Stránka 5 z 31 PrvníPrvní 12345678915 ... PosledníPoslední
Výsledky 101 až 125 z 756

Téma: Testovanie Athlon XP-M (vsetky serie)

  1. #101
    Senior Member Avatar uživatele MK2
    Založen
    19.10.2002
    Bydliště
    Slovakia - Šurany
    Příspěvky
    1 701
    Vliv
    246

    Standardní

    Citace Původně odeslal Jiri Drak
    Citace Původně odeslal MK2
    Este jedna vec bol tu taky dotaz ze na mobilnom Bartone mal tu niekto mensi vykon o trosku na rovnakom nastaveni ako na desktopovom, zaznamenal niekto iny nieco podobne mne sa to velmi nezda
    Pri shodnem nastaveni bude vykon stejny, vzdyt jsou to prakticky stejna CPU, akorat lepsi kousky.
    Oki, dik ze si mi to potvrdil, som zvedavy kolko vytiahnem z mojeho Bartonu M 2600+, takych 12x210 cize okolo 2520mhz by mi stacilo na voltazi 1,725-75
    X2 6000+ AM2 3,3ghz 1,375v (3,433ghz 1,45v) || Abit KN9 Nf4 ultra AM2,Xpertvision 9600GT 512mb 650/1800@760/2000, 2x2gb A-data 800+ Extremme ddr2@950mhz cl5(resp.980mhz pri 3,433ghz cpu), Maxtor MaxlineIII 300GB,DVD RW-DL Asus 1608P3S,SB AUDIGY 2ZS Platinum,Benq - notebook keyboard,mouse Genius netscroll optical USB,monitor 17`Nokia 720C,Fortron 650w,Vista Ultimate SP1

  2. #102

    Standardní

    pro nezasvecene : http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=59754
    tak objednavejte at muze Kill3r testovat

  3. #103
    Moderátor Avatar uživatele Masster
    Založen
    21.03.2003
    Bydliště
    Světlá n. S.
    Věk
    38
    Příspěvky
    7 011
    Vliv
    307

    Standardní

    Citace Původně odeslal Flizsk
    pro nezasvecene : http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=59754
    tak objednavejte at muze Kill3r testovat
    Proc objednavat? Maji je i u nas, je to na minule strance, www.foxpc.cz
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

  4. #104

    Standardní

    Citace Původně odeslal Masster
    Citace Původně odeslal Flizsk
    pro nezasvecene : http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=59754
    tak objednavejte at muze Kill3r testovat
    Proc objednavat? Maji je i u nas, je to na minule strance, www.foxpc.cz
    akorat ta cena ze
    zivot je pes, trva nez se ho naucite zit

  5. #105
    Moderátor Avatar uživatele Masster
    Založen
    21.03.2003
    Bydliště
    Světlá n. S.
    Věk
    38
    Příspěvky
    7 011
    Vliv
    307

    Standardní

    Citace Původně odeslal K!ll3r
    Citace Původně odeslal Masster
    Citace Původně odeslal Flizsk
    pro nezasvecene : http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=59754
    tak objednavejte at muze Kill3r testovat
    Proc objednavat? Maji je i u nas, je to na minule strance, www.foxpc.cz
    akorat ta cena ze
    Bez urazky, ale prece jen budu mit radeji zaruku u firmy nez takhle. A hlavne jde o dobu dodani
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

  6. #106

    Standardní

    Citace Původně odeslal Masster
    Citace Původně odeslal K!ll3r
    Citace Původně odeslal Masster
    Citace Původně odeslal Flizsk
    pro nezasvecene : http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=59754
    tak objednavejte at muze Kill3r testovat
    Proc objednavat? Maji je i u nas, je to na minule strance, www.foxpc.cz
    akorat ta cena ze
    Bez urazky, ale prece jen budu mit radeji zaruku u firmy nez takhle. A hlavne jde o dobu dodani
    bez urazky mel sis to precist cely , mam firmu a zvazuju zarazeni do nabiky proto ta doba , protoze to bude prvni kauf , pak je budu mit bezne na sklade a zaruku 2 roky u mne ve firme
    zivot je pes, trva nez se ho naucite zit

  7. #107
    Moderátor Avatar uživatele Masster
    Založen
    21.03.2003
    Bydliště
    Světlá n. S.
    Věk
    38
    Příspěvky
    7 011
    Vliv
    307

    Standardní

    Citace Původně odeslal K!ll3r
    Citace Původně odeslal Masster
    Citace Původně odeslal K!ll3r
    Citace Původně odeslal Masster
    Citace Původně odeslal Flizsk
    pro nezasvecene : http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=59754
    tak objednavejte at muze Kill3r testovat
    Proc objednavat? Maji je i u nas, je to na minule strance, www.foxpc.cz
    akorat ta cena ze
    Bez urazky, ale prece jen budu mit radeji zaruku u firmy nez takhle. A hlavne jde o dobu dodani
    bez urazky mel sis to precist cely , mam firmu a zvazuju zarazeni do nabiky proto ta doba , protoze to bude prvni kauf , pak je budu mit bezne na sklade a zaruku 2 roky u mne ve firme
    Vidis, tohle muze byt dulezite info, to ze to bude pres firmu totiz v bazaru opravdu nevidim V tom pripade asi zacnu uvazovat o koupi, prece jen nizsi napeti se hodi a cena je vyhodnejsi
    Btw. doufam, ze jestli se rozhodnu koupit, ze nedostanu za tohle nejakou prirazku
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

  8. #108

    Standardní

    v pohode , ono je to docela spatne formulovany behem fotbalu si to promyslim a predelam
    zivot je pes, trva nez se ho naucite zit

  9. #109
    Senior Member Avatar uživatele MK2
    Založen
    19.10.2002
    Bydliště
    Slovakia - Šurany
    Příspěvky
    1 701
    Vliv
    246

    Standardní

    Citace Původně odeslal K!ll3r
    v pohode , ono je to docela spatne formulovany behem fotbalu si to promyslim a predelam
    tak sa chcem aj ja spytat ze kedy by to asi bolo mozne objednat a dodat?? a za kolko Kc, ci je moznost dobierky az na Slovensko tiez
    X2 6000+ AM2 3,3ghz 1,375v (3,433ghz 1,45v) || Abit KN9 Nf4 ultra AM2,Xpertvision 9600GT 512mb 650/1800@760/2000, 2x2gb A-data 800+ Extremme ddr2@950mhz cl5(resp.980mhz pri 3,433ghz cpu), Maxtor MaxlineIII 300GB,DVD RW-DL Asus 1608P3S,SB AUDIGY 2ZS Platinum,Benq - notebook keyboard,mouse Genius netscroll optical USB,monitor 17`Nokia 720C,Fortron 650w,Vista Ultimate SP1

  10. #110

    Standardní

    Citace Původně odeslal MK2
    Citace Původně odeslal K!ll3r
    v pohode , ono je to docela spatne formulovany behem fotbalu si to promyslim a predelam
    tak sa chcem aj ja spytat ze kedy by to asi bolo mozne objednat a dodat?? a za kolko Kc, ci je moznost dobierky az na Slovensko tiez
    viz thread jak jsem psal
    http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=59754
    kdybys chtel vedet neco vic SZ
    zivot je pes, trva nez se ho naucite zit

  11. #111

    Standardní

    nezkousel jste nekdo Mobile A64 3000+ - 3200+ , na zahranicnich forech jsem se docet ze jdou celkem dost hodne pretocit takze vykonove to jsou asi nejlepsi CPU od AMD co se daj za jeste dobry lowe koupit
    zivot je pes, trva nez se ho naucite zit

  12. #112
    Senior Member Avatar uživatele MK2
    Založen
    19.10.2002
    Bydliště
    Slovakia - Šurany
    Příspěvky
    1 701
    Vliv
    246

    Standardní

    Citace Původně odeslal K!ll3r
    nezkousel jste nekdo Mobile A64 3000+ - 3200+ , na zahranicnich forech jsem se docet ze jdou celkem dost hodne pretocit takze vykonove to jsou asi nejlepsi CPU od AMD co se daj za jeste dobry lowe koupit
    a za kolko su asi mobilne A64
    X2 6000+ AM2 3,3ghz 1,375v (3,433ghz 1,45v) || Abit KN9 Nf4 ultra AM2,Xpertvision 9600GT 512mb 650/1800@760/2000, 2x2gb A-data 800+ Extremme ddr2@950mhz cl5(resp.980mhz pri 3,433ghz cpu), Maxtor MaxlineIII 300GB,DVD RW-DL Asus 1608P3S,SB AUDIGY 2ZS Platinum,Benq - notebook keyboard,mouse Genius netscroll optical USB,monitor 17`Nokia 720C,Fortron 650w,Vista Ultimate SP1

  13. #113
    Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    PRAHA - Kunratice
    Věk
    52
    Příspěvky
    6 177
    Vliv
    324

    Standardní

    Citace Původně odeslal MK2
    Citace Původně odeslal K!ll3r
    nezkousel jste nekdo Mobile A64 3000+ - 3200+ , na zahranicnich forech jsem se docet ze jdou celkem dost hodne pretocit takze vykonove to jsou asi nejlepsi CPU od AMD co se daj za jeste dobry lowe koupit
    a za kolko su asi mobilne A64
    Má je v nabídce:

    AMD Mobile Athlon 64 3000+ , 1MB cache -- 7639Kč
    AMD Mobile Athlon 64 3200+ , 1MB cache -- 9668Kč

    Mně by spíš zajímalo, jaké k nim best prkno a jestli se vyplatí ho taky dotáhnout zvenku...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

  14. #114
    Banned
    Založen
    10.07.2003
    Bydliště
    Teplice-Praha-C.Budejovice
    Příspěvky
    824
    Vliv
    0

    Standardní

    3000+ ma jenom pulku cache,proto je to 3000+ a ne 3200+ frekvence je stejna. 2.0GHz

  15. #115
    Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    PRAHA - Kunratice
    Věk
    52
    Příspěvky
    6 177
    Vliv
    324

    Standardní

    Citace Původně odeslal OBR
    3000+ ma jenom pulku cache,proto je to 3000+ a ne 3200+ frekvence je stejna. 2.0GHz
    Jj, taky jsem teď objevil, že tam má K!ll3r chybu - otázkou zůstává, jestli se ten příplatek dvou litrů vyplatí...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

  16. #116
    Banned
    Založen
    10.07.2003
    Bydliště
    Teplice-Praha-C.Budejovice
    Příspěvky
    824
    Vliv
    0

    Standardní

    ne,nepozoroval jsem ani v jednom testu zadny rozdil,radove procenta ale spis ani ne.

    Jinak fakt super deska je tahle:EPoX KDA3J - odlehcena verze,a nebo plna vybava 8KDA3+.Ma ji R.Stepanec a taky o ni uvazuju,ve vsech testech vysla super a OC a kompatibila s pameti jsou super(HT 280!).Jinak ta moje je taky velice solidni ale ma blbej layout,zalman na ni jde jen horko tezko.

  17. #117
    Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    PRAHA - Kunratice
    Věk
    52
    Příspěvky
    6 177
    Vliv
    324

    Standardní

    Citace Původně odeslal OBR
    ne,nepozoroval jsem ani v jednom testu zadny rozdil,radove procenta ale spis ani ne.

    Jinak fakt super deska je tahle:EPoX KDA3J - odlehcena verze,a nebo plna vybava 8KDA3+.Ma ji R.Stepanec a taky o ni uvazuju,ve vsech testech vysla super a OC a kompatibila s pameti jsou super(HT 280!).Jinak ta moje je taky velice solidni ale ma blbej layout,zalman na ni jde jen horko tezko.
    Mňam, ta KDA3J vypadá fakt gut - za 4 litry s DPH a 36 měsíci záruky z ABI je to asi fakt dobrý kauf a nemá cenu to odněkud tahat!!!
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

  18. #118
    Banned
    Založen
    10.07.2003
    Bydliště
    Teplice-Praha-C.Budejovice
    Příspěvky
    824
    Vliv
    0

    Standardní

    To ne! ale vyplati se ti ten cpu,napriklad u nas stoji 3000+ shruba 8000Kc,a v nemecku prijde bez posty na 6000Kc,o postu se s nekym rozdelis(je to asi 600Kc) a je to.

  19. #119

    Standardní

    nechci vypadat jako lamka v 64bitech se nevyznam , ale ono je vic duruhu mobilnich 64bitu , ty moje maj 1mb cache oba , btw maj napeti 1.45V , ty s 512lb cache maj 1.25V , i tak mi to pise dodavatel , bohuzel max OC tech 64bitu na 1.45V je 2500mhz , zatimco u tech 1.25V se povedlo klukum dostat na 2650mhz , mluvim o mobile.
    zivot je pes, trva nez se ho naucite zit

  20. #120
    Banned
    Založen
    10.07.2003
    Bydliště
    Teplice-Praha-C.Budejovice
    Příspěvky
    824
    Vliv
    0

    Standardní

    to je divny,ale vsechno je mozny,klasika je 3200+ 2000MHz 1.55V 1MB,3000+ 2000MHz 1.55V 512Kb.To je jedinej rozdil mezi 32 a 30,ta cache,a nechce se mi verit ze ten rozli vykonu na stejny frekvenci a stejny cache ovlivni napajeci napeti.

  21. #121
    Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    PRAHA - Kunratice
    Věk
    52
    Příspěvky
    6 177
    Vliv
    324

    Standardní

    Citace Původně odeslal OBR
    To ne! ale vyplati se ti ten cpu,napriklad u nas stoji 3000+ shruba 8000Kc,a v nemecku prijde bez posty na 6000Kc,o postu se s nekym rozdelis(je to asi 600Kc) a je to.
    No jo, tak to je 6300-6600 Kč za procák zvenku oproti cca. 7600 tady a s tříletou zárukou... sakra to je dilema, asi nejlepší asi fakt bude ten mobilní A64 3000+ za 7600,- Kč od K!ll3ra...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

  22. #122
    zivot je pes, trva nez se ho naucite zit

  23. #123
    Banned
    Založen
    10.07.2003
    Bydliště
    Teplice-Praha-C.Budejovice
    Příspěvky
    824
    Vliv
    0

    Standardní

    aha oni maji mobilni A64 snizenou frekvenci 3000-1800MHz a 3200-2000MHz tak to je potom jina.Ale proc nemaji kovove pouzdro? Pujdou vubec pouzit do desktopu?

  24. #124
    Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    PRAHA - Kunratice
    Věk
    52
    Příspěvky
    6 177
    Vliv
    324

    Standardní

    Citace Původně odeslal K!ll3r
    nechci vypadat jako lamka v 64bitech se nevyznam , ale ono je vic duruhu mobilnich 64bitu , ty moje maj 1mb cache oba , btw maj napeti 1.45V , ty s 512lb cache maj 1.25V , i tak mi to pise dodavatel , bohuzel max OC tech 64bitu na 1.45V je 2500mhz , zatimco u tech 1.25V se povedlo klukum dostat na 2650mhz , mluvim o mobile.
    Ty voe, 2600Mhz u A64 s 1MB cache, to je rating nějakých 4000+
    K!ll3re, myslím že mě ukecáš, i když děti nebudou mít nové botičky do školy...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

  25. #125
    Banned
    Založen
    10.07.2003
    Bydliště
    Teplice-Praha-C.Budejovice
    Příspěvky
    824
    Vliv
    0

    Standardní

    pokud ma odemcenej nasobic tak ho koupim taky,protoze to potom tech 2400-2500 udelam bez problemu i s moji pameti.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •