Stránka 1 z 5 12345 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 125

Téma: Canon A70 firmware hack

  1. #1

    Standardní Canon A70 firmware hack

    Prave sem narazil na toto:

    http://nostromo.tky.hut.fi/~jplauril/canonhacking

    uprava by mela prodlouzit casovy limit videa, zatim sem to nezkoumal, protoze to este prave ctu a hlavne nemam u sebe fotak, pac sem ho na vikend pucil kamosovi.

    Doufam ze to nani naky bullshit.
    Docela by me zajimalo neco vice o firmware pro A70, nekde sem narazil, ze A70 vyuziva Datalight ROMDOS, zajimavy...

    [EDIT]
    Kua a taky ze jo, v tomle listingu je normalne command.com
    http://iiepwie.narod.ru/E3kr111.html

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  2. #2

    Standardní

    a neni i neco podobneho na A75 ja jen ze firmware z A70 se mi na A75 nahravat zrovna nechce...
    AMD Athlon XP 1800+@max 2652Mhz 12x219 prime stable ( jen an chvili ( nestiham chladit)) AXDA1800DLT3C9595336250067 JUIHB0320WPMW ::: NEXUS AXP-3200 + Cooler-Master TLF-R82-ER ::: Arctic Silver Ceramique ::: CORSAIR 2x512MB DDR (219Mhz 5-3-3-2,5 ) ::: ABIT NF7-S ::: HDD MAXTOR 160GB 7200rpm 8MB SATA ::: HDD MAXTOR 80GB 7200rpm 2MB PATA ::: ASUS Radeon 9700 128MB nonOC ::: LG GSA-4160 ::: OEM Fortron 420W s 12cm Akasa FAN ::: FDD NEC ::: CASE Fortrex :::

  3. #3

    Standardní Re: Canon A70 firmware hack

    Citace Původně odeslal RayeR
    [EDIT]
    Kua a taky ze jo, v tomle listingu je normalne command.com
    http://iiepwie.narod.ru/E3kr111.html
    To je akoze vnutri x86 procesor?
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

  4. #4

    Standardní

    WAU, tak se mi neska vecer vratil fotak, takze sem se do toho dal a FUNGUJE TO!

    Bezproblemu sem natocil 3 minutovy video v 640x480, ktery na 256MB karte zabira asi 97MB. Tak abych se nevopakoval, prectete si to tady:

    http://www.volny.cz/rayer/hardware/hardware.htm#A70FWH

    Pro lenochy sem i naprogramoval patch, kterej ty potrebny Bytes zmeni, takze to jen staci spustit na firmware soubor a flashnout.

    Rainbow>
    Ano, ale je to pry emulace nec V30 ve hradlovem poli. Program camera.exe mi zpusobil na PC invalid opcode, partne ma V30 i naky nestandardni instrukce, ktery nejsou intel 80186rulz

    el_Barto>
    To bych rozhodne neriskoval. Ikdyz podle me je dost dobre mozne, ze by se takova uprava dala udelat i na A75. Musel by se dukladneji prozkoumat FW jesi pouziva tu samou verzi camera.exe jako je v A70, pak by to slo.

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  5. #5

    Standardní

    no mi flash na A70 pripada jako krok z5, spis bych zkusil flash A70->A75, A75 ma i lepsi praci s vyvazenim bile atp. ......

    kdyby si nasel neco na tu A75 tak to sem pls hod... Diky...
    AMD Athlon XP 1800+@max 2652Mhz 12x219 prime stable ( jen an chvili ( nestiham chladit)) AXDA1800DLT3C9595336250067 JUIHB0320WPMW ::: NEXUS AXP-3200 + Cooler-Master TLF-R82-ER ::: Arctic Silver Ceramique ::: CORSAIR 2x512MB DDR (219Mhz 5-3-3-2,5 ) ::: ABIT NF7-S ::: HDD MAXTOR 160GB 7200rpm 8MB SATA ::: HDD MAXTOR 80GB 7200rpm 2MB PATA ::: ASUS Radeon 9700 128MB nonOC ::: LG GSA-4160 ::: OEM Fortron 420W s 12cm Akasa FAN ::: FDD NEC ::: CASE Fortrex :::

  6. #6

    Standardní

    No kdyby nekdo doprogramoval treba online histogram, tak bych se vubec nezlobil

    el_Barto>
    Zkus stahnout od kanonu firmware na svoji A75 a moh bych na to mrknout jak se to lisi. Ja to stahnout nemuzu, pac to vyzaduje seriovy cislo fotaku. Nebo mi posli mejlem/sz jen to cislo - na spondni strane.

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  7. #7
    Senior Member
    Založen
    19.04.2004
    Bydliště
    Prešov
    Příspěvky
    1 738
    Vliv
    213

    Standardní

    Citace Původně odeslal RayeR
    No kdyby nekdo doprogramoval treba online histogram, tak bych se vubec nezlobil ...
    To by možno ani nebolo nutné - stačí, aby niekto šikovný preniesol histogram z A80 na A70

    ...aj mne by tým urobil radosť. Ale viac by ma potešila možnosť uložiť si používateľské nastavenia. Kľudne by som obetoval niektoré programy na voliacom kotúči. A úplne fantastické by bolo dostať sa k ukladaniu RAW formátu...
    SILENT PC ▌Athlon TB 2100+ @ 200x11, PrimeStable ▌Zalman CNPS7000A-Cu & Tt Copper Shim & AS Céramique ▌Abit NF7-S 1.2, NB Zalman ZM-NB47J, SB passive ▌512MB TwinMOS 333 @ 400, 11-2-2-2 ▌Sapphire R9600PRO VIVO @ 477 core, 716 RAM, cooled by Athlon box cooler & Papst ▌WDC800JB ▌Maxtor 30GB ▌NEC ND-3500A ▌Yamaha CRW2200E ▌400W Maxpower - add fan control&monitor & Papst ▌NeonLight case & Papst ▌LCD 4x20, LCD 2x8 ▌4xFan & 8xTemp. controller ▌21\" CRT monitor ▌A4tech infra mouse ▌Microsoft Multimedia Keyboard ▌Samsung ML1520 laser printer ▌

  8. #8

    Standardní

    A80 ma histogram? hmm tak na to bych se taky podival. Pokud ma nekdo A80, at sem pls. hodi seriovy cislo fotaku at muzu sousnout a omrknout FW.

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  9. #9

    Standardní

    Hm, zajmavy ze se zde dosud neozval zadny vlastnik A70...
    Jinak prosim poslete nekdo s/n A75 a A80, zitra budu na lajne tak at muzu sosnout ty firmwery...

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  10. #10
    Senior Member
    Založen
    19.04.2004
    Bydliště
    Prešov
    Příspěvky
    1 738
    Vliv
    213

    Standardní

    ...a ja som vosk

    Aj keď je pravda, že som tú úpravu neskúšal, video nepoužívam
    SILENT PC ▌Athlon TB 2100+ @ 200x11, PrimeStable ▌Zalman CNPS7000A-Cu & Tt Copper Shim & AS Céramique ▌Abit NF7-S 1.2, NB Zalman ZM-NB47J, SB passive ▌512MB TwinMOS 333 @ 400, 11-2-2-2 ▌Sapphire R9600PRO VIVO @ 477 core, 716 RAM, cooled by Athlon box cooler & Papst ▌WDC800JB ▌Maxtor 30GB ▌NEC ND-3500A ▌Yamaha CRW2200E ▌400W Maxpower - add fan control&monitor & Papst ▌NeonLight case & Papst ▌LCD 4x20, LCD 2x8 ▌4xFan & 8xTemp. controller ▌21\" CRT monitor ▌A4tech infra mouse ▌Microsoft Multimedia Keyboard ▌Samsung ML1520 laser printer ▌

  11. #11

    Standardní

    Tak sorry, jak sem se neska dival tak zadnej oficialni ani neoficialni firmwer na A75/80 este neni, a ani neni zatim moznost fw vytahnout z fotaku.

    [EDIT]:
    Tak jediny co sem sehnal je firmware pro IXUS II veze 2.0.1.0, kterej je o ~100kB vetsi, vsechny soubory uvnitr firmware se lisi velikosti (vetsinou vetsi) a nektere tam sou oproti A70 navic. Ale zatim je k tomu malo informaci tak s tim dal nehnu. Taky je blby ze ty *.exe nejdou spustit protoze vyuzivaj naky nepodporovany instrukce toho V30 a asi jeste naky nestandardni fce BIOSu...

    Nicmene jsem i tak spokojen, A70 je moji jedinou moznosti jak poridit pohyblivy obraz a taky toho vyuzivam.

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  12. #12

    Standardní

    2RayeR: To chceš říct, že by šlo povýšit Áčkovou řadu na IXUS ? Jestli má IXUS víc funkcí, je docela logické, že software bude větší... ale nebude tam chybět i nějaká elektronika ?

  13. #13

    Standardní

    Citace Původně odeslal Eagle
    2RayeR: To chceš říct, že by šlo povýšit Áčkovou řadu na IXUS ? Jestli má IXUS víc funkcí, je docela logické, že software bude větší... ale nebude tam chybět i nějaká elektronika ?
    Ne tim zatim nechci rict vubec nic. Jen ze sem sehnal konecne najaky jiny firmware ktery muzu porovnavat s tim pro A70 a zistovat tak v cem se lisi a pod. Zatim mam malo informaci na to abych mohl delat nejaky update. Jeste ani neni k dispozici nastroj pro zpetnou kompilaci firmware ze danych souboru, ktery by vytvoril spravne hlavicku atd. Navic hrani si s timle je docela vohubu. Precejen digitalni fotak neni naky obycejny madrbosrd za par tisic, kde se da behem 5minut udelat hotflash. Takze zatim bych byl s dalsim dost opatrny. IMHO kombinovani IXUSackyho FW a A asi nepude, spis bych veril, ze bych tam dostal neco z A75/80 ale jak sem rek, FW na ne je stejne zatim nesehnatelnej, oficialne...

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  14. #14

    Standardní Re: Canon A70 firmware hack

    Citace Původně odeslal RayeR
    Prave sem narazil na toto:

    http://nostromo.tky.hut.fi/~jplauril/canonhacking

    uprava by mela prodlouzit casovy limit videa, zatim sem to nezkoumal, protoze to este prave ctu a hlavne nemam u sebe fotak, pac sem ho na vikend pucil kamosovi.

    Doufam ze to nani naky bullshit.
    Docela by me zajimalo neco vice o firmware pro A70, nekde sem narazil, ze A70 vyuziva Datalight ROMDOS, zajimavy...

    [EDIT]
    Kua a taky ze jo, v tomle listingu je normalne command.com
    http://iiepwie.narod.ru/E3kr111.html
    kuknite sem http://powershotfan.de.tk/

  15. #15

    Standardní Re: Canon A70 firmware hack

    Citace Původně odeslal bxm
    Citace Původně odeslal RayeR
    Prave sem narazil na toto:

    http://nostromo.tky.hut.fi/~jplauril/canonhacking

    uprava by mela prodlouzit casovy limit videa, zatim sem to nezkoumal, protoze to este prave ctu a hlavne nemam u sebe fotak, pac sem ho na vikend pucil kamosovi.

    Doufam ze to nani naky bullshit.
    Docela by me zajimalo neco vice o firmware pro A70, nekde sem narazil, ze A70 vyuziva Datalight ROMDOS, zajimavy...

    [EDIT]
    Kua a taky ze jo, v tomle listingu je normalne command.com
    http://iiepwie.narod.ru/E3kr111.html
    kuknite sem http://powershotfan.de.tk/
    aha tak asi nic odkazi nefunguju a je tam napisane ze to musel stiahnut z downloadu tusim ak tomu dobre rozumiem

  16. #16

    Standardní Re: Canon A70 firmware hack

    Citace Původně odeslal RayeR
    Prave sem narazil na toto:

    http://nostromo.tky.hut.fi/~jplauril/canonhacking

    uprava by mela prodlouzit casovy limit videa, zatim sem to nezkoumal, protoze to este prave ctu a hlavne nemam u sebe fotak, pac sem ho na vikend pucil kamosovi.

    Doufam ze to nani naky bullshit.
    Docela by me zajimalo neco vice o firmware pro A70, nekde sem narazil, ze A70 vyuziva Datalight ROMDOS, zajimavy...

    [EDIT]
    Kua a taky ze jo, v tomle listingu je normalne command.com
    http://iiepwie.narod.ru/E3kr111.html
    tu je to dost zaujimave http://www.alexbernstein.com/wiki/Im...ngCircuitBoard
    a nasledne tu http://www.alexbernstein.com/wiki/AccessingFirmware a kedze mam A80 ak sa mi to podari dam sem obsah vsetko co z nej dostanem

  17. #17

    Standardní

    Hm koukam ze budu muset dal pilovat nemcinu, no zkousku uz mam nastesti za sebou

    Ty dalsi stranky s foto PCB a tim decrypterem sem videl, jen jde o to tak vysosat FW z fotaku.

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  18. #18

    Standardní

    Tyjo, tak sem prelouskal stranku toho nemeckyho typka
    a von je fakt machr. Do firmweru A80 pridal hned 3
    fuknce - samospoust s nastavitlnym casem do 256s,
    sekvencni snimani s nastavitelnym intervalem do 256s
    a snimani pri detekci pohybu (merenim expozice)

    Ale protoze ho zahy Canon vyfuckoval, tak musel zrusit
    link na download toho upravenyho FW, ale kdyz mu
    zkusite napsat na mejl, tak by to mohl poslat...

    EDIT: tak mejl bohuzel taky nefunguje, takze nevim jak toho cloveka kontaktovat

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  19. #19
    Senior Member Avatar uživatele Tantalos
    Založen
    29.07.2003
    Bydliště
    Liberec
    Věk
    45
    Příspěvky
    1 170
    Vliv
    216

    Standardní

    Tak to je vážně machr, škoda, že se Canon chová jako *****! Ještě nepochopili, že slušně nastavitelnou politikou tzv, modů by se jim mohl zvednout o dost prodej...
    CPU: AMD Opteron DualCore, AC Freezer64 Pro, MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D, modded bios N4D704-2BTA, RAM: 2x1GB 400DDR 2.6V, Graphic: Leadtek PX6800GS TD 256MB, PCI-E (425/1000), CASE: Chieftec 410W Silent DX-01SL-D, DVD: DVD-ROM Plextor 116A, DVD-RW LG GSA-4163B, fw:A105, HDD: 1x Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB cache, 1x Seagate Barracuda 7200.8 250GB 8MB cache.
    3DM01: xxx 3DM03: xxx 3DM05: xxx 3DM06: xxx Aquamark: xxx Sandra2005: xxx SuperPI: xxx

  20. #20
    Senior Member
    Založen
    19.04.2004
    Bydliště
    Prešov
    Příspěvky
    1 738
    Vliv
    213

    Standardní

    Citace Původně odeslal Tantalos
    Tak to je vážně machr, škoda, že se Canon chová jako *****! Ještě nepochopili, že slušně nastavitelnou politikou tzv, modů by se jim mohl zvednout o dost prodej...
    IMHO si ty nepochopil politiku CANONu
    Nemôžu si dovoliť, aby ľudia prišli na to, že vo foťáku za 8K aj za 15K je vlastne ten istý HW a ten lacnejší je iba umelo pribrzdený pomocou okypteného firmvéru. To by sa im mohlo stať, že by ľudia kupovali A70-ky a preflashovali ich na vyššie modely... A zisk CANONu by bol v ( )( )
    SILENT PC ▌Athlon TB 2100+ @ 200x11, PrimeStable ▌Zalman CNPS7000A-Cu & Tt Copper Shim & AS Céramique ▌Abit NF7-S 1.2, NB Zalman ZM-NB47J, SB passive ▌512MB TwinMOS 333 @ 400, 11-2-2-2 ▌Sapphire R9600PRO VIVO @ 477 core, 716 RAM, cooled by Athlon box cooler & Papst ▌WDC800JB ▌Maxtor 30GB ▌NEC ND-3500A ▌Yamaha CRW2200E ▌400W Maxpower - add fan control&monitor & Papst ▌NeonLight case & Papst ▌LCD 4x20, LCD 2x8 ▌4xFan & 8xTemp. controller ▌21\" CRT monitor ▌A4tech infra mouse ▌Microsoft Multimedia Keyboard ▌Samsung ML1520 laser printer ▌

  21. #21

    Standardní

    PeterM má pravdu, na druhou stranu nikdo neví, co to s foťákem udělá ...

    Jinak "povýšením" na Ixus byste si asi moc nepomohli, že (třeba absence manuálních funkcí) To spíš na "SXX" řadu, ale nekomentuju, že obě varianty imho nejsou reálně proveditelné.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

  22. #22

    Standardní

    Jo to je obchodni politika... jako kdyz intel vyrabel procesory 486SX s vyrazenym jinak plne funkcnim matematickym koprocesorem, a pak tomu pomohl 487, ktery byl kompletni 486DX akorat s trochu jinym pinoutem. Puvodni 486SX se pak plne vyradil s funkce a fse bezelo pres 487. NEMAM RAD OBCHODNIKY

    Tak uplne stejny HW ty fotaky nemaji a flashem A80 firmwaru do 70tky by to skoncilo asi na 99,9% spatne. Ale docela me prekvapilo co je modifikaci na EOS, videls sem napr. jako ukazku ASM source programu ktery na LCD vypise "hello world" ale jinak samozrejme sou i uzitecnejsi veci. Precijen je to drazsi fotak a tak maji lidi zajem z nej vytriskat maximum. A70 je zas docela hodne rozsirenej, takze pravdepodobnost vzniku ruznych hacku taky neni mala. Jen mam trochu obavy, aby po tom co se to takle proflaklo se Canon nenasral a nejak no vic nezabezpecil. Ikdyz zatim mu to este vrasky nedela, pac tyhle veci zkousi asi jen par sebevrahy jako ja , ostatni nechteji prijit o zaruku.

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

  23. #23
    Senior Member Avatar uživatele Tantalos
    Založen
    29.07.2003
    Bydliště
    Liberec
    Věk
    45
    Příspěvky
    1 170
    Vliv
    216

    Standardní

    Řekl jsem to s nadsázkou. Nicméně mi to připadá přeci jen nefér vůči zákazníkovi. Softmodem ATI taktéž neriskujete žalobu, ale připravujete se o záruku zásahem do HW.
    CPU: AMD Opteron DualCore, AC Freezer64 Pro, MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D, modded bios N4D704-2BTA, RAM: 2x1GB 400DDR 2.6V, Graphic: Leadtek PX6800GS TD 256MB, PCI-E (425/1000), CASE: Chieftec 410W Silent DX-01SL-D, DVD: DVD-ROM Plextor 116A, DVD-RW LG GSA-4163B, fw:A105, HDD: 1x Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB cache, 1x Seagate Barracuda 7200.8 250GB 8MB cache.
    3DM01: xxx 3DM03: xxx 3DM05: xxx 3DM06: xxx Aquamark: xxx Sandra2005: xxx SuperPI: xxx

  24. #24

    Standardní

    Tak az budes potrebovat nejake s/n cislo z A75 alebo A80 tak sa ozvi momentalne len A75 ale bude aj A80 popripade S50 asi by to nebolo vhodne alebo ano

    To by som hned bral ked by som si z A70 spravil A80 ci A85 to by bolo COOOLLLL...

    Tak flashovaniu zdar.
    |AMD AthlonXP 1800+ [AXDA DLT3C Green JIUHB 0310MPMW] @ 2200 MHz [11 * 200 1.55v] | ZALMAN CNPS 7000B Cu | EPoX 8RDA+ rev.1.1 NB [Cooled by ZALMAN NB32J] & SB [Cooled by 8RDA3+ NB Cooler] A3 | DDRAM TwinMOS 256 MB PC2700 Cipy MOSEL 6ns & TwinMOS 256 MB PC3200 Cipy TwinMOS 5ns | MSI GeForceFX 5900XT 128MB ViVo VTD 8X [350/700] | SAMSUNG SyncMaster 710N | Western Digital 120PB + WD40BB | TEAC DV-510E[A] | TEAC CD-W540E | CREATIVE SB Audigy2 IEEE1394 + CAMBRIDGE SOUNDWORKS MegaWorks 550 THX | Case Logic Q3 | APC Back-UPS 300 | Logitech® MX1000™ Laser Cordless Mouse | Keyboard hama MK160 |

  25. #25

    Standardní

    Citace Původně odeslal ManDark
    Tak az budes potrebovat nejake s/n cislo z A75 alebo A80 tak sa ozvi momentalne len A75 ale bude aj A80 popripade S50 asi by to nebolo vhodne alebo ano

    To by som hned bral ked by som si z A70 spravil A80 ci A85 to by bolo COOOLLLL...

    Tak flashovaniu zdar.
    Zatim ne, protoze stejne neni jeste k dispozici na canonim webu zadny FW ke stazeni. Jiank doporucuju se mrknout na YAHOO grupu canoncamhacking, je tam spousta zajimavych veci, ale vecinou se moduju spis ty EOSy...

    Gigabyte GA-P67-DS3-B3, Core i7-2600K@4,5GHz, 2xKingston 2GB/1866MHz/CL11, Leadtek 7900GT-256MB DDR3 + Accelero S1, SB-Audigy + YMF724 + DreamBlaster combo, tuner FlyDVB duo, SSD Samsung 840 Pro 128GB + WD1003FBYX RE4 1TB, Seasonic S12II-430, 21" NEC 2190UXp, DVD-RW NEC 4550A->4551A mod, CD-RW Teac 524E, ZIP100, FDD, Canon PowerShot A70, A95+hacked firmware, EOS 350D+CHDK, Pentax K-30, Galaxy S3+CM13, HP ipaq 214, HP 200LX.
    2nd PC: Gigabyte GA-P31-DS3L with custom BIOS, Core2 Duo E8600@4,0GHz, 2xKingston 2GB/1066MHz/CL5
    3rd PC: Abit BX133-Raid, Tualatin 1300@1733/133/1,65V, 2x256MB. WEB: http://rayer.g6.cz

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •