Stránka 2 z 20 PrvníPrvní 12345612 ... PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 492

Téma: NVIDIA - Biosy a flashovani

  1. #26
    Member Avatar uživatele Rutuf
    Založen
    10.09.2004
    Bydliště
    Mladá Boleslav
    Příspěvky
    273
    Vliv
    240

    Standardní

    Nevi nekdo jaky jsou ty casovani myslim ze jsou tyto moznosti nemohly by to nekdo seradit od nejagresivnejsiho po nejhorsi
    07 03 0F 43
    07 03 0F 40
    07 03 0F 03
    07 00 0F 40
    CPU - Intel Core 2 Duo E6600 2,4GHz - Thermaltake Big Typhon MB - ASUS P5B Deluxe RAM - Kingston 2x1024MB 750MHz CL4 GPU - X1950PRO 256MB HDD - SATA 2 2x 320GB DVD-ROM - LG 4082B CASE - 3R System Air Black ZDROJ - LC Power 550W 12cm fan Monitor - CRT 19" Samsung SyncMaster 957DF Zvuk - SB Audidy2 ZS, Gembird WCS-YF-1A

  2. #27
    Moderátor Avatar uživatele Masster
    Založen
    21.03.2003
    Bydliště
    Světlá n. S.
    Věk
    41
    Příspěvky
    7 011
    Vliv
    340

    Standardní

    Citace Původně odeslal Octopussy
    Citace Původně odeslal Mr_ORO
    takze nabootoval som do DOSu, napisal nvflash.exe -b zaloha alebo aj nvflash.exe -b zaloha.rom a vypisalo mi toto ,,load error: no DPMI - get csdpmi*b.zip WTF
    to ti pise, protoze nemas na ty diskete kompletni nvflash- to jest se souborem csdpmi.............

    edit/ ja mam problem s prolinkem viz popis, OEE mi [kdyz si stahnu bios primo z karty-] nabidne voltaz 1.1 - 1.4, coz mi je na nic... u biosu z 5950u je voltaz 1.5 coz je to co potrebuju, ale karta mi to nebere, nvflash i wwflash pisou erory- ze tam nesedej nejaky cisla -proste tam asi nepasujou
    Zkousel jsi odskrtnout general mode? To by melo pomoct.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

  3. #28

    Standardní

    Citace Původně odeslal Masster
    Zkousel jsi odskrtnout general mode? To by melo pomoct.
    jasne, to nepomaha...... fakt nevim, zkousel sem i jiny verze OEE
    Only GOD can judge me....
    Asus A7N8X-E Deluxe; 2x 512mb ; Athlon Xp 2800+@ 2500Mhz 1.75V; Gigabyte PCU31-VH 47 burn..; Prolink Geforce Fx 5900XT 390/700@ 510@920; Samsung SpinPoint P Series SP1614C - 160GB SATA; Chieftec BX- 360W

  4. #29
    Moderátor Avatar uživatele Masster
    Založen
    21.03.2003
    Bydliště
    Světlá n. S.
    Věk
    41
    Příspěvky
    7 011
    Vliv
    340

    Standardní

    Citace Původně odeslal Octopussy
    Citace Původně odeslal Masster
    Zkousel jsi odskrtnout general mode? To by melo pomoct.
    jasne, to nepomaha...... fakt nevim, zkousel sem i jiny verze OEE
    Posledni verzi OEE nebo NiBiToru? Jestli to nepujde ani tam tak je to opravdu divne.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

  5. #30
    Junior Member Avatar uživatele Azurits
    Založen
    27.09.2004
    Bydliště
    Ostrava
    Věk
    49
    Příspěvky
    24
    Vliv
    0

    Standardní NVIDIA-Biosy a flashovani

    Mam problem s MSI 5900xt VTD128.Bios jsem flashnul podle navodu,ale karta funguje 10 az 15 min(v benchmarcich) a potom se zacne zasekavat
    obraz.Nemam pasivy na pametech,muze to byt v tom?



    __________________________________________________ ________
    AMD Barton 2800+|Asus A7V880|2x512 MB DDR333|MSI 5900XT VTD 128 DDR|Seagate 160GB 8MB cache
    Samsung 40GB 2MB cache|Creative Sound Blaster5.1|Anthler 350W|

  6. #31

    Standardní

    Citace Původně odeslal Masster
    Posledni verzi OEE nebo NiBiToru? Jestli to nepujde ani tam tak je to opravdu divne.
    oboje, posledni verze... a furt nic
    zkousel sem i jiny biosy 5900XT, ale u zadnyho to u me nejde... biosy z 5900u a 5950u mi tam nepasujou...takze sem asi v ....
    Only GOD can judge me....
    Asus A7N8X-E Deluxe; 2x 512mb ; Athlon Xp 2800+@ 2500Mhz 1.75V; Gigabyte PCU31-VH 47 burn..; Prolink Geforce Fx 5900XT 390/700@ 510@920; Samsung SpinPoint P Series SP1614C - 160GB SATA; Chieftec BX- 360W

  7. #32
    Moderátor Avatar uživatele Masster
    Založen
    21.03.2003
    Bydliště
    Světlá n. S.
    Věk
    41
    Příspěvky
    7 011
    Vliv
    340

    Standardní

    Citace Původně odeslal Octopussy
    Citace Původně odeslal Masster
    Posledni verzi OEE nebo NiBiToru? Jestli to nepujde ani tam tak je to opravdu divne.
    oboje, posledni verze... a furt nic
    zkousel sem i jiny biosy 5900XT, ale u zadnyho to u me nejde... biosy z 5900u a 5950u mi tam nepasujou...takze sem asi v ....
    Nemuzes sem hodit, co presne ti to pise?

    Citace Původně odeslal Azurits
    Mam problem s MSI 5900xt VTD128.Bios jsem flashnul podle navodu,ale karta funguje 10 az 15 min(v benchmarcich) a potom se zacne zasekavat
    obraz.Nemam pasivy na pametech,muze to byt v tom?
    To vypada na throtling, pokud se karta nejak extremne neprehriva, tak muzes zkusit zmenit frekvenci throtlingu.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

  8. #33
    Junior Member Avatar uživatele Azurits
    Založen
    27.09.2004
    Bydliště
    Ostrava
    Věk
    49
    Příspěvky
    24
    Vliv
    0

    Standardní

    Problem je ze nevim co je to throtling a kde tu frekvenci zmenim.A jakou teplotu by karta nemela presahnout(priblizne?).

    __________________________________________-
    AMD Barton 2800+|Asus A7V880|2x512 MB DDR333|MSI 5900XT VTD 128 DDR|Seagate 160GB 8MB cache
    Samsung 40GB 2MB cache|Creative Sound Blaster5.1|Anthler 350W|
    AZURIT's : AMD A64 X2 4800+ EE | M/B Asus M2N-E SLI | 4x1024 MB DDRII 800+ A-Data | Asus EN8800 GTS 640MB DDR3 | Chieftec CFT-560W |
    Seagate 160GB 8MB cache | Samsung 40GB 2MB cache | Creative Sound Blaster X-Fi Platinum | Beyerdynamic DT990 PRO | Razer Copperhead | Razer Exactmat Control

  9. #34
    Moderátor Avatar uživatele Masster
    Založen
    21.03.2003
    Bydliště
    Světlá n. S.
    Věk
    41
    Příspěvky
    7 011
    Vliv
    340

    Standardní

    Citace Původně odeslal Azurits
    Problem je ze nevim co je to throtling a kde tu frekvenci zmenim.A jakou teplotu by karta nemela presahnout(priblizne?).
    Throtling je, ze pri prekroceni urcite teploty se karta sama podtaktuje. Upravit si to muzes v NiBiToru. Proste vyrovnas throtling s 3D a melo by byt po problemu, nezapomen pridat i voltiky

    Btw. ten podpis si hod do profilu
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

  10. #35

    Standardní

    takze se mi nakonec podarilo najit bios 5950u [reference nvidia], kterej mi slape.....
    Only GOD can judge me....
    Asus A7N8X-E Deluxe; 2x 512mb ; Athlon Xp 2800+@ 2500Mhz 1.75V; Gigabyte PCU31-VH 47 burn..; Prolink Geforce Fx 5900XT 390/700@ 510@920; Samsung SpinPoint P Series SP1614C - 160GB SATA; Chieftec BX- 360W

  11. #36
    Junior Member Avatar uživatele Azurits
    Založen
    27.09.2004
    Bydliště
    Ostrava
    Věk
    49
    Příspěvky
    24
    Vliv
    0

    Standardní

    Citace Původně odeslal Masster
    Citace Původně odeslal Azurits
    Problem je ze nevim co je to throtling a kde tu frekvenci zmenim.A jakou teplotu by karta nemela presahnout(priblizne?).
    Throtling je, ze pri prekroceni urcite teploty se karta sama podtaktuje. Upravit si to muzes v NiBiToru. Proste vyrovnas throtling s 3D a melo by byt po problemu, nezapomen pridat i voltiky

    Btw. ten podpis si hod do profilu
    Kolik voltiku asi?A jeste jednou prosim kolik by karta nemela presahnout teplotu(priblizne)?

  12. #37
    Moderátor Avatar uživatele Masster
    Založen
    21.03.2003
    Bydliště
    Světlá n. S.
    Věk
    41
    Příspěvky
    7 011
    Vliv
    340

    Standardní

    Citace Původně odeslal Azurits
    Citace Původně odeslal Masster
    Citace Původně odeslal Azurits
    Problem je ze nevim co je to throtling a kde tu frekvenci zmenim.A jakou teplotu by karta nemela presahnout(priblizne?).
    Throtling je, ze pri prekroceni urcite teploty se karta sama podtaktuje. Upravit si to muzes v NiBiToru. Proste vyrovnas throtling s 3D a melo by byt po problemu, nezapomen pridat i voltiky

    Btw. ten podpis si hod do profilu
    Kolik voltiku asi?A jeste jednou prosim kolik by karta nemela presahnout teplotu(priblizne)?
    80 stupnu je jeste unosna hranice pro normalni provoz, jinak je to myslim 120. Throtling musis vyrovnat s 3D, zalezi na tom kolik mas u 3D nastaveno
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

  13. #38
    Junior Member Avatar uživatele Azurits
    Založen
    27.09.2004
    Bydliště
    Ostrava
    Věk
    49
    Příspěvky
    24
    Vliv
    0

    Standardní

    Throtling jsem vyrovnal.Ale nemuzu nikde najit teplotu jadra?Je na to nejaka utilita?


    ______________________________________
    AMD Barton 2800+|Asus A7V880|2x512 MB DDR333|MSI 5900XT VTD 128 DDR|Seagate 160GB 8MB cache
    Samsung 40GB 2MB cache|Creative Sound Blaster5.1|Anthler 350W|
    AZURIT's : AMD A64 X2 4800+ EE | M/B Asus M2N-E SLI | 4x1024 MB DDRII 800+ A-Data | Asus EN8800 GTS 640MB DDR3 | Chieftec CFT-560W |
    Seagate 160GB 8MB cache | Samsung 40GB 2MB cache | Creative Sound Blaster X-Fi Platinum | Beyerdynamic DT990 PRO | Razer Copperhead | Razer Exactmat Control

  14. #39
    Moderátor Avatar uživatele Masster
    Založen
    21.03.2003
    Bydliště
    Světlá n. S.
    Věk
    41
    Příspěvky
    7 011
    Vliv
    340

    Standardní

    Citace Původně odeslal Azurits
    Throtling jsem vyrovnal.Ale nemuzu nikde najit teplotu jadra?Je na to nejaka utilita?


    ______________________________________
    AMD Barton 2800+|Asus A7V880|2x512 MB DDR333|MSI 5900XT VTD 128 DDR|Seagate 160GB 8MB cache
    Samsung 40GB 2MB cache|Creative Sound Blaster5.1|Anthler 350W|
    Teplotu muzes zjistit normalne pres ovladace nebo zkus rivatuner, tam si teplotu muzes prepnout i do tray.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

  15. #40
    Junior Member Avatar uživatele Azurits
    Založen
    27.09.2004
    Bydliště
    Ostrava
    Věk
    49
    Příspěvky
    24
    Vliv
    0

    Standardní

    Citace Původně odeslal Masster
    Citace Původně odeslal Azurits
    Throtling jsem vyrovnal.Ale nemuzu nikde najit teplotu jadra?Je na to nejaka utilita?


    ______________________________________
    AMD Barton 2800+|Asus A7V880|2x512 MB DDR333|MSI 5900XT VTD 128 DDR|Seagate 160GB 8MB cache
    Samsung 40GB 2MB cache|Creative Sound Blaster5.1|Anthler 350W|
    Teplotu muzes zjistit normalne pres ovladace nebo zkus rivatuner, tam si teplotu muzes prepnout i do tray.

    Zkousel jsem rivatuner a nevim kde to zapnout,je mozne to ta karta nepodporuje?A navic v oknech mi obcas probliknou cary a zase zmizi,ale benchmark a hry jsou v pohode.

  16. #41

    Standardní

    Citace Původně odeslal Azurits
    Zkousel jsem rivatuner a nevim kde to zapnout,je mozne to ta karta nepodporuje?A navic v oknech mi obcas probliknou cary a zase zmizi,ale benchmark a hry jsou v pohode.
    hned prvni okno rivatuneru- vedle typu karty je coustomize- klikni a vyjede ti rada obrazku, klikni na ten kde lupa lupuje :] ten chip..........

    tak sem tam nacpal bios z BFG 5950u - u toho facha tv out, ale vykon je vazne divnej... predtim 500/940 3dmark01- 16800 03-6083
    tedkon 490/980 16300 5700

    takze je doooost divny ze klesl takt jadra, namisto toho aby stoupnul
    a i na tehle taktech bych si predstavoval jiny skore

    vam jdou editovat biosy 5900xt- aby umoznily 1.5v jadru?

    Edited by Masster: trosku prehledneji priste, dekuji
    Only GOD can judge me....
    Asus A7N8X-E Deluxe; 2x 512mb ; Athlon Xp 2800+@ 2500Mhz 1.75V; Gigabyte PCU31-VH 47 burn..; Prolink Geforce Fx 5900XT 390/700@ 510@920; Samsung SpinPoint P Series SP1614C - 160GB SATA; Chieftec BX- 360W

  17. #42
    Junior Member Avatar uživatele Azurits
    Založen
    27.09.2004
    Bydliště
    Ostrava
    Věk
    49
    Příspěvky
    24
    Vliv
    0

    Standardní

    Citace Původně odeslal Octopussy
    Zkousel jsem rivatuner a nevim kde to zapnout,je mozne to ta karta nepodporuje?A navic v oknech mi obcas probliknou cary a zase zmizi,ale benchmark a hry jsou v pohode.
    ..........................................
    Tak tam neni teplota ale nejaky coreVID coz nevim co je.V NiBitoru jsem nastavil throtling podle 3D 1.5V(475MHz).Poradte mi stou teplotou pls.
    AZURIT's : AMD A64 X2 4800+ EE | M/B Asus M2N-E SLI | 4x1024 MB DDRII 800+ A-Data | Asus EN8800 GTS 640MB DDR3 | Chieftec CFT-560W |
    Seagate 160GB 8MB cache | Samsung 40GB 2MB cache | Creative Sound Blaster X-Fi Platinum | Beyerdynamic DT990 PRO | Razer Copperhead | Razer Exactmat Control

  18. #43
    Member Avatar uživatele Rutuf
    Založen
    10.09.2004
    Bydliště
    Mladá Boleslav
    Příspěvky
    273
    Vliv
    240

    Standardní

    Citace Původně odeslal Azurits
    Citace Původně odeslal Octopussy
    Zkousel jsem rivatuner a nevim kde to zapnout,je mozne to ta karta nepodporuje?A navic v oknech mi obcas probliknou cary a zase zmizi,ale benchmark a hry jsou v pohode.
    ..........................................
    Tak tam neni teplota ale nejaky coreVID coz nevim co je.V NiBitoru jsem nastavil throtling podle 3D 1.5V(475MHz).Poradte mi stou teplotou pls.
    spodní graf ukazuje napájecí napětí grafického čipu VID (je možné vidět stupně "1"=1.2V, "2"=1.3V a "3"=1.4V).
    CPU - Intel Core 2 Duo E6600 2,4GHz - Thermaltake Big Typhon MB - ASUS P5B Deluxe RAM - Kingston 2x1024MB 750MHz CL4 GPU - X1950PRO 256MB HDD - SATA 2 2x 320GB DVD-ROM - LG 4082B CASE - 3R System Air Black ZDROJ - LC Power 550W 12cm fan Monitor - CRT 19" Samsung SyncMaster 957DF Zvuk - SB Audidy2 ZS, Gembird WCS-YF-1A

  19. #44
    Member Avatar uživatele Rutuf
    Založen
    10.09.2004
    Bydliště
    Mladá Boleslav
    Příspěvky
    273
    Vliv
    240

    Standardní

    Zkousel sem zjistit na moji MSI FX5900XT Throtling je normalni ze kdy vypnu narocnej test grafiky tak tam hned skoci Throtling mod tzn ze se podtaktuje a pak teprve prejde na frkvenci 2D?
    CPU - Intel Core 2 Duo E6600 2,4GHz - Thermaltake Big Typhon MB - ASUS P5B Deluxe RAM - Kingston 2x1024MB 750MHz CL4 GPU - X1950PRO 256MB HDD - SATA 2 2x 320GB DVD-ROM - LG 4082B CASE - 3R System Air Black ZDROJ - LC Power 550W 12cm fan Monitor - CRT 19" Samsung SyncMaster 957DF Zvuk - SB Audidy2 ZS, Gembird WCS-YF-1A

  20. #45
    Junior Member Avatar uživatele Azurits
    Založen
    27.09.2004
    Bydliště
    Ostrava
    Věk
    49
    Příspěvky
    24
    Vliv
    0

    Standardní

    Citace Původně odeslal Rutuf
    Zkousel sem zjistit na moji MSI FX5900XT Throtling je normalni ze kdy vypnu narocnej test grafiky tak tam hned skoci Throtling mod tzn ze se podtaktuje a pak teprve prejde na frkvenci 2D?
    Masster to vysvetluje nahore.Muj problem po flashnuti (na MSI 5950ultra)jsem musel vyrovnat throtling s 3D(frekvence,volty)2D zustava stejne.
    Jinak pri zatezi se karta podtakovala(asi v zavislosti na teplote jadra) a obraz se zacal skubat.Ale porad nevim jak zjistim tu teplotu.
    AZURIT's : AMD A64 X2 4800+ EE | M/B Asus M2N-E SLI | 4x1024 MB DDRII 800+ A-Data | Asus EN8800 GTS 640MB DDR3 | Chieftec CFT-560W |
    Seagate 160GB 8MB cache | Samsung 40GB 2MB cache | Creative Sound Blaster X-Fi Platinum | Beyerdynamic DT990 PRO | Razer Copperhead | Razer Exactmat Control

  21. #46
    Senior Member
    Založen
    17.01.2003
    Bydliště
    Brno
    Příspěvky
    1 174
    Vliv
    270

    Standardní

    Tento navod je na 5900nu a nie XT. V tom navode je zmena voltaze pre XT napisana nizsie a max je tam 1.4V. Takze 1.5V tam asi nedam
    Inac som podla toho navodu zmenil casovanie pamati. S povodnym biosom som natajtoval na 470/749. S upravenym casovanim som pamate dostal na 920 bez artefaktov. Cela karta ide pretaktovat viac, len by to chcelo lepsie chladenie a trochu viac voltikov. Narast vykonu pri 470/920 optroti 390/700 bol o cca 1000 2k3markov. Pri 470/749 bol narast oproti 390/700 cca 500 3k2markov.
    Na zostave co mam v popise som z nej najviac vytlacil 6124 3k2markov.
    Citace Původně odeslal Masster
    Citace Původně odeslal Toxic
    Na grafiku vid popis som pustil OmniExtremeEdit a zistil som, ze do gpu 1.5V nepustim, aspon nie cez tento editor. Co sa stane, ak zmenim bios v nejakom inom editore tak, ze mu natvrdo nastavim 1.5V? Da sa to vobec?
    On jiny editor neexistuje Jelikoz mas 5900XT tak mas uz jen jedinou moznost, v OEE si dej Tools a Hex view a poradne si precti tohle (ale uvidis, ze to neni zrovna jednoduche):

    GPU VOLTS.
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    Closely located to the three speed tables, is another Table of seven 2 Bit values for controlling GPU Volts, structured as follows,

    07 78 04 82 05 8C 06

    The purpose of this table is to set the GPU volts during 2D, Throttling and 3D modes. In simple terms, the first two bit value represents the max number of table options, and the follow on three 4 bit words show the actual options that are set for this bios. However note that the first two bits of each 4 bit word is only an indicator, and has no functional purpose other than it indicates the volts expected (found by, converting to decimal/100). The last two bits of each 4 bit word are the important ones, because they set the GPU volts for the various modes of the card.

    Using above example shows,

    (hex 78.)/100 or 120/100 = 1.2 = 04 option.
    (hex 82)/100 or 130/100 = 1.3 = 05 option.
    (hex 8C)/100 or 140/100 = 1.4 = 06 option.

    This shows that GPU volts in 2D as set by option 04 is 1.2V, and in Throttling mode as set by option 05 is 1.3V and finally 3D as set by option 06 is 1.4V. You can however interchange any of the 4 bit values, and thus set 2D GPU volts at 1.4V if desired.

    There is a seventh option, indicated by the "07" at the start of the table, which is needed by a 5950u, where it sets the GPU volts at 1.5V in order that it can run at higher speeds. And when present is normally represented by "96 07" in the 3D position of the table. And, although not normally used in a 5900nu or 5900u bios, there is no reason why either of these can't have the GPU volts set to give the same 1.5v of a 5950u.
    Intel E6300, Gigabyte 965P-DS4, Coolermaster Hyper Tx, Corsair 2048MB Twinx XMS6-6400, Western Digital WD3200AAKS, Benq DW1640, Samsung SH-S203P, Leadtek PX7900GS, M-Audio Revolution 5.1, Seasonic S12-430, Genius SW-HF5.1, Samsung SyncMaster 940B,
    Logitech Mx400.

  22. #47
    Member Avatar uživatele Rutuf
    Založen
    10.09.2004
    Bydliště
    Mladá Boleslav
    Příspěvky
    273
    Vliv
    240

    Standardní

    Teoreticky kdyz bych na XTcku zmenil
    03 78 01 82 02 8C 03 na
    03 78 01 82 02 96 03 melo by to zvednout napeti na 1.5V
    prakticky nevim a nechce se mi to zkouset
    a jeste nevim jestli muze na konci zustat ta 03
    CPU - Intel Core 2 Duo E6600 2,4GHz - Thermaltake Big Typhon MB - ASUS P5B Deluxe RAM - Kingston 2x1024MB 750MHz CL4 GPU - X1950PRO 256MB HDD - SATA 2 2x 320GB DVD-ROM - LG 4082B CASE - 3R System Air Black ZDROJ - LC Power 550W 12cm fan Monitor - CRT 19" Samsung SyncMaster 957DF Zvuk - SB Audidy2 ZS, Gembird WCS-YF-1A

  23. #48
    Moderátor Avatar uživatele Masster
    Založen
    21.03.2003
    Bydliště
    Světlá n. S.
    Věk
    41
    Příspěvky
    7 011
    Vliv
    340

    Standardní

    Toxic: Zvlastni, ja zkousel upravovat pro kamose bios z XT-cka a 1.5V mi u GPU nastavit slo a pokud to nejde v NiBiToru, tak pres hex editor to imo jit musi.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

  24. #49

    Standardní

    Lidi myslíte že mám jít do upgradu biosu kvůli tomu že zvednu napětí z původních 1,4 na 1,5V? Myslíte si že to pomůže při overclocku natolik že to stojí za to riziko? Teď svou ultru dostanu stabilně z původních 400/1100 na 460/1220.
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
    co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!

  25. #50

    Standardní

    Zkusil jsem tedka flashnout moji Asus FX5900 na FX5950U pomoci wflash.exe s pouzitim biosu na asus FX5950U, flash probehl vporadku, po najeti windowsu jsem preinstaloval forceware a vse vypadalo vpohode... Kdyz jsem pustil 3Dmark01, namisto puvosnich 250fps mi jel prvni test jen 25-30fps tak jsem to radeji stornoval. Ve 3Dmarku03 to bylo podobne, namisto 150fps jen asi 30... Doom3 mi jel cca 5-10fps. Teplota byla v normalu. Nevite nekdo co jsem opomenul nebo cim by to mohlo byt Mohlo by to byt nizkou voltazi AGP VDDQ? V biosu mam default 1.5V, mam tam hodit 1.6V?
    MB ASUS P4P800 i 865PE SE, CPU P4 3.2GHz Prescott 800MHz + SPIRE CoolWave SP441B0-F, VGA Asus GeForce FX5900 + Zalman VF700-cu, Zdroj KME Maxpower PZ-500, RAM 2X DDR 256 MB PC400MHz CL2.5 KINGMAX, HDD Seagate Barracuda V 200GB SATA + Seagate Barracuda 300GB SATA II, DVD R/RW TEAC DV-W516GB DL, LCD HYUNDAI B90A, wi-fi Ovislink 5460AP, Keyboard Genius SlimStar,Mouse Razer DiamondBack
    http://spiral.klimnet.cz/

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •