Výsledky hlasování: Jak se pripojujete doma na Inet ?

Hlasující
382. Nemůžete hlasovat
  • Dial-up nebo ISDN

    9 2,36%
  • ADSL

    92 24,08%
  • Mikrovlne pripojeni (WiFi 2,4/5GHz)

    145 37,96%
  • Jine bezdratove pripojeni (Ronja, ...)

    6 1,57%
  • Pevne pripojeni (ethernet, optika, ...)

    45 11,78%
  • Kabelova televize

    93 24,35%
  • Satelitni pripojeni

    0 0%
  • Mobilni - GPRS

    21 5,50%
  • Mobilni - ostatni (CDMA ...)

    22 5,76%
  • Jine - muzete napsat jake

    0 0%
  • doma nemam pristup na net

    3 0,79%
Hlasování s vícenásobným výběrem.
Výsledky 1 až 25 z 229

Téma: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
  1. #1
    Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Teplice
    Příspěvky
    6 736
    Vliv
    300

    Standardní Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    S prechodem na novy SW 4a zakladam nove hlasovani, pro porovnani se muzete podivat na puvodni tema, sam jsem zvedav, jak se pomery zmenily. Tentokrat muzete vybrat i vice voleb, pokud pouzivate vice variant.

    ! Vybirejte pouze varianty, ktere pouzivate doma/soukrome, ne ve skole nebo v praci !
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

  2. #2

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Wi-Fi 384/192 kbps ... pokud se stane, že nejede Wi-Fi, tak Dial-up
    Gaudia principum nostri sunt saepe doloris ...

  3. #3

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    ...no z domu bohuzial dial-up
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

  4. #4

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Kabelovka UPC 4096 kbps, bohužel zvrácený limit 40 GB

  5. #5
    Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Založen
    12.10.2002
    Bydliště
    OVA, OL
    Věk
    38
    Příspěvky
    3 474
    Vliv
    274

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    ADSL 256/64 s limitem 4GB a ADSL 512/128 s FUP v druhém domově
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

  6. #6
    Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Založen
    12.10.2002
    Bydliště
    Brno/Olomouc
    Příspěvky
    1 340
    Vliv
    246

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    CDMA Rychlost naprosto v pohode. Asi jsem jednim z mala spokojenych.
    .

  7. #7

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Velmi dlhu dobu Dial up, asi tak 3-4 roky. A od prazdnin WiFi 512kbps, od kedy mam antenu tak ssa nestazujem...
    empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
    109kW 148bhp 186Nm
    porsche transaxle sytem
    6L/100km 8)
    ...connected

  8. #8
    Junior Member Avatar uživatele bruk600
    Založen
    07.02.2005
    Bydliště
    Plzeň-venkov
    Příspěvky
    39
    Vliv
    0

    Angry Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Připojuji se přes Wi-Fi a to směšnou rychlostí 80Kb/s.Platím za to 480,-Kč.Za vyšší rychlost je potom výrazný nárůst ceny.
    Naposledy upravil bruk600; 23.12.2005 v 09:43.
    Kdybys býval mlčel,tak bys zůstal filozofem.

  9. #9
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    310

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal bruk600
    Připojuji se přes Wi-Fi a to směšnou rychlostí 80Kb/s.Platím za to 480,-Kč.Za vyžší rychlost je potom výrazný nárůst ceny.

    vyšší.... prosím...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  10. #10

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Mam wifinu 1mbit/1mbit za +-330 cena kolisa v zavislosi na poctu aktivnich clenu, delime se o 10 mbit/22000 a cca 100 useru
    GigaByte GA-M55plus-S3G --- A64 3200+ @ 24oo ~ 1,375V BOX --- 2x512 Geil 667 CL4 @ 980 CL5 --- WD2500KS --- Acer AL1721ms --- 1/1 MBit/s via WiFi
    Blog

    09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0 aneb jeste ze ty "ochrany" programujou rozumny lidi :]

  11. #11
    Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Založen
    22.06.2004
    Bydliště
    Brno
    Věk
    33
    Příspěvky
    1 368
    Vliv
    225

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    1024/256 od Volnýho (Telenoru) bez FUPu, 712,- s daní za měsíc. Naprostá spojenost. Reálně to běhá +-850/250.
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

  12. #12
    Vstal z mrtvých mince Avatar uživatele MikeD
    Založen
    18.12.2002
    Bydliště
    Praha 4-Braník
    Věk
    41
    Příspěvky
    974
    Vliv
    253

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    UPC - des a bes... zlaty Netbox, ktery jsem mel pred prestehovanim z Brna do Prahy...

    na cesty gprs
    na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
    na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014

    dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia

  13. #13

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    WiFi 1280:1280kbps, 1:8 agreagace, bez datového omezení, za 500,- bez DPH
    většinou mi to lítá tak okolo 120kB
    ...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...

  14. #14
    Banned Avatar uživatele Semik
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    SOM NACIONALISTA!
    Věk
    41
    Příspěvky
    2 604
    Vliv
    0

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    MNO ja mam Chello Classic od UPC - 2048/512
    Maximalna spokojenost bo ficim classic za cenu light

  15. #15
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele Maxik
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Praha - Luziny
    Příspěvky
    2 284
    Vliv
    256

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Stale wifi pres czfree za 600,- 512-3Mbit cca, pokud bezi moje AP tak je to v pohode

    Zaskrt sem obe bezdratove moznosti, pac cesta k netu je 2.4 -> 5 -> 10 -> inet a mozna je po ceste i ronja a dalsi se planuje
    Naposledy upravil Maxik; 22.12.2005 v 15:02.

  16. #16
    Senior Member mince Avatar uživatele Luk(y)isek
    Založen
    14.10.2005
    Bydliště
    Řevnice u Prahy
    Věk
    33
    Příspěvky
    1 486
    Vliv
    212

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Ja mam Wi-Fi,rychlost zalezi na tom,jak to zatezuji ostatni.Delime se o 8Mbit.Ale spokojenost nadevse a lita to slusne.

    Jinak platim 300Kc/mesic...
    AMD Ryzen 5 2600, SilentiumPC Spartan 3 Pro, Gigabyte AORUS B450 Elite, 2x8GB Corsair Vengeance LPX DDR4 3200Mhz, XFX RX470 8GB Dual Fan, Creative Sound Blaster Audigy FX + Logitech Z-5450 Wi-Fi, SSD Gigabyte 1TB + 2x Samsung F1 HD753LJ 750GB 32MB, BD±RW LG, Seasonic M12II-620 Evo, case Zalman Z1, keyboard GAMDIAS Hermes M1 CZ, 27" curve LED Gigabyte AORUS CV27F 165Hz => Win10 Ultimate x64, 55" 4K UHD TV LG 55UJ7507 |NoteBook: IBM ThinkPad Z60m - 2GHz, 2 GB DDR2 CL4, 750GB SATA WD Black, DVD±RW, WinXP 32bit| + |DELL E5400 14,1" - C2D, 4GB DDR2, 250GB 7200, Win7 Ultimate x64| + |DELL Latitude E6430 14" - i5 2,6GHz, 8GB DDR3, SSD Kingston A400 480GB, HD Graphics 4000|

  17. #17

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Maxik
    Stale wifi pres czfree za 600,- 512-3Mbit cca, pokud bezi moje AP tak je to v pohode

    Zaskrt sem obe bezdratove moznosti, pac cesta k netu je 2.4 -> 5 -> 10 -> inet a mozna je po ceste i ronja a dalsi se planuje
    Vcelku to samé jen na mém připojení se podepsali několikrát zloději a pak samozřejmě zarušenost prostředí stoupá za net dávám asi 300,- Ronjidla mam za okny a už nějakou dobu zhaslé kvůli neschopnosti několika lidí se domluvit.
    A sám bohužel těžko zaměřím.

    I7-4770T @ 3,1 ghz /ASRock B85M-GL/2x 8gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201

  18. #18

    Smile Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    adsl 3072/512kb/s limit 20gb mesic pak fup .... provider tiscali nejspis prejdu na wifi sit klfree.net
    mb asus m3a78-vm amd x2 5000+ 4gb ram ati 6670 xtx3d 1gb ddr3,hdd 640gb wd-g,zvuk creative x-fi

  19. #19

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Internext
    2M/1M [3,5GHz]
    Stahování stabilní 255kb/s za 250kc bez DPH.
    Tarif není níjak omezován, ping na seznam okolo 12ms
    Tak jen strucne: HX520 | Q6600 | AC Freezer 7 Pro | Asus P5K Premium/WiFi-AP - Intel P35 | 2x Corsair XMS2 DDR2 2GB 800MHz CL5 | Gainward 8941-Bliss 8800GT 512MB Golden Sample | Seagate ST3500320AS - 500GB SATA II | Western Digital Caviar SE16 WD6400AAKS - 640GB SATA II | Samsung EcoGreen F3 - 1TB SATA II | Asus DRW-2014L1T | WF DTV2000 H | Genius KB-21e | A4Tech X750BF | Logitech Z-4e | HP w2207h | Windows 7 Ultimate 32-bit

  20. #20
    Senior Member mince Avatar uživatele Janikbanik
    Založen
    28.11.2002
    Bydliště
    Michalovce, SR
    Příspěvky
    779
    Vliv
    243

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    TMCZ gprs (56,7 kbps)
    1 GB / mes (up+load) - nemam sancu to prekrocit
    mam to zadara, takze nemozem nadavat.
    V dosahu mam len wifi od jednej nemenovanej fy, ktora chce za 512/256 , 4GB / mes limit bez moznosti verejnej 500kc + dan.

    cca za 3 mes budem mat moznost prejst na 4G ak bude dostatocny signal.
    Q6600 G0@3.0(def VCore);TRUE 120;NT-H1;965P-DS3 r3.3(F14);2x2GB.ADATA1066+;8800GTS.512MB;WD640AAKS ;HD103UJ;SH-S223Q;Audigy2ZS;Fortron.BS.500;Samsung.T220;MX518; Chieftec MX-01SL-D modded

  21. #21

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Muj stale bezici pribeh s radiokomunikacema. Objednal jsem, jo super ozvali se. 4.12. mi poslali ze sluzba bude den na to aktivovana. 8.12. prijedu domu, ze to nahodim a ono nic, volam po podporach, po vsech certech, a nakonec mi reknou , ze mi poslali udaje od nekoho jineho. A ze sluzba bude zrizena kolem 19.12. ( coz je asi o 3 tydny dyl nez slibuji). Radiokomunikace v tom maji dobry bordel.
    AthonXP Palomino 1500+@2000+ ; MSI KT3 Ultra2 ; 256 MB DDR RAM 333 cl2 ; LEADTEK GeForce IV Ti 4200 64 MB VIVO; Barraccuda 80GB; QUANTUM 12 GB DVD AoPen 1040 PRO; CD-RW Cyber drive 32/12/48; Sound Blaster 128 PCI

  22. #22
    Vstal z mrtvých mince Avatar uživatele MikeD
    Založen
    18.12.2002
    Bydliště
    Praha 4-Braník
    Věk
    41
    Příspěvky
    974
    Vliv
    253

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal soooc Zobrazit příspěvek
    Muj stale bezici pribeh s radiokomunikacema. Objednal jsem, jo super ozvali se. 4.12. mi poslali ze sluzba bude den na to aktivovana. 8.12. prijedu domu, ze to nahodim a ono nic, volam po podporach, po vsech certech, a nakonec mi reknou , ze mi poslali udaje od nekoho jineho. A ze sluzba bude zrizena kolem 19.12. ( coz je asi o 3 tydny dyl nez slibuji). Radiokomunikace v tom maji dobry bordel.
    hehe... mno mne ADSL zablokoval pro zmenu Telekom... pry uz od nich adsl mam, takze na linku nemuzou pustit Radiokomunikace (coz je jedna z nej hlouposti jake jsem se v posledni dobe doslechl)... takze aktualne jsem off-line...

    Praha - metropole - ale v podstate prdel sveta - konektivita prachbidna... zlate Brno
    na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
    na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014

    dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia

  23. #23

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal soooc Zobrazit příspěvek
    Muj stale bezici pribeh s radiokomunikacema. Objednal jsem, jo super ozvali se. 4.12. mi poslali ze sluzba bude den na to aktivovana. 8.12. prijedu domu, ze to nahodim a ono nic, volam po podporach, po vsech certech, a nakonec mi reknou , ze mi poslali udaje od nekoho jineho. A ze sluzba bude zrizena kolem 19.12. ( coz je asi o 3 tydny dyl nez slibuji). Radiokomunikace v tom maji dobry bordel.
    aj ja som cakal dlhsie ako bolo slubovane, ale od zavedenia ficim bez zakopnutia (9 mesiacov), klop klop ....
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

  24. #24

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Chello 4096/384 kbps, "dynamická" verejná IP, bez FUP (aj keď na zmluve je). Od nového roka si asi priplatím za vyšší upload, lebo 384kbps je bieda.
    Intel Core i7-6700K @4.4 GHz | Noctua NH-D14 | GA-Z170-HD3 | 4x 8GB 2400 MHz CL12 DDR4 RAM | Sapphire HD 7770 GHz Edition Vapor-X | Samsung 850 EVO 250 GB SSD | Adaptec 71685 | RAID 5: 4x Samsung F2 HD154UI (1500GB, 32MB cache, 5400rpm) | RAID5: 4x WD30EFRX (WD Red 3TB) | Asus DRW-2140L1T | Dell U2515H | Seasonic X-750 | Fractal Design Define R2 black | 3x Noctua NF-P14 FLX | Noctua NF-S12B FLX | APC Smart-UPS XL 750VA
    Intel Core 2 Quad Q9300 | 2x 2GB A-DATA Vutesra 800 MHz DDR2 RAM | Adaptec 5405 | RAID1: 2x WDC R3 WD57502ABYS (750GB, 32MB cache, 7200rpm) | Fractal Design Define R3 black | APC Smart-UPS XL 750VA + APC Smart-UPS XL 24V Battery Pack
    Nikon F100 | AF 35/2 D | SB-800 | Velbon Sherpa 450n | JOBY Gorillapod SLR-Zoom | Lowepro Mini Trekker | Lowepro Orion Trekker II | Crumpler Pretty Boy 2500 (M)
    Dell Latitude D830 | Intel Core 2 Duo T7300 @2GHz, 4MB L2 cache, 800MHz FSB | Intel 965 (Santa Rosa) | 2x 1GB DDR2 RAM, 667MHz | GMA X3100 | 15,4" WSXGA+ LCD | Hitachi 120GB HDD, 7200rpm 16MB cache | Wifi 802.11 b/g/n
    Lenovo Thinkpad X200s | Intel Core 2 Duo SL9400 @1,86 GHz, 6MB L2 cache | 2x 4GB DDR3 RAM | Intel HD 4500 | 12" LED WXGA+ LCD | Intel 320 80GB SSD

  25. #25

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    uz som to pisal v starom fore,ale uz sa trosku situacia zmenila.

    Som pripojeny cez Antik ( www.antik.sk ) a to 10mbit/s po optike az do bloku,z bloku do bytu 100mbit/s LAN ktora sa zacina prerabat na 1gbit/s,spojenie medzi blokmi 1gbit/s optikou a optika ide az priamo do core centra,odkial to ide 10gbit/s do SIXu.Cena je 540sk mesiac,k tomu VoIP SW telefon a telefonne cislo v ramci siete zdarma a IPTV s Tv archivom,samozrejmostu su herne servery (CS,Battlefield,WoW,...).V sieti LAN su spojene cele Kosice,cize u nas nemam problem si menit veci alebo hrat po sieti s niekym z druhej strany mesta s odozvou do 5ms.

    FUP je 5gB/2 dni.

    Myslim,ze za tu cenu je to najlepsi internet/LAN v SR

    Ping dnes (sobota poobede) na google.com

    Kód:
    ping www.google.com
    
    Pinging www.l.google.com [209.85.129.147] with 32 bytes of data:
    
    Reply from 209.85.129.147: bytes=32 time=21ms TTL=242
    Reply from 209.85.129.147: bytes=32 time=19ms TTL=242
    Reply from 209.85.129.147: bytes=32 time=20ms TTL=242
    Reply from 209.85.129.147: bytes=32 time=20ms TTL=242
    Naposledy upravil Whistler; 31.03.2007 v 13:51.
    AMD Sempron 2400+@2800+ (206*10/1.65V) l AC Copper Silent 2TC l Asus A7V880 l 2x 512mB Corsair 2.5-3-3-8-1T-DualChannel l ATI Radeon 9550 128mB l Hitachi 80gB l DVD Toshiba SD-M1612 RegionFree l CD-RW Lite-On 52327S l EIZO 568AS l

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Seagate: full test OK, file structure test FAILED
    Založil Hanz v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 11.06.2005, 11:13
  2. GoldMemory a Quick vs Normal test
    Založil m.a.c.a v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 07.02.2004, 20:00
  3. test stareho WB a noveho WB CPU od Galaxiho
    Založil Rob v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 08.12.2003, 12:02
  4. 3DMark2003-sound test
    Založil vlv v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 02.03.2003, 17:03

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •