB Abit NF7-S rev.2 + Zalman NB47J, RAM 1536MB DDR400, GK Sapphire Radeon 9600 128MB, HDD Samsung SpinPoint (P80 160GB + T166 500GB), CD/DVD LG GSA-4160B, DVD-ROM Pioneer 106S, další DVB-T Technisat Airstar, VFD Noritake 20x2, MSI Bluetooth, ICY BOX čtečka 8in1, skříň Logic Q11 + Fortron FSP350-60PN(PF), monitor LCD Dell 2007FP, LCD Samsung 32" LE32A457, repro Genius SW-5.1 HT, OS Windows XP + Media Portal, Dell D630, SE Vivaz Pro

  4. #4

    Standardní Re: Jak nainstalovat NERO na systém VISTA?

    trosku OT:
    kaslite na nero a pouzite free ImgBurn
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

  5. #5
    Senior Member mince Avatar uživatele herma
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Brno / Jesenicko
    Věk
    40
    Příspěvky
    1 365
    Vliv
    229

    Standardní Re: Jak nainstalovat NERO na systém VISTA?

    Mám na Vistách Nero 6.6.1.4 a mimo té hlášky nekompatibility se chová stable
    Basic PC: AMD Athlon64 X2 3600+ @ 4600+ | GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G | 2*1GB DDR2 667 Adata | Leadtek 7600GT 256MB | 2* Seagate 7200.7+ 120GB SATA | 20" Samsung 205BW | DVDRW NEC ND-4551A | Chello 5000/512

  6. #6

    Standardní Re: Jak nainstalovat NERO na systém VISTA?

    Citace Původně odeslal MadCap Zobrazit příspěvek
    trosku OT:
    kaslite na nero a pouzite free ImgBurn
    na images je imgburn ok ale co mozes poradit na standardne napalovanie dat?


  7. #7

    Standardní Re: Jak nainstalovat NERO na systém VISTA?

    V posledních verzích by měl imgburn pálit data i bez nutnosti vytvoření image:

    http://forum.imgburn.com/index.php?showtopic=1779
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

  8. #8

    Standardní Re: Jak nainstalovat NERO na systém VISTA?

    Citace Původně odeslal leo Zobrazit příspěvek
    V posledních verzích by měl imgburn pálit data i bez nutnosti vytvoření image:

    http://forum.imgburn.com/index.php?showtopic=1779
    diky, pozeral som ale asi musim otvorit aj oci...
    este to pozriem podrobnejsie


  9. #9
    Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Založen
    24.01.2004
    Bydliště
    Trutnov
    Věk
    33
    Příspěvky
    2 612
    Vliv
    250

    Standardní Re: Jak nainstalovat NERO na systém VISTA?

    Citace Původně odeslal ace Zobrazit příspěvek
    na images je imgburn ok ale co mozes poradit na standardne napalovanie dat?
    Já už jsem delší dobu spokojeným uživatelem http://infrarecorder.org/

    Jinak instalace dx9 je neškodná maximálně doplní co chybí, novější knihovny nepřepíše. Každopádně bych se ale na Nero vykašlal, protože je to nechutná obludnost, která akorát zasere pc, v nejnovější verzi má instalace přes 1GB!!
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

  10. #10
    Senior Member Avatar uživatele Prtik
    Založen
    19.12.2005
    Bydliště
    Praha 10
    Příspěvky
    592
    Vliv
    185

    Standardní Re: Jak nainstalovat NERO na systém VISTA?

    Velice dobře vypadá CDBurnerXP. Jsem s ním nadmíru spokojen.
    CPU: Intel Core2 Duo E8400 3.0 GHz ■ MB: Gigabyte GA-X48-DS4 ■ RAM: Corsair 4x 2 GB DDR2 1066 CL5 ■ VGA: Gainward 8996-Bliss 8800GTS 512MB, PCIE ■ HDD: Samsung SATA 300 GB + 500GB ■ DVD: LG GSA-H44N Silver ■ Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B ■ Power Supply: Seasonic S12II-500 500 W ■ Mouse: Logitech MX1000 ■ Keyboard: Logitech Media Keyboard Elite ■ LCD: Eizo L887 ■ Watercooled: -
    Notebook: Acer TravelMate 8202WLMi - 100 GB + Mouse Logitech G7

  11. #11

    Standardní Re: Jak nainstalovat NERO na systém VISTA?

    Taktez doporucuji CDBurnerXP. Pouzival jsem ho jak na Windows Vista [Business x64] tak i ted na Windows 7 PRO x64, a nemam s nim jediny problem. Vse pracuje jako na dratkach ;]
    MoBo: Gigabyte Aorus Z370-Gaming 7 CPU: Intel Core i7-8700K@Noctua NH-U14S RAM: 4x8GB Corsair DDR4 VGA: MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G Storage: SSD Samsung 960 PRO 512GB + SSD Samsung 850 EVO 500GB + SSD Crucial MX300 525GB + HDD 2x2TB Raid1 +HDD 2x2TB Raid0 Mouse: Logitech G502 Proteus Spectrum Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum Case: Fractal Design Define R5 PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 Monitors: LG 24EA53 + LG 24M38D Sound: Creative T3250 Wireless Headset: Logitech G633 Artemis Spectrum Other: : Oculus Rift+NAS QNAP TS251 2x4TB Raid0
    Mobile: Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy Tab S2, Samsung Gear S3, Iphone 7
    Gaming: PS3, PS4, PS Vita, Nintendo Switch

  12. #12

    Standardní Re: Jak nainstalovat NERO na systém VISTA?

    ja pouzivam Nero Micro 8.3.6.0 (instalace ma 18 MB) a umi vse potrebne, vypalovani vseho mozneho CD/DVD/DL. i image.
    plne funkcni na XP SP3 i Vistach SP2 64bit.
    Naposledy upravil GreenOrchid; 31.03.2010 v 16:48.

    Laser G9 + Logitech G930


Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. Reklamacni rad - softcom
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.05.2005, 14:50

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •