Nevite co to je za chybovou zpravu a jak ji odstranit?
Zkousel jsem hledat po gentoo foru ale nic kloudneho jsem nenasel
Vyhazuje to napr. po ukonceni Xek
Nevite co to je za chybovou zpravu a jak ji odstranit?
Zkousel jsem hledat po gentoo foru ale nic kloudneho jsem nenasel
Vyhazuje to napr. po ukonceni Xek
Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.
Já to dal Googlovi. Myslím, že k tomu, aby ses toho zbavil, budeš muset dlouze bádat v logágách, až tam vyčenicháš, co se ti vlastně sejří.
Tak hledam logy a v adresar /var/log je temer prazdny. Kde ma gentoo temer vsechny sve logy?
Tak jsem ted projel cely disk a logy proste nejsou , treba logy z bootu by se hodily, bych potreboval spravit dalsi vec ale bez logu tezko...
no jo fakt tam neniPůvodně odeslal Wohmatak
JJ jsem to howto prochazel ale to uz bylo skoro na konci a jsem to proletel jen letem svetem
Hehe, pokud mas metalog, tak ty logy tam sou, ale trochu nekde jinde! Taky sem si jich nevsim a dlouhou dobu sem si myslel ze tam nikde nejsou, potom me napadlo se podivat hloubej do /var/log a nakonec sem je nasel
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened
Mam tam sysklog, a /var jsem cely projel findem a preventivne i /usrPůvodně odeslal Gargamel
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)