mozna tady neco vyberete http://forum.grafika.cz/read.php?47,1169173,1543283
mozna tady neco vyberete http://forum.grafika.cz/read.php?47,1169173,1543283
PC uz lehce postarsi...
Sony A200 + Sony 18-200
hledal jsem i a digilaby.cz ale kdyz je tma vyjadreni lidi stare 2 roky je to k nicemu. na grafika.cz mrknu. doufal jsem spis v neco jako "chodim tam a tam uz x let je to tam super, brvy, kresba, pristup k zakosum a 20x30 delaj za 60,-"![]()
Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem
// edit: Sorry vubec jsme si nevsiml jak je to vlakno stary. Uz to mazat nebudu, ale omlouvam se..
Panove Droxy, Teta, Albert, Tesco a podobne nejsou fotolaby.
Vsechny tyhle nefotograficky firmy to posilaj bud do Fotoblabu nebo do Fotostaru.
Pokud se nepletu tak Droxy jde do fotolabu. Ve vsech techle akcnich obchodech musite holt pocitat s tim ze cena odpovida kvalite a v tech velkosbernach se s tim njiak extra nese*ou. (bydlim za "fabrikou" fotolabu, chodil jsem dovnitr na cumendu, vim o cem mluvim)
Na druhou stranu i tyhle velkovyrobci delaji pekny boty i s vlastnima zakazkama. V prosinci jsme pridelaval fotky a dobra tretina (z Fotolabu) byla na nic.
Jak pise mIsha - orezavaji kde nemaji (i spravne pripavene fotky) barvy jim ujizdeji podle toho jakou maji naladu a tak by se dalo púokracovat.
Imho neexistuje idealni fotolab - proste je to o nahode (pokud nechodite vyvolavat ke Skodovi) a v pripade chyby nezbyva nez si tvrde doslapnout. Coz se da vetsinou pouze primo u vyrobce. Nedovedu si predstavit reklamaci v "droxi".
btw Fotolab mel minuly tyden akci 20 digi fotek zdarma tak jsem nahodne vybral dvacet fotek a zitra si pro ne jdu. Kdyztak hodim vysledek jak to dopadlo.
Jinak kdysi jsem mival nejlepsi zkusenosti s Kodakem. Je straslive drahej ale byval nejlepsi "bezne dostupny". Naposledy uz taky pritelkyne prinesla hruzne zmrseny fotky, pak babo rad![]()
Naposledy upravil sx02; 16.03.2006 v 21:34.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)