Výsledky hlasování: Jak se pripojujete doma na Inet ?

Hlasující
382. Nemůžete hlasovat
  • Dial-up nebo ISDN

    9 2,36%
  • ADSL

    92 24,08%
  • Mikrovlne pripojeni (WiFi 2,4/5GHz)

    145 37,96%
  • Jine bezdratove pripojeni (Ronja, ...)

    6 1,57%
  • Pevne pripojeni (ethernet, optika, ...)

    45 11,78%
  • Kabelova televize

    93 24,35%
  • Satelitni pripojeni

    0 0%
  • Mobilni - GPRS

    21 5,50%
  • Mobilni - ostatni (CDMA ...)

    22 5,76%
  • Jine - muzete napsat jake

    0 0%
  • doma nemam pristup na net

    3 0,79%
Hlasování s vícenásobným výběrem.
Stránka 4 z 10 PrvníPrvní 12345678 ... PosledníPoslední
Výsledky 76 až 100 z 229

Téma: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

  1. #76
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    311

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    A byla to Annex A, nebo Annex B verze? O Ačkovejch nevím, ale o Bčkovejch jsem dost lidí slyšel říkat, že jsou to jedny z "nej" do USB
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  2. #77
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    250

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    A byla to Annex A, nebo Annex B verze? O Ačkovejch nevím, ale o Bčkovejch jsem dost lidí slyšel říkat, že jsou to jedny z "nej" do USB
    no mel jsem ho pred 2 rokama(nebo 3)
    a tehdy se delalo pripojeni na anex A
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

  3. #78
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    311

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Tak to jo... Já mám Bčko... A spokojenost fakt maximální, za dobu od února jsem měl TŘI výpadky způsobené poruchou sítě, ale 0 výpadků kvůli modemu.. Fakt pohodka... Ale je fakt, že na Annex A verzi nadávali lidi jak fretky, tak tím to asi bude
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  4. #79

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Používám připojení přes mobil, GPRS od T-Mobilu s 50%-80% signálem a rychlost cca 64Kb/s (chtělo by to mobil s podporou EDGE).

    P.S. Od Eurotelu GPRS 100% signálu a rychlost jen (no, abych nežral) tak do 20Kb/s (více ani ťuk).
    Telecomu odmítám platit za něco, co nehodlám používat (ne volání-chtěl bych jen internet ADSL). Jinou možnost v místě bydliště nemám...

  5. #80
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    250

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal DlouhyJony
    Používám připojení přes mobil, GPRS od T-Mobilu s 50%-80% signálem a rychlost cca 64Kb/s (chtělo by to mobil s podporou EDGE).

    P.S. Od Eurotelu GPRS 100% signálu a rychlost jen (no, abych nežral) tak do 20Kb/s (více ani ťuk).
    Telecomu odmítám platit za něco, co nehodlám používat (ne volání-chtěl bych jen internet ADSL). Jinou možnost v místě bydliště nemám...
    pockej vzdyt prece jde ADSL i bez telefoni linky
    to prece nezavisi na miste zrizeni?
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

  6. #81

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal MISKOBOSS
    pockej vzdyt prece jde ADSL i bez telefoni linky
    to prece nezavisi na miste zrizeni?
    Já ale myslím ADSL + Telefonní linka. Jinou možnost (ADSL WiFi) nemám.

  7. #82
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    311

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    2miskoboss : Pokud vím, tak sám Telecom to ještě nenabízí no a alternativci zdaleka nejsou dostupní ještě úplně všude, takže jsou ještě lokality, kde ti nic jiného, než DSL od ČTc s jejich pevnou linkou nezbývá...

    Pokud tedy myslíš službu, kterou nabízí třeba Nextra nebo Bluetone, že napíšeš telecomu o to zrušení a oni ti to nějak zřídí přes ně, bez hlasových služeb?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  8. #83
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    250

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    2miskoboss : Pokud vím, tak sám Telecom to ještě nenabízí no a alternativci zdaleka nejsou dostupní ještě úplně všude, takže jsou ještě lokality, kde ti nic jiného, než DSL od ČTc s jejich pevnou linkou nezbývá...

    Pokud tedy myslíš službu, kterou nabízí třeba Nextra nebo Bluetone, že napíšeš telecomu o to zrušení a oni ti to nějak zřídí přes ně, bez hlasových služeb?
    jo presne tak to myslim
    proste neplatis za pevnou linku, ale ADSL ti normalne jede
    ja jsem teda myslel, ze to ADSL je vsude
    a kde je telekom, tam muzou byt i ostatni
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

  9. #84

    Talking Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Wi-fi 512, jsem maximálně spokojený, páč to mám zadarmo
    Moje pecko: ASUS P5L-MX, P4 D2,8GHz ,2x2024MB Kingston 533MHz,Leadtek 8600GT 256DDR3,640GB Samsung SATA,200GB Seagate SATA II,LG GSA-4167B,FORTRON FSP350-60PN (PF),LG L222WS, Logitech WingMan Rumblepad

  10. #85
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    311

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal MISKOBOSS
    jo presne tak to myslim
    proste neplatis za pevnou linku, ale ADSL ti normalne jede
    ja jsem teda myslel, ze to ADSL je vsude
    a kde je telekom, tam muzou byt i ostatni
    Můžou být, ale leckde ještě nejsou
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  11. #86

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    2miskoboss : Pokud vím, tak sám Telecom to ještě nenabízí no a alternativci zdaleka nejsou dostupní ještě úplně všude, takže jsou ještě lokality, kde ti nic jiného, než DSL od ČTc s jejich pevnou linkou nezbývá...

    Pokud tedy myslíš službu, kterou nabízí třeba Nextra nebo Bluetone, že napíšeš telecomu o to zrušení a oni ti to nějak zřídí přes ně, bez hlasových služeb?
    Ano Bluetone. Už jsem je kontaktoval, ale bohužel nejsem v dosahu (leda že bych se kvůli tomu přehodně přestěhoval do Ústí n. Labem). Dosah prý budou i nadále rozšiřovat (v mém případě prý mám počítat tak do dvou let). Samozřejmě myslím skrze "drátky" Telecomu (platil bych jen Bluetone a jen Internet), ne WiFi.

  12. #87
    Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Teplice
    Příspěvky
    6 736
    Vliv
    300

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Rainbow
    Vodaren funguje tak, ze zaplatis tolko vody, kolko si spotreboval. Rovnako ako pocitana linka, akurat ze pri nej mas zaplatenych uz x GB dopredu a za kazdy MB platis az po prekroceni. Linka s neobmedzenymi datami za pausal je nieco, co inde nema obdobu - ked mas elektricku pripojku s 20A isticom, tak to tiez nevyuzivas "naplno"...
    Jenze vodarma na primarne naklady na kazdy/m^3 vody, za pouzivani vlastniho rozvodu neplatis temer nic. ISP nema naklady na/MB(GB) dat zadne, jeho naklady jsou dany VYHRADNE tlouskou linky. Nemluve o tom, ze konektivita v ramci CR je, pokud pominu naklady na provoz kabelu, zadarmo (respektive za clensky poplatek v ramci NIX).

    No a rozdil v nakladech na provoz jednoho nebo 50ti vlaken optiky je nepatrny.

    Ale o to ani tak nejde, jde spis o to, co si koupite. Ja "prodam" 128kbit za 500Kc/mesic. Jenze v mem pripade je tech 128kbit garantovane minimum. Bezne to tem lidem jede 256+, klido i Mbit pokud je volno. Nikdo si nestezuje, protoze vsichni vedi za co plati a co je bonus. Ono by ale vypadalo na reklamnim bordu mnohem hur, kdyby tam telecum a spol napsali ze prodavaji za 1200 DSL o rychlosti 32kbit s tim, ze to muze, ale taky nemusi jet rychleji. Taky by BFU mohli pochopit ten propastny rozdil a zmenit sve ISP.

    Zkratka jedine o co mi jde, aby byly veci nazyvany spravne a aby bylo naprosto zrejme, co si clovek kupuje a ne marketingovy kecy. Byly u me v praci lidi s nabidkou DSL. Odesli po 30s, kdyz jsem se jich zeptal na garanci a vysmal se jim. Fakt si nedovedu predstavit firmu, ktera net vyuziva a dovoli si pouzivat k pripojeni DSL ala CzechMade, kde se klido muze stat, ze to tyden nepojede vubec a nikdo neuhradi ztraty, ktere muzou byt v MKc.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

  13. #88
    Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Bratislava
    Věk
    45
    Příspěvky
    2 528
    Vliv
    279

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Chello 1024/128 - 1099.- zatial dostacuje , ale chcelo by to kusok rychlejsie za rovnaku cenu.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

  14. #89

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Mam Wifi od mistniho poskytovatele. Pousti do toho dynamicky agregovanejch 5Mbps a moje rychlost downloadu neklesa pod 2Mbit. V posledni dobe se mi povedlo namerit i 3-3,5Mbit Mesicni poplatek 399,- Jedina vada na krase je ze si tu rychlost zajistuje blokovanim nekterych portu potrebnych treba na DC++, ale to mi zas tak nevadi - to radsi rychlej internet.
    A64 X2 5000+ BE, ASUS M2N-E, 2x2GB A-Data Vitesta, Inno3D 7600GST@GT, 2x400GB Samsung, DVD-RW LG+DVD-ROM LG, Zalman 600W. Thermaltake Armor. Watercooling.

  15. #90
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    250

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Ninjaman
    Mam Wifi od mistniho poskytovatele. Pousti do toho dynamicky agregovanejch 5Mbps a moje rychlost downloadu neklesa pod 2Mbit. V posledni dobe se mi povedlo namerit i 3-3,5Mbit Mesicni poplatek 399,- Jedina vada na krase je ze si tu rychlost zajistuje blokovanim nekterych portu potrebnych treba na DC++, ale to mi zas tak nevadi - to radsi rychlej internet.
    to ses celkem vysmatej
    k cemu mas tak rychlej internet, kdyz nestahujes data?
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

  16. #91

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Vysmatej to teda sem. Poskytovatel nabizi garantovany pripojeni a pak tohle dynamicky agregovany (myslim ze je to neco jako tady mate 5Mbit a poperte se o to ) Potreboval jsem domu neco jako vymenu za modem a tohle mi prislo velice slusny - myslim jako 399,- za neomezeny pripojeni (o ty rychlosti sem netusil ze bude takhle velka). Nejsem zadnej velkej stahovac, ale co potrebuju si najdu - mesicne cca 13GB. Kazdopadne je paradni uz jenom brouzdani po netu s touhle rychlosti, nemluve kdyz sem treba narazil na patch 1.12 na BF2, kterej ma 275Mb a nemusim ho nechavat stahovat pres noc

    Myslim ze nakonec na tech zakazanejch portech na DC++ neco bude. Bejt povoleny, tak kazdy "pako" bude tahat uplne zbytecne NONSTOP cokoliv co mu prijde pod ruku a rychlost by byla v p..... Takhle si zkusenejsi uzivatele najdou co potrebujou a nezkusenejsi nevytezuji sit.
    A64 X2 5000+ BE, ASUS M2N-E, 2x2GB A-Data Vitesta, Inno3D 7600GST@GT, 2x400GB Samsung, DVD-RW LG+DVD-ROM LG, Zalman 600W. Thermaltake Armor. Watercooling.

  17. #92
    Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Založen
    22.06.2004
    Bydliště
    Brno
    Věk
    33
    Příspěvky
    1 368
    Vliv
    225

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    http://www.zive.cz/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=127417
    No nic extra, ale aspoň něco.
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

  18. #93
    Promovaný inženýr mince Avatar uživatele Doktor-Prase
    Založen
    14.05.2003
    Bydliště
    Strakonice/Praha 7
    Věk
    38
    Příspěvky
    1 130
    Vliv
    250

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Ja jedu doma na dial-up (pac tam nikdo na PC skoro neni) a v Praze 2Mbit Karneval 20GB coz prososam kazdej mesic jen to hvizdne.

    Ale ted jsem nekde cet, ze Netbox expanduje do Prahy 13, psal jsem jim email, jestli to nevidi i na expanzi jinam po Praze (treba Praha 9 Vysocany ) a prej zatim ne

    vice na http://www.netbox.cz/index.php?sekce=praha
    1) BigPiG System mk2 Phenom II x4 955; 4x2048MB DDR3; MSI FX890-GD70; CF 5830; VelociRaptor 300GB + 2xSeagate SV35.5 2TB RAID1 + Samsung F1 750GB + Samsung F2 1,5TB;Lian Li PC-8FIB; 2408WFP
    2) PigPics E-500 + ZD 1445 + ZD 4015 + SanDisk ExtremeIII 4GB + Lexar Premium 1GB - IndoCertified
    3) Pig@Work CATIA V5 r14-r18 @ Precision T5500: Intel W5590, Quadro FX3800 & Dell Ultrasharp U2410 & SpacePilot guaranteeing a minimum of 120 clicks per minute
    4) PigFun Ubuntu 9.10 @ Corsair Flash Voyager 16GB @ Mobile PiG - HP nw8240 M770; FireGL v5000; 15.4" @ 1920x1200; 1+1GB RAM
    5) MiniPig Lenovo X201i: i3 370M; 12" 1280x800 matte; 2GB DDR3 RAM; 6+ hours battery lifetime

  19. #94
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    311

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Doktor-Prase
    Ja jedu doma na dial-up (pac tam nikdo na PC skoro neni) a v Praze 2Mbit Karneval 20GB coz prososam kazdej mesic jen to hvizdne.

    Ale ted jsem nekde cet, ze Netbox expanduje do Prahy 13, psal jsem jim email, jestli to nevidi i na expanzi jinam po Praze (treba Praha 9 Vysocany ) a prej zatim ne

    vice na http://www.netbox.cz/index.php?sekce=praha
    Oni nemaj moc důvod, zdrátujou pár paneláků a maj to jako třicet činžáků... Já jsem s tímhle uplně v prdeli, protože do Prahy 1 asi UPC ani Netbox jaktěživi nedorazí
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  20. #95

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Jezevec
    Zkratka jedine o co mi jde, aby byly veci nazyvany spravne a aby bylo naprosto zrejme, co si clovek kupuje a ne marketingovy kecy. Byly u me v praci lidi s nabidkou DSL. Odesli po 30s, kdyz jsem se jich zeptal na garanci a vysmal se jim. Fakt si nedovedu predstavit firmu, ktera net vyuziva a dovoli si pouzivat k pripojeni DSL ala CzechMade, kde se klido muze stat, ze to tyden nepojede vubec a nikdo neuhradi ztraty, ktere muzou byt v MKc.
    To je pravda - tak to funguje aj u nas... Videl som uz aspon 5 letakov, ktore boli plne nejakych dristov, ale nikde tam nebolo napisane, co vlastne ponukaju. Vsade "internet za xxx korun" - a nikde min/max rychlosti, objem dat, sposob pripojenia - cize bullshity na nachytanie ludi. Seriozne ponuky byvaju az pri tych drahsich ADSL pre firmy.
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

  21. #96
    Senior Member Avatar uživatele honzAK
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    BUDEJICE-PRAHA
    Příspěvky
    2 088
    Vliv
    252

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    CDMA tady na jihu me to bezi paradne. Nic me to nestoji takze jsem spokojen, rychlost mam prez den od 35kB/s a k veceru a o vikedu se to vysplha klidne ke 110kB/s. Samozrejme zalezi na rychlosti serveru. Ale nestezuju si. V Praze kde je vysoka koncentrace mobilu tak tam uz to tak slavne nebeha.

  22. #97
    Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Založen
    22.06.2004
    Bydliště
    Brno
    Věk
    33
    Příspěvky
    1 368
    Vliv
    225

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

  23. #98
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    250

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Perfect_
    urcite hodne pozitivni zprava
    ja uz se nemuzu dockat zacatku brezna, az me pusti Nextra ze svych drapu!!!
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

  24. #99
    Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Založen
    22.06.2004
    Bydliště
    Brno
    Věk
    33
    Příspěvky
    1 368
    Vliv
    225

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Nikde jsem se tam, ale nedočel jestli to teda platí i pro ty PLUS tarify, který jsou bez FUPu, ale psali pro všechny, tak asi jo . Jinak jestli mě to zvýší na ty 3 mega, tak to bude luxus . Ne, že by todle nějak nestačilo, ale když je to zadarmo . A ještě je tu možnost, že to zvednou, ale daj tam FUP, což by bylo dost na prd, ale to snad ne .
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

  25. #100

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Ja jedu na 128kbps Wifi pres jednoho z mistnich poskytovatelu za neco pres 400Kc myslim, ze je to 420Kc. Mno a v posledni dobe me to mirne zlobi, vypadky jsou o dost castejsi nez driv. Na druhou stranu nemam zadne limity, ale ja stejne moc nestahuju a do 10GB bych se vlezl s rezervou, ale stahovat nejake patche nebo videa je na moc dlouho. Za tu cenu je to v mem bydlisti jeste porad celkem dobre, i kdyz se tu objevila dalsi firma, takze mozna prejdu, teda cely barak prejde .

    One more turn, one more turn, one more turn .....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Seagate: full test OK, file structure test FAILED
    Založil Hanz v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 11.06.2005, 11:13
  2. GoldMemory a Quick vs Normal test
    Založil m.a.c.a v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 07.02.2004, 20:00
  3. test stareho WB a noveho WB CPU od Galaxiho
    Založil Rob v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 08.12.2003, 12:02
  4. 3DMark2003-sound test
    Založil vlv v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 02.03.2003, 17:03

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •