Výsledky 1 až 25 z 25

Téma: Zmagnetovany monitor?

  1. #1

    Standardní Zmagnetovany monitor?

    Sehnal sem zadaco monas Compaq P110, krasne chodi az na tento problem:
    http://www.volny.cz/xfer/4all/P110
    Degausem to nejde odstranit. Zkousel sem mensi civku elektromagnetu a trafopajku ale nic. Povedlo se mi to skoro vyhladit silnym neodym. magnetem z HDD, ale kdyz sem to pak degausnul, tak se ten flek svine zas objevil. Kamos rika, ze to je zdeformovana maska a ze to je na vymenu obrazovky. Co myslite?

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  2. #2
    Moderátor mince Avatar uživatele peta303
    Založen
    21.09.2003
    Bydliště
    PHA 4
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 407
    Vliv
    243

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    To ne, spíš bude něčím silně zmagnetizován (uvnitř) - usuzuju z toho, že se ti to téměř povedlo odstranit a po degaussu to naskočí znovu. Otázkou je, zda se vyplatí to rozebírat a hledat.

    Kdyby byla deformovaná maska, nešlo by to nijak odstranit, ani potlačit...
    Naposledy upravil peta303; 18.08.2006 v 00:51.
    NB DELL D630 (C2D T7500, 4 GB DDR2 Kingston, Transcend SSD370 / 60, WD 500 BEKT)
    PC Athlon X2 4600+, AC Alpine 64, ASUS M2A-VM, 4 GB DDR2 Transcend, HD2400 PRO, SB Live!, 3,5" TEAC, NEC ND-3520A, NEC AD-7203A, Transcend SSD 370 / 120, WD RED 2 TB, Fortron 350 PNF, EC ML-5410A, Chicony 2961, Genius NSO+, TESLA AZS 223 + TESLA ARS 1014, TESLA NC 470, TESLA SM 260, Canon LiDE25, Xerox 3117, 2x DELL 2009Wfp
    photo Nikon D90, Nikkor 18-70, Nikkor 24-120, Sigma 70-300, SB800

  3. #3

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    Citace Původně odeslal peta303 Zobrazit příspěvek
    Kdyby byla deformovaná maska, nešlo by to nijak odstranit, ani potlačit...
    Presne tak, podobne problemy sme meli s televizi, ktera mela posunutou nebo zdeformovanou masku. Jedine reseni je smetak
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

  4. #4

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    No ja to neska zkusim este poradnou civkou z demag. TV, to me taky napadlo ze by to mohlo byt zmag. neco uvnitr, ale spis zacinam mit podezreni na tu masku.
    A muze mo nekdo rict jakym zpusobem se muze (trinitron) maska zdeformovat? Je to mozny pri normalnim provozu? Nebo je to vliv prehrati, narazu, co ja vim...

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  5. #5
    Moderátor mince Avatar uživatele peta303
    Založen
    21.09.2003
    Bydliště
    PHA 4
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 407
    Vliv
    243

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    Tak trinitron se může poškodit - např. působením velmi silného magnetického pole...
    NB DELL D630 (C2D T7500, 4 GB DDR2 Kingston, Transcend SSD370 / 60, WD 500 BEKT)
    PC Athlon X2 4600+, AC Alpine 64, ASUS M2A-VM, 4 GB DDR2 Transcend, HD2400 PRO, SB Live!, 3,5" TEAC, NEC ND-3520A, NEC AD-7203A, Transcend SSD 370 / 120, WD RED 2 TB, Fortron 350 PNF, EC ML-5410A, Chicony 2961, Genius NSO+, TESLA AZS 223 + TESLA ARS 1014, TESLA NC 470, TESLA SM 260, Canon LiDE25, Xerox 3117, 2x DELL 2009Wfp
    photo Nikon D90, Nikkor 18-70, Nikkor 24-120, Sigma 70-300, SB800

  6. #6

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    Citace Původně odeslal peta303 Zobrazit příspěvek
    Tak trinitron se může poškodit - např. působením velmi silného magnetického pole...
    Poskodit, ale jak? Kdyby se mu pretrhaly nebo zohybaly draty (sou ale napnute dost silne) v masce, bylo by to hned videt i na geometrii. Pokud se to jen zmagnetovalo, tak to sakra musi jit i odmagnetovat.

    No neska se mi ale moc nedarilo, zkousel sem demagneticacni civku z jinyho monitoru napajenou pres regulak, ale moc dlouho nevydrzela (ok nemel sem ji drzet v kovovejch klestich, sic zhavila az se na ni izolace palila [vim, neni to dimenzovany na trvalej provoz]), vysledek nic moc:
    http://www.volny.cz/xfer/4all/P110/DEGAUSS1.AVI

    Pak sem zkousel po tom vselijak jezdit silnym magnetem z HDD a podarilo se mi ten flek skoro vyhladit, jenze po zapnuti vnitrni demagnetizace se to zas vratilo zpatky, tohle nechapu...
    http://www.volny.cz/xfer/4all/P110/DEGAUSS2.AVI

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  7. #7
    Senior Member mince Avatar uživatele Luk(y)isek
    Založen
    14.10.2005
    Bydliště
    Řevnice u Prahy
    Věk
    31
    Příspěvky
    1 486
    Vliv
    196

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    No trosku OT,protoze ti s Tvym problemem moc neporadim-nerozumim tomu,ale ty videjka fakt stotej za to zkouknout...Jsi fakt "rizek" takhle s tim blaznit,hlavne s tou demagnetizacni civkou - fakt skvely kousek a hlavne ty hlasky stojej za to
    Jeste jednou promin za OT...

    EDIT: Ja osobne bych se dost bal s tim takhle manipulovat...
    AMD Ryzen 5 2600, SilentiumPC Spartan 3 Pro, Gigabyte Aorus B450 Elite, 2x8GB Corsair Vengeance LPX DDR4 3200Mhz, XFX RX470 8GB Dual Fan, Creative Sound Blaster Audigy FX + Logitech Z-5450 Wi-Fi, SSD ADATA SP550 240GB + 2x Samsung F1 HD753LJ 750GB 32MB, BD±RW LG, Seasonic M12II-620 Evo, case Zalman Z1, keyboard GAMDIAS Hermes M1 CZ, 24" LED BENQ GW2470H => Win10 Ultimate x64, 55" 4K UHD TV LG 55UJ7507 + Playstation 3 "Starter" 250GB |NoteBook: IBM ThinkPad Z60m - 2GHz, 2 GB DDR2 CL4, 750GB SATA WD Black, DVD±RW, WinXP 32bit| + |DELL E5400 14,1" - C2D, 4GB DDR2, 250GB 7200, Win7 Ultimate x64| + |DELL Latitude E6430 14" - i5 2,6GHz, 8GB DDR3, SSD Kingston A400 480GB, HD Graphics 4000|

  8. #8

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    prehrati si nemyslim, jedu rok a pul 21" trinitron a to i ve dnech kdy sem tu v pokoji mel temer 50°C, nic se nestalo.

  9. #9

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    Jo este musim dodat ze s tim monasem nekdo pekne svihnul bo ma prdlej roh, ale myslim si, ze dyby to maska nevydrzela, tak se holt zpretrhaj ty draty a bude to vypadat na <>. Chtel bych zkusit vyndat obrazovku mimo ty plechy, ale to sasi je dost dukladny. Pak este zbejva vymena obrazovky, nakou bych mel, ale nejspis zas s jinejma vychylovackama
    Obrazovka je tam Sony M50LMD15X

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  10. #10
    Moderátor mince Avatar uživatele peta303
    Založen
    21.09.2003
    Bydliště
    PHA 4
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 407
    Vliv
    243

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    A nejsou tedy hnuté třeba ty plechy? Ten monitor vypadá, že je zmagnetizovaný uvnitř... Co třeba dráty, vedoucí hned za přední maskou okolo obrazovky? (nejsem elektrikář, ale podle mě se do nich pouští šťáva při degaussu) apod.?
    Naposledy upravil peta303; 22.08.2006 v 00:09.
    NB DELL D630 (C2D T7500, 4 GB DDR2 Kingston, Transcend SSD370 / 60, WD 500 BEKT)
    PC Athlon X2 4600+, AC Alpine 64, ASUS M2A-VM, 4 GB DDR2 Transcend, HD2400 PRO, SB Live!, 3,5" TEAC, NEC ND-3520A, NEC AD-7203A, Transcend SSD 370 / 120, WD RED 2 TB, Fortron 350 PNF, EC ML-5410A, Chicony 2961, Genius NSO+, TESLA AZS 223 + TESLA ARS 1014, TESLA NC 470, TESLA SM 260, Canon LiDE25, Xerox 3117, 2x DELL 2009Wfp
    photo Nikon D90, Nikkor 18-70, Nikkor 24-120, Sigma 70-300, SB800

  11. #11

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    Citace Původně odeslal peta303 Zobrazit příspěvek
    A nejsou tedy hnuté třeba ty plechy? Ten monitor vypadá, že je zmagnetizovaný uvnitř... Co třeba dráty, vedoucí hned za přední maskou okolo obrazovky? (nejsem elektrikář, ale podle mě se do nich pouští šťáva při degaussu) apod.?
    Ty "draty" demagnetizacniho vinuti kolem obrazovky sou z medi, takze to asi nebude ono. Ty plechy okolo sou doufam z mag. mekke oceli, aspon doufam ze by to zadna trubka nevyrobila z tvrdyho materialu. A ono je to docela pakarna to cely vyndat ven, snad se k tomu dokopu

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  12. #12
    Senior Member Avatar uživatele Strby
    Založen
    07.08.2003
    Bydliště
    Rokycany
    Příspěvky
    614
    Vliv
    210

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    OT:mel jsem na monitoru takovy neostry hrany oken sli z nich takovy barevny fleky tak jsem to chtel opravit rayerovym zousobem (magnetem) vysledek je takovej ze ted monitor vypada jako rayeruv (flekatej celej)
    my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI

  13. #13

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    Citace Původně odeslal Strby Zobrazit příspěvek
    OT:mel jsem na monitoru takovy neostry hrany oken sli z nich takovy barevny fleky tak jsem to chtel opravit rayerovym zousobem (magnetem) vysledek je takovej ze ted monitor vypada jako rayeruv (flekatej celej)
    Zkus to odmagnetovat civkou z TV, u me je ale problem ze se po vsem snazeni dostanu stejne do puvodniho stavu. U tebe to pude taky, ale puvodni fleky ti mozna zustanou, takze vysledek stejne za <>.

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  14. #14

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    Ked idu z okien doprava tiene, tak to bude nieco s RGB zosilnovacom - mozno kondenzatory okolo alebo co.
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

  15. #15
    Senior Member Avatar uživatele Strby
    Založen
    07.08.2003
    Bydliště
    Rokycany
    Příspěvky
    614
    Vliv
    210

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    to rayer: nemuze byt na vine (u tebe) prave ta degausovaci civka (ikdyz si to moc nedovedu predstavit) zkus ji vymenit
    my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI

  16. #16
    Senior Member Avatar uživatele Strby
    Založen
    07.08.2003
    Bydliště
    Rokycany
    Příspěvky
    614
    Vliv
    210

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    Citace Původně odeslal Rainbow Zobrazit příspěvek
    Ked idu z okien doprava tiene, tak to bude nieco s RGB zosilnovacom - mozno kondenzatory okolo alebo co.
    mas pravdu jsou to takove barevne stiny smerem doprava od hrany okna ted jsem ten monitor otevrel a jen tak bezne kouknul na kondy atd jeslti nekde viditelne poskozeni ale bohuzel pouhym okem nic videt nejde a nevim kde mam presneji hledat...
    ten RGB zesilovac je nekde na elektronovim delu??
    my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI

  17. #17

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    Byva na plosaku, co je nasadeny na CRT. Mali by tam ist aj signaly RGB z kabla.
    Inak tiene sa zacinaju prejavovat na mojom 7-rocnom ADI - ked hybem ciernym oknom na bielom pozadi, tak vidim, ze vpravo od neho je ta biela trochu tmavsia. Ale rozoberat sa mi to zatial nechce
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

  18. #18

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    Jo tenle zajimavej efekt uz sem taky videl, ale se zmagnetovanim tohle nema co delat. Zkusil bych jak rika Rainbow...

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  19. #19
    Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    PRAHA - Kunratice
    Věk
    51
    Příspěvky
    6 177
    Vliv
    309

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    Píšeš (a je to i vidět), že po demagnetizaci se vrátí na obrazovku fleky poté, co jsi je "vyhladil" magnetem z HDD. Udělá Ti to samé i vypnutí a zapnutí moňasu hlavním vypínačem?
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

  20. #20

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    Pri zapnuti sa tiez pusta demagnetizacia, takze to bude rovnake.
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

  21. #21
    Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    PRAHA - Kunratice
    Věk
    51
    Příspěvky
    6 177
    Vliv
    309

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    Citace Původně odeslal Rainbow Zobrazit příspěvek
    Pri zapnuti sa tiez pusta demagnetizacia, takze to bude rovnake.
    No právě proto se na to ptám - pokud by se to náhodou chovalo jinak, asi by to byl docela posun...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

  22. #22
    Senior Member Avatar uživatele Strby
    Založen
    07.08.2003
    Bydliště
    Rokycany
    Příspěvky
    614
    Vliv
    210

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    ad muj problem:
    monitor jsem rozdelal odmontoval z neho plosnak ktary je na delu na konci obrazovky odpajel z nej odstinovaci "klec" a.... nevidel jsem nic zadna do oka bijici zavada tam nebyla a pac se me v tom nechtelo rypat hloubeji tak jsem monitor zase slozil a hle od te doby funguje v poradku
    my friend on the road: IBM R61 + Octavia Combi TDI

  23. #23

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    Tak tam mozno mas len nejaky studenak.
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

  24. #24

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    Tak na zaklade fotek a popisu mi nekolik lidi nezavisle reklo ze je proste zdeformovana maska a nepude s tim nic udelat

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  25. #25

    Standardní Re: Zmagnetovany monitor?

    Tak konec, s monitorem to dopadlo spatne.
    Rikal sem si, ze uz mi to tu dela dlouho bordel, ze je cas to definitivne poresit.
    Vcera sem ho mel komplet rozebranej, obrazovku vyndanou z sasi, tak sem zkusil este jeden odmagnetovaci pokus, pri kterym shorel dalsi par civek z Colorky (se divim ze to ty draty v masce vubec vydrzeli, mi ta civka cvicila v ruce jak klubo hadu, docela sila), ale flek se ani nehnul. Dostal sem i ten slibenej Sunackej monitor, ale bohuzel sem zistil ze ma vo palec mensi obrazovku, takze z toho taky nic nebylo.

    Takze sem to rozebral na soucasky a vyhodil. No ale muzu rict, ze ten monitor byl fakt kus precizni prace, jenom kolik to melo nastavovacich civek kolem obrazovky, v kazdym rohu jedna, aby se daly rohy postelovat zvlast... No a vubec, kvalitni soucastky, poradne dimenzovany chlazeni, ne zadny sracky co se davaj do 15" a 17", pak taky takovej monas neco vydrzi...

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Skusenosti s dual monitor setupom
    Založil ulukai v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 09.03.2006, 13:03
  2. Prestal chodit druhej monitor, poradi nekdo?
    Založil Totter v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 18.10.2004, 19:25
  3. monitor philips
    Založil looh v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 13.08.2004, 11:11
  4. Restartování WinXP x monitor
    Založil exot v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 02.03.2004, 07:25
  5. Nekvalitný produkt iiyama
    Založil Gašpo v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 38
    Poslední příspěvek: 14.06.2003, 23:19

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •