Výsledky hlasování: Jak se pripojujete doma na Inet ?

Hlasující
382. Nemůžete hlasovat
  • Dial-up nebo ISDN

    9 2,36%
  • ADSL

    92 24,08%
  • Mikrovlne pripojeni (WiFi 2,4/5GHz)

    145 37,96%
  • Jine bezdratove pripojeni (Ronja, ...)

    6 1,57%
  • Pevne pripojeni (ethernet, optika, ...)

    45 11,78%
  • Kabelova televize

    93 24,35%
  • Satelitni pripojeni

    0 0%
  • Mobilni - GPRS

    21 5,50%
  • Mobilni - ostatni (CDMA ...)

    22 5,76%
  • Jine - muzete napsat jake

    0 0%
  • doma nemam pristup na net

    3 0,79%
Hlasování s vícenásobným výběrem.
Stránka 5 z 10 PrvníPrvní 123456789 ... PosledníPoslední
Výsledky 101 až 125 z 229

Téma: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

  1. #101

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Maxik
    Stale wifi pres czfree za 600,- 512-3Mbit cca, pokud bezi moje AP tak je to v pohode

    Zaskrt sem obe bezdratove moznosti, pac cesta k netu je 2.4 -> 5 -> 10 -> inet a mozna je po ceste i ronja a dalsi se planuje
    Vcelku to samé jen na mém připojení se podepsali několikrát zloději a pak samozřejmě zarušenost prostředí stoupá za net dávám asi 300,- Ronjidla mam za okny a už nějakou dobu zhaslé kvůli neschopnosti několika lidí se domluvit.
    A sám bohužel těžko zaměřím.

    I7-4770T @ 3,1 ghz /ASRock B85M-GL/2x 8gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201

  2. #102

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    WIFI 1024/256, brana Jaronet.
    IBM T20, PIII 700MHz, 256M, 12G

  3. #103
    Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Založen
    22.06.2004
    Bydliště
    Brno
    Věk
    33
    Příspěvky
    1 368
    Vliv
    225

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    http://www.zive.cz/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=127823
    http://www.zive.cz/h/Uzivatel/AR.asp?ARI=127829

    Volný by to mohl zvednout i u těch Plus tarifů, takhle je to celkem na prd...
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

  4. #104
    Senior Member Avatar uživatele tominek
    Založen
    13.10.2003
    Bydliště
    Brno
    Věk
    39
    Příspěvky
    1 869
    Vliv
    245

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    karneval 2000/300
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

  5. #105
    Senior Member Avatar uživatele -=HaDeS=-
    Založen
    13.11.2002
    Bydliště
    Bratislava
    Věk
    41
    Příspěvky
    708
    Vliv
    244

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    2M/256k ,20G limit, ClearWire Performer
    Naposledy upravil -=HaDeS=-; 31.01.2006 v 12:21.
    1)Damned CPU: 3930k@4.8Ghz HT ON; MoBo: Asus Rampage 4 Gene ; RAM: 16GB ; HDDs: Samsung PRO 256GB, VelociRaptor 300GB, WDC WD15EADS 1.5TB ; Graphic adapter: Asus GTX 580; Asus HD 5850
    2)Mobile Dell XPS 1730 CPU: T8300 ; RAM: 4GB ; HDDs: 2x 160GB Graphic adapter: 8800 GTX SLI

    Slave 1: i7 920@3.9GHz Slave 2: i7 920@3.7GHz, Slave 3: AMD 1055T@4GHz Slave 4: AMD 1055T@3.9GHz Slave 5: i7 930@3.9GHz Slave 6: i7 930@3.9HGz Slave 7: i7 920@3.8HGz

  6. #106
    Senior Member Avatar uživatele J.Wade
    Založen
    01.11.2003
    Bydliště
    Praha-> Jížní Město
    Věk
    36
    Příspěvky
    685
    Vliv
    224

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Chello 256/128 ?? posledni dobou sem z toho docela zklamanej... skoda ze se zrychlovani netyka takto levnych tarifu :/
    CPU: Q8200 @ 2,33Ghz, Graphyc:GTX 650 Ti, Gygabite 1150/5400 6GB patriot,Maxtor 500gb, Corsair 600W.

  7. #107

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal J.Wade
    Chello 256/128 ?? posledni dobou sem z toho docela zklamanej... skoda ze se zrychlovani netyka takto levnych tarifu :/
    Z ceho zklamanej? FUP?

    Zrychlej se i tydle pomaly tarify, jenom asi pozdeji(davam tomu tak mesic az dva...)
    GigaByte GA-M55plus-S3G --- A64 3200+ @ 24oo ~ 1,375V BOX --- 2x512 Geil 667 CL4 @ 980 CL5 --- WD2500KS --- Acer AL1721ms --- 1/1 MBit/s via WiFi
    Blog

    09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0 aneb jeste ze ty "ochrany" programujou rozumny lidi :]

  8. #108
    Senior Member mince Avatar uživatele kecinzer
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Děčín - perla severu
    Věk
    38
    Příspěvky
    3 184
    Vliv
    271

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Já používám šťastně Karneval již od května 2002. V té době ještě Tesmedia. Včetně žasnu kolik změn od těch dob proběhlo. A teď nas čekají další rychlostní změny.
    Musím říct, že je toto připojení opravdu stabilní, nějaké výpadky se objevily jen ojediněle.
    MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
    ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
    iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2

  9. #109
    Senior Member Avatar uživatele J.Wade
    Založen
    01.11.2003
    Bydliště
    Praha-> Jížní Město
    Věk
    36
    Příspěvky
    685
    Vliv
    224

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal MEluZíNa
    Z ceho zklamanej? FUP?

    Zrychlej se i tydle pomaly tarify, jenom asi pozdeji(davam tomu tak mesic az dva...)
    Ping je na tom sice super, troufnu si rict ze perfektni... ale nacitani ztranek me obcas svou pomalosti zaskoci... jak ve FF tak v Exploreru... doufam ze to opravdu zrychli.. a nevis na kolik by se mel tento tarif zrychlovat ?? nebo je to jen tva domnenka ?? ja sem zadny oficialni zpravy moc nezpozoroval... mozna sem ale slepejs
    CPU: Q8200 @ 2,33Ghz, Graphyc:GTX 650 Ti, Gygabite 1150/5400 6GB patriot,Maxtor 500gb, Corsair 600W.

  10. #110

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Na zive o tom psali http://zive.cz/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=127931 je tam i nejaky clanek o tom.

    One more turn, one more turn, one more turn .....

  11. #111

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    CDMA - (cca 256kb/s, v plzni 500-600 kb/s)
    Athlon XP2200+ ... ASUS A7N8X-E ... GF4 MX440 64MB ... 768MB DDR400 ... Winfast TV2000 XP ... WD 80GB ... Lite-ON 52/24/52 ... DVD ASUS ... iiyama Vision Master 1451 ... Canon S400
    ---
    P4 3.0 GHz ... ASUS P4V800D-X ... Gainward SilentFX Ultra/980 (FX5700) 256MB ... 1024MB DDR400 ... WD 250GB ... Lite-ON SOHW-1693S ... ADI P750

  12. #112
    Member Avatar uživatele P3TR
    Založen
    04.09.2004
    Bydliště
    Prostějov, #overclocking
    Příspěvky
    140
    Vliv
    207

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    WiFi 256/256 za 300/mesic, uz asi 2 roky. Bez vypadku, pokud nepocitam priblblou wifi kartu v PCI D-Link... ale chystam se koupit router, tak se to snad poresi...
    MSI KT3 Ultra-ARU | AMD Athlon XP Thoroughbred 1800+@2600+ (1.65V) prime stable | CoolerMaster XDream III | Kingstone DDR400 512MB CL2.5 | GeForce 4MX 440 64MB | HITACHI 7K250 160GB 8MB PATA | LG GSA 4163B DVDRW + Toshiba SD-M1612 16x | Logitech MX1000 | Edimax EW7206APg | Realtek RTL8139/810x Fast Ethernet | Leadtek WinFast 2000XP deLuxe | EC Q3 Logic - LC-B350W PFC | Creative P580 | AOC 7K+
    linux mandriva 2006 cz

  13. #113

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    1024/256 bez limitu od Radiokomunikací
    reálně je to tak 950/700 (njn, když je provider blbej a pouští nám vyšší rychlost )
    sony vaio eb1e1e-wi | i3-330 2,13ghz | ati hd5470 (750/1800) | 4gb ram ddr3 | 320gb 5400rpm | 15,5'

  14. #114
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    311

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Crusheer
    1024/256 bez limitu od Radiokomunikací
    reálně je to tak 950/700 (njn, když je provider blbej a pouští nám vyšší rychlost )
    To je Bluetone premium? Měl bych na tebe pár otázeček, jo?

    Lokalita?

    Pingy?

    Doba zřízení? (od objednávky po stav "online"?)



    Uvažuju o ČRa docela intenzivně z toho důvodu, že mě Nextra sere čím dál víc A jelikož mi 14.2. končí "otrocká smlouva" (aka 12 měsíců závazek), tak vážně zvažuji emigraci jinam, a ČRa je asi nejžhavější kandidát?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  15. #115
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    250

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    To je Bluetone premium? Měl bych na tebe pár otázeček, jo?

    Lokalita?

    Pingy?

    Doba zřízení? (od objednávky po stav "online"?)



    Uvažuju o ČRa docela intenzivně z toho důvodu, že mě Nextra sere čím dál víc A jelikož mi 14.2. končí "otrocká smlouva" (aka 12 měsíců závazek), tak vážně zvažuji emigraci jinam, a ČRa je asi nejžhavější kandidát?
    ja k nim prechazim
    28.2 me odpoji pi*ca nextra a pujdu k bluetone
    zrizeni trva priblizne 1 mesic
    je to strasne zdlouhavy, protoze se musi jednat s ČT
    zadost o odpojeni, odpojeni, zadost o pripojeni, promereni pripojeni, konecne pripojeni
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

  16. #116

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    To je Bluetone premium? Měl bych na tebe pár otázeček, jo?

    Lokalita?

    Pingy?

    Doba zřízení? (od objednávky po stav "online"?)



    Uvažuju o ČRa docela intenzivně z toho důvodu, že mě Nextra sere čím dál víc A jelikož mi 14.2. končí "otrocká smlouva" (aka 12 měsíců závazek), tak vážně zvažuji emigraci jinam, a ČRa je asi nejžhavější kandidát?
    Tak koukám na papíry co k tomu mám

    Je to Bluetone Premium. To co máme je 1024/256, no limit, 1:20 a cena včetně DPH a pronájmu modemu (neni nutné) je 950,-/měsíc. bez modemu to bude o cca 120,- nižší. navíc ted je tam myslim nějaká akce že je to levnější.

    Lokalita: Praha 3
    Doba zřízení: jj, jak rika MISKOBOSS, jednani s CT je dlouhý

    no, pingy. co dodat? asi to že jsou v radiokomunikacích d-e-m-e-n-t-i
    http://rychlost.cz/sys/result/84.244...60/c0f9d3d26b/
    Naposledy upravil Crusheer; 12.02.2006 v 19:55.
    sony vaio eb1e1e-wi | i3-330 2,13ghz | ati hd5470 (750/1800) | 4gb ram ddr3 | 320gb 5400rpm | 15,5'

  17. #117
    Member Avatar uživatele P3TR
    Založen
    04.09.2004
    Bydliště
    Prostějov, #overclocking
    Příspěvky
    140
    Vliv
    207

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Mate nekdo pls zkusenosti s nextrou 2048/256 ?? 20GB limit, 650/mesic
    Mam ted wifi, ale muj isp je cu-ak a vecne to jede pod 30kbit/s, takze sem se rozhodl to vyresit prechodem k ADSL. Porad mam celkem strach zo toho 20GB FUPu, ale asi se to bude dat prezit...
    Jde mi hlavne o to, aby to bylo pokud mozno levny... Za tipy diky
    MSI KT3 Ultra-ARU | AMD Athlon XP Thoroughbred 1800+@2600+ (1.65V) prime stable | CoolerMaster XDream III | Kingstone DDR400 512MB CL2.5 | GeForce 4MX 440 64MB | HITACHI 7K250 160GB 8MB PATA | LG GSA 4163B DVDRW + Toshiba SD-M1612 16x | Logitech MX1000 | Edimax EW7206APg | Realtek RTL8139/810x Fast Ethernet | Leadtek WinFast 2000XP deLuxe | EC Q3 Logic - LC-B350W PFC | Creative P580 | AOC 7K+
    linux mandriva 2006 cz

  18. #118
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    311

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Crusheer : Pingni něco normálního, na rychlost.cz je to debilní ping odjakživa... V Enemy Territory mám latenci 19-40ms, zatímco Rychlost.cz mi stabilně ukazuje minimum kolem 40ms... Kdyžtak pls pingni s parametrem -n 50 třeba www.seznam.cz a pak něco zahraničního... ať si to porovnám... z rychlost.cz to má prdy vypovídací hodnotu Kdybych se tím řídil, tak si v tom ET nehraju hru, ale fotoseriál

    Ale jinak díky za odpovědi, osobně nechápu, proč to kurva trvá takhle dlouho, když už tam DSLko mám... No co , uvidíme...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  19. #119
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    311

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal P3TR
    Mate nekdo pls zkusenosti s nextrou 2048/256 ?? 20GB limit, 650/mesic
    Mam ted wifi, ale muj isp je cu-ak a vecne to jede pod 30kbit/s, takze sem se rozhodl to vyresit prechodem k ADSL. Porad mam celkem strach zo toho 20GB FUPu, ale asi se to bude dat prezit...
    Jde mi hlavne o to, aby to bylo pokud mozno levny... Za tipy diky
    Nebuď blbej a do Nextry nelez, protože po vstupu GTS se z Nextry stávaj taky cu-aci...

    Jinak 20GB FUP, záleží na tom ,jak moc taháš... Já mám FUN1M a za celej rok jsem se dostal přes limit jen jednou ( a to je tam 10GB),ale je fakt, že třeba DC++ apod. doma moc ...nepoužívám
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  20. #120
    Member Avatar uživatele P3TR
    Založen
    04.09.2004
    Bydliště
    Prostějov, #overclocking
    Příspěvky
    140
    Vliv
    207

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Nebuď blbej a do Nextry nelez, protože po vstupu GTS se z Nextry stávaj taky cu-aci...

    Jinak 20GB FUP, záleží na tom ,jak moc taháš... Já mám FUN1M a za celej rok jsem se dostal přes limit jen jednou ( a to je tam 10GB),ale je fakt, že třeba DC++ apod. doma moc ...nepoužívám
    tak sem tam stahnu nejakej film, do 20GB bych se vlezl... Sice ta rychlost laka, ale musel bych se prizpusobit...
    Tak se tak divam a bluetone vazne nevypada spatne...
    Rozhodne nehodlam platit 300 za 30kbps misto 256...
    MSI KT3 Ultra-ARU | AMD Athlon XP Thoroughbred 1800+@2600+ (1.65V) prime stable | CoolerMaster XDream III | Kingstone DDR400 512MB CL2.5 | GeForce 4MX 440 64MB | HITACHI 7K250 160GB 8MB PATA | LG GSA 4163B DVDRW + Toshiba SD-M1612 16x | Logitech MX1000 | Edimax EW7206APg | Realtek RTL8139/810x Fast Ethernet | Leadtek WinFast 2000XP deLuxe | EC Q3 Logic - LC-B350W PFC | Creative P580 | AOC 7K+
    linux mandriva 2006 cz

  21. #121

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Crusheer : Pingni něco normálního...
    Ale jinak díky za odpovědi, osobně nechápu, proč to kurva trvá takhle dlouho, když už tam DSLko mám... No co , uvidíme...
    PING
    SEZNAM.CZ
    Minimum:15ms
    Maximim:67ms
    Průměr:29ms
    GURU3D.COM
    Minimum:174ms
    Maximum:234ms
    Průměr:187ms

    Klidne muzu otestovat vic

    Dlouhy je to protože ten provider (v tvém případě Nextra, u mě to byl Telecom) má měsíční lhůtu na zrušení tvého bývalého připojení...u mě to telecom strašně natahoval
    sony vaio eb1e1e-wi | i3-330 2,13ghz | ati hd5470 (750/1800) | 4gb ram ddr3 | 320gb 5400rpm | 15,5'

  22. #122
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    250

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Crusheer
    PING
    SEZNAM.CZ
    Minimum:15ms
    Maximim:67ms
    Průměr:29ms
    GURU3D.COM
    Minimum:174ms
    Maximum:234ms
    Průměr:187ms

    Klidne muzu otestovat vic

    Dlouhy je to protože ten provider (v tvém případě Nextra, u mě to byl Telecom) má měsíční lhůtu na zrušení tvého bývalého připojení...u mě to telecom strašně natahoval
    nechci se hadat, ale na zruseni pripojeni maji max. 14 dni
    volal jsem na infolinku
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

  23. #123

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal MISKOBOSS
    nechci se hadat, ale na zruseni pripojeni maji max. 14 dni
    volal jsem na infolinku
    no, u me mel telecom 30dni
    sony vaio eb1e1e-wi | i3-330 2,13ghz | ati hd5470 (750/1800) | 4gb ram ddr3 | 320gb 5400rpm | 15,5'

  24. #124
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    250

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Crusheer
    no, u me mel telecom 30dni
    jo ale to je celkova doba, kdy te prepoji na jinou sluzbu

    ja jsem psal, ze te za 14 dni musi odpojit od te prvni
    asi jsem to spatne pochopil, je to stejne jedno

    jinak mam taky ,,slibeny,, ze me do 30 dnu prepoji z pi*ce Nextry do Bluetonu
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

  25. #125
    Member Avatar uživatele P3TR
    Založen
    04.09.2004
    Bydliště
    Prostějov, #overclocking
    Příspěvky
    140
    Vliv
    207

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Proc vas vlastne vsechny ta nextra tak silene se*re? No muj znamej s dneska stezoval, ze ho sice soupli ted za stejnou cenu z 256ky na 700, ale uz 4 dny mu net prakticky nejede... Do te doby prej pohoda.

    Ale zajimalo by me, proc na nextru vscihni tak plivete... At vim, proc do tohodle nejit
    MSI KT3 Ultra-ARU | AMD Athlon XP Thoroughbred 1800+@2600+ (1.65V) prime stable | CoolerMaster XDream III | Kingstone DDR400 512MB CL2.5 | GeForce 4MX 440 64MB | HITACHI 7K250 160GB 8MB PATA | LG GSA 4163B DVDRW + Toshiba SD-M1612 16x | Logitech MX1000 | Edimax EW7206APg | Realtek RTL8139/810x Fast Ethernet | Leadtek WinFast 2000XP deLuxe | EC Q3 Logic - LC-B350W PFC | Creative P580 | AOC 7K+
    linux mandriva 2006 cz

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Seagate: full test OK, file structure test FAILED
    Založil Hanz v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 11.06.2005, 11:13
  2. GoldMemory a Quick vs Normal test
    Založil m.a.c.a v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 07.02.2004, 20:00
  3. test stareho WB a noveho WB CPU od Galaxiho
    Založil Rob v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 08.12.2003, 12:02
  4. 3DMark2003-sound test
    Založil vlv v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 02.03.2003, 17:03

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •