Výsledky hlasování: Jak se pripojujete doma na Inet ?

Hlasující
382. Nemůžete hlasovat
  • Dial-up nebo ISDN

    9 2,36%
  • ADSL

    92 24,08%
  • Mikrovlne pripojeni (WiFi 2,4/5GHz)

    145 37,96%
  • Jine bezdratove pripojeni (Ronja, ...)

    6 1,57%
  • Pevne pripojeni (ethernet, optika, ...)

    45 11,78%
  • Kabelova televize

    93 24,35%
  • Satelitni pripojeni

    0 0%
  • Mobilni - GPRS

    21 5,50%
  • Mobilni - ostatni (CDMA ...)

    22 5,76%
  • Jine - muzete napsat jake

    0 0%
  • doma nemam pristup na net

    3 0,79%
Hlasování s vícenásobným výběrem.
Stránka 8 z 10 PrvníPrvní ... 45678910 PosledníPoslední
Výsledky 176 až 200 z 229

Téma: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

  1. #176
    Member
    Založen
    10.10.2002
    Bydliště
    Brno (Olomoucko, Praha)
    Příspěvky
    219
    Vliv
    233

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Offtopic: MadCape promin, ale tak slepej este nejsem Kdyz by ses do tech threadu juknul tak zjistis, ze jeden je vylozene o pingu (coz jsem psal, ze me zas az tolik nezajima - uz jen proto ze sem si je prave zjistil v tom thradu) a v druhem sice rychlosti jsou, ale jsou tam zadane pomoci odkazu na vysledky, ktere jiz nejsou ulozeny, tj. zadnou rychlost ti to neukaze ... Nemluve o tom ze veskere udaje jsou tak 3 mesice stare a za tu dobu se mohlo zmenit dost veci ... Proste myslim, ze uz tu jsem nejakej ten patek a tak se nejdriv snazim poradne koukat nez se blbe zeptam
    Intel P4 NW 3.4, Abit IC7-MAX3, OCZ DIMM 4x256 DDR 400MHz Dual Channel CL2, WDRaptor 36GB SATA NCQ, 2 x Hitachi 7K250 160 GB SATA in RAID0, Seagate BARR 7200.10 320 GB SATAII, Plextor W1610TA, Toshiba SD-M2012, LG GSA-H20L, GF 6600GT, SoundBlaster Audigy Platinum, Aver TVPhone 98, CoolerMaster Stacker RC-810, FujitsuSiemens P19-2, SGI GDM-5411, Cambridge SoundWorks 2200, Logitech MX3100

  2. #177

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    ale ja som tam pisal aj svoje rychlosti do toho postu a tie platia stale a btw, ta rychlsot ej vzdy lokalny extrem a moj udaj nemusi platit u teba ...
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

  3. #178
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    251

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    ty rychlosti jsou porad stejny!
    stejne vysoky
    ja mam 1024 a jede me to porad 120-125kB/s
    takze s rychlosti jsem spokojenej a spojeni je spolehlivy
    EDIT: Bluetone Premium ADSL
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

  4. #179
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    311

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    2Happy : Agregace obecně zas takový reálný vliv nemá (tedy rozdíl 1:50 vs 1:40 nebo 1:20) , v drtivé většině lokalit běží za normálního stavu (tedy nekolabuje DSLAM, nebo nejsi vedle blázince přeplněného stahovačskými psychopaty ) na úrovni tak 75-80% nominální rychlosti, drobné výchylky jsou možné na obě strany, zvláště u vyšších rychlostí je dosažení nominální (tedy opravdu 3072 u 3072 kupříkladu) spíše výjimkou a rychlost pod 40% nominálu obvykle signalizuje problémy a kupodivu i taková Novera která na domácnosti jinak sere vyřešila stav kdy mi najednou rychlost spadla na 40% nominální do druhého dne (vinen byl právě kolabující DSLAM)...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  5. #180

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    ja som chvilu mal 2mbit variantu a ta sla rovne 2mbit furt, 3mbit uz nejde uplne na full
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

  6. #181

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Kdyz se tu tak bavite o te agregaci atp. Uvazuju o porizeni WiFi, protoze jina alternativa na vesnici neni. Poskytovatel nabizi 1024 (zrejme obousmerne) ale sdilenou + FUP. Jak si myslite, ze se muze projevit sdileni (par lidi ve vesnicich kolem to bude mit asi taky)? Mam to chapat tak, ze tech 1024 je urceno pro uplne vsechny co se pripojuji k danemu AP nebo vite nekdo jak to obecne poskytovatel resi?
    Love 'murican gas-guzzlers...
    Chevrolet Camaro '79, 5L V8
    Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
    Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
    chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only

  7. #182
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    311

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal NightKing
    Kdyz se tu tak bavite o te agregaci atp. Uvazuju o porizeni WiFi, protoze jina alternativa na vesnici neni. Poskytovatel nabizi 1024 (zrejme obousmerne) ale sdilenou + FUP. Jak si myslite, ze se muze projevit sdileni (par lidi ve vesnicich kolem to bude mit asi taky)? Mam to chapat tak, ze tech 1024 je urceno pro uplne vsechny co se pripojuji k danemu AP nebo vite nekdo jak to obecne poskytovatel resi?
    Záleží na konkrétním řešení, pokud někdo vypíchne na střechu APčko a do toho přivede 1024 linku, tak se to může projevit klidně i tak, že ti bude v daný moment k dispozici pásmo 1024/počet uživatelů (hodně zjednodušeno), ale záleží na konkrétním poskytovateli, dá se to ošetřit i jinak....
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  8. #183

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Záleží na konkrétním řešení, pokud někdo vypíchne na střechu APčko a do toho přivede 1024 linku, tak se to může projevit klidně i tak, že ti bude v daný moment k dispozici pásmo 1024/počet uživatelů (hodně zjednodušeno), ale záleží na konkrétním poskytovateli, dá se to ošetřit i jinak....
    Tehle verze bych se prave bal, no doufam, ze to maji osetreno jinak. Tak aby kazdy mel minimalne polovicni rychlost.
    Love 'murican gas-guzzlers...
    Chevrolet Camaro '79, 5L V8
    Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
    Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
    chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only

  9. #184
    Member
    Založen
    10.10.2002
    Bydliště
    Brno (Olomoucko, Praha)
    Příspěvky
    219
    Vliv
    233

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Diky za infomace, prave uvazuju konkretne o ty 1024/256 co ma MISKOBOSS a jestli to lita tech 100-120 kB/s tak je to parada ... konkretni lokalita by bylo Brno (ustredna na Bezrucove ulici) ... takze mi nezbyva nez doufat, ze nekde kolem neni blazinec plenej stahovacskych psychopatu
    Jeste jsem narazil ted na tohle "Službu Bluetone Premium ADSL lze zřídit na telefonní lince s kterýmkoli cenovým programem Českého Telecomu." Mam to chapat tak, ze kdyz si ji xci zridit tak MUSIM mit nejaky tarif od Telecomu, ktery bude tim zrizenim zrusen? Protoze v mym pripade mam natazeny jen draty, ale linka neni prihlasena, tj. musel bych se nejprve nahlasit velkymu zlutymu bratrovi a teprve pak by bylo mozny zridit to ADSLko?
    Intel P4 NW 3.4, Abit IC7-MAX3, OCZ DIMM 4x256 DDR 400MHz Dual Channel CL2, WDRaptor 36GB SATA NCQ, 2 x Hitachi 7K250 160 GB SATA in RAID0, Seagate BARR 7200.10 320 GB SATAII, Plextor W1610TA, Toshiba SD-M2012, LG GSA-H20L, GF 6600GT, SoundBlaster Audigy Platinum, Aver TVPhone 98, CoolerMaster Stacker RC-810, FujitsuSiemens P19-2, SGI GDM-5411, Cambridge SoundWorks 2200, Logitech MX3100

  10. #185
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    251

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Happy
    Diky za infomace, prave uvazuju konkretne o ty 1024/256 co ma MISKOBOSS a jestli to lita tech 100-120 kB/s tak je to parada ... konkretni lokalita by bylo Brno (ustredna na Bezrucove ulici) ... takze mi nezbyva nez doufat, ze nekde kolem neni blazinec plenej stahovacskych psychopatu
    Jeste jsem narazil ted na tohle "Službu Bluetone Premium ADSL lze zřídit na telefonní lince s kterýmkoli cenovým programem Českého Telecomu." Mam to chapat tak, ze kdyz si ji xci zridit tak MUSIM mit nejaky tarif od Telecomu, ktery bude tim zrizenim zrusen? Protoze v mym pripade mam natazeny jen draty, ale linka neni prihlasena, tj. musel bych se nejprve nahlasit velkymu zlutymu bratrovi a teprve pak by bylo mozny zridit to ADSLko?
    tady toto si musis s nima domluvit, ale pochybuju, ze by ses musel prihlasovat do Telecomu a nasledne odhlasovat!!
    zavolej si do BlueTone a domluv se s nima
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

  11. #186
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    311

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Happy
    Diky za infomace, prave uvazuju konkretne o ty 1024/256 co ma MISKOBOSS a jestli to lita tech 100-120 kB/s tak je to parada ... konkretni lokalita by bylo Brno (ustredna na Bezrucove ulici) ... takze mi nezbyva nez doufat, ze nekde kolem neni blazinec plenej stahovacskych psychopatu
    Jeste jsem narazil ted na tohle "Službu Bluetone Premium ADSL lze zřídit na telefonní lince s kterýmkoli cenovým programem Českého Telecomu." Mam to chapat tak, ze kdyz si ji xci zridit tak MUSIM mit nejaky tarif od Telecomu, ktery bude tim zrizenim zrusen? Protoze v mym pripade mam natazeny jen draty, ale linka neni prihlasena, tj. musel bych se nejprve nahlasit velkymu zlutymu bratrovi a teprve pak by bylo mozny zridit to ADSLko?
    Na 99pct to ČRa zařídí všechno samy. Jinak v té tabulce se seznamem Premium tarifů se tě potom budou budou týkat ty tarify za kterými je napsáno v závorce velkým písmem "neplatíte paušál českému telecomu"

    Jinak je tam úvazek na tuším 12 měsíců, bo ČRa musí tu linku de facto od Telečumu vykoupit, tak aby se jim to vrátilo...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  12. #187

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    tak ja vam pani pokazim radost pretoze presne toto som mal aj ja. Draty v byte a ziadne cislo/linky a na toto si ziadne ADSL nezavedete, pretoze to jednoducho potrebuje telefonne cislo. Mozete sice potom rovno prejst na ich voice veci, ale zavedenie linky od CT bez viazanosti stoji hafo moc, takze ja mam linku od ct viazanu aby bola za kacku a k tomu normalny inet tarif cra, prerabam nejake prachy na drahsom tarife od CT ale nemam na vyber bohuzial .
    P.S.> toto neni vymysel bluetone ale obecny fakt, nikto vam nie je schopny zaviest adsl na draty, to chce linku, ktora je niekde v ustredni a ide zmerat a pripojit, to draty fakt nejdu a kupit ich rovno (ze by ich bluetone kupil od CT nezapojene) to fakt nejde, pretoze oni si kupuju len tu poslednu milu ci jak to je
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

  13. #188
    Member Avatar uživatele Aspon
    Založen
    07.02.2005
    Bydliště
    Slovácko ==> Tupesy ==> Slivovica!
    Věk
    37
    Příspěvky
    128
    Vliv
    202

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    slovackofree.net
    420kc/mesic
    datovy limit 45MB/hod od 6.00 do 24.00 (je to trosku slozitejsi, da se stahnout i vic), pres noc bez limitu.
    Jelikoz sem primo na APcku, tak mi to svisti pekne, max cca 1,5 MB/s.
    Intel C2D E4500 2200Mhz@3100Mhz || Gigabyte GA-P35-DS3 || A-DATA Vitesta Extreme 2x1024MB 5-5-5-15 940Mhz || ATI PowerColor HD3870 512MB DDR4 @850/2500Mhz
    Noctua NH-U12F 800rpm || AC Accelero S1 + Turbo Module 1100rpm || Seasonic SS-500ET 500W || 2x Samsung SpinPoint T166 320GB HD321KJ || Logitech Wave Keyboard
    Logitech MX518 || Lite-On LH-18A1H || LG GSA-4167B || Samsung SH-S183A || LG FLATRONez T910BU || Leadtek WinFast TV 2000XP Expert || iNET by Slovackofree.net - FTTH 30Mbit/s
    M-Audio Revolution 5.1 S/PDIF -> Karfik DAC 2.5 -> NAD C 325BEE -> Wharfedale Diamond 9.3

  14. #189

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    jsem taky u freenetu a tak jsem si u sebe vysilac udelal akorat nechapu ten vas limit.... Me se povelo dat za 400 mesicne 80GB z netu a 120GB ze site.

    Muzes tu trosku popsat jak funguje to omezeni?? treba to nejak pouzijeme taky.
    PC: CPU: Core i5 760@3,6GHz MB:MSI P55A-G55 RAM: 2x4GB DDR3 Kingston blue, POWER: Corsair 650W CASE: Akasa infinity, VGA: HD6950@6970@920MHz/5500MHz, SSD vertex 2 60GB, Auzentech X-Fi Bravura + Onkyo HTX-22HD, 3x22 Acer" fullHD
    NAS: CPU: Celeron (Conroe-l) 1,8GHz, 2GB RAM DDR3, 6x1500GB samsung (65W)
    Notebook: Lenovo ideapad S205 (AMD E-350)

  15. #190

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    http://www.electrastar.com/

    Tak Prazaci, kdo se hlasi jako pokusna ovce na internet pres el. zasuvku?
    Vypada to, ze bude treba pridat kategorii do ankety
    Love 'murican gas-guzzlers...
    Chevrolet Camaro '79, 5L V8
    Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
    Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
    chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only

  16. #191
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    311

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal NightKing
    http://www.electrastar.com/

    Tak Prazaci, kdo se hlasi jako pokusna ovce na internet pres el. zasuvku?
    Vypada to, ze bude treba pridat kategorii do ankety
    Bych to klidně prubnul, ale evidentně nejsme ta správná část Starého Města
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  17. #192

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    nechci delat problemy ale podle me vam to nepujde..... (nema to rado indukcnosti) aproto to neprojde pres hodiny...

    Ale koukam ze to v reklame celkem chválí.... kde je ta masinka k dostání?
    chtel bych si na tom udelat sit.... jenom pokusnou...
    PC: CPU: Core i5 760@3,6GHz MB:MSI P55A-G55 RAM: 2x4GB DDR3 Kingston blue, POWER: Corsair 650W CASE: Akasa infinity, VGA: HD6950@6970@920MHz/5500MHz, SSD vertex 2 60GB, Auzentech X-Fi Bravura + Onkyo HTX-22HD, 3x22 Acer" fullHD
    NAS: CPU: Celeron (Conroe-l) 1,8GHz, 2GB RAM DDR3, 6x1500GB samsung (65W)
    Notebook: Lenovo ideapad S205 (AMD E-350)

  18. #193
    Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Teplice
    Příspěvky
    6 736
    Vliv
    300

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Panove, tohle reste jinde.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

  19. #194

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Matess
    nechci delat problemy ale podle me vam to nepujde..... (nema to rado indukcnosti) aproto to neprojde pres hodiny...

    Ale koukam ze to v reklame celkem chválí.... kde je ta masinka k dostání?
    chtel bych si na tom udelat sit.... jenom pokusnou...
    Ten princip bude asi lehce odlisnej, od tech "sitovek" pres zasuvky, ktery fungujou jen na stejny fazi.
    Nicmene problem je ten, ze soucasny pokryti podle nich je skutecne asi par ulic, realne pokryti jako maj jiny velky provideri inetu je (pokud se tahle technologie osvedci) v horizontu asi par let a kdovi, co a jak bude v ty dobe fungovat a jake rychlosti pripojeni budou v te dobe povazovany za bezny.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

  20. #195

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    wifi 2.4GHz - 500/500kbit, agr1:5, no fup
    BASE RIG: AMD AthlonXP 2500+ Barton (AC copper silent 2 M), ASUS A7N8X Deluxe, 2x512MB RAM Corsair 400 2.5-3-3-8, 2x250GB WD, MSI GF4 Ti4200-heatpipe, Pioneer DVR-106D, Pioneer DVR-110, Z-COM XI-626, Enermax Liberty 400W, ADVC-100, Technisat Airstar2, SAMTRON 19" | PORTABLE: ASUS A6Jc-Q003, iRiver H-120

  21. #196

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Já jsem na tom podobně jako Jaroslav Marvan ve filmu "Poslední Mohykán".
    Jedu na Wi-Fi od Erkoru cca 700/250 za 220kč měsíčně bez limitu. Tak zhruba to jede, takže něco málo stáhnu.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

  22. #197

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Internext
    2M/1M [3,5GHz]
    Stahování stabilní 255kb/s za 250kc bez DPH.
    Tarif není níjak omezován, ping na seznam okolo 12ms
    Tak jen strucne: HX520 | Q6600 | AC Freezer 7 Pro | Asus P5K Premium/WiFi-AP - Intel P35 | 2x Corsair XMS2 DDR2 2GB 800MHz CL5 | Gainward 8941-Bliss 8800GT 512MB Golden Sample | Seagate ST3500320AS - 500GB SATA II | Western Digital Caviar SE16 WD6400AAKS - 640GB SATA II | Samsung EcoGreen F3 - 1TB SATA II | Asus DRW-2014L1T | WF DTV2000 H | Genius KB-21e | A4Tech X750BF | Logitech Z-4e | HP w2207h | Windows 7 Ultimate 32-bit

  23. #198
    Senior Member mince Avatar uživatele Janikbanik
    Založen
    28.11.2002
    Bydliště
    Michalovce, SR
    Příspěvky
    779
    Vliv
    243

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    TMCZ gprs (56,7 kbps)
    1 GB / mes (up+load) - nemam sancu to prekrocit
    mam to zadara, takze nemozem nadavat.
    V dosahu mam len wifi od jednej nemenovanej fy, ktora chce za 512/256 , 4GB / mes limit bez moznosti verejnej 500kc + dan.

    cca za 3 mes budem mat moznost prejst na 4G ak bude dostatocny signal.
    Q6600 G0@3.0(def VCore);TRUE 120;NT-H1;965P-DS3 r3.3(F14);2x2GB.ADATA1066+;8800GTS.512MB;WD640AAKS ;HD103UJ;SH-S223Q;Audigy2ZS;Fortron.BS.500;Samsung.T220;MX518; Chieftec MX-01SL-D modded

  24. #199

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Muj stale bezici pribeh s radiokomunikacema. Objednal jsem, jo super ozvali se. 4.12. mi poslali ze sluzba bude den na to aktivovana. 8.12. prijedu domu, ze to nahodim a ono nic, volam po podporach, po vsech certech, a nakonec mi reknou , ze mi poslali udaje od nekoho jineho. A ze sluzba bude zrizena kolem 19.12. ( coz je asi o 3 tydny dyl nez slibuji). Radiokomunikace v tom maji dobry bordel.
    AthonXP Palomino 1500+@2000+ ; MSI KT3 Ultra2 ; 256 MB DDR RAM 333 cl2 ; LEADTEK GeForce IV Ti 4200 64 MB VIVO; Barraccuda 80GB; QUANTUM 12 GB DVD AoPen 1040 PRO; CD-RW Cyber drive 32/12/48; Sound Blaster 128 PCI

  25. #200
    Vstal z mrtvých mince Avatar uživatele MikeD
    Založen
    18.12.2002
    Bydliště
    Praha 4-Braník
    Věk
    41
    Příspěvky
    974
    Vliv
    253

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal soooc Zobrazit příspěvek
    Muj stale bezici pribeh s radiokomunikacema. Objednal jsem, jo super ozvali se. 4.12. mi poslali ze sluzba bude den na to aktivovana. 8.12. prijedu domu, ze to nahodim a ono nic, volam po podporach, po vsech certech, a nakonec mi reknou , ze mi poslali udaje od nekoho jineho. A ze sluzba bude zrizena kolem 19.12. ( coz je asi o 3 tydny dyl nez slibuji). Radiokomunikace v tom maji dobry bordel.
    hehe... mno mne ADSL zablokoval pro zmenu Telekom... pry uz od nich adsl mam, takze na linku nemuzou pustit Radiokomunikace (coz je jedna z nej hlouposti jake jsem se v posledni dobe doslechl)... takze aktualne jsem off-line...

    Praha - metropole - ale v podstate prdel sveta - konektivita prachbidna... zlate Brno
    na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
    na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014

    dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Seagate: full test OK, file structure test FAILED
    Založil Hanz v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 11.06.2005, 11:13
  2. GoldMemory a Quick vs Normal test
    Založil m.a.c.a v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 07.02.2004, 20:00
  3. test stareho WB a noveho WB CPU od Galaxiho
    Založil Rob v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 08.12.2003, 12:02
  4. 3DMark2003-sound test
    Založil vlv v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 02.03.2003, 17:03

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •