Stránka 4 z 31 PrvníPrvní 1234567814 ... PosledníPoslední
Výsledky 76 až 100 z 756

Téma: Testovanie Athlon XP-M (vsetky serie)

  1. #76
    Banned
    Založen
    10.07.2003
    Bydliště
    Teplice-Praha-C.Budejovice
    Příspěvky
    824
    Vliv
    0

    Standardní

    A to mi povez kde je v tom clanku ta informace, kde ho koupit v Cechach?

  2. #77

    Standardní

    foxpc.cz je to na posledni strane dole
    Pašák erda.

  3. #78
    Banned
    Založen
    10.07.2003
    Bydliště
    Teplice-Praha-C.Budejovice
    Příspěvky
    824
    Vliv
    0

    Standardní

    ty ho nemaji,v ceniku je napsano ze neni k mani.

  4. #79
    Senior Member mince Avatar uživatele UFo
    Založen
    11.10.2002
    Bydliště
    Ostrava
    Příspěvky
    549
    Vliv
    237

    Standardní

    Citace Původně odeslal OBR
    ty ho nemaji,v ceniku je napsano ze neni k mani.
    uz maj XP-M 2600+ cca 3,7k
    Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A

  5. #80
    Banned
    Založen
    10.07.2003
    Bydliště
    Teplice-Praha-C.Budejovice
    Příspěvky
    824
    Vliv
    0

    Standardní

    mas pravdu,vcera nebyl maji ho za 3700,z nemecka vyjde na 105+18EUR na podobnou cenu.

  6. #81

    Standardní

    Citace Původně odeslal UFo
    Citace Původně odeslal OBR
    ty ho nemaji,v ceniku je napsano ze neni k mani.
    uz maj XP-M 2600+ cca 3,7k
    Ja si dnes jeden kousek objednal.. tak jsem zvedavy kam pujde a jestli jeste zvysi vykon meho R9800Pro

    Intel ASUS P4V800-X | P4 2.0A 2700 MHz 1.65 V | ThermalTake Spark 7 | 2x256 Samsung 333 CL2 | Sapphire Radeon 9200 200/200@240/240
    AMD Abit NF7-S 2.0 - d23 3D-FIRE | XP-M 11.5*210.5=2420 1.65V | Zalman 7000Al-Cu + Zalman NB47J | 2x256 OCZ 433 EL | Sapphire 9800 PRO 420/350 + VGA Silencer | 420W Enermax NoiseTaker
    2 Mbit from Karneval WoW ownz me! - Elfkam - Motion Aliance Guild

  7. #82

    Standardní

    ja som pri testoch nejake brutalne navysenie graf.vykonu pri pretaktovani z 2,4 na 2,7 nezaznamenal. V 3Dmark01 aj 03 bol rozdiel par bodikov. V aquamarku3 to stuplo o cca 1k bodov. JEdine co stuplo bol vypoctovy vykon programoch superPi a Pifast a pod.
    HOME MB NF7-S V2.0 Vmod CPU ATHLON XP-M BARTON 1.80GHz@2,43GHz (221*11)1,775 +G751 Therm. compound WaterCooled CPU&GPU&NB FOTO thx to KaRlOs[C] & Pirs GPU RADEK 9800SE @9800pro Vmod 2,0V core 256bit/8pipeline380/680 @490/740 RAM 2x256MB TWINMOS 4,3nS 11,3,3,2.0 HDD SEAGATE 7200.7 120GB 8MBcache+ext. 2,5\"USB2.0 60GB Toshiba OPT LITE-ON LDW-811S B CASE AVANCE B031 BLACK+12cm fan+FORTRON 300W 12cm FAN MONITOR 19\"LCD HP L1925 SOUND CREATIVE GW-750S+DDTS-100 OS WXP SP1 TESTY 3Dmark03=6244|3Dmark01=19240| Aquamark3=48400 WORK P4 Wilik 2GHz@2,1GHz- 1GB SDRAM- GF2MX 32MB SDRAM 210/210- HP DVD300i- Win2k- 19\"LCD

  8. #83

    Standardní

    Citace Původně odeslal user
    ja som pri testoch nejake brutalne navysenie graf.vykonu pri pretaktovani z 2,4 na 2,7 nezaznamenal. V 3Dmark01 aj 03 bol rozdiel par bodikov. V aquamarku3 to stuplo o cca 1k bodov. JEdine co stuplo bol vypoctovy vykon programoch superPi a Pifast a pod.
    Jojo, XP už je pasé, chce to A64, vážně
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

  9. #84
    Banned
    Založen
    10.07.2003
    Bydliště
    Teplice-Praha-C.Budejovice
    Příspěvky
    824
    Vliv
    0

    Standardní

    je to tak,u bartonu kdyz mas frekvenci 2300 nebo 2600,tak tam uz neni skoro v zadnem benchmarku rozdil patrny ani encodovani videa uz taky nestouplo nic.Takze Barton 2300 menit za mobilni kterej jede 2600 je na nic,chce to A64(2000MHZ a vyse) nebo pentium 4 (ne prescott) na 4GHz.

  10. #85

    Standardní

    Citace Původně odeslal OBR
    je to tak,u bartonu kdyz mas frekvenci 2300 nebo 2600,tak tam uz neni skoro v zadnem benchmarku rozdil patrny ani encodovani videa uz taky nestouplo nic.Takze Barton 2300 menit za mobilni kterej jede 2600 je na nic,chce to A64(2000MHZ a vyse) nebo pentium 4 (ne prescott) na 4GHz.
    no pokud je ta vymena takova, ze to nic nestoji tak proc ne, ze? a neverim tomu se se vykon nezvedne... ja myslim ze v nekterych testech - predevsim v hrubem vykonu - urcite ano.

    Intel ASUS P4V800-X | P4 2.0A 2700 MHz 1.65 V | ThermalTake Spark 7 | 2x256 Samsung 333 CL2 | Sapphire Radeon 9200 200/200@240/240
    AMD Abit NF7-S 2.0 - d23 3D-FIRE | XP-M 11.5*210.5=2420 1.65V | Zalman 7000Al-Cu + Zalman NB47J | 2x256 OCZ 433 EL | Sapphire 9800 PRO 420/350 + VGA Silencer | 420W Enermax NoiseTaker
    2 Mbit from Karneval WoW ownz me! - Elfkam - Motion Aliance Guild

  11. #86

    Standardní

    U me uz se to asi moc nevyplati. Protoze je riziko, ze mobilni pojede stejne a nebo jen treba o 100 mhz lepe a to mi za priplatek 2000,- nestoji
    A radne otestovany me prijde na 4500,-
    1. Game PC: Gigabyte Z68XP-UD4+ i2600k@4.3GHz, CM Hyper 212+, Asus HD7950 DC II TOP, 2x4GB Kingston HyperX LoVo DDR3 1600, Hitachi 500GB VLA360,Samsung 1TB-F3 atd, Thermaltake Armor Jr.,2x120 Revoltec,Zalman Fanmate2, FSP Aurum 400w GOLD, Logitech G25. 2. Notebook: Alienware M17x R3

  12. #87
    Senior Member mince Avatar uživatele Halen
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Martinice v Krkonoších
    Věk
    53
    Příspěvky
    1 742
    Vliv
    248

    Standardní

    Nerekl bych, ze zmena frekvence nema vliv na graficky vykon (3DMark2001 + vsechny hry v HERNIM, nikoli FLYBY modu) Prave ze vypocetni sila CPU se vyrazne projevi ve hrach, kde musi comp dopocitavat AI protivnika. BTW, u me zvyseni FSB z 210 na 211 pri nasobici 12x udelalo 105 bodu 3DMark2001. Cili jsem kapku pridal na frekvenci (12MHz) a kapku na FSB (1MHz). Karta byla taktovana stejne. Dnes budu mit konecne nasazeny poradny chladic a budu moci provest poradne testy.
    AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

  13. #88

    Standardní

    Citace Původně odeslal Spajdr
    Citace Původně odeslal user
    ja som pri testoch nejake brutalne navysenie graf.vykonu pri pretaktovani z 2,4 na 2,7 nezaznamenal. V 3Dmark01 aj 03 bol rozdiel par bodikov. V aquamarku3 to stuplo o cca 1k bodov. JEdine co stuplo bol vypoctovy vykon programoch superPi a Pifast a pod.
    Jojo, XP už je pasé, chce to A64, vážně
    A64 má proti XP-M nižší frekvenci, ve výpočetně náročných aplikacích bude výkon nizší. Přesto souhlasím s tím, že to chce A64... ale pouze s939, ty dnešní do s754 jsou vzhledem k ceně pomalé šunky.

  14. #89
    Banned
    Založen
    10.07.2003
    Bydliště
    Teplice-Praha-C.Budejovice
    Příspěvky
    824
    Vliv
    0

    Standardní

    A64 na 2300 a vic porazi kazdej XP i na 2500MHz.To se vsadim.

  15. #90
    Senior Member minceVIP Avatar uživatele sisi
    Založen
    24.02.2003
    Bydliště
    Auckland, NZ
    Příspěvky
    2 176
    Vliv
    246

    Standardní

    Citace Původně odeslal OBR
    A64 na 2300 a vic porazi kazdej XP i na 2500MHz.To se vsadim.
    Pokial nespecifikujes presne benchmark, tak mozes tuto stavku rychlo prehrat... vid napr. AES sifrovanie.
    Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2GHz (8 * 400MHz) @ 1.3V with Zalman CNPS9500 AT @ 1800RPM, ASUS P5B Deluxe/WiFi, 2x1GB Corsair Twin2X PC2-6400 DDRAM @ 400MHz (4-4-4-12) @ 2.1V, Leadtek 8800GT 512MB, WD Caviar SE16 250GB, Asus DRW-1608P3S, Creative SB Audigy Value, Logitech X-230 speakers, Enermax Liberty 400W, 2x120mm Thermaltake case fan @ 1800RPM, Thermaltake Aguila black case, HP LP2065 LCD, Logitech MX400

  16. #91

    Standardní

    Citace Původně odeslal OBR
    A64 na 2300 a vic porazi kazdej XP i na 2500MHz.To se vsadim.
    Zalezi na tom v cem, vetsinou nejspis ano, ale jde o to, ze jen o par % a o to tady jde.
    MB Epox 9NDA3+, CPU A64 3200+@?GHz, RAM 2x512MB A-DATA DDR566, VGA Sapphire Toxic RX800PRO@XT, Audio Audigy 2, HDD WD Raptor 74GB & Hitachi 7k250 160GB, DVD Pioneer DVR-108, Case YY-5601 + LCPower 550W, Cooling Water, Monitor Hercules 920PRO DVI, My OC Gallery

  17. #92
    Senior Member mince Avatar uživatele Halen
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Martinice v Krkonoších
    Věk
    53
    Příspěvky
    1 742
    Vliv
    248

    Standardní

    Citace Původně odeslal sisi
    Citace Původně odeslal OBR
    A64 na 2300 a vic porazi kazdej XP i na 2500MHz.To se vsadim.
    Pokial nespecifikujes presne benchmark, tak mozes tuto stavku rychlo prehrat... vid napr. AES sifrovanie.
    Je toho vic. Vsadim se, za na Bartikovi 2500MHz zkomprimuju WAV soubor do MP3 rychleji nez A64/2300MHz socket 754. Ale to jsou hadky o nicem. Prozatim nejsem ochoten obetovat 20 a vic KKc za A64 do socket 939. Prozatim staci Barton 2500-2600MHz.
    AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

  18. #93
    Banned
    Založen
    10.07.2003
    Bydliště
    Teplice-Praha-C.Budejovice
    Příspěvky
    824
    Vliv
    0

    Standardní

    mate vsichni pravdu,ve vetsine aplikacich to budou radove procenta,ale pri hrach s kartou x800pro uz je rozdil OBROVSKEJ! karta potrebuje brutalni vykon a AXP ji nestaci ani na 2500MHz ale co jsem chtel rict, ja koupil A64 ze dvou duvodu,prechod me prisel na 5000 a hlavne encodovani divx je o 60%! ! vykonejsi.a to je pro me smerodatne.Na 2500MHz XP-M(mel jsem ho mam to vyzkouseny) jsi maximalne na 50 fps a ted mam 110,a to je uspora casu.

  19. #94
    Senior Member Avatar uživatele MK2
    Založen
    19.10.2002
    Bydliště
    Slovakia - Šurany
    Příspěvky
    1 701
    Vliv
    246

    Standardní

    A nedala by sa tato FQQ4C 2600+ dostat aj na Slovensku?? alebo vedel by mi ju niekto poslat??


    Oprava > hovoril som s predajcom vo Foxpc a v pohode to poslu na Slovensko, tak som cely rad, platbu treba spravit v Kc a postovne asi 300Kc s tym treba pocitat, tak to vidim ze to aj tam ma zmysel kupovat ked je clovek zo Slovenska do 4900Sk s DPH to vychadza, co vravite moze byt, nie

    p.s. hned ako predam mojho bartona za cenu ako noveho tak budem mat doma mobilneho bartona 2600+, som zvedavy na rychlost dodavky
    X2 6000+ AM2 3,3ghz 1,375v (3,433ghz 1,45v) || Abit KN9 Nf4 ultra AM2,Xpertvision 9600GT 512mb 650/1800@760/2000, 2x2gb A-data 800+ Extremme ddr2@950mhz cl5(resp.980mhz pri 3,433ghz cpu), Maxtor MaxlineIII 300GB,DVD RW-DL Asus 1608P3S,SB AUDIGY 2ZS Platinum,Benq - notebook keyboard,mouse Genius netscroll optical USB,monitor 17`Nokia 720C,Fortron 650w,Vista Ultimate SP1

  20. #95
    Senior Member mince Avatar uživatele Halen
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Martinice v Krkonoších
    Věk
    53
    Příspěvky
    1 742
    Vliv
    248

    Standardní

    Citace Původně odeslal OBR
    mate vsichni pravdu,ve vetsine aplikacich to budou radove procenta,ale pri hrach s kartou x800pro uz je rozdil OBROVSKEJ! karta potrebuje brutalni vykon a AXP ji nestaci ani na 2500MHz ale co jsem chtel rict, ja koupil A64 ze dvou duvodu,prechod me prisel na 5000 a hlavne encodovani divx je o 60%! ! vykonejsi.a to je pro me smerodatne.Na 2500MHz XP-M(mel jsem ho mam to vyzkouseny) jsi maximalne na 50 fps a ted mam 110,a to je uspora casu.
    To mas pravdu, pro encodovani je to uspora casu. Ja sleduju filmy uz jen na DVD. Davno jsem skoncoval se sbiranim filmu na CD. Kdo se ma na to koukat. BTW, kolik ti dava ten Athlon + Radlo v ruznych hrach a 3DMk2001?
    AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

  21. #96
    Senior Member Avatar uživatele MK2
    Založen
    19.10.2002
    Bydliště
    Slovakia - Šurany
    Příspěvky
    1 701
    Vliv
    246

    Standardní

    Inak mam taku otazocku, na rovnakej voltazi a rovnakej frekvencii, je teplota tohto mobilneho bartonu vyssia ako desktopovej verzie na rovnakom nastaveni?? ked pise sa tu ze dost to pecie, alebo to uz je tou frekvenciou 2400mhz a viac

    trebars na 2200mhz ked nastavim desktom barton 1,65v a oproti tomu aku ma teplotu mobilny 2200mhz 1,65v, to by som bol velmi zvedavy


    P.S.ma vyznam narast vykonu s pretaktenym radeon9800pro z 2,32ghz 11x210 na napr. 12x2102520 alebo prinajlepsom 12,5x2102630mhz
    ako som hore cital tak to moc cenu nema
    X2 6000+ AM2 3,3ghz 1,375v (3,433ghz 1,45v) || Abit KN9 Nf4 ultra AM2,Xpertvision 9600GT 512mb 650/1800@760/2000, 2x2gb A-data 800+ Extremme ddr2@950mhz cl5(resp.980mhz pri 3,433ghz cpu), Maxtor MaxlineIII 300GB,DVD RW-DL Asus 1608P3S,SB AUDIGY 2ZS Platinum,Benq - notebook keyboard,mouse Genius netscroll optical USB,monitor 17`Nokia 720C,Fortron 650w,Vista Ultimate SP1

  22. #97
    Senior Member mince Avatar uživatele Halen
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Martinice v Krkonoších
    Věk
    53
    Příspěvky
    1 742
    Vliv
    248

    Standardní

    Citace Původně odeslal MK2
    Inak mam taku otazocku, na rovnakej voltazi a rovnakej frekvencii, je teplota tohto mobilneho bartonu vyssia ako desktopovej verzie na rovnakom nastaveni?? ked pise sa tu ze dost to pecie, alebo to uz je tou frekvenciou 2400mhz a viac

    trebars na 2200mhz ked nastavim desktom barton 1,65v a oproti tomu aku ma teplotu mobilny 2200mhz 1,65v, to by som bol velmi zvedavy


    P.S.ma vyznam narast vykonu s pretatenym radeon9800pro z 2,32ghz 11x210 na napr. 12x2102520 alebo prinajlepsom 12,5x2102630mhz
    ako som hore cital tak to moc cenu nema
    Nezapominej ze Petr Orel ma pouze AC silent chladic S SLK-900A a vetronem 92x92 pri 1800 otackach to ma pri nastaveni 2532MHz/1,75V v biosu (1,70 real) pri full Prime95 na Abit NF7 51 stupnu. Pri tyhle frekvenci uz by se bezny Barton zacinal tavit. Pri nastaveni 12,5x211 2640MHz/1,85bios/1,79real to ma pri otackach vetraku cca 2400-2500 (nemuzu merit, mam zapojeno do molexu) 53-54 stupnu full Prime95. Teplota okoli 23 stupnu, otevreny kejs, zadny windtunel (zatim)
    Ja bych nerekl, ze to topi vic nez bezny Barton. Bezny Barton na 2400MHz stable uz je spis vyjimka. Kdyz chci mit absolutni klid a presto vykon, dam to na 11,5x200, napajeni setnu v biosu na 1,55V (cca 1,52 real) a vetron stahnu na minimum - 1200 otacek. Pak to i pri Prime95 nepreleze 40 stupnu.
    AMD A64-7750-X2-BE 2700@3000MHz (15x200/1,3V) | AC Freezer Extreme | 4xArctic FAN Pro TC 80x80 | Gigabyte MA78G-DS3H | A-DATA 2x2GB 1066Mhz 5-5-5-15-2T | WD 320GB/16MB | Samsung 500GB/16MB | Samsung SH-S223F | SAMSUNG 226BW | SB X-Fi Fatal1ty Champion+Thomson DPL2000+HomeMade bedny+subwoofer 12" 30-125Hz (-3dB) | Leadtek PX8800GT default+AC Accelero+ AC fan 12-1000ot/m | Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 | Chieftec MATRIX SILVER+ FORTRON Blue Storm 400W |
    3DMk01 3DMk03 3DMk05

  23. #98
    Senior Member Avatar uživatele MK2
    Založen
    19.10.2002
    Bydliště
    Slovakia - Šurany
    Příspěvky
    1 701
    Vliv
    246

    Standardní

    Citace Původně odeslal Halen
    Nezapominej ze Petr Orel ma pouze AC silent chladic S SLK-900A a vetronem 92x92 pri 1800 otackach to ma pri nastaveni 2532MHz/1,75V v biosu (1,70 real) pri full Prime95 na Abit NF7 51 stupnu. Pri tyhle frekvenci uz by se bezny Barton zacinal tavit. Pri nastaveni 12,5x211 2640MHz/1,85bios/1,79real to ma pri otackach vetraku cca 2400-2500 (nemuzu merit, mam zapojeno do molexu) 53-54 stupnu full Prime95. Teplota okoli 23 stupnu, otevreny kejs, zadny windtunel (zatim)
    Ja bych nerekl, ze to topi vic nez bezny Barton. Bezny Barton na 2400MHz stable uz je spis vyjimka. Kdyz chci mit absolutni klid a presto vykon, dam to na 11,5x200, napajeni setnu v biosu na 1,55V (cca 1,52 real) a vetron stahnu na minimum - 1200 otacek. Pak to i pri Prime95 nepreleze 40 stupnu.
    hmm, ja som pozeral neviem ci janosik alebo kto tu mal s mojim Thermaltake Silent Boostom 2600mhz na svojom mobilnom 2600+, kedze mam moznost predat mojho bartona za velkoskladovu cenu ako noveho bartona 2500+ tak si myslim ze za takych 1,5litra Sk ta vymena stoji
    a mozem urcite slapat na 2500mhz alebo prinajlepsom aj viac
    Som rad ze si ma ubezpecil ze teploty by vlastne na rovnakom nastaveni mali byt rovnake, a spolieham na Silent Boost ze si to uchladi, teraz mam na voltazi hoci aj 1,72 az 1,79v aj 43-43,5 stupna ked nejde ziadna 3d aplikacia, cpu burn, prime, a pod. iba praca s 2d, pri zatazi do 47stupnov co si myslim ze ujde
    X2 6000+ AM2 3,3ghz 1,375v (3,433ghz 1,45v) || Abit KN9 Nf4 ultra AM2,Xpertvision 9600GT 512mb 650/1800@760/2000, 2x2gb A-data 800+ Extremme ddr2@950mhz cl5(resp.980mhz pri 3,433ghz cpu), Maxtor MaxlineIII 300GB,DVD RW-DL Asus 1608P3S,SB AUDIGY 2ZS Platinum,Benq - notebook keyboard,mouse Genius netscroll optical USB,monitor 17`Nokia 720C,Fortron 650w,Vista Ultimate SP1

  24. #99
    Senior Member Avatar uživatele MK2
    Založen
    19.10.2002
    Bydliště
    Slovakia - Šurany
    Příspěvky
    1 701
    Vliv
    246

    Standardní

    Este jedna vec bol tu taky dotaz ze na mobilnom Bartone mal tu niekto mensi vykon o trosku na rovnakom nastaveni ako na desktopovom, zaznamenal niekto iny nieco podobne mne sa to velmi nezda
    X2 6000+ AM2 3,3ghz 1,375v (3,433ghz 1,45v) || Abit KN9 Nf4 ultra AM2,Xpertvision 9600GT 512mb 650/1800@760/2000, 2x2gb A-data 800+ Extremme ddr2@950mhz cl5(resp.980mhz pri 3,433ghz cpu), Maxtor MaxlineIII 300GB,DVD RW-DL Asus 1608P3S,SB AUDIGY 2ZS Platinum,Benq - notebook keyboard,mouse Genius netscroll optical USB,monitor 17`Nokia 720C,Fortron 650w,Vista Ultimate SP1

  25. #100

    Standardní

    Citace Původně odeslal MK2
    Este jedna vec bol tu taky dotaz ze na mobilnom Bartone mal tu niekto mensi vykon o trosku na rovnakom nastaveni ako na desktopovom, zaznamenal niekto iny nieco podobne mne sa to velmi nezda
    Pri shodnem nastaveni bude vykon stejny, vzdyt jsou to prakticky stejna CPU, akorat lepsi kousky.
    MB Epox 9NDA3+, CPU A64 3200+@?GHz, RAM 2x512MB A-DATA DDR566, VGA Sapphire Toxic RX800PRO@XT, Audio Audigy 2, HDD WD Raptor 74GB & Hitachi 7k250 160GB, DVD Pioneer DVR-108, Case YY-5601 + LCPower 550W, Cooling Water, Monitor Hercules 920PRO DVI, My OC Gallery

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •