Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Server odmítá přidělit IP

  1. #1

    Standardní Server odmítá přidělit IP

    Ahoj, mam na svem kompu CDMA a jsem spojen krizenym kablem s tatovym notebookem. Na notebooku musi byt nastavene, ze Ip ma byt prideleno serverem DHCP, jenze nejak mu ho nechce pridelit, proste se ukaze: Nacitani sitove adresy a po chvili to vyhodi hlasku, ze sit je nefunkcni. Do dneska to fungovalo bez problemu, ale znicehonic se to podelalo. Podotykam ze firewally jsou vsude vypnuty.
    AMD64 3000+ s939 ---> MB Gigabyte K8NS Ultra-939 ---> 512MB DDR 400MHz ---> Gigabyte nVidia GeForce 6800 Fanless+HeatPipe+HeatSink ---> Maxtor 160GB SATA 8MB cache ---> DVD-RW LG 4160 ---> Eurocase 350W ---> Microsoft Intellimouse Explorer 4.0 ---> AOC 19\" CRT ---> WinXP+SP2 ---> Eurotel CDMA

  2. #2
    Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Praha, Sanctuary
    Věk
    39
    Příspěvky
    8 225
    Vliv
    300

    Standardní

    Zkus na tom pocitaci ktery dela server pro pripojeni disablovat a znovu enablovat to sdileni. Asi se ti to tam nejak podelalo a nebezi ti dhcp.
    CUBE> 3570K IHS mod@ 4.4 GHz + NH-U9B ◦ 16 GB ◦ ASUS P8Z77-M ◦ HD7850 2GB @ 1110/5480 + Mk 26 ◦ 240 GB SSD ◦ SS-II 380 W ◦ LIAN LI PC-V351B plexi mod ◦ LG IPS231p
    WORK> HP EliteBook 840 G5 ◦ i7 8550U 1.8/4.0 GHz ◦ 32 GB DDR3 ◦ 512 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 24" ASUS FullHD ◦ Win10 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 4 TB WD GREEN + 3x3 TB WD RED RAID5 ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung LE40B650 40" FullHD ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB750GL ◦ HP PS1810-8G ◦ UniFi AP AC LR ◦ OKI MB461
    ◦ Canon PiXMA MG5350

  3. #3
    Senior Member
    Založen
    09.10.2002
    Bydliště
    Praha
    Příspěvky
    1 406
    Vliv
    249

    Standardní

    jiz se mi stalo asi u dvou lidi, kterym spravuji pocitac doma, ze proste nejak windows(xp pro sp1) na klientovi nedokazaly brat ze serveru z dhcp ip adresu. pokud se ale zadala manualne, vse fungovalo.

    takze zkus, zda to jde s manualne zadanou ip adresou, pokud ano je to jasne. a pokud bys trval na tom ziskavani ipcka z dhcp, tak jedine reinstall windowsu na klientovi.

    pokud problem nebude na klientovi, bude na serveru jak pise marty.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •