Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Win XP a programy na prevod audia.

  1. #1

    Standardní Win XP a programy na prevod audia.

    Nevite proc mi pod win XP nefunguje zadny program na prevod hud. cd do mp3? Hlasi to neco o Aspi driverech. Je nutne je nainstalovat? Popripade kde bych je mohl sehnat a jestli nebudou zlobit s win XP nebo Nerem?
    PC: Intel Pentium 4 2.26GHz NW, ASUS P4P800-E Deluxe, ATi Radeon 9600XT, 1024 MB DDR(400) na 333MHz TwinMos, 80GB HDD, Leadtek Winfast XP Deluxe, Fortron FSP350-60PN(PF) 350W, LG 4160B, LG Flatron ez T710BH, Internet: Wi-Fi 3024/3024, Logitech MOMO Racing

    NB: ASUS A8JC-H013 (Core Duo 1.66GHz, 1024 MB DDR2(533), nVidia Go7300, 80GB HDD

  2. #2

    Standardní

    hm, a co jsi uz vyzkousel za programy, pripadne co mas za zvukarnu? (i kdyz to bude softwarem, hodi se to vedet)
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

  3. #3

    Standardní Re: Win XP a programy na prevod audia.

    Citace Původně odeslal Kositch
    Nevite proc mi pod win XP nefunguje zadny program na prevod hud. cd do mp3? Hlasi to neco o Aspi driverech. Je nutne je nainstalovat? Popripade kde bych je mohl sehnat a jestli nebudou zlobit s win XP nebo Nerem?
    skus pouzit nejaky iny cd ripper ->

    http://www.google.com/search?hl=cs&i...hledat+Googlem
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

  4. #4

    Standardní Re: Win XP a programy na prevod audia.

    Citace Původně odeslal Kositch
    Nevite proc mi pod win XP nefunguje zadny program na prevod hud. cd do mp3? Hlasi to neco o Aspi driverech. Je nutne je nainstalovat? Popripade kde bych je mohl sehnat a jestli nebudou zlobit s win XP nebo Nerem?
    Mozes to riesit bud instalaciou ASPI ovladacov, napriklad posledne 4.71.2 priamo od Adaptecu najdes tu:
    http://www.adaptec.com/worldwide/sup...aspi_471a2.exe

    ...alebo ak to nechces komplikovat, pouzi na grabovanie CD do MP3 iny program z vlastnou emulaciou ASPI. Doporucujem CD'n'Go, ktory je jednoducho super a pobezi ti dokonca v rodnej cestine .
    http://www.cdngo.com/2/news/news.html

    V Settings->CD Audio Ripper oznac polozku Force Internal ASPI emulation. Po restarte programu by ti malo vsetko fungovat bez problemov.

  5. #5
    Member mince
    Založen
    14.09.2003
    Bydliště
    Uherské Hradiště
    Příspěvky
    274
    Vliv
    219

    Standardní

    ja pouzivam na grab a prevod Easy CD-DA Extractor,docela v poho.dobry program je Monkeys audio,format,ktery ti ztlaci beztratove audio.

  6. #6

    Standardní

    ja pouzivam FreeRIP MP3
    Intel C2D 6750 2,66Ghz@3,21Ghz;ASUS P5KC;RAM OCZ DUAL CHANNEL KIT 2x1GB DDR2/800;MSI ATI RADEON 2600XT 512MB;LCD 19" LG L1953TR;2xWD SATA2 250GB & 400GB;PIONEER DVR 212;Fortron 500W

  7. #7

    Standardní

    ja mam MusicMatch Jukebox a sem spokojenej. ma udajne puvodni mp3 kodek primo z Fraunhoferova institutu
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

  8. #8

    Standardní

    A co taklhle Exact Audio Copy (a asi zatím neznám nic lepšího ), ve spolupráci s Lame codecem, což je o trošku lepší, než Fraunhofer, ikdyž pořád jenom ubohý mp3, možná radši nepřekonatelný kombo EAC/MusePack

    btw. v EAC je, aspoň u mě, potřeba nastavit použití "Původní rozhraní Win32" místo ASPI.
    ...zzzzzz

  9. #9

    Standardní

    Citace Původně odeslal FlashedBrain
    A co taklhle Exact Audio Copy
    No jo, ten sem uz taky zkousel, jenze, nevim z jakyho duvodu, sem ho nerozjel Ale cetl sem o nem, ze je fakt kvalitni a poskytuje moznost zkopirovat audio cd opravdu 1:1. Asi bych ho taky doporucoval, kdybych s nim mel nejakou zkusenost...
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

  10. #10

    Standardní

    Ja pouzivam Audiograbber + LAME 3.93.1
    Pokud ti to hlasi tuto hlasku, tak to jsou asi porusene ASPI dll, staci preinstalovat ASPI drivery - dost info najdes na googlu
    AMD Barton 2500+@2152MHz(12.5*172/1,65V) AQXFA 0335MPMW @ ASUS A7V8X full @ Cooper Silent 2 TC Rev.2 lapped@ 512MB DDR333 @ GeForce 4 Ti4200 128MB 310/610MHz @ Samsung SpinPoint 160GB S-ATA + WD 80GB JB 8MB @ DVD LG GSA-4163B @ DVD Pioneer 106s @ SB Audigy Player @ Fortron 350W+12cm fan @ Edimax EW-7128G
    Mobile : DELL Inspiron 1520

  11. #11

    Standardní

    CDex + lame
    hp pavilion zt3020

  12. #12
    Senior Member
    Založen
    06.03.2003
    Bydliště
    St. George (SVK)
    Příspěvky
    1 023
    Vliv
    234

    Standardní

    Zatial som sa tomu moc nevenoval, ale kamarát tvrdí že wma neorezáva natolko výšky ako mp3 pri rovnakom kbps. Čo vy na to?
    TB 1700+@2060MHz 1,54v (letný režim)JIUHB DLT3C 0308SPMW(10x206)Titan TTC-CU5TB,8RDA vddmoded 1,78v,2x256 TwinMOS PC3200 CL2.5,sync,dual, @412MHz CL2 11-3-2, PowerColor X800Pro VIVO@X800XT PE, 2xHDD Barracuda160GB RAID0, Maxtor20GB 7200rpm, DVD Toshiba SD-M1712, CDRW BTC,Audigy2@A4Pro,Lan 10/100-nejaký shit,Genius 5,1HT,Leadtec WinfastTV2000XP,Enermax350w,iiyamaVMP454, NB AcerTM4400 upgaded 1.26GB RAM, A2ZS Notebook, my BF1942/BF2 name: |bmk|Andrey

  13. #13

    Standardní

    wma sem moc nezkousel, ale srdecne sem se zasmal, kdyz sem se dozvedel, ze Mrkvosoft prohlasuje (nebo minimalne prohlasoval), ze pri pouziti wma je hudba stejne kvalitni jako mp3, ale pri polovicnim datovyk toku
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

  14. #14
    Senior Member
    Založen
    06.03.2003
    Bydliště
    St. George (SVK)
    Příspěvky
    1 023
    Vliv
    234

    Standardní

    Citace Původně odeslal ripper
    wma sem moc nezkousel, ale srdecne sem se zasmal, kdyz sem se dozvedel, ze Mrkvosoft prohlasuje (nebo minimalne prohlasoval), ze pri pouziti wma je hudba stejne kvalitni jako mp3, ale pri polovicnim datovyk toku
    To je samozrejme marketingový kaleráb, ale pri rovnakom d.t. ako mp3 by sa dalo očakávať lepšiu kvalitu keď si také niečo dovolí Bill tvrdiť.
    TB 1700+@2060MHz 1,54v (letný režim)JIUHB DLT3C 0308SPMW(10x206)Titan TTC-CU5TB,8RDA vddmoded 1,78v,2x256 TwinMOS PC3200 CL2.5,sync,dual, @412MHz CL2 11-3-2, PowerColor X800Pro VIVO@X800XT PE, 2xHDD Barracuda160GB RAID0, Maxtor20GB 7200rpm, DVD Toshiba SD-M1712, CDRW BTC,Audigy2@A4Pro,Lan 10/100-nejaký shit,Genius 5,1HT,Leadtec WinfastTV2000XP,Enermax350w,iiyamaVMP454, NB AcerTM4400 upgaded 1.26GB RAM, A2ZS Notebook, my BF1942/BF2 name: |bmk|Andrey

  15. #15

    Standardní

    mno, kvalita je asi lepsi, ale neodvozoval bych to z neceho, co tvrdi bill, ten tvrdi hodne veci...
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •