Stránka 36 z 44 PrvníPrvní ... 26323334353637383940 ... PosledníPoslední
Výsledky 876 až 900 z 1091

Téma: Intel Conroe - novy kral

  1. #876
    Senior Member Avatar uživatele mino
    Založen
    08.01.2003
    Bydliště
    Brno
    Věk
    38
    Příspěvky
    879
    Vliv
    219

    Post Re: Intel Conroe - novy kral

    Pre Vas co se nadejate na pad cien tak sa neteste.

    E4300 ako aj cela C2D rada bude postupne cenovo klesat pocas cleho roka, ale nejaky vacsi pad cien pred letom necakajte. Uz tak su tie ceny velmi dobre.

    Intel bude teraz lizat smotanu a nemoze pred polovicou roka ist rapidne dole s cenou najlacnejsieho C2D pretoze by tym totalne potopil predaj Netburst chipov ktorych mu stale vychadza z fabrik vyse polovice z dennej produkcie !!!

    C2D nepojde dole pred tym ako bude nejakych 70% intel produkcie na novom jadre a tiez sa vyprazdnia sklady NetBurst-ov. A aj potom to bude nejakych $133 idealne $120 za najlacnejsi C2D.

    Ono je to aj dost pochopitelne kedze AMD nebude mat masovu odpoved skor ako v Q3 a v nizsej triede budu aj potom proti sebe X2 a C2D este dost dlho...

  2. #877
    Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    PRAHA - Kunratice
    Věk
    51
    Příspěvky
    6 177
    Vliv
    309

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    No, na tom něco bude - dnes přišly do firmy dva nové kompy a světe div se, v každém Pentium D 3,0 GHz...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

  3. #878
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Baron
    Založen
    26.01.2004
    Bydliště
    Pha
    Věk
    38
    Příspěvky
    1 165
    Vliv
    210

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
    No, na tom něco bude - dnes přišly do firmy dva nové kompy a světe div se, v každém Pentium D 3,0 GHz...
    presne, bohuzel stale jen Pentia D (820) ... ja nastesti jako betatester vyfasoval E6400, ale zase BTX
    nějaký mobilní hračičky

  4. #879

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal Baron Zobrazit příspěvek
    ale zase BTX
    [OT] Ten usklebek sem nepochopil...BTX forever [/OT]
    Black holes are where God divided by zero. - Steven Wright
    2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7

  5. #880

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Pokud taky nekdo premyslel o dratovani C2D do desky, ktera ho nepodporuje, tak sem dosel k tomuto:
    http://www.volny.cz/rayer/hardware/core2.htm
    (vykaslal se na to)

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  6. #881
    Senior Member
    Založen
    23.06.2003
    Bydliště
    Amstelveen
    Příspěvky
    1 061
    Vliv
    217

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Objavil sa single core conroe - je to celeron M 520 - 1.6ghz, 1mb cache a x86-64.
    The new Celeron M 520 is a 65 nm Celeron M based on the single-core Merom Intel Core 2 Duo CPU. It has half of the L2 cache (1 MiB) of the low end Core Duo (2 MiB cache) and lack SpeedStep. It also features EM64T technology and XD-bit support with 533 MHz FSB.
    Momentalne stoji asi o 70% viac ako m430, t.j. cca 4000kc s DPH. Takze nejak velmi to cenovo vyhodne nie je, navyse je zatial pomerne nedostupny (v japonsku by ho mali mat za 17,500 jenov (alebo 17,5 mil jenov, neviem ako to presne maju). Tiez vadi, ze je to socket 479, takze to chce ine dosky (alebo redukciu na 775 ale neviem ze by taka existovala).

    Coskoro by sa teda mali objavit dalsie celeronyM 530, 540 (Q2+) atd. Lisit sa budu iba o 1 vyssim nasobicom, teda 1.73ghz, 1.86ghz atd. Proste normalne cislovanie a frekvencne odstupnovanie ako u sucasnych celeronov M rady 400. Spotreba by mala tiez otastat rovnaka, hlavnou vyhodou oproti rade 4xx je podpora x86-64 a jadro conroe, rozdiel vo vykone vsak nebude nejaky zasadny (tak cca 5-15% podla aplikacie - ako im vyslo na anandtechu ked porovavali DC yonah s DC meromom (ale merom mal navyse 2x vacsiu cache))

    Kód:
    Processor Number: 520 	Architecture: 65nm 	  Cache: 1 MB L2 	
    Clock Speed: 1.60GHz	Front Side Bus: 533 MHz	
    Intel®64bitΦ: supported Execute Disable Bit°: supported
    http://www.intel.com/products/proces.../celeron_m.htm

    http://www.channelregister.co.uk/200...uo_roadmap_07/

    EDIT:
    E4300@3.47ghz
    http://legionhardware.com/document.php?id=610

    EDIT2:
    According to the latest roadmap of mobile processors from Intel, Celeron-M 520 is the only model being released in Jan 2007. It’s a single core processor at 1.6GHz, having 1MB L2 Cache and 533MHz FSB. Its interface will remains in Socket M which gives support to Centrino Napa Refresh platform. The price is $134, the same as Yonah based Celeron-M 450 (2GHz/1MB L2/533MHz FSB).
    http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?...me=0&endtime=0
    Naposledy upravil THX; 23.01.2007 v 23:15.
    3570K, 16G, x25-m, itx
    xj40

  7. #882
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Baron
    Založen
    26.01.2004
    Bydliště
    Pha
    Věk
    38
    Příspěvky
    1 165
    Vliv
    210

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    no hlavni zmena je v tom ze stavajici Celerony M (mobilni, ne dektopove) 4xx jsou postaveny na Yonahu (mobilni CoreDuo) ... toto je novy Celeron M vychazejici z Meromu (mobilni Core2Duo) ... zadny Conroe

    nic extra rekl bych ...
    nějaký mobilní hračičky

  8. #883
    Senior Member
    Založen
    23.06.2003
    Bydliště
    Amstelveen
    Příspěvky
    1 061
    Vliv
    217

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    ale ved merom a woodcrest a conroe je (v podstate) jeden a ten isty procesor.
    Novinka je v tom, ze single core desktopovy procesor zalozeny na jadre c2d (alebo meromu, alebo woodcrestu - to je jedno) bude mozno o pol roka a mozno neskor (a mozno vobec nie).
    Tento mobilny celeron by navyse mal ist celkom dobre taktovat (napr. aj vdaka 533mhz fsb). Ak klesnu ceny na uroven celerovM rady 400, tak potom sa to aj celkom oplati...
    3570K, 16G, x25-m, itx
    xj40

  9. #884

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    sorry ze se vracim trosku na zacatek, ale chlapi co mate na core2duo za chladic ? ja na nem mam Zalmana 7700 a pri defaultu na E6400 mam 48 stupnu, jak to dam kolem 3GHz tak uz mi to attackuje 75..myslite ze spatnej kousek nebo ten chladic na to nema ? (jinak teplote na povrchu mi to rika ze je necelejch 35..jen v jadre to topi)

    diky za info..

  10. #885
    Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    PRAHA - Kunratice
    Věk
    51
    Příspěvky
    6 177
    Vliv
    309

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal chozze Zobrazit příspěvek
    sorry ze se vracim trosku na zacatek, ale chlapi co mate na core2duo za chladic ? ja na nem mam Zalmana 7700 a pri defaultu na E6400 mam 48 stupnu, jak to dam kolem 3GHz tak uz mi to attackuje 75..myslite ze spatnej kousek nebo ten chladic na to nema ? (jinak teplote na povrchu mi to rika ze je necelejch 35..jen v jadre to topi)

    diky za info..
    Tenhle chladič jsem měl a rozhodně bych ho na C2D nedával... IMHO to chce nějaký heatpipe pro rychlý odvod tepla do jiné části chladiče, protože Zalman jen rozhání teplo po vnitřku case...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

  11. #886

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
    Tenhle chladič jsem měl a rozhodně bych ho na C2D nedával... IMHO to chce nějaký heatpipe pro rychlý odvod tepla do jiné části chladiče, protože Zalman jen rozhání teplo po vnitřku case...
    v tom problem nevidim, skrin mam vetranou dobre a pri plny zatezi je uvnitr 30 max..jak rikam i ten samotnej chladic je uplne vlaznej, jen to jadro se topi - sem i premejslej jestli neni spatne namontovanej, ale daval sem ho tam podruhy a vypada vsechno ok..je to divny

  12. #887
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    36
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    234

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal chozze Zobrazit příspěvek
    v tom problem nevidim, skrin mam vetranou dobre a pri plny zatezi je uvnitr 30 max..jak rikam i ten samotnej chladic je uplne vlaznej, jen to jadro se topi - sem i premejslej jestli neni spatne namontovanej, ale daval sem ho tam podruhy a vypada vsechno ok..je to divny
    no jestli to chapu dobre, tak deska ti ukazuje napr. 45°C a v core temp programu ti to ukazuje teplotu 75°C?

    to asi chladicem nebude, to vypada na spatnej IHS(ten plisek co chrani jadro) na tvym CPU
    to mas dost blby
    potom jedine reklamace, ze se ti prehriva CPU
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

  13. #888

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal MISKOBOSS Zobrazit příspěvek
    no jestli to chapu dobre, tak deska ti ukazuje napr. 45°C a v core temp programu ti to ukazuje teplotu 75°C?

    to asi chladicem nebude, to vypada na spatnej IHS(ten plisek co chrani jadro) na tvym CPU
    to mas dost blby
    potom jedine reklamace, ze se ti prehriva CPU
    jojo presne tak jak rikas..

    sakra, tak to jsem slyset nechtel, reklamaci asi neuhraju na to ze se mi to pri taktovani prehrejva, na default je to max 65 - i kdyz i tak to je docela dost.. ;o(

  14. #889
    Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    PRAHA - Kunratice
    Věk
    51
    Příspěvky
    6 177
    Vliv
    309

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Zkoušel jsi to s obyčejný boxovaným chladičem? Pokud se bude přehřívat i na default, mohl by třeba v ORTHOSu házet chyby a šlo by reklamovat...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

  15. #890

    Wink Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
    Zkoušel jsi to s obyčejný boxovaným chladičem? Pokud se bude přehřívat i na default, mohl by třeba v ORTHOSu házet chyby a šlo by reklamovat...
    nezkousel, dobrej napad..urcite zkusim, treba budu mit "stesti" ..diky vsem za napady

  16. #891

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Mno to sem zvedav, jak ochotne to budou reklamovat, kdyz jim bude rikat ze to pretaktovany na 3GHz moc topi, lol
    Heatpipa nevim, ale peltier by pomoh...

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  17. #892

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Zdar

    Vcera som si kupil E6300 a Gigabyte DS4 + 2GB Corsair XMS2 Cl4 800.
    Zatial bezim len na default. Uz som chcel taktovat ale dost ma vystrasili teploty. V Evereste 3.5 mi pise za na idle mam CPU 39 ale Core1 48 a Core2 50. Pri Burn na Prime 95 je to CPU 54, Core1 64 a Core2 65. Niesu to trochu velke teploty? Ak vojdem do BIOSu tak mi hlasi len tu teplotu CPU co je v pohode. Kolko zvladne maximum tento procesor, popripade si mam vsimat len teplotu CPU? A nieje to trochu velky rozdiel medzi CPU a Core?

    Vopred dik.

  18. #893
    Senior Member Avatar uživatele MV
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Neratovice
    Příspěvky
    1 556
    Vliv
    239

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Cim to chladis? Teploty jsou to docela vysoke na default... Pokud mas boxovany chladic, tak Ti v taktovani bude docela prekazet, kazdopadne si zkontroluj pritlak chladice na CPU.
    PC1: Core i5 750 2.66 GHz @ 3.4 - 4 GHz | Asus P7P55D PRO | Zalman Reserator1 @V2 Water | 8GB DDR3-1333 Kingston | Gigabyte GF GTX660oc 2GB | Seagate MomentusXT 750GB + Samsung F3 1TB | Pioneer DVR-111 | Audigy2zs + DTT2200 | TerraTec Dual DVB-T PCI-e | LIAN-LI case | Delta 700W PSU | HP LP2475w | Ultraportable: Toshiba Portégé R100 Centrino | Pentium-M ULV 1.0 | 768MB DDR | 1.8" MicroIDE -> ZIF IDE -> mSATA SSD Samsung PM830 32GB | Trident Cyber XP4 32MB | 12.1" XGA | 1.09kg/1.4kg (2hod/6.5hod) | Lenovo R61, C2D T8100, 2.5GB DDR2, 160GB, 15.4" WSXGA+ | Dell XPS M1330, T9300, 4GB DDR2, MomentusXT 500GB, GF 8400MGS /w Coppermod, 13.3 WXGA | Dell Latitude E6220, Core i5-2520M, 8GB DDR3, Samsung PM830 128GB SATA3.0 SSD, backlit kbd, 12.5" WXGA | Misc: Routerboard RB133, 2x WLAN | D-Link ShareCenter DNS-320 + 2x 2TB WD Green WD20EZRX @ RAID1

  19. #894

    Wink Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal RayeR Zobrazit příspěvek
    Mno to sem zvedav, jak ochotne to budou reklamovat, kdyz jim bude rikat ze to pretaktovany na 3GHz moc topi, lol
    Heatpipa nevim, ale peltier by pomoh...
    No ten peltier neviem neviem ci pomoze...

    Intel® i7 930@2800MHz
    ASUS P6T SE . 8GB Ram 1600MHz . ATI HD5870 . LCD Led BENQ 22" 1920x1080 . Win 7 Home Premium 64-bit . mouse Logitech VX Revolution


    Intel® Core™2 Duo T8600@2400MHz
    ASUS M50VN-AK008C LCD 15.4 1680x1050 . nVidia GeForce 9650M GT . 4GB Ram . sata 500GB . Win Vista Home Premium 32b.

  20. #895

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Mne ide hlavne o to ci je u tychto procakov normalne ze rozdiel medzi Core temp a CPU tem je aj viac ako 10C

  21. #896
    Senior Member Avatar uživatele tomase
    Založen
    29.01.2004
    Bydliště
    Brno[work],Martin[home]
    Věk
    35
    Příspěvky
    1 983
    Vliv
    221

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal Strix9 Zobrazit příspěvek
    Mne ide hlavne o to ci je u tychto procakov normalne ze rozdiel medzi Core temp a CPU tem je aj viac ako 10C
    v zatazi je to celkom normalne. A nielen 10 stupnov.
    E4400 Ninja ¦ P35-DS3 ¦ 4x1GB DDR800 ¦ AMD HD6670 ¦ Crucial M4 64GB + WD6400AAKS + WD2500KS + 7200.10 250GB ¦ Enermax 420W ¦ NEC 3520A ¦ Centurion 5 + KAMABAY + AK-FC-03 ¦ MX510 ¦ UltraX ¦ Formula Vibration Feedback ¦ 223BW ¦ Creative T5900 + AKG K 530 ¦ not watercooled anymore

    "Pokud máte jiný názor než já, je to jasný důkaz, že se pletete." "když má 1000 pičmulínků jiný názor, jedná se o přímý důkaz, že pravdu mám já" "Jinak ke quadcore - dualcore mě vždy zdržoval, měl jsem už před 10 lety dualCPU, až quadcore je konečně rychlejší než já" "Podle některých je lepší Cialis, nicméně, pokud Vás baví píchat různé svěží mladé kusy zhruba 6 až 7 hodin denně (mám to místo posilovny), 3 hodiny spát, a zbytek pracovat, tak Viagra skutečně funguje lépe. Naprosto doporučuji. 25mg modré tabletky, a denní norma je splněna. Pak 15 hodin programování, nějaký ten hip-hop do Sennheiser sluchátek, a 3 hodiny zase spát." RH

  22. #897

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    no hej, ale ja to mam aj v idle

  23. #898

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal Strix9 Zobrazit příspěvek
    no hej, ale ja to mam aj v idle
    I v idle bude vyrazny rozdil, je to vlivem mereni teploty na ruznych mistech (resp. vevnitr, venku).
    C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
    WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
    Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
    C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello

  24. #899

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Citace Původně odeslal Strix9 Zobrazit příspěvek
    Mne ide hlavne o to ci je u tychto procakov normalne ze rozdiel medzi Core temp a CPU tem je aj viac ako 10C
    v iddle mam rozdil asi 17 stupnu, pri zatezi je to podobny, mam taky podezreni na spatne upevneny plisek, s tim nic ovsem nenadelam

  25. #900
    Senior Member mince Avatar uživatele Halen
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Martinice v Krkonoších
    Věk
    52
    Příspěvky
    1 742
    Vliv
    233

    Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

    Nebo ze by cidlo, odkud bere teplotu CoreTemp bylo u C2D umisteno blizko k FPU? Precejen, vypocetni jednotky v CPU topej kapku jinak nez cache. Popripade to muze byt i lokalni prehrivani.
    AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)

Podobná témata

  1. Hitachi 7k250 - Nový král 7200ot disků !!!
    Založil Anonymous v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 69
    Poslední příspěvek: 01.06.2005, 19:03
  2. Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 12.08.2004, 14:57
  3. Genuine Intel, Family 15,step1=???
    Založil imported_Tuleň v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 12.02.2003, 23:50

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •