Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: zahadne zvysenie teploty na chipe abit kv7

  1. #1

    Standardní zahadne zvysenie teploty na chipe abit kv7

    na tej doske mam amd taktovane 200*10
    nic som nerobil, teplota v izbe nebola vynimocna
    az zrazu alarm zacne piskat a na chipsete ukaze teplotu 85*C, a stale stupala
    po restarte sa to zopakovalo asi 3x
    potom uz nie...
    co to malo akoze znamenat?
    s pc som absolutne nic nerobil
    mal niekto podobnu skusenost?
    Born to ROCK, DRINK & FUCK!

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele NOD
    Založen
    04.11.2002
    Bydliště
    Bratislava-5trzalka
    Věk
    41
    Příspěvky
    1 792
    Vliv
    247

    Standardní

    nesekol/nezavadzal/ sa ti neaky kabel na chladici na chipsete?


    Oprava zle som cital
    KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)

  3. #3

    Standardní

    Co máš na chipsetu za chlazení?

    Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

  4. #4

    Standardní

    2NOD
    nie, absolutne nic som nerobil, yiadne yasahz...proste teplota sama od seba stupla
    2BeachKEN
    namiesto povodneho vetraku na pliesku tam mam hodenz pasiv v tvare stvorca

    btw, akurat pozeram ze tento thread mal byt o kolonku nizsis vo VIA chipsetoch :x ...ale uz to je jedno
    Born to ROCK, DRINK & FUCK!

  5. #5

    Standardní

    Zkus dát na ten pasiv ruku, jestli se opravdu nepřehřívá, eventuelně ofukovat chvíli nějakým fanem. Pastu si tam dával jakou?

    Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

  6. #6

    Standardní

    A naozaj to ukazuje teplotu chipsetu Este som taku dosku nevidel.
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

  7. #7
    Senior Member VIP Avatar uživatele Rabban
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Praha
    Příspěvky
    894
    Vliv
    238

    Standardní

    presunuto do sekce via cipove sady
    Core 2 Duo E7300 3,33GHz, 2x2GB Corsair Dominator 1066 Gigabyte EP45 UD3LR WDC740GD Raptor Ga Geforce 8800GTS 640MB

  8. #8
    mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Založen
    08.10.2002
    Bydliště
    pardubice
    Příspěvky
    7 267
    Vliv
    309

    Standardní

    -zaneseny chladic
    -odchazejici vetrak
    -spatne nasazeny chladic ( ted se uvolnil )
    -spatna pasta
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

  9. #9

    Standardní

    Citace Původně odeslal Rainbow
    A naozaj to ukazuje teplotu chipsetu Este som taku dosku nevidel.
    Jiste ze ne, u tyhle desky je znamo, ze teplotu systemu vubec nemeri ... http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php...af6ef590354f82
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

  10. #10
    Senior Member
    Založen
    09.10.2002
    Bydliště
    Batovany - Partizanske
    Věk
    45
    Příspěvky
    800
    Vliv
    239

    Standardní

    Pokial myslis PWM Temperature, mala by to byt citujem : "PWM teplota by měla být snímána čidlem co je u regulátorů napájení CPU - černý mosfety hodně se hřejí, můžou mít teplotu až 80°c"

    Lebo KV7 meria teploty akurat tak CPU a horeuvedenu PWM..

    Mam tiez tuto dosku a par-krat sa mi stalo, ze ked som nastavil CPU VOLTAGE v BIOSe na DEFAULT (co by malo byt 1,65V) - doska mi tam z neznameho dovodu supla 1,85V a vsimol som si toho az vo windozoch , ked mi tiez letela teplota PWM (as nou aj CPU ) hore jaq sialena ... tak som spustil CPU-Z a kukam jaq baran ze voltaz cpu je 1,87V Tak som radsej nastavil v BIOSe voltaz NATVDRO na 1,60 V a odvtedy idem uplne stabilne a hlavne COOLovo
    ASUS P5Q; Quad Q8300 AC Freezer7 Pro; 4x2GB 1066MHz DDR2 Kingston HyperX BE 2x 500GB SATA WD AAKS; 160 GB SATA WD AAJS; Sapphie HD4850 512MB DDR3 Accelero S1; DVD-ROM + DVD-RW:LG sata; LG 20" LCD L206WTQ-WF 2ms DVI; 2,5" 20GB HDD IBM Travelstar-USB2.0; TV Tuner WinFast DTV2000H; 8x8 glacial silent fan OUT on back, 12x12 glacial silent fan IN on side POWERED BY EuoCase Silent 550W

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •