Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: CMOS checksum Error-Defaults Loaded (???)

  1. #1
    Senior Member mince Avatar uživatele Luk(y)isek
    Založen
    14.10.2005
    Bydliště
    Řevnice u Prahy
    Věk
    32
    Příspěvky
    1 486
    Vliv
    197

    Standardní CMOS checksum Error-Defaults Loaded (???)

    Taktoval jsem brachovi PC - Sempron64 2800+ s.754,Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250GB).Deska zvlada v poho 300MHz HTT a vic,ale kdyz jsem to nastavil na 300*8=2400MHz,tak to nenabehlo-bude to nejspis nastavenim pameti.No jo,tak rikam ze resetuju CMOS a znovu vse nastavim,jenze po resetnuti CMOS sroubovakem mi to napsalo toto: "CMOS checksum Error-Defaults Loaded"...Nic vic s tim uz nejde delat a bohuzel se nedostanu ani do BIOSu.
    Vi nekdo co s tim?? Diky moc
    AMD Ryzen 5 2600, SilentiumPC Spartan 3 Pro, Gigabyte Aorus B450 Elite, 2x8GB Corsair Vengeance LPX DDR4 3200Mhz, XFX RX470 8GB Dual Fan, Creative Sound Blaster Audigy FX + Logitech Z-5450 Wi-Fi, SSD ADATA SP550 240GB + 2x Samsung F1 HD753LJ 750GB 32MB, BD±RW LG, Seasonic M12II-620 Evo, case Zalman Z1, keyboard GAMDIAS Hermes M1 CZ, 24" LED BENQ GW2470H => Win10 Ultimate x64, 55" 4K UHD TV LG 55UJ7507 + Playstation 3 "Starter" 250GB |NoteBook: IBM ThinkPad Z60m - 2GHz, 2 GB DDR2 CL4, 750GB SATA WD Black, DVD±RW, WinXP 32bit| + |DELL E5400 14,1" - C2D, 4GB DDR2, 250GB 7200, Win7 Ultimate x64| + |DELL Latitude E6430 14" - i5 2,6GHz, 8GB DDR3, SSD Kingston A400 480GB, HD Graphics 4000|

  2. #2
    Junior Member
    Založen
    10.07.2006
    Bydliště
    Most, teď Wernigerode (Německo)
    Věk
    36
    Příspěvky
    97
    Vliv
    169

    Standardní Re: CMOS checksum Error-Defaults Loaded (???)

    zdar,
    povetsinou je tam i klavesova zkratka pro Continue (F1 ?), on ulozi default a pri dalsim restartu by to melo byt v pohode...
    Usually the mistake is between the chair and the computer...

  3. #3
    Senior Member mince Avatar uživatele Luk(y)isek
    Založen
    14.10.2005
    Bydliště
    Řevnice u Prahy
    Věk
    32
    Příspěvky
    1 486
    Vliv
    197

    Standardní Re: CMOS checksum Error-Defaults Loaded (???)

    Citace Původně odeslal wlcheck Zobrazit příspěvek
    zdar,
    povetsinou je tam i klavesova zkratka pro Continue (F1 ?), on ulozi default a pri dalsim restartu by to melo byt v pohode...
    Covece to jsem si nevsimnul,ale mas pravdu,melo by to tam snad byt - doufam.Zkusim to...Dik

    EDIT: Tak tam vazne bylo F1 pro Continue...Ja jsem strasna slepota...
    Hlavne ze jsem tenhle problem uz nekde na nejakym foru videl resit-to bych si to ale musel poradne procist a zapamatovat si co delat.
    Naposledy upravil Luk(y)isek; 11.09.2006 v 15:30.
    AMD Ryzen 5 2600, SilentiumPC Spartan 3 Pro, Gigabyte Aorus B450 Elite, 2x8GB Corsair Vengeance LPX DDR4 3200Mhz, XFX RX470 8GB Dual Fan, Creative Sound Blaster Audigy FX + Logitech Z-5450 Wi-Fi, SSD ADATA SP550 240GB + 2x Samsung F1 HD753LJ 750GB 32MB, BD±RW LG, Seasonic M12II-620 Evo, case Zalman Z1, keyboard GAMDIAS Hermes M1 CZ, 24" LED BENQ GW2470H => Win10 Ultimate x64, 55" 4K UHD TV LG 55UJ7507 + Playstation 3 "Starter" 250GB |NoteBook: IBM ThinkPad Z60m - 2GHz, 2 GB DDR2 CL4, 750GB SATA WD Black, DVD±RW, WinXP 32bit| + |DELL E5400 14,1" - C2D, 4GB DDR2, 250GB 7200, Win7 Ultimate x64| + |DELL Latitude E6430 14" - i5 2,6GHz, 8GB DDR3, SSD Kingston A400 480GB, HD Graphics 4000|

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. BIOS CHECKSUM ERROR, Heeeeeeeeelp
    Založil Hezo v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 27.10.2006, 10:57
  2. MSI K8N Neo3 (Clear CMOS) a doska je mrtva
    Založil skorec1 v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 16.12.2005, 01:41
  3. CMOS checksum bad ...
    Založil jeromme v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 06.05.2005, 12:08
  4. HELP: Abit NF7-S v2.0 CMOS cheksum error
    Založil Anys v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 26.08.2004, 21:20
  5. CMOS checksum error
    Založil Xima v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 30.01.2004, 10:57

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •