GeForce 4 Grand Prix: 11x GeForce 4 Ti 4200
http://www.zive.cz/h/Testcentrum/Ar....07214&CAI=2075
celkem dobrej test
(vitez testu asus :-] ) ale verze deluxe no....z lepsima pametma
Tak jestli je tohle "dobrej test", tak si asi nepopovídáme!

Když vynechám to, že jsem od tohohle člověka ještě neviděl objektivní test, tohle je docela vrchol... Řekni, kolik jsi sám, nebo v jiných testech viděl Ti4200ek rychlejších než Ti4600? Zřejmě žádnou - jako já a jako všichni na celém světě kromě autora této "recenze"... A je toho tam víc

Podle mě prostě Asus není to co býval ani v MB ani v grafikách. Konkrétně tyhle karty (s AGP4x i 8x) jsem viděl 2 špatné přímo z výroby, 1 špatně odrušenou či co (chyby v obraze atd. - reklamace) a všechny s podprůměrným výkonem. Všechno byly neDELUX verze, ale stejně... Objektivnější test byl třeba v PC Magazinu (velký srovnávací test grafik), kde Asus totálně propadl a tuším, že byl z Ti4200 nejpomalejší a PCM je médium ovlivněné maximálně lidským faktorem.
Jednu tuhle kartu jsem sám testoval (docela poctivě) a byla pomalejší než Chaintech, Prolink a MSIčko, pomalejší než Asus byla jen Palit... Rozdíly byly sice malé, ale Asus byl o cca 2000,-- dražší!
No, hlavní je, co jsem viděl, jen se to snažím předat dál, ale je fakt, že co kus (nebo série) je jiná - minimálně pamětí.