Stránka 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 76

Téma: Špičkové porovnanie KT600 dosiek / VIA KT600 dosky všeobecne

  1. #26
    Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Návsí
    Věk
    41
    Příspěvky
    1 717
    Vliv
    248

    Standardní

    Citace Původně odeslal GABO
    Idem skuknut...asi tu MSI otestujem...lebo akosi viac ludi to hore dole chvali a naozaj ma to zaujima....
    Už jsi něco Gabo testnul?

    mám na mušce totiž MSI KT6 Delta-FISR
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

  2. #27
    Senior Member Avatar uživatele svaca
    Založen
    21.02.2003
    Bydliště
    Praha Řepy/Horní Počaply
    Věk
    44
    Příspěvky
    2 748
    Vliv
    258

    Standardní

    Ja uz jsem jich otestoval spousty a prodal a zatim zadny problem. Stejne tak EPoXu.

    Pouze bych relk, ze EPoX ma lepsi pametovy radic a stabilnejsi a dale ma 6x PCI, to MSI nema. Ale nadale zustavam k MSI skepticky, az cas ukaze.
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

  3. #28
    Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Návsí
    Věk
    41
    Příspěvky
    1 717
    Vliv
    248

    Standardní

    Citace Původně odeslal svaca
    Ja uz jsem jich otestoval spousty a prodal a zatim zadny problem. Stejne tak EPoXu.

    Pouze bych relk, ze EPoX ma lepsi pametovy radic a stabilnejsi a dale ma 6x PCI, to MSI nema. Ale nadale zustavam k MSI skepticky, az cas ukaze.
    Tak to nahrává zase na EpoX no nevím,měl jsem již asi dvě desky od MSI a vždycky jsem nadával.

    EpoXe jsem měl jednoho a mohu jen chválit.

    Někdo tady psal,že se jim ale tato deska moc nepovedla.

    Chtělo by to konkrétní testy.
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

  4. #29

    Standardní Asus nebo Epox?

    Rozhoduju se mezi Asusem A7V 600 a Epoxem EP-8KRA2l mate nekdo zkusenosti? Ktera je lepsi?

  5. #30
    Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Návsí
    Věk
    41
    Příspěvky
    1 717
    Vliv
    248

    Standardní

    ASUS bych nebral,není to moc deska na OC,ale sám jsem jí neměl,to já se rozhoduji mezi EpoX a MSI,ale asi ten EpoX
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

  6. #31
    Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Založen
    14.03.2003
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    1 038
    Vliv
    235

    Standardní

    Citace Původně odeslal Katoo
    ASUS bych nebral,není to moc deska na OC,ale sám jsem jí neměl,to já se rozhoduji mezi EpoX a MSI,ale asi ten EpoX
    No prave asus me nejlepsi dosazenou stabilni FSB, ale ne zas tak skvelej vykon Taky pro ni hraje to, ze ma kolem socketu diry coz ani MSI ani EpoX nema Podle me bude MSI lepsi volba No na mou radu sice nedas, ale kdyz se podivam co ma MSI za nastaveni, tak neni o cem mluvit a k tomu jeste dostanes super vykon... krasnou krabicu a to za cenu mensi nez u EpoXu
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

  7. #32
    Senior Member Avatar uživatele svaca
    Založen
    21.02.2003
    Bydliště
    Praha Řepy/Horní Počaply
    Věk
    44
    Příspěvky
    2 748
    Vliv
    258

    Standardní

    Jake lepsi nastaveni ? FSB na 280 ? Ami BIOS ?
    Kdepak .....
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

  8. #33
    Senior Member Avatar uživatele svaca
    Založen
    21.02.2003
    Bydliště
    Praha Řepy/Horní Počaply
    Věk
    44
    Příspěvky
    2 748
    Vliv
    258

    Standardní

    Za horsi cenu, jsi chtel rict. Nebot 8KRA2+ prodavame za 3300 s DPh a KT6 Deltu LSR za 3200 Kc (ma horsi vybavu).

    Kazdy strujce sveho stesti......
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

  9. #34
    Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Založen
    14.03.2003
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    1 038
    Vliv
    235

    Standardní

    Citace Původně odeslal svaca
    Za horsi cenu, jsi chtel rict. Nebot 8KRA2+ prodavame za 3300 s DPh a KT6 Deltu LSR za 3200 Kc (ma horsi vybavu).

    Kazdy strujce sveho stesti......
    Napriklad nastaveni voltaze chipsetu vyssi stabilni FSB Nebo nastaveni AGP, ktere ma EpoX horsi Takze tak Navic tu LSR maji za 3k.. Ale jak rikas ty.. Kazdy je strujcem sveho stesti
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

  10. #35
    Senior Member Avatar uživatele svaca
    Založen
    21.02.2003
    Bydliště
    Praha Řepy/Horní Počaply
    Věk
    44
    Příspěvky
    2 748
    Vliv
    258

    Standardní

    Voltaz chipsetu je vetsi (zvedla) a voltaz AGP je k nicemu, pouze nestabilita. Proto ji nema ani EPoX, ani Abit, jakoz to spicky na oveclocking.
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

  11. #36
    Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Návsí
    Věk
    41
    Příspěvky
    1 717
    Vliv
    248

    Standardní

    Pokud EpoX zvedl voltáž čipset,není co řešit
    A AGP voltáž se mi fakt nikdy neosvědčila.
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

  12. #37
    Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Založen
    14.03.2003
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    1 038
    Vliv
    235

    Standardní

    Citace Původně odeslal Katoo
    Pokud EpoX zvedl voltáž čipset,není co řešit
    A AGP voltáž se mi fakt nikdy neosvědčila.
    No tak nevim o cem premyslis.. Vzdyt uz jsi vlastne rozhodnutej
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

  13. #38
    Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    Návsí
    Věk
    41
    Příspěvky
    1 717
    Vliv
    248

    Standardní

    Citace Původně odeslal Mirectec
    Citace Původně odeslal Katoo
    Pokud EpoX zvedl voltáž čipset,není co řešit
    A AGP voltáž se mi fakt nikdy neosvědčila.
    No tak nevim o cem premyslis.. Vzdyt uz jsi vlastne rozhodnutej
    Máš pravdu
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

  14. #39

    Standardní

    Můj ASUS A7V600 běhá bez problémů, s HD WD 80JB jsem jel na 220 MHz
    FSB stabilně, po výměně HD za MAXTOR 80GB SATA jsem musel s FSB níž pro nestabilitu. Jinak ASUS OK!
    Athlon DLT3C 1700+@2226MHz(10,5x212),512MB/400 Kingmax,ASUS A7V600,Arctic-cooling,MAXTOR 120GB SATA,LG4120,Teac 540E,MSI NX6600 Diamond 128MB,WIN XP SP2

  15. #40

    Standardní

    Tak už se někdo pochlubte, kdo jste si to MSIčko koupil, kam jste to s ní dotáhli...
    Já bych začal, ale ono to zatím není k chlubení, spíš začínám mít strach , že jsem se zase nechal zblbnout a začínám přemýšlet , čímpak to asi je, že v tom testu na VR-Zone (viz 1. příspěvek) dosáhli s KT6 Delta "stabilní" FSB nad 233. Už jsem si pořídil i stejnou paměť , jen toho stejného Bartona se mi nějak nechce...
    Athlon AXDA1700DLT3C JIUHB0308SPMW@200*12=2400MHz 1,725V,SPIRE Falcon Rock II, Epox 8RDA+ rev.1.1, DDR OCZ 400MHz 256MB 4-3-2-2

  16. #41
    Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Založen
    14.03.2003
    Bydliště
    Prostějov
    Příspěvky
    1 038
    Vliv
    235

    Standardní

    Citace Původně odeslal uw
    Tak už se někdo pochlubte, kdo jste si to MSIčko koupil, kam jste to s ní dotáhli...
    Já bych začal, ale ono to zatím není k chlubení, spíš začínám mít strach , že jsem se zase nechal zblbnout a začínám přemýšlet , čímpak to asi je, že v tom testu na VR-Zone (viz 1. příspěvek) dosáhli s KT6 Delta "stabilní" FSB nad 233. Už jsem si pořídil i stejnou paměť , jen toho stejného Bartona se mi nějak nechce...
    Zkousel jsi trosku pritopit chipsetu? Zvedni mu voltage a pak to zkousej
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

  17. #42
    Senior Member mince Avatar uživatele TiGeR
    Založen
    01.11.2002
    Bydliště
    SR Hlohovec
    Příspěvky
    778
    Vliv
    237

    Standardní

    Chcel som si kupit dosku s KT600 a zistil som ze vykonovo je na tej istej FSB lepsi KT400 nehovorim o 200Mhz FSB http://www.techwarelabs.com/reviews/.../index_6.shtml......tak kdo chce menit s KT400 na KT600 NEOPLATI SA
    NTB: Toshiba Satellite 1M8
    CPU:C2D T7100 1.8Ghz
    RAM:DDR2 2x1024 667Mhz
    VIDEO: ATI HD2600 256DDR2
    DISK:Toshiba 160GB 5400 rpm
    Logitech MX510

    WIN 7

  18. #43
    Senior Member Avatar uživatele svaca
    Založen
    21.02.2003
    Bydliště
    Praha Řepy/Horní Počaply
    Věk
    44
    Příspěvky
    2 748
    Vliv
    258

    Standardní

    Kdyz tu desku neumej nastavit, tak je to tezky ...... Rozhodne je KT600 na tom lepe ....

    Jiz bezchybne APG 8x a lepsi SB, 200MHz FSB, 8x USB, atd, atd .....
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

  19. #44
    Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    PRAHA - Kunratice
    Věk
    52
    Příspěvky
    6 177
    Vliv
    326

    Standardní

    A vyplatí se mi teda upgradovat z Abit NF7-S rev. 1.2, která mi neumí dát FSB 200 MHz? Při mojí grafice mě brzdí procák (FSB) a já bych z toho chtěl dostat maximum...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

  20. #45
    Senior Member mince Avatar uživatele mraky
    Založen
    16.10.2002
    Bydliště
    Praha
    Příspěvky
    1 166
    Vliv
    249

    Standardní

    Citace Původně odeslal Darth Sidious
    A vyplatí se mi teda upgradovat z Abit NF7-S rev. 1.2, která mi neumí dát FSB 200 MHz? Při mojí grafice mě brzdí procák (FSB) a já bych z toho chtěl dostat maximum...
    ja myslim, ze urcite...
    Pište česky: hold × holt

    hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
    holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“

  21. #46
    Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Založen
    07.10.2002
    Bydliště
    PRAHA - Kunratice
    Věk
    52
    Příspěvky
    6 177
    Vliv
    326

    Standardní

    Citace Původně odeslal mraky
    Citace Původně odeslal Darth Sidious
    A vyplatí se mi teda upgradovat z Abit NF7-S rev. 1.2, která mi neumí dát FSB 200 MHz? Při mojí grafice mě brzdí procák (FSB) a já bych z toho chtěl dostat maximum...
    ja myslim, ze urcite...
    OK, a když už jsem se teda rozhodl pro EPoX 8KRA2I, nenanšel jsem nikde, jestli oproti verzi + chybí jen konektory 1394 a IDE RAID, nebo ještě něco důležitého...
    Je někde srovnání?
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

  22. #47
    Senior Member Avatar uživatele svaca
    Založen
    21.02.2003
    Bydliště
    Praha Řepy/Horní Počaply
    Věk
    44
    Příspěvky
    2 748
    Vliv
    258

    Standardní

    Chybi jen to, co pises ..... Nic vic, nic min ..... BIOS je stejny ...
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

  23. #48

    Standardní

    neveite kde by som v ba zohnal solteka,epox alebo dfi s kt600 (pokial mozno lacno)

  24. #49
    Moderátor Avatar uživatele NOD
    Založen
    04.11.2002
    Bydliště
    Bratislava-5trzalka
    Věk
    41
    Příspěvky
    1 792
    Vliv
    247

    Standardní

    Epoxa v SOFOSE.
    KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)

  25. #50

    Standardní

    soltek maj v extrapointu (www.extrapoint.cz) - SL-KT600 nejak okolo 2000kc bez dph a asi i s raidem... fakt nevim
    AMD64 3000+ ; GigaByte K8NF-9 ; 1GB Kingston HyperX PC3200 ; MSI nVidia GF6600GT (PCI-e) ; MaXtor 80GB ATA133 ; Fortron 350W

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

  1. poradte vo vybere dosky s KT600 prip Nforce
    Založil andynko v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 14.03.2004, 09:47

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •