Stránka 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Výsledky 51 až 75 z 76

Téma: Špičkové porovnanie KT600 dosiek / VIA KT600 dosky všeobecne

  1. #51

    Standardní

    Citace Původně odeslal Pavlista
    soltek maj v extrapointu (www.extrapoint.cz) - SL-KT600 nejak okolo 2000kc bez dph a asi i s raidem... fakt nevim
    naozaj dik za odpoved ja som chcel v bratislave, ale zatial som rozhodnuty pre abita (mozno este ten soltek, ale kde ho zohnat...) a navyse nerad nakupujem cez internet... ale dik

  2. #52

    Standardní

    Citace Původně odeslal Pavlista
    soltek maj v extrapointu (www.extrapoint.cz) - SL-KT600 nejak okolo 2000kc bez dph a asi i s raidem... fakt nevim
    naozaj dik za odpoved ja som chcel v bratislave, ale zatial som rozhodnuty pre abita (mozno este ten soltek, ale kde ho zohnat...) a navyse nerad nakupujem cez internet... ale dik

  3. #53
    Senior Member mince Avatar uživatele Hrochoslon
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    kojenecký koš BRNO@PRAHA
    Příspěvky
    1 518
    Vliv
    247

    Standardní

    a co to soyo to nevypada spatne a ma aj diry
    mate nekdo zkusenosti?
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    ■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

  4. #54
    Senior Member mince Avatar uživatele Mojda
    Založen
    16.10.2002
    Bydliště
    Brno - Lisci Nora
    Příspěvky
    566
    Vliv
    235

    Standardní

    Citace Původně odeslal svaca
    Chybi jen to, co pises ..... Nic vic, nic min ..... BIOS je stejny ...
    No jeste jsem tak koukal na web Epoxu a 8KRA2+ má SATA RAID a 8KRA2I jen SATA řadič (bez RAIDu )

    Viz jejich product page zde

  5. #55
    Member
    Založen
    15.10.2002
    Bydliště
    Uherský Brod
    Věk
    41
    Příspěvky
    357
    Vliv
    233

    Standardní

    nevite jak sou na tom ted Aopen ted sem videl v Levi ze to maj s KT600

    AOpen AK77-600Max

    jinak asi si vemu ASUS A7V600-X --- Barton2500+ --- A-DATA 512 MB DDR 450
    Noram - World Of Tanks

  6. #56
    Member
    Založen
    15.10.2002
    Bydliště
    Uherský Brod
    Věk
    41
    Příspěvky
    357
    Vliv
    233

    Standardní

    jinak se omlouvám dal jsem sem špatný odkaz na jinou stránku a nevšim sem si toho
    Noram - World Of Tanks

  7. #57

    Standardní

    Zrovna na ni koukam trochu nestastne unistenej ATX conector a radice celkem nizko nekomu to vyhovuje me moc ne A to mam Aopen celkem rad viz podpis
    EDIT: Az ted sem si vsim na tom obrazku je 6 pci a pod tim pisou 5 z ceho to tam flakli ten obrazek

    tak primo vyrobce: http://english.aopen.com.tw/products/mb/AK77-600Max.htm Maj v tom nak bordel v tom levi

    I7-4770T @ 3,1 ghz /ASRock B85M-GL/2x 8gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201

  8. #58
    Member
    Založen
    11.12.2002
    Bydliště
    Topolcany, Zilina
    Příspěvky
    291
    Vliv
    228

    Standardní

    Neviete niekto poradit kde by som v cechach zohnal tuto dosku

    Soyo SY-KT600 DRAGON Ultra Platinum

  9. #59
    Senior Member mince Avatar uživatele Hrochoslon
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    kojenecký koš BRNO@PRAHA
    Příspěvky
    1 518
    Vliv
    247

    Standardní

    Citace Původně odeslal aragorn
    Neviete niekto poradit kde by som v cechach zohnal tuto dosku

    Soyo SY-KT600 DRAGON Ultra Platinum
    pekna ze? taky sem si na ni brousil zuby
    jedinej cesekej prodejce techto desek je http://www.hi-tech.cz/
    v normalni nabidce ju nemaj, maj jen SY-KT600 DRAGON PLUS
    a tu bych moc nedoporucoval.

    Psal sem tam mejla ohledne te Ultra platinum a rikal ze by ju musel specialne obednat s novym zbozim. cena okolo 5000. Takze tam zkus napsat. zbzi objednavaj tak 1-2 za mesic tusim.
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    ■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

  10. #60
    Member
    Založen
    11.12.2002
    Bydliště
    Topolcany, Zilina
    Příspěvky
    291
    Vliv
    228

    Standardní

    a nezoberiem dve? (by sme sa dohodli) .. a kde maju pobocku ?

  11. #61
    Senior Member mince Avatar uživatele Hrochoslon
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    kojenecký koš BRNO@PRAHA
    Příspěvky
    1 518
    Vliv
    247

    Standardní

    Citace Původně odeslal aragorn
    a nezoberiem dve? (by sme sa dohodli) .. a kde maju pobocku ?
    kdyz mi ju koupis tak nebudu proti, ale ja uz na to nemam prachy , koupil sem levnejsi abit
    na te strance je nekde mapka, nebo se podivej na ulicu kde sidli a dej si ju vyhledat v seznamu/mapy
    Jediny si pamatuju, ze je to v praze
    C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ62gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
    ■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
    "As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■

  12. #62

    Standardní MSI

    Citace Původně odeslal uw
    Tak už se někdo pochlubte, kdo jste si to MSIčko koupil, kam jste to s ní dotáhli...
    Já bych začal, ale ono to zatím není k chlubení, spíš začínám mít strach , že jsem se zase nechal zblbnout a začínám přemýšlet , čímpak to asi je, že v tom testu na VR-Zone (viz 1. příspěvek) dosáhli s KT6 Delta "stabilní" FSB nad 233. Už jsem si pořídil i stejnou paměť , jen toho stejného Bartona se mi nějak nechce...
    Mam MSI KT6V LSR a v tom Bartona 2500+ Stabilne jede bez problemu s DDR400MHz, ale na rychlosti CPU. Problem je u me asi v disku, mam dva, jeden 40GB IDE a druhy 4,3GB IDE a zrejme kdyz to osolim na 200FSB tak se disk rozsviti a zamrzne mi to. Takze cekam na SATA. Jinak jsem spokojenej. Ma to novej BIOS, mam verzi 1.30, posledni.
    AMD XP 2500+ Barton, Titan D5TB Super Silent, MSI KT6V LSR, 512MB DDR 3200 [400MHz], Seagate Barracuda IV SATA 120GB + 7200ot.,GeForce 2 MX400 64MB TV Out, CD-R 52X mx, TV WinFast XP 2000+, NOKIA 447F 17\"

  13. #63

    Standardní co to?

    Citace Původně odeslal svaca
    Voltaz chipsetu je vetsi (zvedla) a voltaz AGP je k nicemu, pouze nestabilita. Proto ji nema ani EPoX, ani Abit, jakoz to spicky na oveclocking.
    Abit a spocka na OC?? sa zobud! som mal par Abitiek a uz v zivote nikdy si nekupim nic od znacky na A !

    MSI forever
    ASUS A8N Sli Premium//AthlonX2 4600+@2,7GHz 1.4 V@NINJA//Sapphire Ultimate Radeon 1950pro 600/1600Mhz//2x1GB CORSAIR XMS c2//Audigy 2@creative 6700@Sony DHC-MDX10//Seagate 7200.10 2x320GB RAID+200GB//LG DVD-RW H12L ls//Teac DVD 516 black,Powered by ENERMAX E565AX--535W! .Samsung 20''LCD 205BW 1680*1050 wide, Myš MS 6000 laser , multimedia Microsoft!
    NOTEBOOK Asus A4K Athlon 64m 3000+, 1024MB DDR kingston 400, !120GB Hitachi 5400 8MB 5K120, Radeon Mobility 9700 64MB,DVD-RW-8x, WiFi, 15,4 WXGA LCD,myš MS4000+ externý 2.5 Hitachi 60GB 5400 8MB 5K80.
    www.mujweb.cz/www/pboss

  14. #64

    Standardní Re: co to?

    Citace Původně odeslal port777
    Citace Původně odeslal svaca
    Voltaz chipsetu je vetsi (zvedla) a voltaz AGP je k nicemu, pouze nestabilita. Proto ji nema ani EPoX, ani Abit, jakoz to spicky na oveclocking.
    Abit a spocka na OC?? sa zobud! som mal par Abitiek a uz v zivote nikdy si nekupim nic od znacky na A !

    MSI forever
    ja si myslim ze kdyz se podivas kolem sebe co maj lidi za desky, co chvali a doporucujou, tak najdes vice Abitu nez MSI. Me uz zaujatost proti MSI presla, ale urcite bych si ji nekoupil kdyz neni vubec levna...
    kazdej to vidi jinak: nekdo rika Abit, nekdo Epox, nekdo treba DFI a tak...
    nekamaradim s vama

  15. #65

    Standardní odp.

    tak desne drahy zase MSI nejsou, rekl bych, ze je to tak nastejno. Koukni se na ceniky. Potom, kdyz chces nejakou vychytavku navic, tak si musis samozrejme priplatit. Ja mam jen zaklad MSI KT6 Delta LSR a zatim jsem spokojenej.

  16. #66

    Standardní

    Budou podporovat desky KT600 i AMD Sempron?Nikde jsem o tom necet,jen vim ze bios Asusu A7V880 uz ho podporuje.
    AMD Athlon 2500+@3200+ Barton-1,7V , EPOX 8KRAI, 2x512MB DDR A-Data 400, Seagate 80GB SATA+Maxtor D740X-5L 40GB, Asus GF 6600 128mb , QUAD X-TREME 256 +radio , LG 4167B dl12 , Creative FPS 1600 ,17\" TARGA

  17. #67

    Standardní

    Ja mam už přes pul roku msi kt600 delta, koupil sem si ji protože sem tomu rozumel asi jako moje babička

    Myslel sem si že sem udelal blbe když sem se o pc začínal vic zajimat, ale jak vidim tak zas tak blba neni, priste asus nebo mozna i msi, podle toho s čim přijde, jen u toho testu je divny to taktovani, ja aby mi šel muj procak na 11x200 musim mit aspon 1.1775V aby byl stable a to neni jisty protože sem to netestoval v prime takže nevim, možná to ale bude procakem
    MSI KT6 Delta, Athlon 2500+ Barton, 512 DDR 400MHz, 60GB disk, monitor Samsung Syncmaster 957DF, Acer 40x CD-ROM, Samsung 32x-10x-40x CD-RW

  18. #68

    Standardní

    Citace Původně odeslal zocel
    Budou podporovat desky KT600 i AMD Sempron?Nikde jsem o tom necet,jen vim ze bios Asusu A7V880 uz ho podporuje.

    Jo to by me taky zajimalo, kdyby to šlo tak by to bylo super aspon bych ušetřil za desku
    MSI KT6 Delta, Athlon 2500+ Barton, 512 DDR 400MHz, 60GB disk, monitor Samsung Syncmaster 957DF, Acer 40x CD-ROM, Samsung 32x-10x-40x CD-RW

  19. #69

    Standardní

    Citace Původně odeslal mooroo
    Citace Původně odeslal zocel
    Budou podporovat desky KT600 i AMD Sempron?Nikde jsem o tom necet,jen vim ze bios Asusu A7V880 uz ho podporuje.

    Jo to by me taky zajimalo, kdyby to šlo tak by to bylo super aspon bych ušetřil za desku

    Takze asi budou,muj Epox 8KRAI uz ma podporu v novem biosu.
    AMD Athlon 2500+@3200+ Barton-1,7V , EPOX 8KRAI, 2x512MB DDR A-Data 400, Seagate 80GB SATA+Maxtor D740X-5L 40GB, Asus GF 6600 128mb , QUAD X-TREME 256 +radio , LG 4167B dl12 , Creative FPS 1600 ,17\" TARGA

  20. #70

    Standardní

    ASUS A7V600 Sempron taky podporuje, jen je třeba flashnout novej bios.
    A64 3500+, Samsung 2 GB 667 MHz, Gigabyte GA-M55S, Seagate 7900 160 Gb, SB live!, Msi X1300

  21. #71
    Junior Member
    Založen
    13.07.2003
    Bydliště
    Ústí n.L. (Plzeň)
    Příspěvky
    27
    Vliv
    0

    Standardní

    Na toho Asuse bych se vykaslal, hned kdyz jsem si ho koupil,tak blbnul bios -poustelo to grafiky vic stavy, musel jsem ho hned flashnout,pak mi prestal fungovat jeden slot na pameti, napeti v biosu je +/- autobus. Proste se asusu vubec nepovedla. Svagr ji ma taky a uz ji byl dvakrat reklamovat.

  22. #72

    Standardní

    tak mam od Ximy epox 8kra2+ a slape mi to zatim na 10x200 /prime cca 8 hodin/ sem s tim nadmiru spokojen akorat me stve proc mam v sandre propustnost pameti necelych 2700/2450 mam pameti na cl 2.5 3 3 x x x sice temer to nejhorsi ale to by nemelo mit takovej vliv ne ? mel byc mit tak 2900-3000/2700 ne ?
    i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB

  23. #73

    Standardní

    ak mate niekto gigabyte 7v600 tak poradte ako znizit nasobic procesora na tejto doske

  24. #74

    Standardní

    Asus a7v600 som dal do kompu brachovi spolu s bartonom 2500+ ale co sa tyka moznosti taktovania by som ju s MSI ani neporovnaval...slabota

  25. #75

    Standardní

    co si myslite o doske DFI KT600 AL oplati sa mi ju kupit ? bo nevidel som na nu este ani jeden test
    C2D E8200 @ 4000Mhz (1,38V) // Zalman9700 /// 2x Nexus 12cm, Nexus 9cm /// ASUS MAXIMUS FORMULA - X38/ICH9R - bios 1201 /// 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 1066MHz PC8500 CL5 KINGSTON HyperX ///
    ASUS EAH3870, 512MB DDR4 + AC Accelero S1 rev.2 ///
    Dart TV-Live /// creativ Inspire 2400 /// DVD-RW Asus DRW1608P2S, TEAC CD W552G, DVD-RW Pioneer DVR-112L /// TT Armor Jr. /// Forton Blue Storm II. 400W /// LCD Samsung 226BW+CRT Samsung sycmaster 959NF

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. poradte vo vybere dosky s KT600 prip Nforce
    Založil andynko v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 14.03.2004, 09:47

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •