Stránka 5 z 10 PrvníPrvní 123456789 ... PosledníPoslední
Výsledky 101 až 125 z 250

Téma: Databaze pretaktovani NVIDIA graf. karet

  1. #101
    Senior Member
    Založen
    11.02.2003
    Bydliště
    Žižkov
    Příspěvky
    520
    Vliv
    211

    Standardní Re: slusne

    Citace Původně odeslal Nakata
    "Leadtek Winfast PX6800GT TDH 256MB, PCI-E
    350/1000 ==> 440/1150
    na 500/1200 se usilovne pracuje..."



    to na tom mas puvodni chladic? slusne oc doufam ze ta msi pude podobne...
    jj, puvodni chladic a navic jen 350W zdroj...tech 500 MHz padne

  2. #102
    Member
    Založen
    21.10.2004
    Bydliště
    Bantice, prdel u Znojma
    Příspěvky
    459
    Vliv
    188

    Standardní

    Gainward 6800 GT 350/1000@420/1130 s voltáží 1,3 původní bios, přidán Silencer
    CPU:Sempron 1,6@2,72(max takt) @2,4 (provozní takt) Disk: Seagate 80 giga 7200 ot. 8 MB, Paměť:1024 MB kingmax original jednomodul cl 2,5 Deska: MB JETWAY 754GT6-P nV6100 s754, Case: Eurocase+zdroj Chill Innovation 400 W

  3. #103

    Standardní

    Sparkle GF 6600 128 MB/128 bit

    300/550 (3d03 - 5240b)@400/660 (3d03 - 6060b) chladenie default.
    AMD Athlon XP 1700+@2000 Mhz (10*200),MB Epox 8RDA3+, 512Mb SDRAM Apacer PC 400 Mhz CL2.5, IDE Maxtor 80 Gb 7200ot/2MB cache, Sparkle GF 6600 128 MB 300/550@400/670Mhz, DTK Case Midi Tower 500W zdroj, SB live 5+1 digital, Creative 5300 5+1 speakers, CD-RW Asus 52*24*52, Genius scroll mouse, DTK keyboard, 17´ AOC 7Vlr+

  4. #104

    Standardní

    Citace Původně odeslal Voky
    Citace Původně odeslal Voky
    leadtek A 400 6800NU 12/6 zatim jede 390/880 zaklad byl 325/700 ale bude bios mod na 1.5 V pac pri zatizeni ma podle ovloadacu 52 stupnu maximalne tak doufam ze tech 430/950 da ale zatim nejni potreba pac mam toho durexa


    edit: tak uz jedu 390/905 ale pujde vejs zatim bez bios modu. myslim ze bez bios modu dam 395/950 a vejs to bude chtit asi ten bios mod
    mno tak to vypada stabilne 395/970 ale stejne na tech taktech nejedu pac je to zatim zbytecny. jinak maximum co projela karta sice s artefaktama byla 415/1050 JINAK JE TO BEZ BIOS MODU !!!

    az bude bios mod tak doufam ze by mohla dat tak 450/1000 to by bylo krasny
    No to je sila, to jsi asi docela haluzak, me to neda vic jak 415/830 stabilně, pak jsou již artefatkty, a to mám Gainward bios na 1,5 V. Jak si to dokázal??
    Ikdyž aktivováním te jedne vertex pip. se možnosti taktovani docela snižují.
    Intel Core 2 Duo 8400@3.8GHz, CoolerMaster Gemin II, Gigabyte EP35-DS3, GF Asus 8800GTS 512MB,
    Corsair 4GB DDR2 @ 1060Mhz, Western Digital 650 GB HDD, Skříň NZXT Hush silver, SB Audigy 2 + Logitech Z-5500, DVD-RW NEC-3540, 550W Corsair, 20" monitor Samsung 206BW

  5. #105

    Standardní

    Asus V9999 ultra default 425/1100 =======> 470/1265
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
    co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!

  6. #106
    Senior Member
    Založen
    09.10.2002
    Bydliště
    billiardový stôl
    Příspěvky
    2 339
    Vliv
    233

    Standardní

    BananaYoe, pouzivas na taktenie ten ASUSacky program, alebo nieco ine? Ide v tom sice zvysovat vselijaka voltaz, a otacky fanu, ale nejak sa mi nepozdava...

  7. #107

    Standardní

    Citace Původně odeslal Wuuduu
    BananaYoe, pouzivas na taktenie ten ASUSacky program, alebo nieco ine? Ide v tom sice zvysovat vselijaka voltaz, a otacky fanu, ale nejak sa mi nepozdava...
    na OC používám ten příkaz do registrů kterej to odemče přímo v ovladačích. žádnej externí prgram nepoužívám.
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
    co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!

  8. #108

    Standardní

    Inno3d 6600gt pcie + zalman vf700cu 585/1200
    ...better to reign in hell, than serve in heaven... [john milton - paradise lost]
    hraj or die anywhere and always GL & HF

  9. #109

    Standardní

    Manli gf4 mx 440 8x 128MB
    275/400 @ 380/460
    tie 128 (4.5us) su ovela menej taktovatelne ako 64MB verzia
    hroch: opteron 144 @ 2400 (300*8 1.55v) + ac silencer 64 + msi nf3 250 platinum + 2x hynix 512 400 cl3@480 cl3 + nv43@550/1100 + raid0 2x sp1614c = aquamark, 3d01, 3d03, 3d05 : ...

  10. #110

    Standardní

    Gainward 6800GT @ 430/1150 /default V/ vodou chlazeny.
    Dum spiro, spero

  11. #111

    Standardní

    bez V modu Fx5900xt 480/900 a 6200bodu v 3Dmarku 03-parada viz sestava v podpise
    |Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|

  12. #112

    Standardní

    Citace Původně odeslal kudykam
    Citace Původně odeslal Voky
    Citace Původně odeslal Voky
    leadtek A 400 6800NU 12/6 zatim jede 390/880 zaklad byl 325/700 ale bude bios mod na 1.5 V pac pri zatizeni ma podle ovloadacu 52 stupnu maximalne tak doufam ze tech 430/950 da ale zatim nejni potreba pac mam toho durexa


    edit: tak uz jedu 390/905 ale pujde vejs zatim bez bios modu. myslim ze bez bios modu dam 395/950 a vejs to bude chtit asi ten bios mod
    mno tak to vypada stabilne 395/970 ale stejne na tech taktech nejedu pac je to zatim zbytecny. jinak maximum co projela karta sice s artefaktama byla 415/1050 JINAK JE TO BEZ BIOS MODU !!!

    az bude bios mod tak doufam ze by mohla dat tak 450/1000 to by bylo krasny
    No to je sila, to jsi asi docela haluzak, me to neda vic jak 415/830 stabilně, pak jsou již artefatkty, a to mám Gainward bios na 1,5 V. Jak si to dokázal??
    Ikdyž aktivováním te jedne vertex pip. se možnosti taktovani docela snižují.
    ta vetex pipka je aktivovana od vyroby ja ji neodemykal !!!
    jinak bios mod sem jeste nedelal. zatim je to zbytecny.
    jinak mam zrejme hodne slusnej kousek skoda tech pipek. kdyby to slo 16/6 pri tedlech taktech tak bych daval tk 11500 v 03 minimalne.

    jinak pro ty co maj leadtek tak dejte dolu ten prachovej filtr z vetraku hluk sel dolu a teplota o 4 stupne dolu na jadre a 2 stupne na pametech. akorat je potreba tak kazdy mesic cistit kartu je to zasrany jako hodne moc.
    i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB

  13. #113

    Standardní

    Citace Původně odeslal Voky
    Citace Původně odeslal kudykam
    Citace Původně odeslal Voky
    Citace Původně odeslal Voky
    leadtek A 400 6800NU 12/6 zatim jede 390/880 zaklad byl 325/700 ale bude bios mod na 1.5 V pac pri zatizeni ma podle ovloadacu 52 stupnu maximalne tak doufam ze tech 430/950 da ale zatim nejni potreba pac mam toho durexa


    edit: tak uz jedu 390/905 ale pujde vejs zatim bez bios modu. myslim ze bez bios modu dam 395/950 a vejs to bude chtit asi ten bios mod
    mno tak to vypada stabilne 395/970 ale stejne na tech taktech nejedu pac je to zatim zbytecny. jinak maximum co projela karta sice s artefaktama byla 415/1050 JINAK JE TO BEZ BIOS MODU !!!

    az bude bios mod tak doufam ze by mohla dat tak 450/1000 to by bylo krasny
    No to je sila, to jsi asi docela haluzak, me to neda vic jak 415/830 stabilně, pak jsou již artefatkty, a to mám Gainward bios na 1,5 V. Jak si to dokázal??
    Ikdyž aktivováním te jedne vertex pip. se možnosti taktovani docela snižují.
    ta vetex pipka je aktivovana od vyroby ja ji neodemykal !!!
    jinak bios mod sem jeste nedelal. zatim je to zbytecny.
    jinak mam zrejme hodne slusnej kousek skoda tech pipek. kdyby to slo 16/6 pri tedlech taktech tak bych daval tk 11500 v 03 minimalne.

    jinak pro ty co maj leadtek tak dejte dolu ten prachovej filtr z vetraku hluk sel dolu a teplota o 4 stupne dolu na jadre a 2 stupne na pametech. akorat je potreba tak kazdy mesic cistit kartu je to zasrany jako hodne moc.
    kolik ti dava 3dmark 03 ??
    Intel Core 2 Duo 8400@3.8GHz, CoolerMaster Gemin II, Gigabyte EP35-DS3, GF Asus 8800GTS 512MB,
    Corsair 4GB DDR2 @ 1060Mhz, Western Digital 650 GB HDD, Skříň NZXT Hush silver, SB Audigy 2 + Logitech Z-5500, DVD-RW NEC-3540, 550W Corsair, 20" monitor Samsung 206BW

  14. #114

    Standardní

    malo jen 10 500 jedu totiz jen na 200 mhz fsb. Darth maul s ni dal na a64 neco pres 11 000
    kdybych jel tak 230 fsb tak tech 11 nejni problem na xp-m
    i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB

  15. #115

    Standardní

    no protože mam stejnou kartu jako ty a ikdyž mi jde taktovat na 410/980mhz, tak paměti taktované přes 830 již pak nikde prakticky nezvedají vubec výkno (řádově 1 fps v Canyon flight), tak by mě zajímalo jak to máš ty.... já na mé sestavě dám cca 9600 bodů v 3dmark03
    Intel Core 2 Duo 8400@3.8GHz, CoolerMaster Gemin II, Gigabyte EP35-DS3, GF Asus 8800GTS 512MB,
    Corsair 4GB DDR2 @ 1060Mhz, Western Digital 650 GB HDD, Skříň NZXT Hush silver, SB Audigy 2 + Logitech Z-5500, DVD-RW NEC-3540, 550W Corsair, 20" monitor Samsung 206BW

  16. #116

    Standardní

    Citace Původně odeslal kudykam
    no protože mam stejnou kartu jako ty a ikdyž mi jde taktovat na 410/980mhz, tak paměti taktované přes 830 již pak nikde prakticky nezvedají vubec výkno (řádově 1 fps v Canyon flight), tak by mě zajímalo jak to máš ty.... já na mé sestavě dám cca 9600 bodů v 3dmark03
    to me uz to od tech 850 taky nahoru moc nejde ale trosku jo. 850->980 cca 250 bodu v 03 ...
    i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB

  17. #117
    Member
    Založen
    21.10.2004
    Bydliště
    Bantice, prdel u Znojma
    Příspěvky
    459
    Vliv
    188

    Standardní

    Citace Původně odeslal kudykam
    no protože mam stejnou kartu jako ty a ikdyž mi jde taktovat na 410/980mhz, tak paměti taktované přes 830 již pak nikde prakticky nezvedají vubec výkno (řádově 1 fps v Canyon flight), tak by mě zajímalo jak to máš ty.... já na mé sestavě dám cca 9600 bodů v 3dmark03
    měl jsem gainwarda 6800 LE bios mod 1,4 V, nešel sice odemknout na 16/6, ale jen na 12/6, ale takty byly občas stable 460/950...občas proto, protože to padalo do black screenu, bohužel se to stávalo často, tak paměti na běžný chod mohly být jen na 800....pokud si teda ještě dobře vzpomínám. Výkon se s taktem paměti nad 850 nebo 900 už prakticky nezvedá (pokud to teda netaktnete na 1200 ), takže je zbytečný z toho cokoliv mačkat. Vliv na výkon je nulový. Zásadní vliv má jen a pouze takt jádra.
    CPU:Sempron 1,6@2,72(max takt) @2,4 (provozní takt) Disk: Seagate 80 giga 7200 ot. 8 MB, Paměť:1024 MB kingmax original jednomodul cl 2,5 Deska: MB JETWAY 754GT6-P nV6100 s754, Case: Eurocase+zdroj Chill Innovation 400 W

  18. #118

    Standardní

    MSI FX5900XT 390/700 > 450/950 (bohuzial pri tychto taktoch z karty vychadza zvlastne "cvrlikanie" a to pri skrolovani stranok)

    Intel Pentium 4 Prescott 2.8@3.53 BOX | ABIT IC7-G | Apacer 1 GB DDR400 | MSI GeFORCE FX 5900 XT 390/700@440/950 VTD 128 DDR |
    IBM 80 GB 7200ot. 8 MB cache SATA | IBM 17" FLAT | Creative SoundBlaster LIVE 5.1 | Intelli Mouse 4.0 Explorer | Steelpad 4D.

  19. #119

    Standardní

    Citace Původně odeslal Mr_ORO
    MSI FX5900XT 390/700 > 450/950 (bohuzial pri tychto taktoch z karty vychadza zvlastne "cvrlikanie" a to pri skrolovani stranok)
    kdyz si das pameti niz,treba 910-20 pujde ti vic to jadro me se treba pres 930 uz vykon vubec nehybe. ale tech 480 je uz poznat-kdyz mam tech 950 na memkach tak to jadro taky vic jak 450 nejde ale jinak ja rikam klidek -tak to skus kolik s timhle co mas dostanes v 05? marku? v 03 budes mit diky cpu vic nez ja ale v 05 bysme mohli bejt blizko z vysledkem,ja se dostal na 1280
    |Intel 2Coreduo 7300||2000mhz||Vista business||GPU-ATI HD2400||RAM-2G DDR2||250G SATA|

  20. #120

    Standardní

    Citace Původně odeslal MeTaN
    Citace Původně odeslal Mr_ORO
    MSI FX5900XT 390/700 > 450/950 (bohuzial pri tychto taktoch z karty vychadza zvlastne "cvrlikanie" a to pri skrolovani stranok)
    kdyz si das pameti niz,treba 910-20 pujde ti vic to jadro me se treba pres 930 uz vykon vubec nehybe. ale tech 480 je uz poznat-kdyz mam tech 950 na memkach tak to jadro taky vic jak 450 nejde ale jinak ja rikam klidek -tak to skus kolik s timhle co mas dostanes v 05? marku? v 03 budes mit diky cpu vic nez ja ale v 05 bysme mohli bejt blizko z vysledkem,ja se dostal na 1280
    sraci
    MB Epox 8RDA3+ pro CPU Athlon 2400+@3200+ 10,5*210 VGA ASUS V9999LE 300/700@459/918 16x1,6vp a slusivy homemade case a samozrejme vodni chlazeni na vsem

  21. #121

    Standardní

    Citace Původně odeslal 3hnd
    Citace Původně odeslal MeTaN
    Citace Původně odeslal Mr_ORO
    MSI FX5900XT 390/700 > 450/950 (bohuzial pri tychto taktoch z karty vychadza zvlastne "cvrlikanie" a to pri skrolovani stranok)
    kdyz si das pameti niz,treba 910-20 pujde ti vic to jadro me se treba pres 930 uz vykon vubec nehybe. ale tech 480 je uz poznat-kdyz mam tech 950 na memkach tak to jadro taky vic jak 450 nejde ale jinak ja rikam klidek -tak to skus kolik s timhle co mas dostanes v 05? marku? v 03 budes mit diky cpu vic nez ja ale v 05 bysme mohli bejt blizko z vysledkem,ja se dostal na 1280
    sraci
    Dik za titul lam0, ale neviem preco nadavas ?!?!?!

    Intel Pentium 4 Prescott 2.8@3.53 BOX | ABIT IC7-G | Apacer 1 GB DDR400 | MSI GeFORCE FX 5900 XT 390/700@440/950 VTD 128 DDR |
    IBM 80 GB 7200ot. 8 MB cache SATA | IBM 17" FLAT | Creative SoundBlaster LIVE 5.1 | Intelli Mouse 4.0 Explorer | Steelpad 4D.

  22. #122

    Standardní GF 6800

    Tak asi som jeden z mala co som si vzal ManLi GF6800 . A oplatilo sa. Z povodnych 12/5 325/700 3DM2003 - 8600b islav poho na 16/6 400/770 3DM2003 - 11900b bez akehokolvek fyzickeho zasahu . Co sa mi paci tak ten chladic je vazne robusny (nie ako najprv planovany ASUS) a je samo i na pamatiach. Je prekvapujuco ticha. Vyssie takty budu asi oz po odstraneni ochrany alebo prepaleni biosu
    Athlon64 X2 3800+@2,5 GHz (250x10), ABIT KN8 Ultra, 2x512 MB DDR400 Kingston 2,5-2x2x5, VGA: MSI 6800GS 256MB @ 450/1100, 3dMark03 11900 3dMark05 5400, 3dMark06 2700, Genius 5.1 HT, Hitachi S-ATA 160GB + 80GB Hitachi, DVD-RW LG4163B + DVD-ROM Toshiba 1802, Fly TV Platinum.
    Mam rad vsetky informacie. Ja si to uz potom potriedim v hlave sam

  23. #123
    Senior Member
    Založen
    25.06.2003
    Bydliště
    Krematorium u Pejlhrimova
    Příspěvky
    623
    Vliv
    207

    Standardní

    G6600 GT LEADTEK 500x900@567x1134...
    chlazeno vodou (BIG WATER + WATER TANK + BLOK NA GPU od Thermaltake)
    teploty : GPU :defaultni chlazeni max 75
    : nyni max 60
    AMD x4 640::cooler Noctua U12P::2*2048MB DUAL A-DATA 2000Mhz ::GA -870A -UD3 rev.2.2:: OCZ 60 GB SSD::G8800GT::Genius5.1HTDELUXE::SUNBEAM TRANSFORMER::SEASONIC 430W

  24. #124
    Junior Member Avatar uživatele DannyD
    Založen
    16.04.2005
    Bydliště
    Kolín
    Věk
    35
    Příspěvky
    19
    Vliv
    0

    Standardní

    To WAR-TIN: Od vodnika bych cekal vic a jeste TT Z toho Leadteka by melo jit vic. Moje MSI cooled by Zalman,takty viz podpis Nic moc,ale pro moje potreby to staci
    .::HELL Services a.s.::.
    AMD XP-M 2600+@3400+(1,5V)(t=38/46) ; Epox 8RDA6+ ; 1GB RAM OCZ PC3200 ; HDD:Maxtor 200GB a 120GB+DeathStar 160GB+Samsung 200GB ; MSI 6600GT (Jádro 500@615 , RAM 900@1180) ; Chlazení only Cu - rule with iron hand:)

  25. #125
    Senior Member
    Založen
    25.06.2003
    Bydliště
    Krematorium u Pejlhrimova
    Příspěvky
    623
    Vliv
    207

    Standardní

    Citace Původně odeslal DannyD
    To WAR-TIN: Od vodnika bych cekal vic a jeste TT Z toho Leadteka by melo jit vic. Moje MSI cooled by Zalman,takty viz podpis Nic moc,ale pro moje potreby to staci
    no jel i na 600x1200 bez nejakych vyssich teplot ale uz Artefakty
    me to takhle staci )
    AMD x4 640::cooler Noctua U12P::2*2048MB DUAL A-DATA 2000Mhz ::GA -870A -UD3 rev.2.2:: OCZ 60 GB SSD::G8800GT::Genius5.1HTDELUXE::SUNBEAM TRANSFORMER::SEASONIC 430W

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 3 uživatelů. (0 registrovaných a 3 anonymních)

Podobná témata

  1. NVIDIA ForceWare 171.20 WHQL Vista
    Založil Masster v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 28.02.2008, 16:47
  2. nVidia ForceWare 160.02 WHQL
    Založil Masster v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 26.05.2007, 13:44
  3. nVidia ForceWare 160.03 XP
    Založil Masster v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 12.05.2007, 01:38
  4. GeForce řady 6xxx verzus Windows 9x a ME
    Založil DlouhyJony v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 15.01.2005, 19:40
  5. Kde mam stiahnut drivery na Rivu TNT?
    Založil Rainbow v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 11.04.2004, 20:06

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •