Stránka 1 z 22 1234511 ... PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 532

Téma: Jakou fosnu pro Conroe??

  1. #1
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Baron
    Založen
    26.01.2004
    Bydliště
    Pha
    Věk
    38
    Příspěvky
    1 165
    Vliv
    211

    Standardní Jakou fosnu pro Conroe??

    nějaký mobilní hračičky

  2. #2
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Baron
    Založen
    26.01.2004
    Bydliště
    Pha
    Věk
    38
    Příspěvky
    1 165
    Vliv
    211

    Question Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    tohle mozna nekoho zaujme: http://www.asrock.com/product/ConRoe865PE.htm

    Conroe s AGP za pomoci i865
    nějaký mobilní hračičky

  3. #3
    Senior Member Avatar uživatele SajmoN
    Založen
    21.06.2003
    Bydliště
    live@nDca
    Věk
    40
    Příspěvky
    1 391
    Vliv
    227

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    hm, akurat som to vcera spominal na irc, ta abitka ma neskonale skurveny layout, tie napajacie konektory uz horsie snad ani dat nesli
    takze to bude GB, inu volbu tam nevidim no
    | intel i7 3770 IHS suck | noctua NH-U12F | asus z77-v le plus | a-data 8GB |crucial 8GB | msi GTX760
    | samsung SSD 840 EVO 120GB | wd 20earx & 5000aaks | samsung le32d550 ​| philips brilliance 200wp7es | logitech G600
    | microsoft X6 | seasonic S12-430 | antec p180 | cambridge DTT 2200 @ realtek onboard :D | mitsubishi OuT
    | “The future is already here—it is just unevenly distributed.”
    | "A golf course is the willful and deliberate misuse of a perfectly good rifle range." - Jeff Cooper

  4. #4

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    Taky to vidim na Gigabyte. Ta 965p-DS3 je na xtremesystems z ruznych ust hodne chvalena a za ty penize je to asi nejlepsi volba.
    CPU Core i5-750 @ 4 GHz, CPU cooler Noctua NH-U12P SE2, Mainboard Gigabyte p55-UD4
    Memory 2x2024MB G.Skill RipJaw 2000MHz, GPU MSI GTX460 1GB Cyclone, HDD Intel x25-M 80GB + WD6400aaks
    Case
    Antec P182, PSU Enermax modu82+ 525W, LCD HP LP2475w


  5. #5
    Senior Member Avatar uživatele SajmoN
    Založen
    21.06.2003
    Bydliště
    live@nDca
    Věk
    40
    Příspěvky
    1 391
    Vliv
    227

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    prave ta ds3 ma moc nepresviedca, skor na mna posobi ako soho riesenie .. neviem, ci ma ich8r, celkovo malo featur a konecne chcem top board, cize to u mna bude na 90% dq6 .. nic lepsie som nenasiel .. abit ma strasny layout, dfi nemusim vobec
    | intel i7 3770 IHS suck | noctua NH-U12F | asus z77-v le plus | a-data 8GB |crucial 8GB | msi GTX760
    | samsung SSD 840 EVO 120GB | wd 20earx & 5000aaks | samsung le32d550 ​| philips brilliance 200wp7es | logitech G600
    | microsoft X6 | seasonic S12-430 | antec p180 | cambridge DTT 2200 @ realtek onboard :D | mitsubishi OuT
    | “The future is already here—it is just unevenly distributed.”
    | "A golf course is the willful and deliberate misuse of a perfectly good rifle range." - Jeff Cooper

  6. #6
    Member mince Avatar uživatele Laci
    Založen
    09.10.2002
    Bydliště
    Spijkenisse (NL)
    Příspěvky
    330
    Vliv
    217

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    Citace Původně odeslal SajmoN
    prave ta ds3 ma moc nepresviedca, skor na mna posobi ako soho riesenie .. neviem, ci ma ich8r, celkovo malo featur a konecne chcem top board, cize to u mna bude na 90% dq6 .. nic lepsie som nenasiel .. abit ma strasny layout, dfi nemusim vobec
    A co Asus P5W DH Deluxe?? - je za podobnu cenu, a uz je na sklade v Ageme...
    PC: Asus P5W DH Deluxe, Core 2 Quad Q6600, Scythe Infinity, 4x 1GB Corsair DDR2 800 XMS2, Gigabyte 8800GT, WD Raptor 74 GB, WD Raptor 150 GB + RaptorX 150GB (RAID0), Seagate 1TB, WD 640 GB, Pioneer DVR-111D @ L, LifeVieW FlyTV Express X1 MST-T2A2, Avance B031, Seasonic M12 600W, acer X243HQ, MS Wireless DeskTop 2.0
    HTPC: Asus M2A-VM HDMI, Athlon64 X2 3800+ EE 35W, 4x 512MB A-DATA DDR2 800, Samsung 500GB, Samsung SH-S182M, LifeView FlyDVB Trio, CoolerMaster CM Media 260, FORTRON FSP300-60THN-P

  7. #7
    Senior Member Avatar uživatele SajmoN
    Založen
    21.06.2003
    Bydliště
    live@nDca
    Věk
    40
    Příspěvky
    1 391
    Vliv
    227

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    Citace Původně odeslal Laci
    A co Asus P5W DH Deluxe?? - je za podobnu cenu, a uz je na sklade v Ageme...
    tu mas odpoved preco sa oplati pockat este chvilku http://4um.ocguru.cz/showpost.php?p=620977&postcount=16 ... tak ci tak nechcem dosku s reviziou 1.0
    | intel i7 3770 IHS suck | noctua NH-U12F | asus z77-v le plus | a-data 8GB |crucial 8GB | msi GTX760
    | samsung SSD 840 EVO 120GB | wd 20earx & 5000aaks | samsung le32d550 ​| philips brilliance 200wp7es | logitech G600
    | microsoft X6 | seasonic S12-430 | antec p180 | cambridge DTT 2200 @ realtek onboard :D | mitsubishi OuT
    | “The future is already here—it is just unevenly distributed.”
    | "A golf course is the willful and deliberate misuse of a perfectly good rifle range." - Jeff Cooper

  8. #8

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    Citace Původně odeslal Laci
    A co Asus P5W DH Deluxe?? - je za podobnu cenu, a uz je na sklade v Ageme...
    Nevim, ale co jsem sledoval, tak bez ruznych modu nejsou schopny 975 bootovat pri vysokem fsb a i dosazene maximalni fsb u desek bez modu vyzniva jasne pro 965.

    Uz jsem toho precetl hodne a pujdu do p965. A pravdepodobne pujdu do
    Gigabyte 965p-ds3, protoze jsem nenasel rozumny duvod proc priplacet 2000Kc na DQ6.
    CPU Core i5-750 @ 4 GHz, CPU cooler Noctua NH-U12P SE2, Mainboard Gigabyte p55-UD4
    Memory 2x2024MB G.Skill RipJaw 2000MHz, GPU MSI GTX460 1GB Cyclone, HDD Intel x25-M 80GB + WD6400aaks
    Case
    Antec P182, PSU Enermax modu82+ 525W, LCD HP LP2475w


  9. #9

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    P965 taky umí DDR2-800, zatímco i975X ne.

    Osobně bych přemýšlel o Gigabyte DS4. Je to trošku ořezaná (a levnější!) DQ6, ale vše podstatné má.

    PS: Pořád se mi nelíbí ta revize C1 čipsetu P965. Počkal bych na C2 kvůli opravě toho bugu.

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Over
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    47
    Příspěvky
    2 396
    Vliv
    248

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    Citace Původně odeslal Krimi 2000
    Nevim, ale co jsem sledoval, tak bez ruznych modu nejsou schopny 975 bootovat pri vysokem fsb a i dosazene maximalni fsb u desek bez modu vyzniva jasne pro 965.
    Zkus si přečíst ten odkaz na velkou recenzi desek pro Conroa co postoval Baron a uvidíš že tam i965 zrovna moc nezářej a o problému bootem na i975 tam nikde nevidím.


    Citace Původně odeslal Eagle
    P965 taky umí DDR2-800, zatímco i975X ne.
    Jakto že neumí? Podopora není pouze oficiální.
    viz u ASUS P5W-DH Deluxe je uváděna "DDR2 at Auto,400,533,667,711,800,889,1067"
    http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2797&p=3

  11. #11
    Senior Member Avatar uživatele MV
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Neratovice
    Příspěvky
    1 557
    Vliv
    239

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    Tady maji DS4 dokonce levneji nez DS3, asi nejaka haluz Nicmene je tedy fakt, ze DS3 je skladem, ale DS4 ne:
    http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=55299
    http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=55301

    EDIT: tak cenu prave vyladili

    U gigabyte teda neuvadi, co presne je to na deskach za pridavny PATA radic, ve specifikacich pisou, ze je primo od gigabyte, cemuz jsem neveril. Takze jsem sosnul drivery a je to klasicky Jmicron. Co si ale tak ctu, tak nevypada spatne - je pripojenej na PCIe a hlavne umi legacy mod, takze bootovani z radice by melo byt bez problemu
    http://www.jmicron.com/JMB363.html


    Na alzasoftu se take konecne objevily MSI desky s podporou Conroe, bohuzel ceny nic moc

    tohle byl jeden z mych favoritu, skoda ze je tak draha
    http://www.alzasoft.cz/zakladni-desk...775-d65141.htm

    http://www.alzasoft.cz/zakladni-desk...775-d65150.htm
    Naposledy upravil MV; 27.07.2006 v 11:00.
    PC1: Core i5 750 2.66 GHz @ 3.4 - 4 GHz | Asus P7P55D PRO | Zalman Reserator1 @V2 Water | 8GB DDR3-1333 Kingston | Gigabyte GF GTX660oc 2GB | Seagate MomentusXT 750GB + Samsung F3 1TB | Pioneer DVR-111 | Audigy2zs + DTT2200 | TerraTec Dual DVB-T PCI-e | LIAN-LI case | Delta 700W PSU | HP LP2475w | Ultraportable: Toshiba Portégé R100 Centrino | Pentium-M ULV 1.0 | 768MB DDR | 1.8" MicroIDE -> ZIF IDE -> mSATA SSD Samsung PM830 32GB | Trident Cyber XP4 32MB | 12.1" XGA | 1.09kg/1.4kg (2hod/6.5hod) | Lenovo R61, C2D T8100, 2.5GB DDR2, 160GB, 15.4" WSXGA+ | Dell XPS M1330, T9300, 4GB DDR2, MomentusXT 500GB, GF 8400MGS /w Coppermod, 13.3 WXGA | Dell Latitude E6220, Core i5-2520M, 8GB DDR3, Samsung PM830 128GB SATA3.0 SSD, backlit kbd, 12.5" WXGA | Misc: Routerboard RB133, 2x WLAN | D-Link ShareCenter DNS-320 + 2x 2TB WD Green WD20EZRX @ RAID1

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Over
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    47
    Příspěvky
    2 396
    Vliv
    248

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    Citace Původně odeslal MV
    U gigabyte teda neuvadi, co presne je to na deskach za pridavny PATA radic, ve specifikacich pisou, ze je primo od gigabyte, cemuz jsem neveril. Takze jsem sosnul drivery a je to klasicky Jmicron. Co si ale tak ctu, tak nevypada spatne - je pripojenej na PCIe a hlavne umi legacy mod, takze bootovani z radice by melo byt bez problemu
    http://www.jmicron.com/JMB363.html
    No tak to pak doufej, že něco udělali s těma problémama co ten řadič zpusoboval už např. na ASUS P5W-DH Deluxe, protože s přídavným PATA řadičem JMicron JMB363, který je použit prakticky na všech deskách s i965 si užilo dost lidí, stačí si pročíst zahraničniční fora. Většina uživatelů pak problémy řešila použitím nativního PATA v ICH7 a JMicron prostě v vypnula.

  13. #13
    Senior Member Avatar uživatele MV
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Neratovice
    Příspěvky
    1 557
    Vliv
    239

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    Citace Původně odeslal Over
    No tak to pak doufej, že něco udělali s těma problémama co ten řadič zpusoboval už např. na ASUS P5W-DH Deluxe, protože s přídavným PATA řadičem JMicron JMB363, který je použit prakticky na všech deskách s i965 si užilo dost lidí, stačí si pročíst zahraničniční fora. Většina uživatelů pak problémy řešila použitím nativního PATA v ICH7 a JMicron prostě v vypnula.
    Uff, no uvidime zitra budu mit pravdepodobne DS3 doma, tak se uvidi.
    PC1: Core i5 750 2.66 GHz @ 3.4 - 4 GHz | Asus P7P55D PRO | Zalman Reserator1 @V2 Water | 8GB DDR3-1333 Kingston | Gigabyte GF GTX660oc 2GB | Seagate MomentusXT 750GB + Samsung F3 1TB | Pioneer DVR-111 | Audigy2zs + DTT2200 | TerraTec Dual DVB-T PCI-e | LIAN-LI case | Delta 700W PSU | HP LP2475w | Ultraportable: Toshiba Portégé R100 Centrino | Pentium-M ULV 1.0 | 768MB DDR | 1.8" MicroIDE -> ZIF IDE -> mSATA SSD Samsung PM830 32GB | Trident Cyber XP4 32MB | 12.1" XGA | 1.09kg/1.4kg (2hod/6.5hod) | Lenovo R61, C2D T8100, 2.5GB DDR2, 160GB, 15.4" WSXGA+ | Dell XPS M1330, T9300, 4GB DDR2, MomentusXT 500GB, GF 8400MGS /w Coppermod, 13.3 WXGA | Dell Latitude E6220, Core i5-2520M, 8GB DDR3, Samsung PM830 128GB SATA3.0 SSD, backlit kbd, 12.5" WXGA | Misc: Routerboard RB133, 2x WLAN | D-Link ShareCenter DNS-320 + 2x 2TB WD Green WD20EZRX @ RAID1

  14. #14

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    Citace Původně odeslal Over
    No tak to pak doufej, že něco udělali s těma problémama co ten řadič zpusoboval už např. na ASUS P5W-DH Deluxe, protože s přídavným PATA řadičem JMicron JMB363, který je použit prakticky na všech deskách s i965 si užilo dost lidí, stačí si pročíst zahraničniční fora. Většina uživatelů pak problémy řešila použitím nativního PATA v ICH7 a JMicron prostě v vypnula.
    ake presne by to mali byt problem? nechce sa mi to moc hladat a mame v praci Asus P5B tak to mozem skusit
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Over
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    47
    Příspěvky
    2 396
    Vliv
    248

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    Citace Původně odeslal MadCap
    ake presne by to mali byt problem? nechce sa mi to moc hladat a mame v praci Asus P5B tak to mozem skusit
    No vidíš, mně se to taky už nechce hledat, ale převážně neschopnost detekovat korektně(nebo vůbec) některé PATA mechaniky a disky, nebo schopností bootu na něm. Přes google určitě najdeš na zahraničních forech Myslím konkrétně že to bylo někde na německých forech.

  16. #16
    Senior Member Avatar uživatele MV
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Neratovice
    Příspěvky
    1 557
    Vliv
    239

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    Citace Původně odeslal Over
    No vidíš, mně se to taky už nechce hledat, ale převážně neschopnost detekovat korektně(nebo vůbec) některé PATA mechaniky a disky, nebo schopností bootu na něm. Přes google určitě najdeš na zahraničních forech Myslím konkrétně že to bylo někde na německých forech.
    Treba http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=108095
    koukam, bude to zabava
    PC1: Core i5 750 2.66 GHz @ 3.4 - 4 GHz | Asus P7P55D PRO | Zalman Reserator1 @V2 Water | 8GB DDR3-1333 Kingston | Gigabyte GF GTX660oc 2GB | Seagate MomentusXT 750GB + Samsung F3 1TB | Pioneer DVR-111 | Audigy2zs + DTT2200 | TerraTec Dual DVB-T PCI-e | LIAN-LI case | Delta 700W PSU | HP LP2475w | Ultraportable: Toshiba Portégé R100 Centrino | Pentium-M ULV 1.0 | 768MB DDR | 1.8" MicroIDE -> ZIF IDE -> mSATA SSD Samsung PM830 32GB | Trident Cyber XP4 32MB | 12.1" XGA | 1.09kg/1.4kg (2hod/6.5hod) | Lenovo R61, C2D T8100, 2.5GB DDR2, 160GB, 15.4" WSXGA+ | Dell XPS M1330, T9300, 4GB DDR2, MomentusXT 500GB, GF 8400MGS /w Coppermod, 13.3 WXGA | Dell Latitude E6220, Core i5-2520M, 8GB DDR3, Samsung PM830 128GB SATA3.0 SSD, backlit kbd, 12.5" WXGA | Misc: Routerboard RB133, 2x WLAN | D-Link ShareCenter DNS-320 + 2x 2TB WD Green WD20EZRX @ RAID1

  17. #17

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    Citace Původně odeslal MV
    Snad se to brzy vyresi, zatim jsem rozhodnuty pro ds4 vzhledem k rozdilu ceny oproti ds3.
    CPU Core i5-750 @ 4 GHz, CPU cooler Noctua NH-U12P SE2, Mainboard Gigabyte p55-UD4
    Memory 2x2024MB G.Skill RipJaw 2000MHz, GPU MSI GTX460 1GB Cyclone, HDD Intel x25-M 80GB + WD6400aaks
    Case
    Antec P182, PSU Enermax modu82+ 525W, LCD HP LP2475w


  18. #18
    Senior Member Avatar uživatele MV
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Neratovice
    Příspěvky
    1 557
    Vliv
    239

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    Tak ds3 uz je doma, snad se na ni stihnu o vikendu vrhnout, nepredpokladam tedy nejakej rekord co se tyka FSB s momentalnim primotopem (Pentium D 820). Co me prekvapilo je, ze, oproti obrazkum na webu, deska ma i chladic southbridge. DS4 bych asi nevyuzil, chlazeni chipsetu heatpipe by mi moc nepomohlo, protoze mam vodnika. Jedine me u tehle desky mrzi absence firewire
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    • Typ souboru: jpg ds3.jpg (215,8 KB, 124 zobrazení)
    PC1: Core i5 750 2.66 GHz @ 3.4 - 4 GHz | Asus P7P55D PRO | Zalman Reserator1 @V2 Water | 8GB DDR3-1333 Kingston | Gigabyte GF GTX660oc 2GB | Seagate MomentusXT 750GB + Samsung F3 1TB | Pioneer DVR-111 | Audigy2zs + DTT2200 | TerraTec Dual DVB-T PCI-e | LIAN-LI case | Delta 700W PSU | HP LP2475w | Ultraportable: Toshiba Portégé R100 Centrino | Pentium-M ULV 1.0 | 768MB DDR | 1.8" MicroIDE -> ZIF IDE -> mSATA SSD Samsung PM830 32GB | Trident Cyber XP4 32MB | 12.1" XGA | 1.09kg/1.4kg (2hod/6.5hod) | Lenovo R61, C2D T8100, 2.5GB DDR2, 160GB, 15.4" WSXGA+ | Dell XPS M1330, T9300, 4GB DDR2, MomentusXT 500GB, GF 8400MGS /w Coppermod, 13.3 WXGA | Dell Latitude E6220, Core i5-2520M, 8GB DDR3, Samsung PM830 128GB SATA3.0 SSD, backlit kbd, 12.5" WXGA | Misc: Routerboard RB133, 2x WLAN | D-Link ShareCenter DNS-320 + 2x 2TB WD Green WD20EZRX @ RAID1

  19. #19

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    takze v podstate ted na i965 zapomenout a cekat na novou revizi..? Jak je to u tech DS3 a DS4 s PATA? SATA je predpokladam native. Sry za otazky ale Intel neni moje silna stranka

  20. #20
    Senior Member Avatar uživatele MV
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Neratovice
    Příspěvky
    1 557
    Vliv
    239

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    SATA je nativni, PATA pres externi radic. Jeho (ne)funkcnost musim jeste ozkouset
    PC1: Core i5 750 2.66 GHz @ 3.4 - 4 GHz | Asus P7P55D PRO | Zalman Reserator1 @V2 Water | 8GB DDR3-1333 Kingston | Gigabyte GF GTX660oc 2GB | Seagate MomentusXT 750GB + Samsung F3 1TB | Pioneer DVR-111 | Audigy2zs + DTT2200 | TerraTec Dual DVB-T PCI-e | LIAN-LI case | Delta 700W PSU | HP LP2475w | Ultraportable: Toshiba Portégé R100 Centrino | Pentium-M ULV 1.0 | 768MB DDR | 1.8" MicroIDE -> ZIF IDE -> mSATA SSD Samsung PM830 32GB | Trident Cyber XP4 32MB | 12.1" XGA | 1.09kg/1.4kg (2hod/6.5hod) | Lenovo R61, C2D T8100, 2.5GB DDR2, 160GB, 15.4" WSXGA+ | Dell XPS M1330, T9300, 4GB DDR2, MomentusXT 500GB, GF 8400MGS /w Coppermod, 13.3 WXGA | Dell Latitude E6220, Core i5-2520M, 8GB DDR3, Samsung PM830 128GB SATA3.0 SSD, backlit kbd, 12.5" WXGA | Misc: Routerboard RB133, 2x WLAN | D-Link ShareCenter DNS-320 + 2x 2TB WD Green WD20EZRX @ RAID1

  21. #21

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    takze kupovat uz jen sata disky... dej vedet jak jsi dopadl

  22. #22

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    Citace Původně odeslal MV
    Tak ds3 uz je doma, snad se na ni stihnu o vikendu vrhnout, nepredpokladam tedy nejakej rekord co se tyka FSB s momentalnim primotopem (Pentium D 820). Co me prekvapilo je, ze, oproti obrazkum na webu, deska ma i chladic southbridge. DS4 bych asi nevyuzil, chlazeni chipsetu heatpipe by mi moc nepomohlo, protoze mam vodnika. Jedine me u tehle desky mrzi absence firewire
    s pentium D ta na DS3 (a aj DS4) bude limitovat osekane napajanie
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

  23. #23
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Baron
    Založen
    26.01.2004
    Bydliště
    Pha
    Věk
    38
    Příspěvky
    1 165
    Vliv
    211

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    Naposledy upravil Baron; 31.07.2006 v 18:47.
    nějaký mobilní hračičky

  24. #24
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Baron
    Založen
    26.01.2004
    Bydliště
    Pha
    Věk
    38
    Příspěvky
    1 165
    Vliv
    211

    Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

    dva testy ze stejneho zdroje .. P5W DH a GA 965P DS3

    http://www.maxitmag.com/testing-bay/...rboard-review/

    http://www.maxitmag.com/testing-bay/...oard-review/2/



    naprosto skvely prehled Conroe ready MB v nemcine: http://www.forumdeluxx.de/forum/showthread.php?t=229998
    Naposledy upravil Baron; 31.07.2006 v 19:17.
    nějaký mobilní hračičky

  25. #25

    Standardní Crossfire + Gigabyte DS4

    Neviete či sa bude dať na týchto doskách (DS4 a DQ6) rozbehať (hoc aj načierno) Crossfire alebo SLI? Ten druhý PCIEx16 beží tuším ako 4x .
    Takisto by ma zaujímalo,či DS4 má sľubovanú podporu QuadCore (ako p5w dh deluxe a DQ6),pretože svoju budúcu zostavu by som videl potom ako gigabyte DS4 + celer d356 +lacná grafika z neskorším (cca 1,5 roka) upgradom rovno na quadcore a dx10 grafiku (+crossfire alebo SLI).

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Jakou 802.11g (54Mbps) PCI síťovku pro linux ?
    Založil VOiD v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 02.05.2004, 04:22
  2. Jakou Graf. kartu od ati pro P4 ??
    Založil Titan v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.08.2003, 19:00
  3. Jakou minimální konfiguraci pro vypalovačku?
    Založil hbufka v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 11.11.2002, 22:39
  4. Jakou desku pro P4?
    Založil Carcass v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 25.10.2002, 12:46
  5. Jakou SDRAM pro FSB 140-150Mhz ?
    Založil LM v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 36
    Poslední příspěvek: 22.10.2002, 19:42

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •