Výsledky hlasování: Jak se pripojujete doma na Inet ?

Hlasující
382. Nemůžete hlasovat
  • Dial-up nebo ISDN

    9 2,36%
  • ADSL

    92 24,08%
  • Mikrovlne pripojeni (WiFi 2,4/5GHz)

    145 37,96%
  • Jine bezdratove pripojeni (Ronja, ...)

    6 1,57%
  • Pevne pripojeni (ethernet, optika, ...)

    45 11,78%
  • Kabelova televize

    93 24,35%
  • Satelitni pripojeni

    0 0%
  • Mobilni - GPRS

    21 5,50%
  • Mobilni - ostatni (CDMA ...)

    22 5,76%
  • Jine - muzete napsat jake

    0 0%
  • doma nemam pristup na net

    3 0,79%
Hlasování s vícenásobným výběrem.
Stránka 3 z 10 PrvníPrvní 1234567 ... PosledníPoslední
Výsledky 51 až 75 z 229

Téma: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

  1. #51
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    309

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Perfect_
    Tak ten zrcadlovej je teda pěkaná sviňárna . K té smlouvě - co jsem si to kdysi četl, tak tam samozřejmě bylo něco jako, že si můžou změnit co chcou. Ale spíš by mě zajímalo reálný riziko, vím, že nejseš věštec, ale já jen jestlis něco na tom dsl 4u nezaslechls . Díky.
    No hele, ten P2P omezovač už je v "ostrém" testu to znamená, že už údajně někteří uživatelé pocítili jeho účinky... A neoficiálně to potvrdil i zaměstnanec Nextry... Jak to bude dál nevím, ale podle mě když koupili Nextru a TELENOR, tak k tomu asi dokopu všechny, co jedou na drátech Telenoru... a to je ten internet od Volnýho, o kterým se bavíme, taktéž...

    Jinak ad smlouva : Třeba já jsem s Nextrou podepsal smlouvu, kde je FUP samozřejmě specifikovaná... To, že měli "akci" od prosince 2004 do srpna 2005, kdy jej neuplatňovali, je věc jiná... Jestli tam máš že po překročení daného objemu dat může být rychlost snížena atd.. tak tě mají a divil bych se, kdyby si tohle neošetřili, co vím, tak nějakou takovou klauzulku typu "my můžem skoro všechno, ty nám za to smíš tak akorát platit" tam má skoro každej poskytovatel...

    Citace Původně odeslal Rainbow
    Linku mam na to, aby som si prenasal to, co potrebujem a vtedy, ked potrebujem. Nie je to o tom, ze ju budem vyuzivat na x%. Potrebujem poslat mail, tak ho poslem. Potrebujem stiahnut Linux? Tak ho stiahnem za hodinku a mozem hned instalovat - keby som mal pomalu linku, tak to bude na druhy den - lenze to je neskoro. Jednoducho mam zaplatenych 10GB dat a prenesiem ich vtedy, ked treba co najrychlejsie. Ale ked to chce niekto na warez a filmy, tak mu to samozrejme nestaci.
    Tímhle odstavcem mi mluvíš naprosto z duše...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  2. #52
    Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Založen
    22.06.2004
    Bydliště
    Brno
    Věk
    33
    Příspěvky
    1 368
    Vliv
    224

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Ten P2P omezovač je jen na takový programy jako DC++? V té smlouvě je něco jako změna parametrů služby vyhrazena, o FUPu tam tuším není nic. Mám tento net dohromady s kamošem z baráku a rekord jsme měli 80GB down i up, takže si myslím, že to jde. Ale kdyby nám nasadili třeba 10GB FUP s tím, že bychom pak měli třeba 64ku, tak to by bylo hodně špatný . Jo a kamoš má 512ku od ČT s FUPem samozřejmě a je tam myslím služba, která se podle mě docela hodí a to, že ti za 50,- na den daj dvojnásobek plné rychlosti. Takže, když potřebuješ něco akutně a máš už třeba vyčerpanej FUP, tak je to imho dobrý .
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

  3. #53
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    309

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Jo, ta služba se jmenuje Expres Klik tuším...

    A ten omezovač by měl zřejmě fungovat na všechny nejrůznější torrenty, DC, eMule a podobně... Necháme se překvapit, já to u nich musím každopádně vydržet ještě minimálně do půlky února... Třeba GTS zjistí, že to není tak hrozný a že další opatření netřeba... (Ježíšku, haloo, slyšíš? Vánoce jsou pryč jen chvilku, udělej zázrak! )
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  4. #54
    Senior Member Avatar uživatele daggy
    Založen
    27.02.2003
    Bydliště
    Belá nad Cirochou/SR
    Věk
    42
    Příspěvky
    1 271
    Vliv
    240

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Ja mam WiFinu a teraz dost tlacim na providera, aby zacal obmedzovat P2P, hovori mi, ze mam uplne iny nazor ako 99% uzivatelov jeho siete. Minule blokol na 2 dni P2P a hned to slo bez vypadkov a pingy klesli na krasne hodnoty. Ale asi tie P2P ostanu, to by ho ostatni userovia ubili...
    Intel C2D E7500 2,93 GHz, Gigabyte EP-45-UD3, A-Data Vitesta 2x2GB 1066 MHz, Hitachi Deskstar 250 GB + Samsung HD321KJ 320 GB SATA II + WD 2500KS 250 GB SATA II + WD 7500AACS 750 GB SATA II, Sapphire ATI Radeon X1950XT+AC Accelero S1+AC AF 12025PWM, Creative SoundBlaster Audigy 4, LCD LG L194WT-SF 19" Widescreen + telka Hyunday, Technisat Sky Star HD2 + 85cm parabola + motor Optibox DM2800, DVD-RW SONY DRU190A, DSL2+ Router Zyxel Prestige P-660HW-T3, Razer Diamondback Chameleon, Fortron 500W PFC, Scythe Ninja rev.B + Evercool SCB-CD, Case CoolerMaster Mystique 631s

  5. #55
    Senior Member Avatar uživatele tomase
    Založen
    29.01.2004
    Bydliště
    Brno[work],Martin[home]
    Věk
    36
    Příspěvky
    1 983
    Vliv
    236

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Zrcadlový FUP? To je výmysl právě GTSka, tuším, že tuhle zvrácenost stále praktikují.. Překročíš limit a máš sníženou rychlost do konce měsíce, ovšem to není vše, ještě stejný počet dní v následujícím měsící. Čili třeba 10. den překročím, takže jsem "FUPlej" 20 dní do konce aktuálního a 20 z dalšího, čili celkem 40 dní... Moooc příjemná věc, aspoň to tak říkali všichni co od GTS zdrhli

    EDIT: S tím FUPem... Nevím, jak máš psanou smlouvu, ale pokud budou chtít, tak si určitě cestu najdou...
    tak to je nadhera, proti tomu zlaty FUP od ET pri CDMAcku.
    E4400 Ninja ¦ P35-DS3 ¦ 4x1GB DDR800 ¦ AMD HD6670 ¦ Crucial M4 64GB + WD6400AAKS + WD2500KS + 7200.10 250GB ¦ Enermax 420W ¦ NEC 3520A ¦ Centurion 5 + KAMABAY + AK-FC-03 ¦ MX510 ¦ UltraX ¦ Formula Vibration Feedback ¦ 223BW ¦ Creative T5900 + AKG K 530 ¦ not watercooled anymore

    "Pokud máte jiný názor než já, je to jasný důkaz, že se pletete." "když má 1000 pičmulínků jiný názor, jedná se o přímý důkaz, že pravdu mám já" "Jinak ke quadcore - dualcore mě vždy zdržoval, měl jsem už před 10 lety dualCPU, až quadcore je konečně rychlejší než já" "Podle některých je lepší Cialis, nicméně, pokud Vás baví píchat různé svěží mladé kusy zhruba 6 až 7 hodin denně (mám to místo posilovny), 3 hodiny spát, a zbytek pracovat, tak Viagra skutečně funguje lépe. Naprosto doporučuji. 25mg modré tabletky, a denní norma je splněna. Pak 15 hodin programování, nějaký ten hip-hop do Sennheiser sluchátek, a 3 hodiny zase spát." RH

  6. #56
    Member
    Založen
    22.08.2003
    Bydliště
    Orlová (Ostrava)
    Věk
    38
    Příspěvky
    304
    Vliv
    221

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Tak to já už přes 2 roky lítám přes Eurotel Data Nonstop, ale v červnu by nám měli natáhnout net od Karnevalu, tak to bude jiné kafe.
    Case:Chieftec DX-01B-D-U, Zdroj:LC Power 550W gold, MB:MSI KT6 Delta-LSR, CPU:AMD Athlon XP 2200+, Paměti:2xApacer 512/400, VGA:ASUS A9550GE/TD 128MB, HDD:Seagate Baracuda IV - 80GB, DVD-RW:LG GSA-4163B, DVD-Rom:Toshiba SDM2012C, Monitor:19´IBM P97, Repro:2.1 Creative Inspire P380

  7. #57
    Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    Teplice
    Příspěvky
    6 736
    Vliv
    300

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Mno k tem smlouvam, jednosranne smlouvu menit nelze a pripadne vyhrady timto smerem jsou od pocatklu neplatne. Oni samozrejme pocitaji s tim, ze je nikdo k soudu neda, ale kdyby dal, tak s vysokou pravdepodonosti vyhraje.

    Platim za Mbit 3kKc (ne sam), kdyz budu brat 10, 100, ... Mbit, pujde cena/Mbit rapidne dolu. Omezen jsem pouze rychlosti a nicim jinym.

    Veskera datova omezeni, FUPy a podobna zverstva = NEJEDNA se vpodstate o pripojeni na internet. Internet je o vymene dat. Navic dochazi k ucelovemu zkreslovani kvalit sluzby ... (proste klasicka klamava reklama).

    Zajimalo, co by ste rekli na to, kdyby vam vodarma pripojila vodu za stejnych podminek jako ISP internet. Kdyz se budete casto koupat nebo si napustite bazen, tak vam omezi tlak v potrubi, kdyz vam tyden voda nepujde vubec, je to OK, kdyz ...
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

  8. #58
    Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Založen
    22.06.2004
    Bydliště
    Brno
    Věk
    33
    Příspěvky
    1 368
    Vliv
    224

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    2Jezevec: Takže teoreticky mi ten FUP dát nemůžou? Jinak souhlasím s tím, že všechny FUP jsou docela sviňárna, ten P2P omezovač by se ještě přežil, ale kdybysme tady teďka měli fakt 64ku ve dvou, tak nevím no. Ale to je jedno, už to nebudu řešit. Uvidíme co se stane vůbec .
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

  9. #59
    Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    PRAHA - Kunratice
    Věk
    52
    Příspěvky
    6 177
    Vliv
    324

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Mikrovlnka Motorola Canopy na páteři UPC
    garantovaných 512/512 bez limitu - reálných tak 800/800
    999,- Kč bez DPH měsíčně... hmm, asi průměr, ale zase na tu naši vesnici...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

  10. #60

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Jezevec
    Zajimalo, co by ste rekli na to, kdyby vam vodarma pripojila vodu za stejnych podminek jako ISP internet. Kdyz se budete casto koupat nebo si napustite bazen, tak vam omezi tlak v potrubi, kdyz vam tyden voda nepujde vubec, je to OK, kdyz ...
    Vodaren funguje tak, ze zaplatis tolko vody, kolko si spotreboval. Rovnako ako pocitana linka, akurat ze pri nej mas zaplatenych uz x GB dopredu a za kazdy MB platis az po prekroceni. Linka s neobmedzenymi datami za pausal je nieco, co inde nema obdobu - ked mas elektricku pripojku s 20A isticom, tak to tiez nevyuzivas "naplno"...
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

  11. #61

    Red face Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    EDGE pres Nokia 6230 nebo 6630 (Praha) - prumer kolem 150kbps, vsude jinde GPRS, vse od T-Mobile, akorat jsem ted zjistil, ze pokud neco downloaduju pres Flashget nebo jinej downloader, tak mi klesa rychlost na uroven GPRS (80kbps), pricemz mesicni pausal dat rozhodne prekrocenej nemam.
    Ze by dalsi FUP formou "zpomaleni" pres porty obvyklych downloaderu?
    Uz to nejak T-Mobile prehani, nedavno dali FUP na 3GB mesicne nebo kolik, ted jeste tohle? A to vse za peknych 850,- Kc mesicne....
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

  12. #62

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Jezevec
    Mno k tem smlouvam, jednosranne smlouvu menit nelze a pripadne vyhrady timto smerem jsou od pocatklu neplatne. Oni samozrejme pocitaji s tim, ze je nikdo k soudu neda, ale kdyby dal, tak s vysokou pravdepodonosti vyhraje.

    Platim za Mbit 3kKc (ne sam), kdyz budu brat 10, 100, ... Mbit, pujde cena/Mbit rapidne dolu. Omezen jsem pouze rychlosti a nicim jinym.

    Veskera datova omezeni, FUPy a podobna zverstva = NEJEDNA se vpodstate o pripojeni na internet. Internet je o vymene dat. Navic dochazi k ucelovemu zkreslovani kvalit sluzby ... (proste klasicka klamava reklama).

    Zajimalo, co by ste rekli na to, kdyby vam vodarma pripojila vodu za stejnych podminek jako ISP internet. Kdyz se budete casto koupat nebo si napustite bazen, tak vam omezi tlak v potrubi, kdyz vam tyden voda nepujde vubec, je to OK, kdyz ...
    Jenže vodárna si narozdíl od ISP přeje, abys prolil co nejvíc vody (a zaplatil za ní), kdežto ISP chce, abys platil paušál a nejlíp vůbec nepouštěl compa a nesosal
    ...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...

  13. #63
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    309

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Jezevec
    Zajimalo, co by ste rekli na to, kdyby vam vodarma pripojila vodu za stejnych podminek jako ISP internet. Kdyz se budete casto koupat nebo si napustite bazen, tak vam omezi tlak v potrubi, kdyz vam tyden voda nepujde vubec, je to OK, kdyz ...
    Řekl bych, že je to pěkně naprd a totéž říkám o smluvních podmínkách co se týče poskytování (nejen) DSL konektivity. Myslím, že nikdo ze zde diskutujících FUP nijak obzvlášť "nemiluje", nicméně je to otázka dostupné nabídky a fin. možností. Většinou nic moc bez FUPu za slušnou cenu nedostaneš.

    To, že jsem tu tomasemu položil upřímně míněnou otázku k čemu ty data využívá neznamená, že stojím za ojebáváním zákazníků pomocí výmyslů typu FUP. Který mimochodem rozhodně nepřispívá ke zkvalitnění služeb, ale spíš naopak...

    Například u Nextry to šlo všem v pohodě až do srpna, FUP nebyl , lidi netahali jako o život, protože v podvědomí nebyl strašák "dneska je to bez limitu, zejtra nebude". A síť to zvládala. Nutno říci, že majorita nových zákazníků během roku 2005 přišla k Nextře právě při "no FUP" období a notoričtí "sosáci" mezi prvními. Ale i s nimi to šlo.

    Dnešní stav je takový, že nikdo neví, co bude zítra nebo pozítří, díkybohu třeba mě to jede v pohodě neustále, nicméně roste počet případů, kdy to lidem jede víc než hrozně. Podle mě v tomhle konrétním případě vůbec nešlo o spravedlivější přerozdělení pásma tak, aby nikdo nebyl omezován, ale byla to prachsprostá příprava na následný prodej Telenoru jako dodavatele a Nextry jako poskytovatele , zrealizovaný v prosinci 2005. Prostě aby GTS nezdědilo příliš "rozmazlené" zákazníky...

    A třeba mě osobně teď trochu hryže svědomí, protože jsem riksovi v době kdy o problémech ještě nebyla ani zmínka, Nextru doporučil a tak doufám, že to nepůjde úplně do kytek a já nebudu mít výčitky, co jsem to doporučil za xindl...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  14. #64
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    249

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    ja bych k tomu rekl taky svoje

    Nextru jsem mel 2 roky(mozna 3, ale presne nevim)
    a tu dobu to jelo paradne, sem tam byl nejakej problem, ale dalo se to prekousnout
    proste jsem byl spokojenej ,,stahovac,,(i 70GB mesicne ke me)

    dva mesice zpet prisel e-mail od Nextry, ze zkvalitnuji sluzbu!!!!
    rikam si co na tom chteji zkvalitnit?

    jo a pak to prislo
    rychlost 8KB/s!!!!
    NEXTRA: Je na vas uplatnovano FUP

    diky NEXTRO, odchazim
    kdyz jsem tam volal, ze ukoncuju smlouvu tak me marka do telefonu hlasi: To uz jste dneska patej

    prechazim bud na volny=>1024/256 za 713,- s dani za net bez FUP
    http://adsl.volny.cz/VOLNY-ADSL/
    nebo na Bluetone=>1024/256 za 1071,- bez FUP, ale i s telefonem
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

  15. #65
    Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Založen
    22.06.2004
    Bydliště
    Brno
    Věk
    33
    Příspěvky
    1 368
    Vliv
    224

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Toho Volnýho mám já a mám strach, aby to nedopadlo jako s tou Nextrou .
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

  16. #66
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    309

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal MISKOBOSS
    ja bych k tomu rekl taky svoje

    Nextru jsem mel 2 roky(mozna 3, ale presne nevim)
    a tu dobu to jelo paradne, sem tam byl nejakej problem, ale dalo se to prekousnout
    proste jsem byl spokojenej ,,stahovac,,(i 70GB mesicne ke me)

    dva mesice zpet prisel e-mail od Nextry, ze zkvalitnuji sluzbu!!!!
    rikam si co na tom chteji zkvalitnit?

    jo a pak to prislo
    rychlost 8KB/s!!!!
    NEXTRA: Je na vas uplatnovano FUP

    diky NEXTRO, odchazim
    kdyz jsem tam volal, ze ukoncuju smlouvu tak me marka do telefonu hlasi: To uz jste dneska patej

    prechazim bud na volny=>1024/256 za 713,- s dani za net bez FUP
    http://adsl.volny.cz/VOLNY-ADSL/
    nebo na Bluetone=>1024/256 za 1071,- bez FUP, ale i s telefonem
    Já uvažuji spíš o tom Bluetonu, protože Volný jede taky na Telenoru a bojím se, že to bude brzo totéž Pochybuju, že když GTS koupilo Nextru i Telenor, tak že u Nextry bude takhle "zavírat kohout" a ostatním ISP co jedou na platformě Telenoru nechá volnou ruku, aby neaplikovali FUP etc...

    Já mám smlouvu do února, zatím to jede, tak ji snad dodržím, a pokud to bude potom na pikatchu, tak zdrhám taky...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  17. #67
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    249

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Já uvažuji spíš o tom Bluetonu, protože Volný jede taky na Telenoru a bojím se, že to bude brzo totéž Pochybuju, že když GTS koupilo Nextru i Telenor, tak že u Nextry bude takhle "zavírat kohout" a ostatním ISP co jedou na platformě Telenoru nechá volnou ruku, aby neaplikovali FUP etc...

    Já mám smlouvu do února, zatím to jede, tak ji snad dodržím, a pokud to bude potom na pikatchu, tak zdrhám taky...

    ja pujdu taky do bluetonu, jenom jsem daval priklad, ze to je i levnejsi

    az budes prechazet, nezapomen na vypovedni lhutu, ktera je 3 mesice
    me smlouva taky konci v unoru, uz se nemuzu dockat>:}
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

  18. #68
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    309

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Si děláš pr*el? Vždyť byla měsíc, ne? Jdu mrknout na smlouvu...

    EDIT : Tak jsou to dva měsíce Nějak se mi to popletlo, měsíční lhůtu mám já na DPP v práci
    Naposledy upravil D_a_v_i_d; 27.12.2005 v 15:38.
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  19. #69
    Member Avatar uživatele NMS
    Založen
    29.05.2004
    Bydliště
    Polešovice (okres UH)
    Věk
    44
    Příspěvky
    143
    Vliv
    209

    Smile Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Pořád DSL 512 / 128 a nemůžu si ani slovem stěžovat (možná proto, že tak moc nestahuju). Pingy nejsou nejnižší ~ 50 ms v rámci .cz, ale jsou stabilní a kdbych neměl modem, který se 1 za 2 týdny zblázní a potřebuje reset, ani bych o tom nevěděl ...
    C2D E6550 | GB P35-DS3R | Geil 2x1GB DDRII 667 | X1800GTO | Barča 320GB SATA 7200.10 | SH-S183L | Philips 170S
    Pokud se někomu něco nelíbí, nechť mi *** políbí, nebo použije reputaci, teď
    se už ani podepisovat nemusí ...

  20. #70
    Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Založen
    22.06.2004
    Bydliště
    Brno
    Věk
    33
    Příspěvky
    1 368
    Vliv
    224

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    A od koho? A jakej modem? Mě to taky občas dělá , ale teďka dlouho ne, kamoš to prej možná nějak vychytal, tak uvidím.
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

  21. #71
    Member Avatar uživatele NMS
    Založen
    29.05.2004
    Bydliště
    Polešovice (okres UH)
    Věk
    44
    Příspěvky
    143
    Vliv
    209

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal Perfect_
    A od koho? A jakej modem? Mě to taky občas dělá , ale teďka dlouho ne, kamoš to prej možná nějak vychytal, tak uvidím.
    Contactel a Santis 150, pro který je de facto nulová podpora. Zatím ale stačilo vyp/zap a jel ... Firmware jsem na něj nenašel nikde.
    C2D E6550 | GB P35-DS3R | Geil 2x1GB DDRII 667 | X1800GTO | Barča 320GB SATA 7200.10 | SH-S183L | Philips 170S
    Pokud se někomu něco nelíbí, nechť mi *** políbí, nebo použije reputaci, teď
    se už ani podepisovat nemusí ...

  22. #72
    Senior Member Avatar uživatele Perfect_
    Založen
    22.06.2004
    Bydliště
    Brno
    Věk
    33
    Příspěvky
    1 368
    Vliv
    224

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Aha já mám Volnýho a Asus T4163 a taky vždicky stačí vypnout a zapnou, ale má ho doma kamoš, se kterým to mám dohromady a občas není doma, tak jsem odříznutej .
    pc i5, etc.
    ntb i5, etc.

  23. #73
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    249

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    ja mam teda modem alcatel speed touch home, a nemam s tim nejmensi problem
    je to jeste anex A, a krouti urcite uz 2 rok
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

  24. #74
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Založen
    08.12.2002
    Bydliště
    Praha
    Věk
    40
    Příspěvky
    5 153
    Vliv
    309

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Heh, teď mě asi USB odpůrci sepsujou, ale já nedám dopustit na Alcatel SpeedTouch USB (rejnok), za skoro rok nebyl s modemem JEDINEJ byť sebemenší problém
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

    Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

  25. #75
    Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Založen
    11.03.2003
    Bydliště
    Brno-Kr. Pole
    Věk
    37
    Příspěvky
    2 084
    Vliv
    249

    Standardní Re: Jak se doma pripojujete na Inet ? - Aktualizovano

    Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Heh, teď mě asi USB odpůrci sepsujou, ale já nedám dopustit na Alcatel SpeedTouch USB (rejnok), za skoro rok nebyl s modemem JEDINEJ byť sebemenší problém
    tak tento ,,modem,, jsem mel taky, a byl uplne nahovno!!!!!
    odpojoval se od site sam od sebe

    pak jsem presel na sitovku a problem byl vyresenej
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. Seagate: full test OK, file structure test FAILED
    Založil Hanz v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 11.06.2005, 11:13
  2. GoldMemory a Quick vs Normal test
    Založil m.a.c.a v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 07.02.2004, 20:00
  3. test stareho WB a noveho WB CPU od Galaxiho
    Založil Rob v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 08.12.2003, 12:02
  4. 3DMark2003-sound test
    Založil vlv v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 02.03.2003, 17:03

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •